Dodaj do ulubionych

Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do nas:)

16.01.09, 08:23
Obserwuj wątek
    • virtual-m Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 11.02.09, 14:03
      od jutra bedzie to forum zamkniete
      • luizka.s Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 12.02.09, 09:57
        zapraszamy !!!! wink
        • lucyn3-3 Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 12.02.09, 12:05
          Świetne forum,skarbnica przydatnej wiedzy,miła atmosfera,tak uważam.
          • e_luska2 Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 12.02.09, 12:11
            ja również zapraszam smile dzisiaj się zamykamy ale chętne osoby nadal
            będą mile widziane smile
            • 4269m Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 12.02.09, 18:26
              Bardzo sympatyczne jest to forum.
              Polecam.
              • virtual-m Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 16.02.09, 10:41
                tak, bardzo sympatyczne trzeba przyznac wink wiec jak ktos jest chetny to moze sie
                do nas przylaczyc
                • lenguamater Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 16.02.09, 23:42
                  Wczoraj nie zdążyłam się zapisać ,bo przez nieuwagę nie wpisałam nic o sobie i
                  właśnie się zorientowałam,że jest za późno. Zależy mi, co zrobić?
                  • virtual-m Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 17.02.09, 07:51
                    odpisalam Ci juz na priv, pozdrawiam wink
                    • virtual-m Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 26.02.09, 17:16
                      uzbieralo sie nam juz na forum calkiem pokazne grono wink
                      • becik1 Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 27.02.09, 14:33
                        i fajnie jest tam u nas
                        • luizka.s Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 04.03.09, 16:40
                          zapraszamy w milutkie grono wink
                          • anetta1980 Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 05.03.09, 21:25
                            A ja prosiłam o dostęp około tydzień temu i odpowiedzi brak sad((
                            • virtual-m Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 05.03.09, 21:37
                              to zapraszam i przepraszam, za dlugi czas oczekiwania na reakcje wink
                  • luizka.s Zapraszamy wiosennie ;-) 16.03.09, 13:15

• luizka.s Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 23.01.10, 22:26
              wink
    • eilian Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 22.03.09, 15:22
      chętnie bym się dopisała, ale zniechęca mnie ta konieczność np.
      usprawiedliwiania nieobecności (sic!), pisania, nie cierpię gdy się mnie próbuje
      do czegoś zmusić. To chyba nie o to powinno chodzić?...
      • lucyn3-3 Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 23.03.09, 16:46
        W praktyce nie wygląda to tak strasznie jak w teorii,ale myślę ,ze
        jak się zapisuje nowa osoba to chociaż wypada się
        przedstawić,napisać gdzie się mieszka itp.,to już wtedy wiadomo ,że
        ktoś taki istnieje.
    • anahrea Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 02.06.10, 21:22
      Forum zmieniło adres smile
      forum.gazeta.pl/forum/f,98247,Mamy_z_Poznania.html
      • truscaffka Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 03.06.10, 08:19
        anahreo - ta strona faktycznie zmieniła adres czy jest to po prostu nowa strona?
        próbowałam dostać się na tamto zamknięte forum, ale nikt nie odpowiedział na
        maila sad
        • lucyn3-3 Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 03.06.10, 17:03
          Na zamkniętym nie ma ruchu,dlatego zostało utworzone nowe forum dla
          mam z Poznania,tym razem otwarte.
          • animyk2 Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 04.06.10, 20:16
            Poproszę o link do tej strony, jestem chętna
    • anahrea Re: Zapraszam chętne mamy z Poznania i okolic do 09.06.10, 21:33
      Link do nowego forum jest 3 posty wyżej, ale powtórzę:

To jest forum otwarte i ogólnodostępne, nie trzeba się zapisywac.
      Pozdrawiam i zapraszam smile

Zapraszamy na forum Mamy z Poznania i okolic

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka