Gość: znów to samo IP: 94.254.137.* 11.10.10, 11:48 POrażka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania PO do sejmiku: Sowa, Czekaj, Dziwisz, Marczułaj... IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.10, 12:18 Piotr Stachura to ten z Młodzieży Wszechpolskiej czy to zbieżność nazwisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-polak z Chełmka PO do sejmiku: Sowa, Czekaj, Dziwisz, Marczułaj... IP: *.chello.pl 11.10.10, 12:56 Ten sam. Kilka miesięcy temu Gowin sprowadził do PO całą armię z Młodzieży Wszechpolskiej. W tym naszego Piotrka Stachurę. Powodzenia w Platfromie - Piotrek i pamiętaj co jest najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: PO do sejmiku: Sowa, Czekaj, Dziwisz, Marczuł IP: 77.236.26.* 11.10.10, 13:35 dajcie pelne listy do rady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja PO do sejmiku: Sowa, Czekaj, Dziwisz, Marczułaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 13:56 Czy to z tych Dziwiszów? Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Re: PO do sejmiku: Sowa, Czekaj, Dziwisz, Marczuł 11.10.10, 14:14 Jasne. Czy daleko z Rabki do Ludźmierza ? Dziwiszów "od groma". Nie ma sie co dziwiszować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy PO do sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 14:21 okreg 2 pozycja 7 niezły aparacik z niego :D Im wiekszym się jest szachrajem tym wyżej sie sięga, szykuje sie jeszcze lepsza władza:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk PO do sejmiku: Sowa, Czekaj, Dziwisz, Marczułaj... IP: *.tktelekom.pl 11.10.10, 17:19 Po analizie. Należy pochylić nisko czoła przed Markiem. Taka konstrukcja nazwisk – powiem nieskromnie daje mu szansę na większość i MARSHALA! W mojej ocenie to są listy bardzo mocne i najlepsze jakie do tej pory widziałem w historii małopolskiego samorządu regionalnego. Chapeau bas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głosuję na KRAKÓW karierowicze stop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 22:42 naprawdę męczą sztuczki partii wystawiających "twarze" żeby ugrać więcej dla siebie w kampanii. Rozsądnie głosuję na KRAKÓW, bo mam dość gości! Odbierzmy wreszcie Kraków Partiom Politycznym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: karierowicze stop! IP: 77.236.26.* 12.10.10, 07:01 Karierowicze to do G.Lipca. Natomiast krakowska lista jest dobra a takie postacie jak Handzlik, Lassota, Barczyk, Starmach nie powinni mieć kłopotów z uzyskaniem mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś