Gość: HAGHI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:38 A gdzie fotki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Romek Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:42 Kewin Aiston widział w Katowicach Reklamę przegrywarek CD. Tło stanowiła reprezentacja Polski w piłce nożnej. Hasło tej "Reklamy" brzmiało: Nasze przegrywarki przegrywają szybciej jak polska reprezentacja. Ciekawe Czy moja drużyna "zasłuży" sobie na taką reklamę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krekor Ciekawe jaki jutro wynik IP: *.phy.ilstu.edu 10.08.04, 17:29 Boje sie tego meczu. Chlopcy z Realu musza byc wkurzeni do nieprzytomnosci, ze musza grac o lige mistrzow. Taka zlosc moze sie skonczyc kanonada. No chyba, ze sa przekonani i ze koniecznosc eliminacji to jakas pomylka. Wtedy beda musieli sie zdrowo napracowac, zeby odrobic straty. Jednym slowem jak u Pytii, bedzie woz albo przewoz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pythia Re: Ciekawe jaki jutro wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:47 2 : 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanski REAL-skisła 3:0 IP: *.zabrze.net.pl 10.08.04, 13:51 I pryśnie czar o LM,hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: REAL-skisła 3:0 IP: *.czestochowa.cn.net.pl 10.08.04, 13:55 Wiesz zabrzański przygłupie, na każdym forum można się natknąć na idiotów ale ty zasługujesz na miano super palanta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazi Re: REAL-skisła 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:30 Fajnie, widze że dla Ciebie wszyscy to idioci i planci co mają inne zdanie niż ty! Moze sam należysz do tej swojej ulubionej grupy ludzi. Sam jesteś palant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysfre Re: REAL-skisła 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:48 Myślę, że chodzi tu nie o własne zdanie, ale za naśmiewanie się z szans zespołu na awans. Uważam, że w tej chwili Wisła jest najmocniejszym naszym klubem i jeśli przegra z Realem to nikt by nie wygrał. Nawet moja (L) ukochana. Odpowiedz Link Zgłoś
lora74 Re: REAL-skisła 3:0 10.08.04, 14:14 już drugi dzien sie musze wstydzic za takich matołów jak ty zabrzanski, wczoraj juz jednemu takiemu (a może to byles ty ???) tlumaczylam ale dzis nie mam zamiaru, mam tylko prosbe nie podpisuj sie zabrzanski ( ani tym bardziej kibic Gornika ) bo ty po prostu jestes matol i tyle. a ja wierze ze Wisła osiągnie sukces!!!! (mimo ze jestem z Zabrza a na dodatek kibicuje Górniczkowi) powodzenia Wisło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Skisła - Real 3-1 IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:06 no i przylecieliśmy na występy dla małolat, pewnie tak sobie teraz kolesie myślą... Jutro moze się zdziwią...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy hmmmm IP: 80.51.255.* 10.08.04, 15:54 co znaczy "czar o lidze mistrzow" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaine Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:54 I znowu pół miasta zablokowane bo debilom się debilnych rozrywek zachciewa. I nie tylko mam na myśli chuliganów, którzy potem "pójdą w miasto". Ale tych spasionych tatusiów, którzy zabierają na stadiony swoich spasionych synków "żeby chłopak trochę sportu zaznał". Debilne emocje z braku innych emocji w życiu. A zła jestem dlatego, że współfinansuje tych debili z moich podatków. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jandur Re: Kibice- debile IP: *.staszica.com / *.technika.net.pl 10.08.04, 13:57 masz racje, niestety jest dokladnie tak, jak napisalas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaine Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:04 Dzięki! Ale zobaczysz jak mnie/nas zaraz tu zjadą. Tak... po sportowemu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jandur Re: Kibice- debile IP: *.staszica.com / *.technika.net.pl 10.08.04, 14:07 Moze niekoniecznie. Jednak kibice/fani to raczej na szczescie nie sa w wiekszosci czytelnicy wyborczej (raczej "faktu" lub "super ekspresu" :-P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locki Żenada IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 10.08.04, 15:25 Ale zenujace sa te dwa posty Szkoda takiej prymitywnej parce jak wy tlumaczyc ze mozna byc zakochanym w futbolu kibicem i jednoczesnie kupowac wyborcza nie tylko z powodow "sportowych" Wyglancowany lalus + przemadrzala lalunia Tylko co wy robice na forum sportowym? Zaproscie sie na lody lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic!! debil?? Re: Kibice- debile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:27 ojj uważam sie za kibica... nie sądzę, żebym był debilem... czytam wyborczą... i jakoś wydaje mi się, że jak Kraków odwiedzają zagraniczni turysci to znaczna liczba mieszkańców się cieszy bo razem z nimi do miasta przyjezdza kasa... a jak klub pilkarski reklamuje miasto i o Krakowie mówi się w ilkudziesięciu stacjach telewizyjnych to chyba tez jest reklama.. wydaje sie mi że nawet dosc kosztowna... a tu prosze... ponarzekajmy na ten dzien udręki kiedy pilkarze jada autobusem na lotnisko i na stadion.. aaa... i jeszcze wracaja.. toz to KOREK W MIESCIE trwa chyba z pol godziny... zastanowcie sie czy nie warto postac w korku raz na (daj Boże jak najczęściej hehehe ;))) jakis czas zeby ludzie zaczęli do Krakowa przyjezdzac, nocowac w hoteleach, jadać polskie dania narodowe i pic nasze napoje/trunki? ja jestem za reklama Krakowa nawet kosztem polgodzinnych korkow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaine Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:48 Nie chodzi mi o półgodzinne korki ale o tamujące ruch watahy półgłówków. I watpię czy taka reklama przyczynia się do zwiekszonego ruchu turystycznego w Krakowie. I jakaż to kasa do Krakowa przyjedzie? Zauważymy jakąś zmianę? Może jakieś udogodnienia na stadionie wisły? Znaczy dla (tfu!) kibiców. A obstawa policyjna ile kosztuje? Sądząc po ilości policji pewnie sporo. Ale nie szkodzi. Podatnicy wspólnymi siłami zapłacą za tę intelektualną rozrywkę. PS. Pokaż mi kogoś kto ma siebie samego za debila... ;-) z całym szacunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debil Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:51 ja jestem debilem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Kibice- debile IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 10.08.04, 17:37 Wszystkie Elaines ktore znam to Feministki. Apropos wydatkow, przepraszam a co ty robisz na forum o 14, 15 ,16 godzinie? Wydaje mi sie ze twoj boss placi Tobie za wykonywanie jakies "pracy", tak? A jesli jestes w domu to nie pier..l o wydnych pieniadzach bo jestes na koroniowce. Wierny, kibic Wisly, Informatyk(innymi swowy debil wedlug Ciebie) pozdrawia z NYC innych kibicow Wiselki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaine Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:45 Jest jeszcze kilka innych możliwości- dlaczego jestem na forum w wymienionych przez kolegę informatyka godzinach. Bo życie, drogi pedro, jest o wiele bardziej różnorodne niż to może sobie kibic-pedro-informatyk-na azbestach wyobrazić. Brrr... azbesty niezdrowe! poszukaj jakiegos staruszka do opiekowania lepiej! ;-) PS. Feministki przesadzają. Ale czasem nawet są zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Kibice- debile IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 10.08.04, 19:28 prosze, prosze, juz sie bronimy Skad wiesz tyle o azbestach,czyszbys miala w NYC kolegow "wyksztalconych", czy Tatusia? Jesli chcialbys sprawdzic, slonce, ze jestem w rzeczywistosci programerem to prosze smialo dzwonic: kierunek do USA potem 212 692 9494 extension 361 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: Kibice- debile IP: 213.199.217.* 10.08.04, 19:37 Lol, sama stwierdzilas ze sam nikt siebie nie nazwie debilem. Wiec dobrze ze sa tacy ludzie ktorzy moga tobie oswiadczyc ze jestes DEBILKA:) Masz jakies problemy widze z wlasna osobowoscia i z codziennym postrzeganiem swiata. Moze za duzo przed komputerem siedzisz, bo chyba nie masz co robic piszac takie wypowiedzi na forum sportowym, ktorego (sportu) jak sama twierdzisz, delikatnie mowiac nie lubisz. Jakies widze masochistyczne zapedy. Pewnie psychiatra do ciebie dzisiaj przez te korki sie spoznil do domu i masz teraz metlik w glowie. Zycze udanego zycia z wlasnymi urojeniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jandur Re: Kibice- debile IP: *.staszica.com / *.technika.net.pl 10.08.04, 18:21 Na szczęście Kraków ma wystarczająco wiele do zaoferowania turystom, nie musimy liczyć na to, że zwabi ich jakiś mecz. Za to po meczu, wśród porykiwań i zaczepek pijanych bezmózgich szalikowców można zobaczyć na Rynku grupki trwożliwie rozglądających się turystów! Policja z całej Małopolski eskortuje wrzeszczące bydło w autobusach miejskich permanentnie niszczonych przez cieszących się lub smucących kiboli. Ale co tam, miasto bogate zapłaci za zniszczenia, za dodatkowy nadzór policyjny... A że w innych dzielnicach można wtedy się mordować, bo policja pilnuje stadionu? I to ma być według Ciebie reklama Krakowa??? Jeśli ma przyciągnąć tego typu "turystów", to my dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: Kibice- debile IP: 213.199.217.* 10.08.04, 19:55 Po pierwsze, na taki mecz nie ida kibole bo po prostu cena za bilety byla mega wysoka i prymitywnego kibica ktory idzie na normalny ligowy mecz nie byloby stac na taki wydatek. Po drugie nie generalizuj ze wszyscy kibice to idioci, debile i tylko pija i sie bija, bo jesli byles kiedys na jakimkolwiek meczu doskonale zdajesz sobie z tego sprawe, ze tak nie jest. Po trzecie, mecz bedzie pokazywany na pewno w wielu wiadomosciach i krajach, bo Real przyciaga widzow i media. Po czwarte, media beda pokazywaly to co sie dzialo na boisku a nie grupke kibicow siedzaca w ogrodku piwnym Po piate, kibice niczego nie beda niszczyli bo porazka w tym meczu jest wkalkulowana i nie jest to mecz ligowy gdzie wszyscy zakladaja ze wygraja. Po szoste, jestem kibicem LECHA POZNAN i uwazam ze tak, cale to zamieszanie wokol tego meczu jest reklama dla Krakowa. I po siodme, mimo ze sympatia stoi po stronie Cracovii w Krakowie, to jutro bede kibicowal Wisle zeby jednak sprawila niespodzianke, bo zasluguje na to. Pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol tak, ja wlaśnie chce Cię zjechac ..... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 16:41 tak po sportowemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madry czlowiek Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:17 jak slysze ze kibice to debile to mnie biała bierze ze tacy ludzie co w zyciu zadnego sportu nie uprawiali pisza idiotyzmy ja nie kometuje ludzi co czytaja bezsensownoe ksiazki ,ja i moi kumpe nie jestesmy grubi i sami gramy w pilke i chodzimy na mecze wisly wiec sie puknij w czolo :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaine Re: Kibice- debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:41 Mam sie puknąć w czoło bo chodzicie na mecze wisły i nie jesteście grubi? Ciekawa koncepcja. Są ludzie dla których książki z definicji są bezsensowne więc tu nie ma nawet jak polemizować. Co do uprawiania sportu- zdziwiłbyś się. Od narciarstwa alpejskiego przez ekstremalne sporty wodne do sportów motorowych. Ale co ty o tym możesz wiedziec, "mądry człowieku"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: Kibice- debile IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:12 trujesz duoę, jesteś nadęta jak paw. Masz chociaż cycki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: Kibice- debile IP: 213.199.217.* 10.08.04, 20:01 TO rownie dobrze mozna cie nazawc debilka ze lubisz sporty ekstremalne, ma to jakis logiczny sens?? No wlasnie, wiec lepiej zastanow sie co chcesz powiedziec, a nie peplaj jak ta katarynka na starym rynku, bo tylko zawodzisz. A co do ksiazek to sa ksiazki i KSIAZKI, marne wydania i watki jak Harlekiny ktore pewnie milujesz i bestsellery ktore sie czyta z zapartym tchem bo sa po prostu wybitne. Ciebie Elaine nie pozdrawiam, reszte tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locki Zenada II IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 11.08.04, 13:02 Elanie - ciezszego przykladu prymitywizmu kobiecego jeszcze w zyciu nie spotkalem a przezylem juz 25 lat Tobie kobieto juz tylko wspomniany azbest pozostaje Radykalna to metoda ale moze pomoze Jesli nie-nie wypowiadaj sie juz prosze, bo trace wiare w swoje rodaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_dywersant Re: Piłkarze Realu Madryt już w Sheratonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:57 Cała nadzieja w Sheratonie. Moży by tak padła im klatyzacja w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: 1 i 1/4 mld euro 10.08.04, 14:20 ponoć przyleciało w żywej gotówce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catani Re: 1 i 1/4 mld euro IP: 193.111.166.* 10.08.04, 14:48 nie w gotówce tylko w inwentarzu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: 1 i 1/4 mld euro IP: 80.51.255.* 10.08.04, 15:59 Jesli wszyscy sa warci 1250 mln. euro, a jest ich z 20, to kazdy bylby srednio wart 60... Niech bedzie wiec ze pol mld euro przylecialo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forca Barca Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.net.autocom.pl 10.08.04, 14:44 Bylem tam..gwiazdorzy o przerosnietym ego..nawet nie zatrzymywali sie zeby dac kilka autografow, albo zeby zrobic kilka zdjec. Jka byla u nas Barca to nie bylo problemu o autograf ani o fotke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:32 Tez bylam...i rzeczywiscie wszyscy szli obrazeni na caly swiat, w ogole sie nie zatzrymywali:) Ale Zizou jest super- jak juz siedzieli w autokarze i odjezdzali, pomachal wszystkim i sie smial :)) Udalo Ci sie zrobic jakies dobre fotki? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: 213.199.217.* 10.08.04, 20:07 Bo oni nie mogli chyba za bardzo sie zatrzymywac, dla bezpieczenstwa. Bo ochrona ich poganiala, bo figo przeciez jednak udzielil mikrowywiadu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic!!! debil?? Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:39 ojj uważam sie za kibica... nie sądzę, żebym był debilem... czytam wyborczą... i jakoś wydaje mi się, że jak Kraków odwiedzają zagraniczni turysci to znaczna liczba mieszkańców się cieszy bo razem z nimi do miasta przyjezdza kasa... a jak klub pilkarski reklamuje miasto i o Krakowie mówi się w ilkudziesięciu stacjach telewizyjnych to chyba tez jest reklama.. wydaje sie mi że nawet dosc kosztowna... a tu prosze... ponarzekajmy na ten dzien udręki kiedy pilkarze jada autobusem na lotnisko i na stadion.. aaa... i jeszcze wracaja.. toz to KOREK W MIESCIE trwa chyba z pol godziny... zastanowcie sie czy nie warto postac w korku raz na (daj Boże jak najczęściej hehehe ;))) jakis czas zeby ludzie zaczęli do Krakowa przyjezdzac, nocowac w hoteleach, jadać polskie dania narodowe i pic nasze napoje/trunki? ja jestem za reklama Krakowa nawet kosztem polgodzinnych korkow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisla 2004 Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.08.04, 15:53 to mają być zdjęcia z lotniska? nie wiem jak wam, ale mi zamiast Beckhama i spółki otwiera się jakiś festiwal tańców dworskich. Redaktorzy do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia wow! beckham w krakowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:57 jedziemy panienki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:31 A zobaczcie to www.darkthrone.com/recruit.dt? uid=V30345B30243Y30260Z30243O30226 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Co za debilny artukul IP: *.kawo1.RWTH-Aachen.DE 10.08.04, 16:50 Ludzie, czym sie ten glupi dziennikarz podnieca? Tego to ja w ogole nie rozumiem. Przeciez nikt jeszcze nie kopnal pilki. Mecz dopiero jutro. Jak zwykle barany podniecaja sie aparycja i niewiadomo jeszcze czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darnok13 Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.kabel.net.pl 10.08.04, 16:52 FC BARCELONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BILETY NA REAL Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:53 SPRZEDAM BILETY NA MECZ Z REALEM - sektor C TEL.KONTAKT. 0888225936 Odpowiedz Link Zgłoś
llukasz5 Gdzie to można zobaczyć w Berlinie - pomóżcie! 10.08.04, 16:55 Hej Jestem na parę dni w Berlinie, a strasznie chcę zobaczyć ten mecz. Może znacie jakąś polską knajpę albo coś w tym stylu, gdzie jest polska tv i będzie można to zobaczyć? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigos-Contras Re: Gdzie to można zobaczyć w Berlinie - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:57 ETV oglądaj w hiszpańskiej knajpie. Będzie bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek orgazm,jeszcze jakby tak zadbac o ortografie i int IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.04, 17:13 erpunkcje. niestety, panowie redaktorzy regularnie lekcewaza czytelnikow, zamieszczajac niechlujne, niedopracowane kawalki. wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAMIK@ZE KOCHAMY WISELKE!!! IP: *.dyn.optonline.net 10.08.04, 17:18 WIELKA WISLO DO BOJU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkotZwujaPracioci LUDZIE GDZIE MOZNA W WAWIE IP: *.crowley.pl 10.08.04, 17:29 obejrzec mecz CSKA - RANGERS !!!??? Zaczyna sie o 18.00!!! po rosyjsku o 20.00! W JAKIM PUBIE ???? BLAGAM PLIZ HELP ME!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conrad SUPER, NIECH NASZ POPULUS VULGUS MA SWOJ CYRK IP: 194.154.219.* 10.08.04, 17:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreemix JEST AFERA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:24 przeczytaj wiecej na www.dreemix.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakal Wczoraj zagrałem w TOTO-MIX IP: 62.233.241.* 10.08.04, 18:44 zwycięstwo Real-u za 10 tyś 8000 na czysto zysku jak wygra Real, będą emocje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP A koledzy Ani, kibole już szykują kamienie żeby IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.08.04, 19:06 walnąć jej ukochanych piłkarzyków bo to przecież ulubiona zabawa kibicyków krakowskich (innych pewnie też). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: 212.76.39.* 10.08.04, 19:26 REAL!!! skop szmaciarzom d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radik Re: Piłkarze Realu Madryt już w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 19:45 Trzeba skosic Zidana i zwyciestwo gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś