Gość: kontakt IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 10.05.04, 15:20 szukam przecietnie wygladajacej kobiety w wieku do 31 lat z Krakowa, która czuje juz instynkt do rodzenia dzieci i szuka ich ojca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: szukam kobiety , która chce urodzi mi dziecko 10.05.04, 15:23 ile płacisz ? 1. za chlopaka 2. za dziewczynke, 3. za bliźnikaki tej samej lub róznej płci ? napisz więcej, acha, czy cena jest uzalezniona od wagi urodzonego (urodzonych) dzieci ? no i ile chciałbyś tych dzieci, jak z zaliczką, jakaś umowa notarialna ? daj znać sabbina@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konto1002 Re: szukam kobiety , która chce urodzi mi dziecko IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 19.05.04, 11:11 co ucichłąś jak nie odpowieasz na pisma to lepiej to o znajm ja sie nie napraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konto1002 Re: szukam kobiety , która chce urodzi mi dziecko IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 11.05.04, 14:31 to przeciez normalne ze jakas kobieta moze poczuć instyntk do rodzenia dzieci a moze jej akurat brakowac ich przyszłego ojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konto1002 Re: Rea może tatuś jest podobny do Frankensteina! IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 14.05.04, 15:02 a co taki pociąga jak tak chyba nie bedziemy w swoim guscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konto1002 Re: pogadaj ze swarożycem IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 14.05.04, 18:11 uhahaha ale zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: pogadaj ze swarożycem IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 17.05.04, 14:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konto1002 Re: pogadaj ze swarożycem IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 19.05.04, 12:32 rózne ludzie maja poczucie humoru ale tak juz bywa Odpowiedz Link Zgłoś