klara.aubert 16.01.20, 15:17 Jakie macie doświadczenia z dietą pudełkową w Krakowie? Co polecacie? Czego się wystrzegać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izka86 Re: Dieta pudełkowa/ catering dietetyczny Kraków 16.01.20, 17:42 na pewno trzeba czytać opinie w sieci, ludzie piszą czy świeże, jak wygląda kwestia dowozu itd., ja z polecenia korzystam z optimal fit i jestem zadowolona. mają kilka opcji - vege czy bez glutenu i na różne zapotrzebowania kaloryczne. przyznam, że to pierwsza moja dieta więc z chęcią dowiem sięe o innych firmach :) Odpowiedz Link Zgłoś
daniela11 Re: Dieta pudełkowa/ catering dietetyczny Kraków 20.01.21, 16:55 Jestem na diecie pudełkowej od połowy listopada. Miałam dłuższą przerwę w okresie świąteczno-noworocznym (wiadomo, pyszne jedzonko, odpuściłam dietę, waga stanęła). Po Święcie Trzech Króli wróciłam na dietę. W chwili obecnej na wadze - 6kg. Zaznaczam, że nie ćwiczę w ogóle. Tylko dieta. Co do firmy to polecam Nice to fit you, dieta Less Carb (mało węgli, więcej białka). Rewelacyjne jest tu to, że można wybierać sobie każdy posiłek z pomiędzy 5 propozycji, więc największy grymaśnik wybierze coś dla siebie. Jedzenie pyszne, świeże, bardzo smaczne, potrawy ciekawie skomponowane. Jeśli któraś miałaby ochotę skorzystać to polecam kod do zniżki na 5% rabatu przy zakupie diety: j.s834162 Odpowiedz Link Zgłoś
nicniewiemotymzyciu Re: Dieta pudełkowa/ catering dietetyczny Kraków 15.07.21, 13:32 Ja próbowałam te najpopularniejsze typu b.chief, ale to jakaś masówka i średnio mi podeszło. Teraz próbuje lokalnie z Krakowa, te najtańsze przeważnie mają mnóstwo cukru i kupowane sosy więc na próbę wyszukałam najdroższą Food.Fans.Box i zobaczymy czy naprawdę jakość idzie w parze z ceną. Ale chętnię przyjmę polecenia, ale może ze średniej półki cenowej. Ciężko mi uwierzyć, że 5 posiłków za 30 zł na dzień może być świeże.... Odpowiedz Link Zgłoś