Gość edziecko: MOKO IP: *.* 24.03.03, 20:15 Hejka śląskie mamy i nie tylko, może spotkamy się.Może w weekend majowy???co wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość edziecko: AneczkaG Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 00:16 Majowy weekend juz może być Do tego czasu juz na pewno urodzę i nawet Małeństwo mi nieco podrośnie Może w tym roku mi się wreszcie uda dotrzeć na jakieś spotkanko, bo w zwszym się wybierałam i nic z tego nie wyszło Aneczka z Martą i Paulinką-brzusiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: basiulla Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 08:53 Ja bardzo chętnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: kamyczek Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 09:23 jeżeli nigdzie nie wyjedziemy na ten czas, to również się przyłączę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Agusek Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 09:55 Jadziem Oby pogoda dopisała PozdrawiamyAgnieszka, Alucha i Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Justyn(k)a Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 11:43 Mamuski a moze wymienmy sie jakos namiarami, tzn maile albo numery gg, bo jak nam zlikwiduja forum to na gazecie mozemy sie juz nie znalesc Co Wy na to? Bedzie nam latwiej sie umowic na spacerek - spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: basiulla Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 12:44 Bardzo dobra myśl Oto mój numer GG 2383778 ,jeśli macie ochotę to zawsze bardzo chętnie poklikam z emamami!!!Pozdrawiam serdecznie!!! Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: basiulla Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 01.04.03, 21:41 Mam nowy numer GG proszę zweryfikujcie sobie!!!! Czekam na nasze spotkanie! Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: szkut Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 14:26 Ja również bardzo chętnie dołączę się, do tego czasu jakoś pozbieram się po porodzie /12 kwietnia/. Na pewno nigdzie nie wyjedziemy. Oby pogoda dopisała. Mój mąż obiecał że przypilnuje nas abyśmy zbytnio nie szalały w tym parku /hi,hi,hi//służy w policji konnej/.Jak tylko zdobędę numer GG to odrazu napiszę.PozdrawiamJola /wykończona Grubaska/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Krystyna_M Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 15:56 Dziewczyny, jeżeli majowy weekend - to bardzo proszę nie w niedzielę 4 maja (jesteśmy z mężem zaproszeni na komunię).Jeżeli się uda ustalić wspólny termin i pogoda dopisze - to myślę że dołączymy Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Justyn(k)a Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 17:14 Ale jestem nieposkladana (przesilenie jakies czy co ? ), zaproponowalam zebysmy podawaly numery a sama nie napisalam, hihihi.Moj numer gg: 1906249pozdrawiamps. Na zlot w czerwcu jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Agula3 Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 25.03.03, 22:46 Ja się również chętnie dopisuję do listy. Mój numer GG 3566533.Pozdrawiam cieplutkoAga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: MOKO Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 26.03.03, 20:30 Ok ja tez sie pisze moze data 3 maj????Mój nr gg to 4191961 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: beattta Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 26.03.03, 22:18 Bardzo chętnie dołączymy do spotkania. Byłyśmy już na mini-zlotach w parku w ubiegłym roku i bardzo miło to wspominamy.PozdrawiamBeata z Julkąnr gg 3209894 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Ignacy Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 27.03.03, 08:03 Hejka My również możemy się pojawić . Maj to chyba odpowiednia pora, może "różany ogród" będzie już otwarty, to dzieciaki będą miały się gdzie pobawić.Chciałabym Was też poinformować, że na gazetowym eDziecku jest już podforum regionalne śląskie. Także możemy zaczynać umawiać się tam .Tak nie na temat, to wcale nie jest tam aż tak źle. W porównaniu z innymi forami gazetowymi to naprawdę ewenement .Pozdrówka AlexK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: gemma Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 27.03.03, 11:36 Buu, a my się w tym czasie będziemy przeprowadzać i najprawdopodobniej nie będę mogła przyjechać. Zresztą jak rzucicie jakiś konkretny termin, to się ostatecznie ustosunkuję. gemmaGG 2915560 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Ifona Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 01.04.03, 21:56 hej ja się też dopiszę na spotkankopozdrawiam ceiplusioiffona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: iwa Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 30.03.03, 22:36 Ja też z wielką chęcią piszę się na to spotkanie. Co do terminu to proponuję jakiś zwykły weekend w maju , może 10 maj - sobota? Długi weekend majowy to dobra okazja, żeby gdzieś wyjechać, (albo ktoś do nas wpada) i trudno będzie się nam zebrać w tym czasie. Pozdrawiam Iwa. GG 1164604 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Olunia Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? IP: *.* 31.03.03, 19:49 Cześć!Przychylam sie do Iwo. Wolałabym inny weekend majowy, bo my jak co roku wujeżdżamy. Może więc 10-11 maja?Ola Odpowiedz Link Zgłoś
iffona Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? 09.04.03, 21:52 hej, qrde mi 10-11 nie pasuje, mam zajecia i chyba juz jakies terminy zaliczen na ten czas.... takze 24-25 maj na inne terminy reflektuje pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkag Re: A może spotkanie w Parku Chorzowskim??? 05.04.03, 12:02 Też podaje moje gg 4530302 - jakbycie się umawiały, nie zapomnijcie o nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama