Gość: Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:04 Gorąco polecam! Niezapomniane chwile kojażą się z tą reztauracją, przepyszne włoskie smakołyki, na trawienie wino Chianti. Brawo Szef kuchni, brawo obsługa! Czy właściciel jest geniuszem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alicja Wita Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.net.autocom.pl 14.12.04, 16:47 Bez cienia wątpliwości, od lat, absolutnie najlepsza restauracja w mieście pod każdym względem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cruzz Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 18:05 Zgadzam sie w 100% Super restauracja.A do tego jeszcze ten piekny letni ogrodek !!!!!!!SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hogcia Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:26 Polecam pizze w polaczonej z restauracja pizzerii "Trzy papryczki" Ceny nie odstraszajace (nizsze niz w restauracji:), a pizza... jedyna w swoim rodzaju, GENIALNE skladniki, oryginalne kompozycje - jednym slowem - cudo! Polecam tez salatke z serem feta - takiej fety jeszcze nie jadlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grula Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: w3cache.* / *.2-0.pl 14.03.05, 14:19 ja również polecam:) wspaniałe miejsce, wspaniałe chwile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.chello.pl 19.03.05, 22:41 JEDNA Z NAJGORSZYCH WŁOSKICH KNAJP W KRAKOWIE!!!!!!! Te wcześniejsze komentarze pisali chyba sami pracownicy na polecenie własciciela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 04:04 A ten komentarz pisala chyba zazdrosna konkurencja....Co za bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza13 Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:29 przeciez na tym forum i tak piszą tylko pracownicy, właściciele i konkurencja, nie tylko piszą ale też tylko oni czytają, więc nie wysilajcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:59 a moze to ty jestes ta byla pracownica i chcesz oczernic?! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: Corleone, ul. Poselska 19 25.03.05, 11:49 Jedna z moich ulubionych restauracji. Przyzwoite ceny, dobre jedzenie, zwłaszcza makarony, bakłażany i mozarella przepyszna. Tylko moim zdaniem obsługa bywa "taka se"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.77.classcom.pl 29.05.05, 14:18 Gdy zobaczylem ich ogrodek ZWARIOWALEM!!!!MEGA!!!Jedzenie tez super tylko czasem dlugo sie czeka i trche drogo:( Odpowiedz Link Zgłoś
pit3002 Re: Corleone, ul. Poselska 19 10.06.05, 22:47 Barany się licytują a stary i tak ma was .......A ja tam jadłem i jestem zadowolony i nie jestem kelnerem ani kochankiem starego.siada tam towarzycho z grubszym portfelem ale jeszcze za chudym na wysoką pólkę.Pasta była dobra ale przepłacona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew No to ja miałem pecha:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:31 Dostałem zupe cebulową ZIMNĄ ! wprawdzie zaraz preprosili i ją PODGRZALI ale niesmak pozostał a kelner nie dostał napiwku. Idąc z tą zupą powinien zauważyć że nie paruje jak potrawa mojej żony! Poza tym myślałem że do deski serów dają chleb? Grzanka gratis z pastą z oliwek była bardzo dobra:) Ale ziman zupa wszystko zepsuła niestety nie ma dla mnie dobrej opinii tel lokal:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy i piekny ogrodek jak gdzies nad morzem srodziemnym IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 20:41 Odpowiedz Link Zgłoś
chp1955 Re: i piekny ogrodek jak gdzies nad morzem srodzi 08.12.05, 16:37 Corleone ok,trochę drogo. Ale Trzy Papryczki obok super!!! Ogródek marzenie. Bardziej włoskie niż we Włoszech. Tylko kelnerki czasami są powolne. Polecam serdecznie pizzę Trzy Papryczki na ostro. Obłęd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika R. Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:54 Wciąż wracam...Kuchnia pyszna,zwłaszcza gnocchi ze szpinakiem,drinki również :) Atmosfera,wystrój,obsługa-super. /nie lubię jedynie tych kotów w oknach :(ale można przecież usiąść tyłem.../Polecam "Corleone"wszystkim, którzy przy fantastycznej Dianie Krall chcą spędzić miłe chwile :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Corleone, ul. Poselska 19 IP: *.ghnet.pl 14.02.06, 23:21 dokładnie ja też ciągle tam wracam,fajna atmosfera w niare ceny,zawsze coś dobrego jem no i jak na mój skromny gust to maja jedno z najlepszych carpaccio w Krakowie..... Odpowiedz Link Zgłoś
tamtaramtamtam Re: Corleone, ul. Poselska 19 11.03.06, 16:13 byl cienszy okres, chyba jakas zmiana kucharza z rok temu, ale wszystko na szczescie wrocilo do normy. Swietna zupa z owocow morza, gnocchi do poprawy. Świeze mule za 29 zl nie do pobicia biorac pod uwage cene i ilosc. No i zawsze maja naprawde dobrze schlodzona wódke,a to wbrew pozorom wcale nie takie czeste Odpowiedz Link Zgłoś
ta.bo Re: Corleone, ul. Poselska 19 02.07.06, 15:03 Wracam tu i wracam. Gdy wybieram się ze ze znajomymi gdzieś do knajpy zawsze jakoś skrecamy w Poselska. Ostatnio jadłam łososia w płatkach ziemniaczanych, pycha. kocham te ich cukinie, lekke deserki to jest TO. Pzdrowienia dla Mieszajacych W Garach- z całym szacunkiem.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackson Slabo drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:55 Duzo drozej niz w Rzymie, za paskudne male odmrazane dania (czasem nie calkiem odmrozone). Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Slabo drogo 18.08.06, 09:20 w corleone bylem ostatnio pare miesiecy temu i bylo calkiem ok. to ze jest drozej niz gdzie indzie jest faktem , ale odmrazane dania???!!! Odpowiedz Link Zgłoś