Dodaj do ulubionych

Najlepszy dentysta w Poznaniu?

17.10.08, 10:31
Szukam bardzo dobrego dentysty w Poznaniu. Chcę wstawic sobie
tylnego zęba brakującego - potrzebuje super specjalisty? Gdzie
polecacie? Do tej pory trafiałam na samych nieudaczników
Obserwuj wątek
    • joanna_poz Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 17.10.08, 11:30
      dr Igor Glass Brudziński - klinika Dens na Gwarnej.
      Super specjalista - chyba również najdroższy w mieściesmile
      • maja307 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 09.11.08, 22:16
        dr Igor Glass Brudziński
        Potwierdzam, najlepszy dentysta-praktykował w Stanach,
        miły człowiek, super sprzęt-mikroskop, RTG bez ruszania się z
        fotela, zero bólu-no chyba tylko podczas płacenia ale cóż.
        Gorąco polecam choć są okresy, że na wizytę czeka się nawet 1,5 m-
        ca.
      • tinkey Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 16.11.11, 00:03
        Bartosz Cerkaski w Luboniu!Specjalista pierwszej klasy.Jak tam poszłam to byłam pod wrażeniem.Tylko on zajmuje się mega powaznymi przypadkami,resztę odsyła do swojej kolezanki w tym samym budynku!Sprzęt nr.1 kamery nad głową,2 asystentki....Polecam mi naprawił ząb który rzekomo nie dał sie już uzdrowic przez wielu innych lekarzy!
    • karolina.chonly Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 17.10.08, 14:24
      Doktor Piotr Lawiak, nigdy nie pojde do innego. Mieszkam w
      Niemczech, ale nawet tu nie odwaze sie isc smile Zawsze jak przyjezdzam
      ide do niego na kontrole lub leczenie.
      Dane adresowe:
      60-648, Poznań, Piątkowska 49
      woj. wielkopolskie
      Telefon kontaktowy:
      0 61 847 56 57
      • karolina.chonly Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? PS 17.10.08, 14:26
        nie nalezy do tanich, ale warto. Z tego co pamietam przyjmuje
        codziennie od 16.
    • gavagai1 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 23.10.08, 17:50
      polecam dr Zbigniewa Leszczyc-Sumińskiego z gabinetu Korona.
      Gabinet jest na Grunwaldzie(ul.Ostroroga 32)
      Robi implanty, specjalizuje się w tym od lat.
      • nathalka2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 30.10.08, 15:10
        Rowniez polecam Dr Suminskiego!
    • paraga Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 24.10.08, 10:30
      dr Przemysław Gajdus
      chodzę do niego od lat, jeszcze od jego studenckich praktyk smile
      a moje dzieci teraz również i uwielbiają go.

gabinet Głogowska 157/11
      tel. 602 698 350
      • awatarka Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 07.11.08, 14:46
        polecam dr Kubasika na ul. Orzeszkowej 13
        bardzo dokładny, sympatyczny. leczę sie tylko u niego. poleciłam wielu znajomym i są zadowoleni.
        tel 061 865 60 43

www.kubasik-implanty.pl/index.html
    • lubus Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 14.11.08, 09:41
      polecam dr Julitę Dmowską, przyjmuje w nowej części Batorego. Młoda,
      ale super specjalista i ceny przystępne.
      • wiolka75 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 11.12.08, 15:52
        Dr Bartosz Niedziółka.Przyjmuje na ostroroga.
      • jelonek.w Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 13.12.08, 14:28
        pani Dmowska jest rewelacyjna
        • azotan Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 16.09.09, 22:10
          Savan bije wszystkich na głowę! Gorąco polecam: www.savan.poznan.pl
      • podkrecone Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 13.05.11, 20:42
        Gorąco polecam Panią doktor stomatolog Urszulę Czarnomską i Ewe Krzyżaniak ja kiedyś panicznie bojaca sie dentystysmile Obie Panie leczą w m&m stomatologia jedna jest przy ul strzeszyńskiej druga przy Pniewskiej. Ceny zjadliwe zero stresu miłosmile
    • tinkey Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 25.09.09, 22:15
      Niedziółka jest najlepszy!
    • lechu32 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu - Przeźmierowie 30.01.10, 00:02
      Spróbuj w Przeźmierowie, Magic Dental Studio,
      na stronie www jest dużo prac (zdjęć) wykonanych przez nich, więc możesz
      zobaczyc co i jak, gorzej z terminami
      pozdrawiam
      • witosse Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu - Przeźmierowie 10.02.18, 10:37
        faktycznie, jest moc www.magicdentalstudio.pl/
        • witosse Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu - Przeźmierowie 10.02.18, 10:38
          www.magicdentalstudio.pl/
    • misiaku83 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 31.01.10, 17:40
      A jakis dobry dentysta, ale na NFZ?
      Mozecie polecic?
    • pmrg Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 31.08.10, 11:43
      No ja to bym tylko i wyłącznie dr-a Savana polecała, świetny specjalista.
      Wszystkie informacje są w przejrzysty sposób umieszczone na stronie:
      www.savan.poznan.pl. Myślę, że warto sprawdzić ten gabinetsmile
      • flanfield Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 01.12.10, 14:25
        A byłaś u niego sama czy ktoś Ci polecił? I czy można liczyć na darmowe konsultacje, jeśli nie było się przedtem jego klientem?
      • awee2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.12.10, 06:32
        Widziałam, że także botox można sobie u niego zrobić, czy Ty lub ktoś z Twoich znajomych korzystaliście z tej usługi?
        • pmrg Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.12.10, 06:34
          Tak, moja mama korzystała i była bardzo zadowolonasmile JA na szczęście jeszcze nie muszę, ale za jakiś czas kto wie. Poza tym wszystkiego można się dowiedzieć na darmowych konsultacjach, chętnie rozwiewa wszystkie wątpliwości pacjentów.
          • awee2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.12.10, 06:38
            Te konsultacje są darmowe nawet dla nie-pacjentów, tak? To ja się przejdę chyba. Dzięki. Czy Ty nigdy nie śpisz?! Właśnie do mnie dotarło, która jest godzina;p
            • pmrg Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.12.10, 06:39
              Praca;/ Przejdź się i napisz jak byłotongue_out
    • mariiia34 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 15.10.10, 14:11
      polecam Dent4you. Drogo, ale warto.
      • illka1 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 01.12.10, 14:49
        Polecam gabinet www.jarmuszkiewicz.pl - na ul. Grudzieniec. Rewelacja pod każdym względem i nie ma "kosmicznych" censmile
        • makia68 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 24.03.11, 16:30
          Ja polecam stomatologia.cermed.pl/ bardzo miła Pani Doktor i blisko centrum, ceny umiarkowane smile
          • kwiat-mg Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 13.05.11, 15:34
            również polecam Cermed jeśli chodzi o Poznań, miałem tam założony aparat stały, moja siostra miała zakładany w gabinecie na Grunwaldzie i narzeka a ja nie smile ważne, że jest cennik na stronie stomatologia.cermed.pl/cennik_uslug_stomatologicznych/ i od razu wiadomo, czego można się spodziewać, a podejście bardzo miłe, cierpliwe i profesjonalne. Polecam smile

makia68 napisał:

> Ja polecam stomatologia.cermed.pl/ bardzo miła Pani Doktor i blisko centrum, ceny umiarkowane smile

• e_magdalena1983 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? AppleDental 17.04.11, 12:22
      Polecam w Dąbrówce Apple Dental. Nowo otwarty gabinet.
      Strona www.appledental.pl
      Bardzo dobrze wyposażony i miła atmosfera wink
      • anm-ar Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? AppleDental 04.08.11, 19:40
        a ja polecam gabinet p.Bożeny Kowalewskiej-Głyda na ul.Naramowickiej
    • anabel5454 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 28.02.12, 12:14
      ja słyszałam bardzo pochlebne opinie o poradni stomatologicznej stomadex na osiedlu Czecha, maja dobre ceny, sprawdzonych dentystów i w ogóle z tego co wiem, wielu moi znajomych tam chodzi i bardzo sobie chwali
    • gosc_75 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 28.02.12, 14:20
      Ja polecam Tobie dr Sobotę Hannę super babka, z wieloletnią praktyką ma swój gabinet na strzeszynie greckim zajrzyj sobie na jej stronkę www.sobotadent.pl
    • lubus Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 01.03.12, 10:35
      Ja polecam p. Julitę Dmowską na Batorego (w nowej części). Po prostu fachowiec, zarówno dla mnie jak i dla mich dzieci. Po długich poszukiwaniach trafiłam na odpowiedniego stomatologa.
      • gosc_75 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 10.04.12, 13:45
        Byłam ponownie u mojej Pani doktor Soboty, ona jest naprawde super. Polecam!!!
      • martawie2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 10.04.12, 21:45
        witam serdecznie,
        co do dzieci- ja nie byłam zadowolona z wizyty u pani julity. to pewnie zależy od dziecka, ale nie dała rady zrobić córce ani synkowi zęba. może podejście do dziecka, może samo dziecko- bi kazde jest inne, nie wiem, jakoś nie [rzypadła mi też do gustusmile musieliśmy zmienić dentystę- zmieniłam na panią olę z lasedentu na ściegiennego. dzieciaki uwielbiają ją i nie ma mowy o innym stomatologu. polecam serdecznie.
        • gosc_75 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 23.04.12, 12:13
          Jesli chodzi o dentystę dla dzieci fajny jest i z super podejściem droktor Fijas Adrian, pracuje na strzeszynie polecam gorąco www.sobotadent.pl
          • ro9ro9 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 18.06.12, 11:48
            ja zdecydowanie polecam tę placówke - Stomatolog Poznań. Przystępne ceny mają, młodzi i znający się na rzeczy.
            • gosc_75 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 28.08.12, 15:34
              www.sobotadent.pl
              • 5piwor Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 22.11.12, 14:57
                Jezeli chodzi o dzieci to ostatnio bylem z corka w gabinecie rozdent w tarasach warty tym nowym wiezowcu przy rondzie rataje, dentyskta ma super podejscie do dzieciakow a poza tym dzieci maja specjalny fotel - dinozaur - super bajer dla dzieci -podobno jedyny taki w poznaniu, jak ktos zainteresowany to podaje numer telefonu 606-701-026
    • 26wiktoria Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 28.12.12, 22:51
      Polecam gabinet Duodenti na Słowiańskiej w Poznaniu, bardzo dobra stomatologia dziecięca, stomatologia estetyczna i ortodoncja. adres www: www.duodenti.pl
    • zwierzak108 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 15.01.13, 12:12
      Byłem niedawno u dentysty, no niestety ból zęba. W budynku gdzie mieszkam Tarasy Warty otworzył sie nowy gabinet a że miałem blisko to tam zadzwoniłem. No muszę powiedzieć ze fajna dentystka i jakoś wizyta nie była stresująca. Nowiutki sprzęt muzyczka w tle, całkiem przyjemnie. Plomba super bo ząb wyglada jak naturalny i nawet nie wiem gdzie ta plomba jest, ale była robiona bo kamerką pokazywała mi dziurę po wierceniu. Ceny znośne, także polecam też tym co się boją. podaje stronke www.rozdent.pl
    • lili181 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.05.13, 16:00
      Polecam Centrum Sorriso na os. Piastkowski. Miałam tam wykonane leczenie kanałowe i wstawione korony pełnoceramiczne w przednich zębach. Całe leczenie przebiegało bezboleśnie, co jest dla mnie ogromnie ważne! Jestem bardzo zadowolona z efektów, koronki są idealnie dopasowane i wyglądają estetycznie. Doskonałe podejście do pacjenta i profesjonalizm.
      • ytamina Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 28.06.13, 10:07
        Dla dorosłych polecam w ogóle przychodnię Candeo, a dla dzieciaczków szczególnie panią Annę Konieczną, przemiła, uśmiechnięta osoba, córka w ogóle nie boi się wizyt u niej, co nie zawsze było takie oczywiste smile A i ja, i mąż, chodzimy do tamtejszych lekarzy i jesteśmy zadowoleni, leczone zęby nie sprawiają potem problemów.
        • paawel.s Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 30.06.13, 23:03
          Polecam Dental Comfort. Szczególnie dla osób które boją się dentysty, mają złe wspomnienia związane z bólem, zapachami, złym traktowaniem, boją się dużych przychodni w których pacjent czuje się jak w "fabryce zębów". Byłem po paru latach właśnie u tego dentysty i jestem pod wrażeniem. Nowocześnie, bez bólu i w miłej atmosferze. W dodatku nie zdarli ze mnie "skarpetek".
          • paawel.s Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 30.06.13, 23:05
            Aaaaa. Na stronie mają niezłe promocje na aparaty ortodontyczne: www.dentalcomfort.pl
        • zawsze-anielica Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 11.07.13, 14:47
          A jakie są ceny w tym Candeo? Szukam czegoś na Jezycach, ta przychodnia jest blisko mojej pracy, a słyszałam pozytywne opinie, ale trochę boję się, że to nie na moją kieszeń...
          • ytamina Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.07.13, 10:48
            Co do konkretnych cen, to możesz sprawdzić na stronie Candeo, ile kosztuje wizyta, kanałowe itp. Co do ogólnego wrażenia, to dla mnie są w porządku, plusem jest dla nas, że nie trzeba czekać długo na wizytę, tak że cenimy to sobie.
        • uucja Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.04.14, 16:45
          Tu się zgodzę, w candeo mają dobre ceny i bardzo fajnych lekarzy (i dużo, więc zasadniczo się nie czeka).
    • mika-20 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 21.11.13, 11:55
      Słyszałam o nich pozytywne opinie : www.centrummedic.pl/
    • miragomez Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 15.03.15, 22:16
      Polecam dr Zalewska i dr. Gic przyjmuja w M2clinic na ul. Kutrzeby w tym nowym budynku Atanera.
      Wstawialem tam zeba i jestem bardzo zadowolony, bez bolu, stresu i co najwazniejsze nie jest drogo.
      Tez sie balem kiedys chodzic a teraz nie ma problemu. Co wazne dla mnie jest tez parking tuz pod przychodnia.
      • rudzielec001 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 10.05.15, 16:53
        Sorry za "podpięcie" się do wątku... ale co myślicie na temat dr.Wiznerowicza? Jednym ratunkiem dla mnie są korony a te niestety kosztują i to nie mało..nie chcę się rozczarować więc wolę zapytać smile
        • adamigle Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 17.08.17, 11:19
          Ostatnio miałem okazję być w gabinecie na ulicy Glebowej www.newdentclinic.pl zakładali mi protezę akrylową. Rewelacyjna robota, inni stomatolodzy mnie często zawodzili czy to w leczeniu zębów, profilaktyce czy też protetyce, tutaj poszedłem pierwszy raz bo dużo znajomych zachwalało ten gabinet i szczerze mówiąc to nigdzie lepszych specjalistów jak tutaj nie spotkałem.
    • miszmasz25 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 16.11.17, 16:33
      kurde ja miałem tak samo! błądziłęm 10 lat po różnych dentystach aż w końcu znalazłem i trafiłęm do sobotadent! Rewelacja! Teraz nie pójdę już nigdzie indziej. A trafiłem tam po przeczytaniu opinii w internecie na temat wszczepiania ipmlantów. Po 5 latach mogę powiedzieć że to była najlepsza decyzja mojego życia!
    • kasia_pacjent Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 18.01.18, 10:08
      Gdybyś nadal poszukiwała dobrego dentysty to osobiście polecam Stomatologię Persona i dr Katerinę Świerkowską. Przyjmuje na Marcelińskiej. Wstawiała mi implant dolnej szóstki, jestem bardzo zadowolona z całego procesu wstawiania. Wszystko dokładnie omówione i solidnie wykonane. Kobietka naprawdę to czuje. Implant idealnie dobrany kolorystycznie, mam go od prawie 2 lat.
      • cluckcluck Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 27.01.20, 15:19
        W Personie mialam zakladane implanty (przez dr Swierkowska) i tu jestem leczona kompleksowo (prowadzi mnie dr Kolonko) Uklony w strone obu pan - za wysoki standard uslug, za indywidualne podejscie do pacjenta i poczucie humoru smile Goraco polecam!
    • lekarzmedycyny2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 22.01.18, 10:55
      Ja od siebie mogę polecić Panią dr. Elżbietę Jachowską która zakładała mi niedawno protezy - bardzo dobrze wykonany zabieg w sumie to już nie pierwszy raz - dlatego polecam tą dentystkę elzbietajachowska.pl/
    • gosia121 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 10.10.19, 07:34
      Najlepszy stomatolog w Poznaniu na jakiego natrafiłam: www.sobotadent.pl/
    • topadwokat Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.04.21, 16:14
      Szukasz dobrego dentysty w Poznaniu?
      • topadwokat Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.04.21, 16:16
        tutaj dentysta . top znajdziesz najlepszych dentystów

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka