szpirit 30.08.11, 18:03 Wreszcie produkty z IKEA dostępne są przez Internet: www.taniutko.pl Kup coś dla siebie ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.chochlik Re: Produkty z IKEA przez Internet! 03.09.11, 12:26 super opcja właśnie wczoraj ktoś się mnie pytał czy wiadomo mi coś na temat rzeczy sprzedawanych z Ikei przez neta, no i teraz jestem mądrzejsza i już wiem :D Odpowiedz Link
sarling Re: Produkty z IKEA przez Internet! 03.12.11, 21:58 Zaraz, ale te produkty są droższe i to czasem dużo droższe od tych ikeowych, nie wspominając o transporcie. Jakie to taniutko? Odpowiedz Link
srikea Re: Produkty z IKEA przez Internet! 22.12.11, 20:25 szpirit napisał: > Wreszcie produkty z IKEA dostępne są przez Internet: > > www.taniutko.pl > Kup coś dla siebie ;) a za reklamę swojej strony internetowej na formu, zapłaciłaś ? ! Odpowiedz Link
f.l.y Re: Produkty z IKEA przez Internet! 15.05.12, 15:38 byłoby fajnie, gdyby były wszystkie artykuły, a nie ma... np zasłony WILMA, hmm? Odpowiedz Link