Gość: Joseph IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 10:26 Czy nie da się z tym nic zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joseph Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 10:32 Przepraszam, nie chciałem oczywiście wyjść na brutala i psofoba bez serca. Ale bałem się, że ten przyrost w tempie cztery na minutę nigdy się nie skończy. Kol. collie życzę wszelkiego powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 11:03 Gość portalu: Joseph napisał(a): > Przepraszam, nie chciałem oczywiście wyjść na brutala i psofoba bez serca. Ale niestety jako taki się pokazujesz. I to dość zdeterminowany. Ale > bałem się, że ten przyrost w tempie cztery na minutę nigdy się nie skończy. I tak Cię niepokoi to że ktoś sie niepokoi o coś innego niż ukradziony rower? > Kol. collie życzę wszelkiego powodzenia w poszukiwaniach. I te życzenia niestety ale dość zdawkowe i szczerości w nich tyle co napłakał kot. Dziwne to zawłaszczanie Forum do sobie znanych i przez siebie lubianych i akceptowanych form. Jeśli ktoś wpadnie na pomysł na zupę, albo szuka knajpy żeby się schlać to OK, ten może być przyjęty! Jeśli ktoś pokazuje , ze poza miłością do roweru, komputera , poza pieprzeniem o niebezpieczeństwie w mieście albo wychwalaniem geniuszu miejskich urzędników, poza tym UŻYWA UCZUĆ WYŻSZYCH , to co ? Ten jest "be"? To forum zejdzie nie na szkocki i nie na wielorasowe psy, ale zejdzie naturalnie, jeśli okaze się że zostali tu jedynie wbici w klawiatury osobnicy, którym obecność psa obok człowieka jest pojęciem abstrakcyjnym. Hamuj gościu i zachowaj tolerancji krzynę! Warto! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:13 O rany boskie, Joseph, co się stało?!!! Nie wyglądasz mi na takiego, który dusi owczarki w zaułkach ciemną nocą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 11:15 Biorą mnie tu chyba za kogo innego, bo psy lubie, nigdy nie miałem roweru, a żeby się schlać nie potrzebuję Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:21 Wierzę Ci na słowo, a jakoś na razie nie ciągnie mnie do kilometrowego wątku o zaginionych zwierzątkach :)) Poza tym kup sobie rower i zabierz się do opracowywania konstruktywnych wątków o spacerach na, pod i w okolice mostów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:39 jottka napisał(a): > Poza tym kup sobie rower 3*tak jotka krzew (kszew) kulture rowerowa !!!! ale zacznij od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:48 skuter70 napisał(a): > jottka napisał(a): > > > Poza tym kup sobie rower > > 3*tak > jotka krzew (kszew) kulture rowerowa !!!! > ale zacznij od siebie A Ty co się czepiasz? Już mam dosyć latania po kolejnych sklepach z jednośladami, bo i tak wychodzi na to, że najlepiej zamówić składankę u jednego takiego - można pokazać palcem, na które siodełko mam ochotę i jaki kolor ma być oczywiście :))) A dotychczasowy wierny rumak żyje i ma się całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 11:34 Gość portalu: Joseph napisał(a): > Biorą mnie tu chyba za kogo innego, bo psy lubie, nigdy nie miałem roweru, a > żeby się schlać nie potrzebuję Internetu. Nikt nie bierze Cię za kogoś innego. Ja Ciebie nie znam , a jest jak widać poważna różnica między Twoim o sobie wyobrażeniem, a obrazem jaki dajesz zajmując stanowisko wobec tematów podejmowanych. To nikt inny , a właśnie Ty podjąłeś zdeterminowaną walkę o zaprzestanie psich poszukiwań i założyłeś wątek w którym sugerujesz obniżenie jakości Forum wskutek podejmowania "psich" tematów. I to fakty. A to ze sobie myslisz , ze jesteś inny, że dla chlapniecia alkoholu nie jest Ci potrzebny internet i to że tak ochoczo podejmujesz "brak roweru", , znaczy tylko tyle, że rozumujesz wprost. Jeśli tak , to i innym na to pozwalaj. Zresztą nie mnie osądzać osoby. W tym i Ciebie i staram się tego nie robić, jednak jest jakas prawidlowość w tym że jesli ktoś ma do zwierzaków stosunek taki jak Twój, to bywa że jest na bakier i z emocjami, uczuciami itd. Szanuj innych , a pewnie i Ciebie będą szanowali. Życzę miłego dnia, a jestem trudny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 11:39 Ależ pozwalam, w miarę możliwości na wszystko i wszystkim, a choćbym i nie pozwalał to i tak nic by to przecież nie zmieniło. Wzajemnie pozdrawiam i życzę więcej uśmiechu, o takiego :-))) Wierzę, że Trudnym czasem nie jest łatwo w życiu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:39 chyba zgłupiałem od gapienia sie w monitor ale nie bardzo rozumiem problem: Joseph zaprotestoweł przeciwko lawinowemu przyrostowi postów o owczarku. jest to dowodem na brak posiadania uczuc wyzszych. bez jaj. chyba jedna informacja o zaginionym psie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 11:53 m.in napisał(a): > chyba zgłupiałem od gapienia sie w monitor ale nie bardzo rozumiem problem: > Joseph zaprotestoweł przeciwko lawinowemu przyrostowi postów o owczarku. jest > to dowodem na brak posiadania uczuc wyzszych. bez jaj. chyba jedna informacja o > > zaginionym psie wystarczy? A czys Ty tych informacji zobaczył więcej? To jedna informacja i wielokrotne nawoływanie o pomoc. Tak zrozumiałem technikę podania wiadomości przez jej Autora. I rozumieć to nie tak trudno. Ale pewnie tylko - trudnym. Józio natomiast zaprotestował przeciw temu i wyraźnie zaznaczył - ze skądinąd ładną ironią- że Forum "zejdzie na owczarki". Myślę , że to dla Ciebie zrozumiałe, a jesli nie rozumiesz , że nie jest przyjęte rozmawiac o sznurze w domu wisielca, to już nieco inny problem. Takie zagadnienie nazywamy TAKTEM. Ale ja nie jestem upierdliwy tylko trudny i mam wrażenie że z Józiem konfliktu nie mam. Tym bardziej ,że bardzo mi w tempo jego opinia nt. dynamicznej Grupy z pl. Marii Magdaleny;)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 11:35 Gość portalu: trudny napisał(a): > Jeśli ktoś pokazuje , ze (...-b.) UŻYWA UCZUĆ WYŻSZYCH , to co ? Ten jest "be"? Uzywanie wszystkiego w nadmiarze szkodzi! be-nek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: To forum schodzi... IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 11:48 Gość portalu: benek napisał(a): > Gość portalu: trudny napisał(a): > > > Jeśli ktoś pokazuje , ze (...-b.) UŻYWA UCZUĆ WYŻSZYCH , to co ? Ten jest > "be"? > > Uzywanie wszystkiego w nadmiarze szkodzi! I tu zmilczysz coś takiego używał aby wnioskowanie tak zgrabna przyjęlo formę? trudny > be-nek > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: To forum schodzi... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 11:58 Gość portalu: trudny napisał(a): > I tu zmilczysz coś takiego używał aby wnioskowanie tak zgrabna przyjęlo formę? Nie, to zadna tajemnica. Metode Wnioskowania Przez Analogie stosuje na codzien i od swieta, w pracy i w domu :) Metoda dla kazdego :) Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: A ja w obronie ŻABY 06.06.02, 12:14 Z otchłani uczuć wyższych wydobyłem malutką bajeczkę i wzruszony losem glównej bohaterki apeluję - ratujcie żabki a nawet ropuszki !!! Dmuchał żabę chuligan raz, kawał świntucha. Dmucha ją, dmucha, dmucha, dmucha, dmucha, dmucha, Wtem BĘC - z żaby królewna śliczna się wyłania !!!! A ten skurczybyk wcale nie przerwał dmuchania... drgin :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś