Dodaj do ulubionych

sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś?

19.02.08, 22:16
Ale nie dla niemowląt, tylko dla trochę starszych dzieciaczków. Właśnie
łóżeczko naszego 3-latka zaczyna się rozwalać i szukamy czegoś większego,
takiego już bardziej "dorosłego" łóżka (ale nie za bardzo, to wciąż ma być
przecież mebel do pokoju dziecka). Gdzie kupowałyście meble dla Waszych
dzieci? Poradźcie, proszę!
Obserwuj wątek
    • aganij Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 20.02.08, 01:19
      Kupiliśmy fajne łóżko dla córci w IKEA,drewniane,rośnie razem z dzieckiem, jest
      ładne i bardzo wygodne.
      • flicek Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 20.02.08, 10:37
        Tu koło mnie, przy Castoramie ( w tych blokach TBS-ów) otworzyli
        sklep z meblami dla dzieci.
    • manna_poranna Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 24.02.08, 15:12
      www.babybest.pl, mają siedzibę w Poznaniu przy Bukowskiej, moga ci też zrobić
      mebelki na zamówienie, polecam smile)
      • aniadawid1 Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 24.02.08, 18:08
        ja kupiłam w zwykłym meblowym jednoosobówkę, bardzo wygodna również
        w użyciu, pojemna skrzynia, polecam
        • marybg Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 26.02.08, 21:18
          www.meblik.pl koło CASTORAMY W tbs
    • lucky2222 Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 17.02.22, 17:09
      Ja znalazłam fajny sklep z meblami dla dzieci https://dedekids.pl/.
      Poza bogatą ofertą mebli dla chłopców maja świetne zabawki drewniane.Mają ciekawe wpisy na blogu,który jest regularnie aktualizowany.Można też zobaczyć ciekawe projekty pokoju dla dziewczynek
      No i dostawa mebli gratis
      • peter_parker777 Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 29.12.22, 09:19
        Jeśli nie chcesz plastikowych mebli, czy z innych sztucznych materiałów to drewniane meble na wymiar można zamówić w linku.
    • lucky2222 Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 20.02.22, 18:31
      My kupiliśmy meble dla naszych dzieci w sklepie dedekids.pl/. Dla młodszego chłopca wybraliśmy meble Victor.Jesteśmy bardzo zadowoleni.
    • peter_parker777 Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 10.07.22, 09:24
      Są przecież dobre firmy gdzie można zamówić drewniane meble na wymiar. To chyba jest najkorzystniejsze rozwiązanie. Takie meble będą najlepiej pasowały gdyż mogą być także zrobione w odpowiednim dla nas kolorze i oczywiście wymiarze.
    • poxaw Re: sklep z meblami dla dzieci-znacie jakiś? 28.02.23, 07:45
      Hej ! Ja polecam Ci meble ze strony wnm-group! Meble są solidne i przy tym pięknie wyglądają. Moi znajomi mi polecili tą stronkę, na początku byłam negatywnie nastawiona ( w końcu to pierwszy raz jak kupowałam meble przez Internet) ale w końcu skusiło mnie piękne łózko domek - córka tez się w nim zakochała. No i zamówiłam i nie żałuję! Łóżko solidne i piękne jak na zdjęciach. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka