mamalilli Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 11.11.12, 16:49 Bo ? Mnie sie tam akurat podobalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
abs321 Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 13.12.12, 13:48 Witam, nie polecam tego sklepu. W trakcie zamawiania wózka obsługa niesamowicie miła, szef to porostu nie wiedzial co zrobic taki byl mily. Po zamowieniu wozka okres realizacji wydluzyl sie o 2 tygodnie poniewaz panie nie mialy czasu go zamowic. Wozek zepsul sie po 7 miesiacach i wtedy zaczely sie schody. Mimo ze wozek zepsuty panie ekspedientki slyszaly ze jest zepsuty i chcialy przyjsc reklamacje, ale sprawe przejal szef twierdzac ze wszystko jest ok. Panie z obslugi byly tak zastraszone ze po 20 minutach stwierdzily ze juz nie slysza tego zepsucia i sie zmyly. A szef nie przyjal reklamacji. I mam wozek warty 3,5 tys. ktory jest zapsuty ( terkocze). Nie polecam, jesli chcesz komus zrobic na zlosc to poslij go do Boćka w Zabrzu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margolinas1 Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 15.12.12, 11:17 no wlasnie - najgorszy jest ten ich cały "szef"! Bo Panie z obsługi są miłe - ale niestety chyba zastraszone Odpowiedz Link Zgłoś
kassiaaa1981 Re: Sklep BOCIEK Zabrze 20.11.13, 21:04 Polecam Sklep , duży wybór wózków , Bardzo miła obsługa Kupiłam tam wózek Mutsy Igo w dobrej cenie jestem zadowolona . Maja Też drugi sklep można tam kupić ubranka kosmetyki z różnych firm i w dobrej cenie . Panie które tam pracują bardzo Miłe . Polecam z Pewnością w dwóch sklepach Kupiłam Cała wyprawkę Dla mojego Maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: Sklep BOCIEK Zabrze 20.11.13, 21:25 to poczekaj az przyjdzie ci cos reklamowac. Masakra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pjetka66 Re: Sklep BOCIEK Zabrze 08.02.14, 16:13 ODRADZAM ZDECYDOWANIE!!!!! niekompetentny, chamski pan "konsultant". Wyjęty żywcem z poprzedniej epoki. Słowa "profesjonalna obsługa klienta" na pewno są Mu obce. Odradzam zakupy bo szkoda nerwów..... Odpowiedz Link Zgłoś
piterek781 Re: Sklep BOCIEK Zabrze 10.02.14, 12:33 Panie Garczyński, chciał Pan negocjować cenę już po zakupie. Zaproponowaliśmy Gratis parasolkę, gratis śpiworek i koła terenowe po obniżonej cenie. Mimo to nie zadowoliło to Pana jako "urodzonego handlowca", oczekiwał Pan jeszcze niższej ceny. Rozumiemy, że apartament w Alpach kosztuje dużo, ale bez przesady. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tetleykaa [...] 19.12.12, 12:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiliusz [...] 19.12.12, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olaczup Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 01.04.13, 00:34 To i tak miałaś szczęście. Ja kupiłam niekompletny wózek spacerowy za 1400 zł jakiś rok temu. Oddaliśmy go i dowiedzieliśmy się, że mamy więcej zakupów w tym sklepie nie robić. Tak powiedział szef... Odpowiedz Link Zgłoś
cytruska1 Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 07.05.13, 13:45 O tez mialam przyjemnosc!! Reklamowalismy krzeselko, dostalismy co prawda element na wymiane,ktory i tak sie zepsul po mniej wiecej tym samym czasie (oparcie w krzeselku to wrazliwy temat ). Powiedzmy drobiazg, ale humory Pana "szefa to juz chyba legenda Zamowiony wozek tez mielismy mniej wiecej 2 tyg. opozniony. Wszystko do przejscia, ale sposob traktowania klienta niezbyt mi sie podobal. Fakt ze sklep bogato wyposarzony i wszystko w jednym miejscu, ale miec kontakt z szefem to watpliwa przyjemnosc, szczegolnie jak sie trafi na "zly dzien". Bylam tam mimo to kilka razy na zakupach bo nie znam innego takiego sklepu w okolicy i chyba na takiej opinii, oni tam polegaja, ze ludzie i tak przyjda.. i tak sie czulam traktowana, ze jak nie ja to ktos inny.. A szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_l Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 22.05.13, 16:09 Akurat nie wypowiem się w temacie reklamacji w tym sklepie itp - mimo zakupów tam dokonywanych od czasu do czasu nie mielismy na szczescie okazji do tego typu działań. Ale konkurencja jest - sklep Wiki na Roosevelta Odpowiedz Link Zgłoś
malasasetka Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 11.06.13, 16:25 Nie mam nic do sklepu, ale jeśli Pani nie chcieli przyjąć reklamacji to pozostaje zwrócić się do sądu konsumenckiego. Ja już nie raz tam się zwracałam i za każdym razem sprawę polubownie zakończono, chętnie służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka27r Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 08.10.14, 14:16 witam, ja zakupiłam w sklepie wózek Mutsy UrbanRider, który nie należy do najtańszych a już 2 razy reklamowałam gondolkę. Po drugiej reklamacji mam otrzymać nową gondolę i pewnie bym ją z ucałowaniem ręki zabrała do domu, gdyby nie fakt, że popsuł się stelaż. Przy montowaniu nosidełka na stelaż, samoistnie opadł w dół, na szczęście nie zdążyłam posadzić dziecka;////// Oddałam stelaż do reklamacji, żądając zwrotu gotówki, a po powrocie do domu ( prawie 40km) otrzymałam telefon ze sklepu, że Pani popsikała stelaż jakimś impregnatem i już wszystko jest w porządku. Mąż wcześniej oglądał wózek i był to problem mechanizmu składającego a nie kwestia popsikania wózka. Byłam ze sprawą u rzecznika i wysłałam pismo do Boćka oraz bezpośrednio do firmy Miko która jest dystrybutorem tego badziewia. Jeśli będzie trzeba dalej rozdmucham sprawę, bo to trochę śmieszne jest, zwłaszcza, że wózek zakupiłam w maju tego roku;/// Obsługa w sklepie bardzo miła, nawet poleciłam sklep znajomym, jednakże po przeprawach z reklamacjami odradzam. Mam nadzieje tylko, ze wózek znajomych nie rozleci się tak szybko jak mój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 14.10.13, 22:16 i zwracajcie uwage na cene. Mi zie zdarzylo ze podano nizsza cene za przescieradlo a nabito na kase o kilka zl wyzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
sklepbociek Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 19.10.13, 13:55 miwusia1977 napisała: > i zwracajcie uwage na cene. Mi zie zdarzylo ze podano nizsza cene za przesciera > dlo a nabito na kase o kilka zl wyzsza. Szanowna Pani. Pomyłka nastąpiła na skutek bardzo dużego wyboru asortymentu dostępnego w naszym sklepie. Obsługiwała Panią praktykantka z niewielkim doświadczeniem. Pomyłka została przez Panią zauważona i natychmiast skorygowana przez kasjerkę. Została Pani serdecznie przeproszona za tą sytuację. Przepraszamy raz jeszcze. Jednocześnie w celu wyeliminowania w przyszłości podobnych sytuacji wszystkie nasze produkty zostały ometkowane ceną. Zapraszamy w przyszłości na zakupy, przygotowaliśmy dla Pani prezent niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 10.02.14, 14:41 "miwusia1977 napisała: > i zwracajcie uwage na cene. Mi zie zdarzylo ze podano nizsza cene za przesciera > dlo a nabito na kase o kilka zl wyzsza. Szanowna Pani. Pomyłka nastąpiła na skutek bardzo dużego wyboru asortymentu dostępnego w naszym sklepie. Obsługiwała Panią praktykantka z niewielkim doświadczeniem. Pomyłka została przez Panią zauważona i natychmiast skorygowana przez kasjerkę. Została Pani serdecznie przeproszona za tą sytuację. Przepraszamy raz jeszcze. Jednocześnie w celu wyeliminowania w przyszłości podobnych sytuacji wszystkie nasze produkty zostały ometkowane ceną. Zapraszamy w przyszłości na zakupy, przygotowaliśmy dla Pani prezent niespodziankę." Pomylka zostala zauwazona w domu i musielismy jechac 45km w jedna strone. Gdyby nie reklamacja lozeczka to bysmy odpuscili.Najbardziej mialam ubaw jak przyjechalam z reklamacja i panie sprzedajace sie dziwily skad taka cena im sie wziela bo nie maja w tej cenie przescieradel... Odpowiedz Link Zgłoś
piterek781 Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 11.02.14, 16:56 Zgadza się cena prześcieradła była na paragonie wyższa o kilka złotych na skutek zwykłego ludzkiego błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
annaponczoczanka Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 13.06.17, 07:57 Ja również zdecydowanie odradzam. W Boćku stacjonarnym byłam obsługiwana niemalże jak król przez dużego grubego pana i jego mamę bo wydawałam .... tam tez słownie w obecności bliskich dostałam rabat na wszelakie zakupy wysoki 20%. Grubego pana demagoga pamiętam, natręt demagog po prostu menda, ale głównie zapadł mi w pamięć incydent, kiedy rozmawiał z pracownicą, w sposób tak chamski, że aż nam świadkom było głupio. Rabat jednak podobno miałam. Sklep jest poprawnie wyposażony, tak wiec, kiedy obsługiwałam mnie któraś z miłych sprzedawczyń było ok. Aż do czasu zakupu w sklepie internetowym , gdzie zapytałam o rabat, którego grupy pan kierownik mi nie udzielił, więc zrezygnowałam. Zadzwonił do mnie ?! a ja nie znalazłam czasu na rozmowę z nim, głównie dlatego że to gbur, prostak i pamiętałam jego zachowania. Grzecznie powiedziałam mu, że nie mam czasu i zakończyłam rozmowę.... no i się zaczęło całodzienne nękanie SMSami, ubliżanie mi od materialistki, że o rabat kilka złotych , że nie będzie sponsorował mojemu dziecku, o szacunku do ludzi??? o=i oczywiście że mam że ma już tam nie kupować ))itd ..... Gruby Pan ma duże problemy ze sobą, a bezkarnie nękać SMSami klientów można tylko pracując u mamy Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Sklep BOCIEK Zabrze - odradzam! 09.08.17, 20:44 Czy to taki pan, który wygląda trochę jak drobny pijaczek, bezdomny? Jak do mnie podszedł, a byliśmy w trójkę, to wszystkim nam się wydawało, że poprosi o 5zł. A on chciał nam pomóc wózek wybierać Pan bardzo nachalny, robi wrażenie kompetentnego, ale taki nie jest. Jego wiedza o bezpieczeństwie fotelików pozostawia sporo do życzenia. Forsuje konkretne modele wózków, prośby o pokazanie innych bagatelizuje. Ma gadane, nie pozwala dojść do głosu, jest przekonywający. Myślę, że każdy kto nie ma szerszego pojęcia o wózkach czy fotelikach może łatwo dać mu się zmanipulować. A w samym Boćku nie podoba mi się, że wózki na piętrze można oglądać tylko z kimś z personelu. Przecież nikt im wózka z piętra nie ukradnie... Ja ostatecznie zrezygnowałam z obejrzenia niektórych rzeczy, bo pan o 2 modelach jednej marki opowiadał blisko godzinę, a ja z wielkim brzuchem stałam i już nie miałam sił. Odpowiedz Link Zgłoś