Forum Dom IKEA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co Cię irytuje w IKEA ?

13.01.12, 17:23
    Mnie osobiście strasznie irytuje ekspzycja cen w tym sklepie.
    Praktycznie wszystkie którymi byłem zainteresowany jest podana w formie raty produktu :/
    Chyba dopada ich kryzys skoro dzielą nieduże zawkle ceny na kilkadziesiat rat mocno to eksponując :D
    Obserwuj wątek
      • ziuniek Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 12.04.12, 11:40
        1) Fakt, że trzeba samemu szukać mebli w magazynie i się z nimi szarpać lub płacić firmie zewnętrznej za to
        2) Tłumy w weekendy
        3) Długi dojazd

Poza tym jestem zadowolona:)
        • jarka63 Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 13.04.12, 22:02
          Hipokryzja.
          • ir1.easy Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 02.08.12, 18:08
            fakt, że to co widzę na ekspozycji kosztuje inaczej niż na tejże ekspozycji widnieje, tj. konkretny mebel kosztuje np. 1.000zł, ale potem się okazuje, że śrubki, stelaże, fronty, postumenty itp (wiecie o co chodzi) to jest opłata dodatkowa. I, że jeszcze trzeba to samemu kompletować. Koszmar! W końcu nie wiem ile to co widzę ma finalnie kosztować. Inne firmy podają ceny jakoś bardziej zrozumiale, tj.: to co widzisz to tyle, a jak chcesz coś więcej lub coś innego to w opcjach.
            • przemek19876 Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 15.08.12, 07:34
              Witam, piszę prace dyplomową na temat satysfakcji klienta IKEA w JANKACH. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli Państwo poświęcilibyście ok 3 min. na wypełnienie kwestionariusza. www.e-ankieta.org/1-8/index.php?sid=66522&lang=pl
              z góry serdecznie dziękuję.
      • macjut Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 21.08.13, 23:09
        procedura zwrotu. reklamują że masz prawo do nieograniczonego zwrotu nieużywanego towaru, w przypadku zapłaty kartą to fikcja. zwrot może byc dokonany tylko na tą samą kartę czyli musisz to zrobić osobiście. w przypadku wymiany karty, wymagają zaświadczenia z banku że to kontynuacja poprzedniej karty.
        • niuspejper Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 31.10.13, 13:01
          Weekendy w IKEA. Ja pracuje w tygodniu i mogę sobie pozwolić jedynie w weekend pojechać.
          Niestety przeraża mnie ilość osób, które jadą sobie pooglądać rzeczy. Robią sztuczny tłum, a człowiek jak chce zrobić zakupy to nawet się przez tych ludzi nie przeciśnie
      • matyss5 Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 01.12.13, 21:01
        Można opisać to tutaj: ikea-fan.pl/forum-ogolne/co-ci-irytuje-w-ikea-t51.html
      • czersky3 Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 25.01.16, 12:28
        Samemu szukać mebli w magazynie? Nie zdarzyło mi się jeszcze
      • studioqq Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 14.02.16, 12:58
        PROJEKTOWANIE WNĘTRZ
        www.studioqq.pl/
      • mixdental_lodz Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 16.05.16, 13:20
        Mnie irytują ceny transportu z IKEI.
        Widzę, że inne firmy korzystają z tych wysokich cen i oferują swoje niższe ceny transportu mebli.
        Np. ta firma tu: dostawymebli.pl/
      • bibi234 Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 01.09.17, 11:00
        mnie irytuje lekceważące podejście do klienta w sprawie reklamacji, ekipa montująca z Ikei uszkodziła mi szafki kuchenne a teraz nie mogę doprosić się aby serwis je wymienił, chowają głowę w piasek i czekam na wymianę już dłużęj niż na montaż, żenada w takiej dużej firmie, która nie szczędzi kosztów na reklamę...
      • sambolejro Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 25.09.17, 09:49
        Mnie najbardziej irytują ludzie w Ikei... Chodzą jak święte krowy...
      • sienok Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 16.04.18, 14:30
        Rozkręcone meble , że już bardziej się nie da
        • karpologiczny Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 09.07.18, 14:36
          Dokładnie, niedługo będą dawać bale drewna żeby samemu sobie to zrobić w domu.
      • rawija Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 28.06.18, 17:24
        też mnie najbardziej denerwuje to szukanie samemu mebli po numerku, a jak poszłam kiedyś zapytać obsługi, to nie umiał mi powiedzieć gdzie jest coś, co już wypatrzyłam, tylko "tam za ścianą są łóżka, proszę sobie obejrzeć spisać numer i do magazynu". Druga rzecz, to, że ciężko wyjść z IKEI :d trzeba przejść całą, a i tak się człowiek 5 razy wraca, bo się zgubił.
      • matrix008 Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 06.07.18, 23:02
        Mnie irytuje w IKEA obsługa w restauracji, która do klopsów dorzucaja ten owocowy sos, mimo że zamawia się wyraźnie BEZ tego sosu!
        • seweryn1990 Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 30.11.18, 12:10
          Tak, ten sos jest straszny, okropny. Nie da się go zjeść...
      • ola159 Re: Co Cię irytuje w IKEA ? 06.12.18, 09:31
        Mnie również irytuje szukanie mebli po numerku w magazynie... A poza tym dojazd do sklepu, każda Ikea jest na samym końcu miasta. W Łodzi, żeby dojechać z centrum do Ikei trzeba przeznaczyć na to godzinę, czy samochodem czy tramwajem
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka