igar1 15.09.04, 08:30 Mam pytanko czy znacie może opinie na temat szpitala w Czaladzi, a może któraś z was tam rodziła. Jak tam jest? Czy jest to szpital godny uwagii? czy też mam dać sobie z tym spokój. Dotadźcie mi proszę. Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funia76 Re: Szpital w Czeladzi ??? 15.09.04, 10:05 Witam Moja znajoma rodziła w Czeladzi. Ja odradzam ze względu na ordynatora oddziału Może słyszałaś o wypadku jaki miał miejsce ok. 4 lat temu? Więcej info na priv Funia Odpowiedz Link Zgłoś
197575a Re: Szpital w Czeladzi ??? 22.09.04, 14:57 Jeśli to możliwe , bardzo Cię proszę o podanie szczegółów dot. ordynatora szpitala w Czeladzi. To mój zaufany ginekolog, miałam o nim bardzo dobre zdanie. Czekam. Podaj jego inicjały, moze nie chodzi o tę osobę , o której myślę ? Ada, mama Julki. Odpowiedz Link Zgłoś
funia76 Re: Szpital w Czeladzi ??? 22.09.04, 21:11 Witam Nie znam osobiście doktora, nie pamiętam nazwiska Program widziałam na Polsacie "Interwencja" Pozdrawiam Funia Odpowiedz Link Zgłoś
197575a Re: Do Funi 23.09.04, 13:17 Jeśli w Czeladzi jest jeden taki szpital, to musi chodzić o niego. Ja chodziłam do niego przez całą ciążę i uważam go za bardzo dobrego i skrupulatnego ginekologa. To starszy pan z doświadczeniem , nie jednej osobie już pomógł. Ma ogromną wiedzę i jest bardzo życzliwy. Pozdrawiam, a moze chociaż pamiętasz , jak wyglądał ten Pan i możesz mi odpisać na adres gazetowy? Pozdrawiam Ada Odpowiedz Link Zgłoś
fitt Re: Szpital w Czeladzi ??? 24.02.20, 05:48 Za wyjątkiem chirurgii ogólnej, w szpitalu obowiązuje zasada uśmiercania przez zaniechanie. Odpowiedz Link Zgłoś