mauaagusia 22.04.11, 14:36 Ale takiego naprawde godnego polecenia, najlepiej jakby stosował gaz rozweselający tzw. sedacje. Pomóżcie bo moją 3 letnia córeczke zaczeły bolec zeby i nie wiem jak jej pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a1563340 Re: szukam bardzo dobrego stomatologa dziecięcego 23.04.11, 13:54 mleczaki.pl/ moja córka jest zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
martawie2 Re: szukam bardzo dobrego stomatologa dziecięcego 24.04.11, 13:49 ja chodze z dziecmi na matejki do laserdentu do pani oli. rewelacyjne podejscie do dzieci. robi tez bez borowania- żelem, takze wizyta trwa max 3 minuty. koleżanka polecała mi również gabinet na pniewskiej stomatologia-m&m, pani ewa, tam nie byłam bo przypadła nam do gustu pani ola o poradni na obronnej tez słyszałam dobre opinie- o pani kasi, takze warto umówic się i spróbowac. pozdarwaim Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.cherry Tylko dr Marta Markunina, Enel-med 24.04.11, 22:08 Powiem tak: - specjalizuje się w stomatologii dziecięcej - jej prace znajdziesz w necie - babka, około 40 lat - doskonałe podejście do maluchów - pierwsza wizyta - rewelacja: ślinojad, pszczółka maja, wiaterek - to nazwy jej narzędzi - na kolejnych mała się darła, ale ona tak ma drze się od wiercenia, przez zakładanie plomby, ale gdy schodziła z fotelu obiecywała, że przyjdzie po raz kolejny i przychodziła - ząbki zaleczone (5 kolorowych plomb) - bez płaczu było już lakowanie - koszty: 50 zł - badanie wstępne 108 zł - plomba (dziecko może wybrac sobie kolor) - o terminie wizyty przypomina sms - wchodzisz zawsze o umówionej godzinie (nie musisz czekać w nieskończoność) - rewelacja! Mała ma 3 lata, więc są w podobnym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: Tylko dr Marta Markunina, Enel-med 25.04.11, 20:35 dr Banaszak w centrum stomatologii na bukowskiej - super gosc, bardzo sympatyczny, fachowy i ma fajne podejscie do dzieciaków... a przy tym wszystko na nfz - niby troche sie czeka ale jak pojdziesz i powiesz ze ząb boli to przyjmują od ręki Odpowiedz Link Zgłoś