Dodaj do ulubionych

Corleone, ul. Poselska 19

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:04
Gorąco polecam! Niezapomniane chwile kojażą się z tą reztauracją, przepyszne włoskie smakołyki, na trawienie wino Chianti. Brawo Szef kuchni, brawo obsługa! Czy właściciel jest geniuszem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Wita Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.net.autocom.pl 14.12.04, 16:47
      Bez cienia wątpliwości, od lat, absolutnie najlepsza restauracja w mieście pod
      każdym względem!!!
      • Gość: cruzz Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 18:05
        Zgadzam sie w 100% Super restauracja.A do tego jeszcze ten piekny letni ogrodek
        !!!!!!!SUPER
    • Gość: hogcia Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:26
      Polecam pizze w polaczonej z restauracja pizzerii "Trzy papryczki" Ceny nie
      odstraszajace (nizsze niz w restauracji:), a pizza... jedyna w swoim rodzaju,
      GENIALNE skladniki, oryginalne kompozycje - jednym slowem - cudo! Polecam tez
      salatke z serem feta - takiej fety jeszcze nie jadlam :)
    • Gość: Grula Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: w3cache.* / *.2-0.pl 14.03.05, 14:19
      ja również polecam:) wspaniałe miejsce, wspaniałe chwile...
    • Gość: Kasia Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.chello.pl 19.03.05, 22:41
      JEDNA Z NAJGORSZYCH WŁOSKICH KNAJP W KRAKOWIE!!!!!!! Te wcześniejsze komentarze
      pisali chyba sami pracownicy na polecenie własciciela!
      • Gość: serek Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 04:04
        A ten komentarz pisala chyba zazdrosna konkurencja....Co za bzdura
        • Gość: zołza13 Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:29
          przeciez na tym forum i tak piszą tylko pracownicy, właściciele i konkurencja,
          nie tylko piszą ale też tylko oni czytają, więc nie wysilajcie się...
      • Gość: magi Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:59
        a moze to ty jestes ta byla pracownica i chcesz oczernic?!
    • oryginal Re: Corleone, ul. Poselska 19 25.03.05, 11:49
      Jedna z moich ulubionych restauracji. Przyzwoite ceny, dobre jedzenie,
      zwłaszcza makarony, bakłażany i mozarella przepyszna.
      Tylko moim zdaniem obsługa bywa "taka se"...
      • Gość: stasiu Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.77.classcom.pl 29.05.05, 14:18
        Gdy zobaczylem ich ogrodek ZWARIOWALEM!!!!MEGA!!!Jedzenie tez super tylko czasem
        dlugo sie czeka i trche drogo:(
        • pit3002 Re: Corleone, ul. Poselska 19 10.06.05, 22:47
          Barany się licytują a stary i tak ma was .......A ja tam jadłem i jestem
          zadowolony i nie jestem kelnerem ani kochankiem starego.siada tam towarzycho z
          grubszym portfelem ale jeszcze za chudym na wysoką pólkę.Pasta była dobra ale
          przepłacona
    • Gość: Zbigniew No to ja miałem pecha:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:31
      Dostałem zupe cebulową ZIMNĄ ! wprawdzie zaraz preprosili i ją PODGRZALI ale
      niesmak pozostał a kelner nie dostał napiwku. Idąc z tą zupą powinien zauważyć
      że nie paruje jak potrawa mojej żony!

Poza tym myślałem że do deski serów dają chleb?

Grzanka gratis z pastą z oliwek była bardzo dobra:)

Ale ziman zupa wszystko zepsuła niestety nie ma dla mnie dobrej opinii tel
      lokal:(
      • Gość: Foxy i piekny ogrodek jak gdzies nad morzem srodziemnym IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 20:41
        • chp1955 Re: i piekny ogrodek jak gdzies nad morzem srodzi 08.12.05, 16:37
          Corleone ok,trochę drogo. Ale Trzy Papryczki obok super!!! Ogródek marzenie.
          Bardziej włoskie niż we Włoszech. Tylko kelnerki czasami są powolne. Polecam
          serdecznie pizzę Trzy Papryczki na ostro. Obłęd!!!
    • Gość: Monika R. Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:54
      Wciąż wracam...Kuchnia pyszna,zwłaszcza gnocchi ze szpinakiem,drinki również :)
      Atmosfera,wystrój,obsługa-super. /nie lubię jedynie tych kotów w oknach :(ale
      można przecież usiąść tyłem.../Polecam "Corleone"wszystkim, którzy przy
      fantastycznej Dianie Krall chcą spędzić miłe chwile :)))
      • Gość: asia Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.ghnet.pl 14.02.06, 23:21
        dokładnie
        ja też ciągle tam wracam,fajna atmosfera w niare ceny,zawsze coś dobrego jem no
        i jak na mój skromny gust to maja jedno z najlepszych carpaccio w Krakowie.....
        • tamtaramtamtam Re: Corleone, ul. Poselska 19 11.03.06, 16:13
          byl cienszy okres, chyba jakas zmiana kucharza z rok temu, ale wszystko na
          szczescie wrocilo do normy. Swietna zupa z owocow morza, gnocchi do poprawy.
          Świeze mule za 29 zl nie do pobicia biorac pod uwage cene i ilosc. No i zawsze
          maja naprawde dobrze schlodzona wódke,a to wbrew pozorom wcale nie takie czeste
    • ta.bo Re: Corleone, ul. Poselska 19 02.07.06, 15:03
      Wracam tu i wracam. Gdy wybieram się ze ze znajomymi gdzieś do knajpy zawsze
      jakoś skrecamy w Poselska. Ostatnio jadłam łososia w płatkach ziemniaczanych,
      pycha. kocham te ich cukinie, lekke deserki to jest TO. Pzdrowienia dla
      Mieszajacych W Garach- z całym szacunkiem.;-)
    • Gość: Jackson Slabo drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:55
      Duzo drozej niz w Rzymie, za paskudne male odmrazane dania (czasem nie calkiem
      odmrozone).
      • marceliszpak Re: Slabo drogo 18.08.06, 09:20
        w corleone bylem ostatnio pare miesiecy temu i bylo calkiem ok. to ze jest
        drozej niz gdzie indzie jest faktem , ale odmrazane dania???!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka