aleksa-ndra1 17.10.08, 10:31 Szukam bardzo dobrego dentysty w Poznaniu. Chcę wstawic sobie tylnego zęba brakującego - potrzebuje super specjalisty? Gdzie polecacie? Do tej pory trafiałam na samych nieudaczników Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_poz Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 17.10.08, 11:30 dr Igor Glass Brudziński - klinika Dens na Gwarnej. Super specjalista - chyba również najdroższy w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
maja307 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 09.11.08, 22:16 dr Igor Glass Brudziński Potwierdzam, najlepszy dentysta-praktykował w Stanach, miły człowiek, super sprzęt-mikroskop, RTG bez ruszania się z fotela, zero bólu-no chyba tylko podczas płacenia ale cóż. Gorąco polecam choć są okresy, że na wizytę czeka się nawet 1,5 m- ca. Odpowiedz Link Zgłoś
tinkey Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 16.11.11, 00:03 Bartosz Cerkaski w Luboniu!Specjalista pierwszej klasy.Jak tam poszłam to byłam pod wrażeniem.Tylko on zajmuje się mega powaznymi przypadkami,resztę odsyła do swojej kolezanki w tym samym budynku!Sprzęt nr.1 kamery nad głową,2 asystentki....Polecam mi naprawił ząb który rzekomo nie dał sie już uzdrowic przez wielu innych lekarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.chonly Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 17.10.08, 14:24 Doktor Piotr Lawiak, nigdy nie pojde do innego. Mieszkam w Niemczech, ale nawet tu nie odwaze sie isc Zawsze jak przyjezdzam ide do niego na kontrole lub leczenie. Dane adresowe: 60-648, Poznań, Piątkowska 49 woj. wielkopolskie Telefon kontaktowy: 0 61 847 56 57 Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.chonly Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? PS 17.10.08, 14:26 nie nalezy do tanich, ale warto. Z tego co pamietam przyjmuje codziennie od 16. Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 23.10.08, 17:50 polecam dr Zbigniewa Leszczyc-Sumińskiego z gabinetu Korona. Gabinet jest na Grunwaldzie(ul.Ostroroga 32) Robi implanty, specjalizuje się w tym od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nathalka2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 30.10.08, 15:10 Rowniez polecam Dr Suminskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 24.10.08, 10:30 dr Przemysław Gajdus chodzę do niego od lat, jeszcze od jego studenckich praktyk a moje dzieci teraz również i uwielbiają go. gabinet Głogowska 157/11 tel. 602 698 350 Odpowiedz Link Zgłoś
awatarka Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 07.11.08, 14:46 polecam dr Kubasika na ul. Orzeszkowej 13 bardzo dokładny, sympatyczny. leczę sie tylko u niego. poleciłam wielu znajomym i są zadowoleni. tel 061 865 60 43 www.kubasik-implanty.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
lubus Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 14.11.08, 09:41 polecam dr Julitę Dmowską, przyjmuje w nowej części Batorego. Młoda, ale super specjalista i ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka75 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 11.12.08, 15:52 Dr Bartosz Niedziółka.Przyjmuje na ostroroga. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek.w Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 13.12.08, 14:28 pani Dmowska jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
azotan Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 16.09.09, 22:10 Savan bije wszystkich na głowę! Gorąco polecam: www.savan.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
podkrecone Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 13.05.11, 20:42 Gorąco polecam Panią doktor stomatolog Urszulę Czarnomską i Ewe Krzyżaniak ja kiedyś panicznie bojaca sie dentysty Obie Panie leczą w m&m stomatologia jedna jest przy ul strzeszyńskiej druga przy Pniewskiej. Ceny zjadliwe zero stresu miło Odpowiedz Link Zgłoś
tinkey Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 25.09.09, 22:15 Niedziółka jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
lechu32 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu - Przeźmierowie 30.01.10, 00:02 Spróbuj w Przeźmierowie, Magic Dental Studio, na stronie www jest dużo prac (zdjęć) wykonanych przez nich, więc możesz zobaczyc co i jak, gorzej z terminami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witosse Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu - Przeźmierowie 10.02.18, 10:37 faktycznie, jest moc www.magicdentalstudio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
witosse Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu - Przeźmierowie 10.02.18, 10:38 www.magicdentalstudio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiaku83 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 31.01.10, 17:40 A jakis dobry dentysta, ale na NFZ? Mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
pmrg Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 31.08.10, 11:43 No ja to bym tylko i wyłącznie dr-a Savana polecała, świetny specjalista. Wszystkie informacje są w przejrzysty sposób umieszczone na stronie: www.savan.poznan.pl. Myślę, że warto sprawdzić ten gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
flanfield Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 01.12.10, 14:25 A byłaś u niego sama czy ktoś Ci polecił? I czy można liczyć na darmowe konsultacje, jeśli nie było się przedtem jego klientem? Odpowiedz Link Zgłoś
awee2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.12.10, 06:32 Widziałam, że także botox można sobie u niego zrobić, czy Ty lub ktoś z Twoich znajomych korzystaliście z tej usługi? Odpowiedz Link Zgłoś
pmrg Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.12.10, 06:34 Tak, moja mama korzystała i była bardzo zadowolona JA na szczęście jeszcze nie muszę, ale za jakiś czas kto wie. Poza tym wszystkiego można się dowiedzieć na darmowych konsultacjach, chętnie rozwiewa wszystkie wątpliwości pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
awee2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.12.10, 06:38 Te konsultacje są darmowe nawet dla nie-pacjentów, tak? To ja się przejdę chyba. Dzięki. Czy Ty nigdy nie śpisz?! Właśnie do mnie dotarło, która jest godzina;p Odpowiedz Link Zgłoś
pmrg Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.12.10, 06:39 Praca;/ Przejdź się i napisz jak było Odpowiedz Link Zgłoś
mariiia34 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 15.10.10, 14:11 polecam Dent4you. Drogo, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 01.12.10, 14:49 Polecam gabinet www.jarmuszkiewicz.pl - na ul. Grudzieniec. Rewelacja pod każdym względem i nie ma "kosmicznych" cen Odpowiedz Link Zgłoś
makia68 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 24.03.11, 16:30 Ja polecam stomatologia.cermed.pl/ bardzo miła Pani Doktor i blisko centrum, ceny umiarkowane Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat-mg Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 13.05.11, 15:34 również polecam Cermed jeśli chodzi o Poznań, miałem tam założony aparat stały, moja siostra miała zakładany w gabinecie na Grunwaldzie i narzeka a ja nie ważne, że jest cennik na stronie stomatologia.cermed.pl/cennik_uslug_stomatologicznych/ i od razu wiadomo, czego można się spodziewać, a podejście bardzo miłe, cierpliwe i profesjonalne. Polecam makia68 napisał: > Ja polecam stomatologia.cermed.pl/ bardzo miła Pani Doktor i blisko centrum, ceny umiarkowane Odpowiedz Link Zgłoś
e_magdalena1983 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? AppleDental 17.04.11, 12:22 Polecam w Dąbrówce Apple Dental. Nowo otwarty gabinet. Strona www.appledental.pl Bardzo dobrze wyposażony i miła atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
anm-ar Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? AppleDental 04.08.11, 19:40 a ja polecam gabinet p.Bożeny Kowalewskiej-Głyda na ul.Naramowickiej Odpowiedz Link Zgłoś
anabel5454 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 28.02.12, 12:14 ja słyszałam bardzo pochlebne opinie o poradni stomatologicznej stomadex na osiedlu Czecha, maja dobre ceny, sprawdzonych dentystów i w ogóle z tego co wiem, wielu moi znajomych tam chodzi i bardzo sobie chwali Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_75 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 28.02.12, 14:20 Ja polecam Tobie dr Sobotę Hannę super babka, z wieloletnią praktyką ma swój gabinet na strzeszynie greckim zajrzyj sobie na jej stronkę www.sobotadent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lubus Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 01.03.12, 10:35 Ja polecam p. Julitę Dmowską na Batorego (w nowej części). Po prostu fachowiec, zarówno dla mnie jak i dla mich dzieci. Po długich poszukiwaniach trafiłam na odpowiedniego stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_75 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 10.04.12, 13:45 Byłam ponownie u mojej Pani doktor Soboty, ona jest naprawde super. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martawie2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 10.04.12, 21:45 witam serdecznie, co do dzieci- ja nie byłam zadowolona z wizyty u pani julity. to pewnie zależy od dziecka, ale nie dała rady zrobić córce ani synkowi zęba. może podejście do dziecka, może samo dziecko- bi kazde jest inne, nie wiem, jakoś nie [rzypadła mi też do gustu musieliśmy zmienić dentystę- zmieniłam na panią olę z lasedentu na ściegiennego. dzieciaki uwielbiają ją i nie ma mowy o innym stomatologu. polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_75 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 23.04.12, 12:13 Jesli chodzi o dentystę dla dzieci fajny jest i z super podejściem droktor Fijas Adrian, pracuje na strzeszynie polecam gorąco www.sobotadent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ro9ro9 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 18.06.12, 11:48 ja zdecydowanie polecam tę placówke - Stomatolog Poznań. Przystępne ceny mają, młodzi i znający się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
5piwor Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 22.11.12, 14:57 Jezeli chodzi o dzieci to ostatnio bylem z corka w gabinecie rozdent w tarasach warty tym nowym wiezowcu przy rondzie rataje, dentyskta ma super podejscie do dzieciakow a poza tym dzieci maja specjalny fotel - dinozaur - super bajer dla dzieci -podobno jedyny taki w poznaniu, jak ktos zainteresowany to podaje numer telefonu 606-701-026 Odpowiedz Link Zgłoś
26wiktoria Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 28.12.12, 22:51 Polecam gabinet Duodenti na Słowiańskiej w Poznaniu, bardzo dobra stomatologia dziecięca, stomatologia estetyczna i ortodoncja. adres www: www.duodenti.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzak108 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 15.01.13, 12:12 Byłem niedawno u dentysty, no niestety ból zęba. W budynku gdzie mieszkam Tarasy Warty otworzył sie nowy gabinet a że miałem blisko to tam zadzwoniłem. No muszę powiedzieć ze fajna dentystka i jakoś wizyta nie była stresująca. Nowiutki sprzęt muzyczka w tle, całkiem przyjemnie. Plomba super bo ząb wyglada jak naturalny i nawet nie wiem gdzie ta plomba jest, ale była robiona bo kamerką pokazywała mi dziurę po wierceniu. Ceny znośne, także polecam też tym co się boją. podaje stronke www.rozdent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lili181 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.05.13, 16:00 Polecam Centrum Sorriso na os. Piastkowski. Miałam tam wykonane leczenie kanałowe i wstawione korony pełnoceramiczne w przednich zębach. Całe leczenie przebiegało bezboleśnie, co jest dla mnie ogromnie ważne! Jestem bardzo zadowolona z efektów, koronki są idealnie dopasowane i wyglądają estetycznie. Doskonałe podejście do pacjenta i profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
ytamina Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 28.06.13, 10:07 Dla dorosłych polecam w ogóle przychodnię Candeo, a dla dzieciaczków szczególnie panią Annę Konieczną, przemiła, uśmiechnięta osoba, córka w ogóle nie boi się wizyt u niej, co nie zawsze było takie oczywiste A i ja, i mąż, chodzimy do tamtejszych lekarzy i jesteśmy zadowoleni, leczone zęby nie sprawiają potem problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
paawel.s Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 30.06.13, 23:03 Polecam Dental Comfort. Szczególnie dla osób które boją się dentysty, mają złe wspomnienia związane z bólem, zapachami, złym traktowaniem, boją się dużych przychodni w których pacjent czuje się jak w "fabryce zębów". Byłem po paru latach właśnie u tego dentysty i jestem pod wrażeniem. Nowocześnie, bez bólu i w miłej atmosferze. W dodatku nie zdarli ze mnie "skarpetek". Odpowiedz Link Zgłoś
paawel.s Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 30.06.13, 23:05 Aaaaa. Na stronie mają niezłe promocje na aparaty ortodontyczne: www.dentalcomfort.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-anielica Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 11.07.13, 14:47 A jakie są ceny w tym Candeo? Szukam czegoś na Jezycach, ta przychodnia jest blisko mojej pracy, a słyszałam pozytywne opinie, ale trochę boję się, że to nie na moją kieszeń... Odpowiedz Link Zgłoś
ytamina Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.07.13, 10:48 Co do konkretnych cen, to możesz sprawdzić na stronie Candeo, ile kosztuje wizyta, kanałowe itp. Co do ogólnego wrażenia, to dla mnie są w porządku, plusem jest dla nas, że nie trzeba czekać długo na wizytę, tak że cenimy to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
uucja Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.04.14, 16:45 Tu się zgodzę, w candeo mają dobre ceny i bardzo fajnych lekarzy (i dużo, więc zasadniczo się nie czeka). Odpowiedz Link Zgłoś
mika-20 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 21.11.13, 11:55 Słyszałam o nich pozytywne opinie : www.centrummedic.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
miragomez Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 15.03.15, 22:16 Polecam dr Zalewska i dr. Gic przyjmuja w M2clinic na ul. Kutrzeby w tym nowym budynku Atanera. Wstawialem tam zeba i jestem bardzo zadowolony, bez bolu, stresu i co najwazniejsze nie jest drogo. Tez sie balem kiedys chodzic a teraz nie ma problemu. Co wazne dla mnie jest tez parking tuz pod przychodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec001 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 10.05.15, 16:53 Sorry za "podpięcie" się do wątku... ale co myślicie na temat dr.Wiznerowicza? Jednym ratunkiem dla mnie są korony a te niestety kosztują i to nie mało..nie chcę się rozczarować więc wolę zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
adamigle Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 17.08.17, 11:19 Ostatnio miałem okazję być w gabinecie na ulicy Glebowej www.newdentclinic.pl zakładali mi protezę akrylową. Rewelacyjna robota, inni stomatolodzy mnie często zawodzili czy to w leczeniu zębów, profilaktyce czy też protetyce, tutaj poszedłem pierwszy raz bo dużo znajomych zachwalało ten gabinet i szczerze mówiąc to nigdzie lepszych specjalistów jak tutaj nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
miszmasz25 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 16.11.17, 16:33 kurde ja miałem tak samo! błądziłęm 10 lat po różnych dentystach aż w końcu znalazłem i trafiłęm do sobotadent! Rewelacja! Teraz nie pójdę już nigdzie indziej. A trafiłem tam po przeczytaniu opinii w internecie na temat wszczepiania ipmlantów. Po 5 latach mogę powiedzieć że to była najlepsza decyzja mojego życia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_pacjent Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 18.01.18, 10:08 Gdybyś nadal poszukiwała dobrego dentysty to osobiście polecam Stomatologię Persona i dr Katerinę Świerkowską. Przyjmuje na Marcelińskiej. Wstawiała mi implant dolnej szóstki, jestem bardzo zadowolona z całego procesu wstawiania. Wszystko dokładnie omówione i solidnie wykonane. Kobietka naprawdę to czuje. Implant idealnie dobrany kolorystycznie, mam go od prawie 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
cluckcluck Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 27.01.20, 15:19 W Personie mialam zakladane implanty (przez dr Swierkowska) i tu jestem leczona kompleksowo (prowadzi mnie dr Kolonko) Uklony w strone obu pan - za wysoki standard uslug, za indywidualne podejscie do pacjenta i poczucie humoru Goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzmedycyny2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 22.01.18, 10:55 Ja od siebie mogę polecić Panią dr. Elżbietę Jachowską która zakładała mi niedawno protezy - bardzo dobrze wykonany zabieg w sumie to już nie pierwszy raz - dlatego polecam tą dentystkę elzbietajachowska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia121 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 10.10.19, 07:34 Najlepszy stomatolog w Poznaniu na jakiego natrafiłam: www.sobotadent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
topadwokat Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.04.21, 16:14 Szukasz dobrego dentysty w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
topadwokat Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 29.04.21, 16:16 tutaj dentysta . top znajdziesz najlepszych dentystów Odpowiedz Link Zgłoś