silije.amj 31.03.03, 10:20 Czekam na wpisy na listę obecności! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tobatka Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 01.04.03, 19:31 Hej, Anka... wreszcie udało mi się tutaj dotrzeć, ale nie ukrywam, że nie jest to łatwe... Więc melduję, że Tobatka i Maleństwo odnaleźli forum... Pozdrawiamy... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolusia Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 02.04.03, 12:30 Hej! Ja, czyli Mariola i moja córeczka, Martynka ( 6 miesięcy ) też tu dotarłyśmy, chociaż przyznaję nie jest to takie proste i wymaga cierpliwości. Ale chyba do wszystkiego można sie przyzwaczaić Pozdrawiamy wszystkie mamay z Poznania i ich pociechy i do zobaczenia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gusiak_mama_kacperka Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 02.04.03, 22:11 Melduje się Gusiak z rocznym (za pięć dni) Kacperkiem. Jesteśmy z Winograd. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
agga_w Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 03.04.03, 00:29 Jesteśmy, jesteśmy... melduje sie Agnieszka z 4,5 mies. Michałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_edziecko Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 03.04.03, 00:35 Melduję się razem z Groszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
doska76 Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 03.04.03, 09:40 dzien dobry, tu Dośka i 4-miesięczna Nataszka. Od niedawna mieszkamy na Wildzie. pozdrawiamy mamusie i maluszki Dośka i Natka Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 03.04.03, 10:13 Cześć, tu Anka z 14-miesięczną (za 6 dni) Polą. Jesteśmy z Winograd. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
kajus_mama_jagody Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 03.04.03, 14:41 Zgłaszam się ja: jagodzianka (kajus) z edziecka - mama 4-ro letniej Jagódki Już się przyzwyczajam do "nowego", myślę, że za parę tygodni wszystkie będziemy się tutaj czuć "jak w domu". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 03.04.03, 18:02 melduje sie i ja..czyli na Edziecku Yomaha...a teraz yomaha_yomama...czyli yomama..troche namieszlam..ale dopiro ucze sie byc..i poruszac po nowym forum Pozdrawiamy wszystkich zblakanych...ale juz odnalezionych Joaska z corcia Maryska))) Odpowiedz Link Zgłoś
olaodalana Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 03.04.03, 21:29 Błe! Nie podoba mi się tutaj! Ale może się przyzwyczaję? Odpowiedz Link Zgłoś
mamakai Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 03.04.03, 22:54 Cześć.Tutaj loguję się jako mamakai(eks kajaczek).Nie jestem zachwycona zmianą edzieckowego forum ale trza się będzie przyzwyczaić.Trochę się tu gubię. Pozdrawiamy. Dorota i czteroletnia Kaja. Odpowiedz Link Zgłoś
marwierrat Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 04.04.03, 12:17 Melduje się marwierrat, czyli Marla z rocznym Maksymkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulii Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 18.04.03, 18:45 Po długiej podróży i tęsknoty wpisuję się na listę. Dorota z Rataj mama Julki 3,5 latek. Wiosen już 26 Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ehhermiona Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 18.04.03, 23:01 Posłusznie melduję, że jestem. Monika - mama prawie 11-letniej Oli i 4,5- letniego Jędrusia. Mam 34 (fuuuu!!!!)lata i mieszkam na Os. Bajkowym. ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joannazen Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 20.04.03, 21:27 Cześć wszystkim poznańskim eMamom i ich eDzieciom. Życzę umiarkowanie mokrego Śmigusa-Dyngusa i słonecznej reszty Świąt. Aśka z os. Czecha (Joannazen- mama 7-mies. Szymka) Odpowiedz Link Zgłoś
villi Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 23.04.03, 08:36 I ja się dopisuję Villi i 2-letni Misiałek. Co Wy na to zeby sie spotkac w weekend majowy? Moze wycieczka do Nowego Zoo? Np. 2 maja, spotkałybyśmy się albo pod Zoo, albo koło ciuchci na śródce... Jak myślicie? Pozdrawiam cieplutko wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
bibasia Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 23.04.03, 16:53 cześć , ze Swarzedza ale też można?? Niby Poznań , iec chyba można . Pozdrawiam Basia z 2,4 letnią Misią. Odpowiedz Link Zgłoś
yano78 Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 28.04.03, 15:34 Ee.. a e-taty mogą być? Jak tak, to ja się dopisuję pod moją drugą połową, bo widocznie jej umknęło... Yano tata Misia Odpowiedz Link Zgłoś
luthiens Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 24.04.03, 10:02 Zaglądam tutaj również, chociaż zadomowiłam się na maluch.com. Pozdrawiam wszystkie poznańskie mamy i ich maluszki. luthien, mama Maciusia (z Waraszwskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_piotr Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 24.04.03, 10:23 Witajcie e-mamy.Jestem mamą 3letniej Gabi i 10 m-cznej Ali. Jestem z Sołacza i chętnie spotkam się z Wami w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_piotr Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 24.04.03, 10:31 Witajcie e-mamy.Jestem mamą 3letniej Gabi i 10 m-cznej Ali. Jestem z Sołacza i chętnie spotkam się z Wami w parku. Pozdrawiam gorąco Ania Odpowiedz Link Zgłoś
canorea Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 27.04.03, 20:53 Witam My też tu dotarłyśmy Aga i Martynka (wcześniej AgaP Mama Martynki) Jesteśmy z Wildy Trochę smutno tu bez naszych obrazeczków Ale pozdrawiamy gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 27.04.03, 21:00 Witam, melduje się amania (dawniej aniamania). Bywam tu rzadko, bo raczej zaglądam na maluchy. Jestem z Grunwaldu, a moja Maryśka za miesiąc będzie już czterolatką! Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
asik1313 Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 29.04.03, 10:13 My też się meldujemy z 11,5 miesięczną Wiktorią. Pozdrawiam. Asik Odpowiedz Link Zgłoś
polaszea Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 29.04.03, 12:48 Witam, Meduję się Ania z 3 letnią Zuzią i 11 miesięcznym Marcinem. Jesteśmy z Grunwaldu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalu Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 05.05.03, 20:51 Cześć! Melduje się Gene (zagorzała wielbicielka forum edziecka od pierwszych dni ciążyz 4-miesiecznym Mateuszkiem. Jesteśmy z Wildy i serdecznie wszystkich pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 30.04.03, 18:51 Polaszea, a czy mieszkacie może gszieś w okolicach osiedla Kopernika? Bo my tak! Ania z 4-letnią Marysią. Odpowiedz Link Zgłoś
joannaw6 Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 08.05.03, 20:56 wiec i ja wpisuje sie na liste emam jestem mama chlopaczka ktory przyszedl na swiat dokladnie `1.04.03 zrobil calej rodzince nielada pirma aprylisowy dowcip) pozdrawiam wszystkie poznanskie emamy Aska i Aleks Odpowiedz Link Zgłoś
katrinalex Re: Emamy poznańskie jesteście tutaj? 11.05.03, 09:38 Aloha tu Katrin mama Alexa......daaaawno mnie nie było, a tu taaakie zmiany mam nadzieję, że nas pamiętacie! obiecuję bywać częsciej, bo mamy już internet na stałe! mieszkamy teraz w PrzeźmierowieAlex skończył 17 marca dwa lata, a ja 19 kwietnia - 29 Pozdrawiam Katrin&Alex P.S. Silije: kiedy na ten Plac Zabaw? Odpowiedz Link Zgłoś