Dodaj do ulubionych

Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrzegać

28.01.21, 22:20
Dawid Luwański jest to ginekolog i położnik przyjmujący na ul. Fabiana Frankiewicza 14, w Koninie, można też odbyć z nim konsultacje on-line na portalu Halodoctor. Chciałabym przestrzec przed nim ewentualnych pacjentów. W czasach kiedy nawet ortopeda czy pediatra przepisuje antykoncepcję awaryjną lub kontynuacje antykoncepcji hormonalnej i nikogo to nie dziwi, lekarz ginekolog nie chce przepisać neuroleptyków. Miałam wskazania do brania tych leków, ponadto mogłam przedstawić dokumentacje medyczną poświadczającą ten fakt. Jednak lekarz nie był tym kompletnie zainteresowany. Zgłosiłam się do niego bo w formularzu on-line była dostępna opcja "e-recepta przedłużenie terapii " myślałam, że dotyczy wszystkich chorób przewlekłych a nie tylko niektórych. W każdym razie proszę się wystrzegać tego lekarza.

Ps. Zapomniałabym o jednym, najważniejszym: chociaż lekarz nie wystawił mi e-recepty nie chciał też zwrócić pieniędzy za "teleporade".
Obserwuj wątek
    • szampanska_zabawa Re: Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrze 28.01.21, 22:36
      Inna ważna rzecz która mi umknęła: w serwisie Halodoctor, Luwański chwali się, że leczy wiele chorób w tym takie zaburzenia psychiczne jak anoreksja i bulimia, tym bardziej odmowa wypisania leków psychiatrycznych dziwi.
    • szampanska_zabawa Re: Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrze 28.01.21, 22:53
      Tłumaczenia Pana Luwańskiego, że jest tylko ( albo aż ) ginekologiem zaskakują w kontekście tego ze w serwisie Halodoctor oferuje również "konsultacje internistyczną z e-receptą" a także "konsultacje lekarską ogólną".
      • truskawkawiosenna Re: Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrze 30.03.21, 20:08
        Pan doktor Dawid Luwański to wspaniały, pełen empatii i ogromnej wiedzy lekarz. To, że Pani jest uzależniona od leków psychotropowych nieupoważnia Pani do oczerniania ludzi. Bardzo dobrze, że lekarz nie napisał Pani leków, bo najpewniej jest Pani uzależniona. Proszę usunąć wpis bo sprawa trafi na drogę postępowania sądowego
    • truskawkawiosenna Re: Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrze 30.03.21, 20:07
      Pan doktor Dawid Luwański to wspaniały, pełen empatii i ogromnej wiedzy lekarz. To, że Pani jest uzależniona od leków psychotropowych nieupoważnia Pani do oczerniania ludzi. Bardzo dobrze, że lekarz nie napisał Pani leków, bo najpewniej jest Pani uzależniona. Proszę usunąć wpis bo sprawa trafi na drogę postępowania sądowego.
    • truskawkawiosenna Re: Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrze 30.03.21, 20:09
      Pan doktor Dawid Luwański to wspaniały, pełen empatii i ogromnej wiedzy lekarz. To, że Pani jest uzależniona od leków psychotropowych nieupoważnia Pani do oczerniania ludzi. Bardzo dobrze, że lekarz nie napisał Pani leków, bo najpewniej jest Pani uzależniona. Proszę usunąć wpis
    • truskawkawiosenna Re: Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrze 30.03.21, 20:09
      Pan doktor Dawid Luwański to wspaniały, pełen empatii i ogromnej wiedzy lekarz. To, że Pani jest uzależniona od leków psychotropowych nieupoważnia Pani do oczerniania ludzi. Bardzo dobrze, że lekarz nie napisał Pani leków, bo najpewniej jest Pani uzależniona.
    • truskawkawiosenna Re: Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrze 30.03.21, 20:16
      Pan doktor Dawid Luwański to wspaniały, pełen empatii i ogromnej wiedzy lekarz. To, że Pani jest uzależniona od leków psychotropowych nieupoważnia Pani do oczerniania ludzi. Bardzo dobrze, że lekarz nie napisał Pani leków, bo najpewniej jest Pani uzależniona. Zalecam wizytę u psychiatry
    • truskawkawiosenna Re: Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrze 30.03.21, 20:19
      Pani jest uzależniona od leków psychotropowych, prosze zgłosić się do psychiatry i nie oczerniac lekarzy, którzy są wspaniałymi specjalistami
    • boniku Re: Lek. med. Dawid Luwański - proszę się wystrze 28.04.21, 23:22
      A w moim przypadku Pan Dawid wykazał się niezwykłą empatią i czułością. Podczas badań jest zawsze delikatny i dokładny, więc ja nie podzielam Twojego zdania akurat.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka