Dodaj do ulubionych

Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:38
A gdzie fotki??
Obserwuj wątek
    • Gość: Romek Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:42
      Kewin Aiston widział w Katowicach Reklamę przegrywarek CD. Tło stanowiła
      reprezentacja Polski w piłce nożnej. Hasło tej "Reklamy" brzmiało:
      Nasze przegrywarki przegrywają szybciej jak polska reprezentacja.
      Ciekawe Czy moja drużyna "zasłuży" sobie na taką reklamę...
      • Gość: krekor Ciekawe jaki jutro wynik IP: *.phy.ilstu.edu 10.08.04, 17:29
        Boje sie tego meczu. Chlopcy z Realu musza byc wkurzeni do nieprzytomnosci, ze musza grac o lige
        mistrzow. Taka zlosc moze sie skonczyc kanonada. No chyba, ze sa przekonani i ze koniecznosc
        eliminacji to jakas pomylka. Wtedy beda musieli sie zdrowo napracowac, zeby odrobic straty.
        Jednym slowem jak u Pytii, bedzie woz albo przewoz.
        • Gość: Pythia Re: Ciekawe jaki jutro wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:47
          2 : 4
        • Gość: fg Re: Ciekawe jaki jutro wynik IP: 62.233.150.* 10.08.04, 18:32
          remis!!!
    • Gość: zabrzanski REAL-skisła 3:0 IP: *.zabrze.net.pl 10.08.04, 13:51
      I pryśnie czar o LM,hihihi
      • Gość: Prześmiewca Re: REAL-skisła 3:0 IP: *.czestochowa.cn.net.pl 10.08.04, 13:55
        Wiesz zabrzański przygłupie, na każdym forum można się natknąć na idiotów ale
        ty zasługujesz na miano super palanta!
        • Gość: hazi Re: REAL-skisła 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:30
          Fajnie, widze że dla Ciebie wszyscy to idioci i planci co mają inne zdanie niż
          ty! Moze sam należysz do tej swojej ulubionej grupy ludzi. Sam jesteś palant!
          • Gość: krzysfre Re: REAL-skisła 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:48
            Myślę, że chodzi tu nie o własne zdanie, ale za naśmiewanie się z szans zespołu
            na awans. Uważam, że w tej chwili Wisła jest najmocniejszym naszym klubem i
            jeśli przegra z Realem to nikt by nie wygrał. Nawet moja (L) ukochana.
      • lora74 Re: REAL-skisła 3:0 10.08.04, 14:14
        już drugi dzien sie musze wstydzic za takich matołów jak ty zabrzanski, wczoraj
        juz jednemu takiemu (a może to byles ty ???) tlumaczylam ale dzis nie mam
        zamiaru, mam tylko prosbe nie podpisuj sie zabrzanski ( ani tym bardziej kibic
        Gornika ) bo ty po prostu jestes matol i tyle. a ja wierze ze Wisła osiągnie
        sukces!!!! (mimo ze jestem z Zabrza a na dodatek kibicuje Górniczkowi)
        powodzenia Wisło :)
        • Gość: mk Skisła - Real 3-1 IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:06
          no i przylecieliśmy na występy dla małolat, pewnie tak sobie teraz kolesie
          myślą...
          Jutro moze się zdziwią...:)
      • Gość: Indy hmmmm IP: 80.51.255.* 10.08.04, 15:54
        co znaczy "czar o lidze mistrzow" ?
    • Gość: Elaine Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:54
      I znowu pół miasta zablokowane bo debilom się debilnych rozrywek zachciewa. I
      nie tylko mam na myśli chuliganów, którzy potem "pójdą w miasto". Ale tych
      spasionych tatusiów, którzy zabierają na stadiony swoich spasionych
      synków "żeby chłopak trochę sportu zaznał". Debilne emocje z braku innych
      emocji w życiu. A zła jestem dlatego, że współfinansuje tych debili z moich
      podatków. Niestety.
      • Gość: jandur Re: Kibice- debile IP: *.staszica.com / *.technika.net.pl 10.08.04, 13:57
        masz racje, niestety jest dokladnie tak, jak napisalas...
        • Gość: Elaine Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:04
          Dzięki! Ale zobaczysz jak mnie/nas zaraz tu zjadą. Tak... po sportowemu... ;-)
          • Gość: jandur Re: Kibice- debile IP: *.staszica.com / *.technika.net.pl 10.08.04, 14:07
            Moze niekoniecznie. Jednak kibice/fani to raczej na szczescie nie sa w
            wiekszosci czytelnicy wyborczej (raczej "faktu" lub "super ekspresu" :-P).
            • Gość: Locki Żenada IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 10.08.04, 15:25
              Ale zenujace sa te dwa posty Szkoda takiej prymitywnej parce jak wy tlumaczyc
              ze mozna byc zakochanym w futbolu kibicem i jednoczesnie kupowac wyborcza nie
              tylko z powodow "sportowych" Wyglancowany lalus + przemadrzala lalunia Tylko co
              wy robice na forum sportowym? Zaproscie sie na lody lepiej
            • Gość: Kibic!! debil?? Re: Kibice- debile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:27
              ojj uważam sie za kibica... nie sądzę, żebym był debilem...
              czytam wyborczą...
              i jakoś wydaje mi się, że jak Kraków odwiedzają zagraniczni turysci to znaczna
              liczba mieszkańców się cieszy bo razem z nimi do miasta przyjezdza kasa... a
              jak klub pilkarski reklamuje miasto i o Krakowie mówi się w ilkudziesięciu
              stacjach telewizyjnych to chyba tez jest reklama.. wydaje sie mi że nawet dosc
              kosztowna...

a tu prosze... ponarzekajmy na ten dzien udręki kiedy pilkarze jada autobusem
              na lotnisko i na stadion.. aaa... i jeszcze wracaja.. toz to KOREK W MIESCIE
              trwa chyba z pol godziny...
              zastanowcie sie czy nie warto postac w korku raz na (daj Boże jak najczęściej
              hehehe ;))) jakis czas zeby ludzie zaczęli do Krakowa przyjezdzac, nocowac w
              hoteleach, jadać polskie dania narodowe i pic nasze napoje/trunki?

ja jestem za reklama Krakowa nawet kosztem polgodzinnych korkow ;)
              • Gość: Elaine Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:48
                Nie chodzi mi o półgodzinne korki ale o tamujące ruch watahy półgłówków. I
                watpię czy taka reklama przyczynia się do zwiekszonego ruchu turystycznego w
                Krakowie. I jakaż to kasa do Krakowa przyjedzie? Zauważymy jakąś zmianę? Może
                jakieś udogodnienia na stadionie wisły? Znaczy dla (tfu!) kibiców. A obstawa
                policyjna ile kosztuje? Sądząc po ilości policji pewnie sporo. Ale nie szkodzi.
                Podatnicy wspólnymi siłami zapłacą za tę intelektualną rozrywkę.
                PS. Pokaż mi kogoś kto ma siebie samego za debila... ;-) z całym szacunkiem
                • Gość: Debil Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:51
                  ja jestem debilem :P
                • Gość: pedro Re: Kibice- debile IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 10.08.04, 17:37
                  Wszystkie Elaines ktore znam to Feministki.
                  Apropos wydatkow,
                  przepraszam a co ty robisz na forum o 14, 15 ,16 godzinie?
                  Wydaje mi sie ze twoj boss placi Tobie za wykonywanie jakies "pracy", tak?
                  A jesli jestes w domu to nie pier..l o wydnych pieniadzach bo jestes na
                  koroniowce.
                  Wierny, kibic Wisly, Informatyk(innymi swowy debil wedlug Ciebie)
                  pozdrawia z NYC innych kibicow Wiselki.
                  • Gość: Elaine Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:45
                    Jest jeszcze kilka innych możliwości- dlaczego jestem na forum w wymienionych
                    przez kolegę informatyka godzinach. Bo życie, drogi pedro, jest o wiele
                    bardziej różnorodne niż to może sobie kibic-pedro-informatyk-na azbestach
                    wyobrazić. Brrr... azbesty niezdrowe! poszukaj jakiegos staruszka do
                    opiekowania lepiej! ;-)
                    PS. Feministki przesadzają. Ale czasem nawet są zabawne.
                    • Gość: pedro Re: Kibice- debile IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 10.08.04, 19:28
                      prosze, prosze, juz sie bronimy
                      Skad wiesz tyle o azbestach,czyszbys miala w NYC kolegow "wyksztalconych", czy
                      Tatusia?
                      Jesli chcialbys sprawdzic, slonce, ze jestem w rzeczywistosci programerem to
                      prosze smialo dzwonic: kierunek do USA potem 212 692 9494 extension 361
                    • Gość: Jasco Re: Kibice- debile IP: 213.199.217.* 10.08.04, 19:37
                      Lol, sama stwierdzilas ze sam nikt siebie nie nazwie debilem. Wiec dobrze ze sa
                      tacy ludzie ktorzy moga tobie oswiadczyc ze jestes DEBILKA:) Masz jakies
                      problemy widze z wlasna osobowoscia i z codziennym postrzeganiem swiata. Moze za
                      duzo przed komputerem siedzisz, bo chyba nie masz co robic piszac takie
                      wypowiedzi na forum sportowym, ktorego (sportu) jak sama twierdzisz, delikatnie
                      mowiac nie lubisz. Jakies widze masochistyczne zapedy. Pewnie psychiatra do
                      ciebie dzisiaj przez te korki sie spoznil do domu i masz teraz metlik w glowie.
                      Zycze udanego zycia z wlasnymi urojeniami:)
              • Gość: jandur Re: Kibice- debile IP: *.staszica.com / *.technika.net.pl 10.08.04, 18:21
                Na szczęście Kraków ma wystarczająco wiele do zaoferowania turystom, nie musimy
                liczyć na to, że zwabi ich jakiś mecz. Za to po meczu, wśród porykiwań i
                zaczepek pijanych bezmózgich szalikowców można zobaczyć na Rynku grupki
                trwożliwie rozglądających się turystów! Policja z całej Małopolski eskortuje
                wrzeszczące bydło w autobusach miejskich permanentnie niszczonych przez
                cieszących się lub smucących kiboli. Ale co tam, miasto bogate zapłaci za
                zniszczenia, za dodatkowy nadzór policyjny... A że w innych dzielnicach można
                wtedy się mordować, bo policja pilnuje stadionu?
                I to ma być według Ciebie reklama Krakowa??? Jeśli ma przyciągnąć tego
                typu "turystów", to my dziękujemy.
                • Gość: Jasco Re: Kibice- debile IP: 213.199.217.* 10.08.04, 19:55
                  Po pierwsze, na taki mecz nie ida kibole bo po prostu cena za bilety byla mega
                  wysoka i prymitywnego kibica ktory idzie na normalny ligowy mecz nie byloby stac
                  na taki wydatek.
                  Po drugie nie generalizuj ze wszyscy kibice to idioci, debile i tylko pija i sie
                  bija, bo jesli byles kiedys na jakimkolwiek meczu doskonale zdajesz sobie z tego
                  sprawe, ze tak nie jest.
                  Po trzecie, mecz bedzie pokazywany na pewno w wielu wiadomosciach i krajach, bo
                  Real przyciaga widzow i media.
                  Po czwarte, media beda pokazywaly to co sie dzialo na boisku a nie grupke
                  kibicow siedzaca w ogrodku piwnym
                  Po piate, kibice niczego nie beda niszczyli bo porazka w tym meczu jest
                  wkalkulowana i nie jest to mecz ligowy gdzie wszyscy zakladaja ze wygraja.
                  Po szoste, jestem kibicem LECHA POZNAN i uwazam ze tak, cale to zamieszanie
                  wokol tego meczu jest reklama dla Krakowa.
                  I po siodme, mimo ze sympatia stoi po stronie Cracovii w Krakowie, to jutro bede
                  kibicowal Wisle zeby jednak sprawila niespodzianke, bo zasluguje na to.
                  Pozdrawiam normalnych
          • Gość: pol tak, ja wlaśnie chce Cię zjechac ..... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 16:41
            tak po sportowemu....
      • Gość: madry czlowiek Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:17
        jak slysze ze kibice to debile to mnie biała bierze ze tacy ludzie co w zyciu
        zadnego sportu nie uprawiali pisza idiotyzmy ja nie kometuje ludzi co czytaja
        bezsensownoe ksiazki ,ja i moi kumpe nie jestesmy grubi i sami gramy w pilke i
        chodzimy na mecze wisly wiec sie puknij w czolo :p
        • Gość: Elaine Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:41
          Mam sie puknąć w czoło bo chodzicie na mecze wisły i nie jesteście grubi?
          Ciekawa koncepcja. Są ludzie dla których książki z definicji są bezsensowne
          więc tu nie ma nawet jak polemizować. Co do uprawiania sportu- zdziwiłbyś się.
          Od narciarstwa alpejskiego przez ekstremalne sporty wodne do sportów
          motorowych. Ale co ty o tym możesz wiedziec, "mądry człowieku"...
          • Gość: mądry Re: Kibice- debile IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:12
            trujesz duoę, jesteś nadęta jak paw.
            Masz chociaż cycki?
          • Gość: Jasco Re: Kibice- debile IP: 213.199.217.* 10.08.04, 20:01
            TO rownie dobrze mozna cie nazawc debilka ze lubisz sporty ekstremalne, ma to
            jakis logiczny sens?? No wlasnie, wiec lepiej zastanow sie co chcesz powiedziec,
            a nie peplaj jak ta katarynka na starym rynku, bo tylko zawodzisz. A co do
            ksiazek to sa ksiazki i KSIAZKI, marne wydania i watki jak Harlekiny ktore
            pewnie milujesz i bestsellery ktore sie czyta z zapartym tchem bo sa po prostu
            wybitne.
            Ciebie Elaine nie pozdrawiam, reszte tak
          • Gość: Locki Zenada II IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 11.08.04, 13:02
            Elanie - ciezszego przykladu prymitywizmu kobiecego jeszcze w zyciu nie
            spotkalem a przezylem juz 25 lat Tobie kobieto juz tylko wspomniany azbest
            pozostaje Radykalna to metoda ale moze pomoze Jesli nie-nie wypowiadaj sie juz
            prosze, bo trace wiare w swoje rodaczki
    • Gość: mały_dywersant Re: Piłkarze Realu Madryt już w Sheratonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:57
      Cała nadzieja w Sheratonie. Moży by tak padła im klatyzacja w nocy?
    • zielonki Re: 1 i 1/4 mld euro 10.08.04, 14:20
      ponoć przyleciało w żywej gotówce!
      • Gość: catani Re: 1 i 1/4 mld euro IP: 193.111.166.* 10.08.04, 14:48
        nie w gotówce tylko w inwentarzu :-)
      • Gość: Indy Re: 1 i 1/4 mld euro IP: 80.51.255.* 10.08.04, 15:59
        Jesli wszyscy sa warci 1250 mln. euro, a jest ich z 20, to kazdy bylby srednio
        wart 60... Niech bedzie wiec ze pol mld euro przylecialo ;]
    • Gość: Forca Barca Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.net.autocom.pl 10.08.04, 14:44
      Bylem tam..gwiazdorzy o przerosnietym ego..nawet nie zatrzymywali sie zeby dac
      kilka autografow, albo zeby zrobic kilka zdjec. Jka byla u nas Barca to nie
      bylo problemu o autograf ani o fotke!
      • Gość: ja Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:32
        Tez bylam...i rzeczywiscie wszyscy szli obrazeni na caly swiat, w ogole sie nie
        zatzrymywali:)
        Ale Zizou jest super- jak juz siedzieli w autokarze i odjezdzali, pomachal
        wszystkim i sie smial :))
        Udalo Ci sie zrobic jakies dobre fotki?
        pzdr
        • Gość: Jasco Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: 213.199.217.* 10.08.04, 20:07
          Bo oni nie mogli chyba za bardzo sie zatrzymywac, dla bezpieczenstwa. Bo ochrona
          ich poganiala, bo figo przeciez jednak udzielil mikrowywiadu:)
    • Gość: Kibic!!! debil?? Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:39
      ojj uważam sie za kibica... nie sądzę, żebym był debilem...
      czytam wyborczą...
      i jakoś wydaje mi się, że jak Kraków odwiedzają zagraniczni turysci to znaczna
      liczba mieszkańców się cieszy bo razem z nimi do miasta przyjezdza kasa... a
      jak klub pilkarski reklamuje miasto i o Krakowie mówi się w ilkudziesięciu
      stacjach telewizyjnych to chyba tez jest reklama.. wydaje sie mi że nawet dosc
      kosztowna...

a tu prosze... ponarzekajmy na ten dzien udręki kiedy pilkarze jada autobusem
      na lotnisko i na stadion.. aaa... i jeszcze wracaja.. toz to KOREK W MIESCIE
      trwa chyba z pol godziny...
      zastanowcie sie czy nie warto postac w korku raz na (daj Boże jak najczęściej
      hehehe ;))) jakis czas zeby ludzie zaczęli do Krakowa przyjezdzac, nocowac w
      hoteleach, jadać polskie dania narodowe i pic nasze napoje/trunki?

ja jestem za reklama Krakowa nawet kosztem polgodzinnych korkow ;)
    • Gość: Wisla 2004 Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.08.04, 15:53
      to mają być zdjęcia z lotniska? nie wiem jak wam, ale mi zamiast Beckhama i
      spółki otwiera się jakiś festiwal tańców dworskich. Redaktorzy do roboty!
    • Gość: niunia wow! beckham w krakowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:57
      jedziemy panienki ;-)
    • Gość: Wislak Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:31
      A zobaczcie to www.darkthrone.com/recruit.dt?
      uid=V30345B30243Y30260Z30243O30226
    • Gość: misiek Co za debilny artukul IP: *.kawo1.RWTH-Aachen.DE 10.08.04, 16:50
      Ludzie, czym sie ten glupi dziennikarz podnieca? Tego to ja w ogole nie
      rozumiem. Przeciez nikt jeszcze nie kopnal pilki. Mecz dopiero jutro. Jak
      zwykle barany podniecaja sie aparycja i niewiadomo jeszcze czym.
    • Gość: darnok13 Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.kabel.net.pl 10.08.04, 16:52
      FC BARCELONA
    • Gość: BILETY NA REAL Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:53
      SPRZEDAM BILETY NA MECZ Z REALEM - sektor C TEL.KONTAKT. 0888225936
    • llukasz5 Gdzie to można zobaczyć w Berlinie - pomóżcie! 10.08.04, 16:55
      Hej
      Jestem na parę dni w Berlinie, a strasznie chcę zobaczyć ten mecz. Może znacie
      jakąś polską knajpę albo coś w tym stylu, gdzie jest polska tv i będzie można
      to zobaczyć? Dzięki za pomoc.
      • Gość: Amigos-Contras Re: Gdzie to można zobaczyć w Berlinie - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:57
        ETV oglądaj w hiszpańskiej knajpie. Będzie bezpieczniej.
    • Gość: KIBOL ...e RADIO WANDA IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.08.04, 17:07
    • Gość: edek orgazm,jeszcze jakby tak zadbac o ortografie i int IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.04, 17:13
      erpunkcje. niestety, panowie redaktorzy regularnie lekcewaza czytelnikow,
      zamieszczajac niechlujne, niedopracowane kawalki. wstyd!
    • Gość: JAMIK@ZE KOCHAMY WISELKE!!! IP: *.dyn.optonline.net 10.08.04, 17:18
      WIELKA WISLO DO BOJU!!!
    • Gość: szkotZwujaPracioci LUDZIE GDZIE MOZNA W WAWIE IP: *.crowley.pl 10.08.04, 17:29
      obejrzec mecz CSKA - RANGERS !!!??? Zaczyna sie o 18.00!!! po rosyjsku o
      20.00! W JAKIM PUBIE ???? BLAGAM PLIZ HELP ME!!!
    • Gość: Conrad SUPER, NIECH NASZ POPULUS VULGUS MA SWOJ CYRK IP: 194.154.219.* 10.08.04, 17:58
    • Gość: dreemix JEST AFERA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:24
      przeczytaj wiecej na www.dreemix.webpark.pl
    • Gość: szakal Wczoraj zagrałem w TOTO-MIX IP: 62.233.241.* 10.08.04, 18:44
      zwycięstwo Real-u za 10 tyś 8000 na czysto zysku jak wygra Real, będą emocje:)))
    • Gość: AP A koledzy Ani, kibole już szykują kamienie żeby IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.08.04, 19:06
      walnąć jej ukochanych piłkarzyków bo to przecież ulubiona zabawa kibicyków
      krakowskich (innych pewnie też).
    • Gość: doc Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: 212.76.39.* 10.08.04, 19:26
      REAL!!! skop szmaciarzom d....
    • Gość: radik Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 19:45
      Trzeba skosic Zidana i zwyciestwo gwarantowane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka