Dodaj do ulubionych

To forum schodzi na owczarki szkockie

IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 10:26
Czy nie da się z tym nic zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Joseph Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 10:32
      Przepraszam, nie chciałem oczywiście wyjść na brutala i psofoba bez serca. Ale
      bałem się, że ten przyrost w tempie cztery na minutę nigdy się nie skończy.
      Kol. collie życzę wszelkiego powodzenia w poszukiwaniach.
      • Gość: trudny Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 11:03
        Gość portalu: Joseph napisał(a):

> Przepraszam, nie chciałem oczywiście wyjść na brutala i psofoba bez serca.

Ale niestety jako taki się pokazujesz. I to dość zdeterminowany.

Ale
        > bałem się, że ten przyrost w tempie cztery na minutę nigdy się nie skończy.

I tak Cię niepokoi to że ktoś sie niepokoi o coś innego niż ukradziony rower?

> Kol. collie życzę wszelkiego powodzenia w poszukiwaniach.

I te życzenia niestety ale dość zdawkowe i szczerości w nich tyle co napłakał kot.
        Dziwne to zawłaszczanie Forum do sobie znanych i przez siebie lubianych i
        akceptowanych form. Jeśli ktoś wpadnie na pomysł na zupę, albo szuka knajpy żeby
        się schlać to OK, ten może być przyjęty!
        Jeśli ktoś pokazuje , ze poza miłością do roweru, komputera , poza pieprzeniem o
        niebezpieczeństwie w mieście albo wychwalaniem geniuszu miejskich urzędników,
        poza tym UŻYWA UCZUĆ WYŻSZYCH , to co ? Ten jest "be"?
        To forum zejdzie nie na szkocki i nie na wielorasowe psy, ale zejdzie naturalnie,
        jeśli okaze się że zostali tu jedynie wbici w klawiatury osobnicy, którym
        obecność psa obok człowieka jest pojęciem abstrakcyjnym.
        Hamuj gościu i zachowaj tolerancji krzynę! Warto!
        trudny
        • jottka Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:13
          O rany boskie, Joseph, co się stało?!!! Nie wyglądasz mi na takiego, który dusi
          owczarki w zaułkach ciemną nocą :)))
          • Gość: Joseph Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 11:15
            Biorą mnie tu chyba za kogo innego, bo psy lubie, nigdy nie miałem roweru, a
            żeby się schlać nie potrzebuję Internetu.
            • jottka Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:21
              Wierzę Ci na słowo, a jakoś na razie nie ciągnie mnie do kilometrowego wątku o
              zaginionych zwierzątkach :))

Poza tym kup sobie rower i zabierz się do opracowywania konstruktywnych wątków
              o spacerach na, pod i w okolice mostów :)))
              • skuter70 Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:39
                jottka napisał(a):

> Poza tym kup sobie rower

3*tak
                jotka krzew (kszew) kulture rowerowa !!!!
                ale zacznij od siebie
                • jottka Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:48
                  skuter70 napisał(a):

> jottka napisał(a):
                  >
                  > > Poza tym kup sobie rower
                  >
                  > 3*tak
                  > jotka krzew (kszew) kulture rowerowa !!!!
                  > ale zacznij od siebie

A Ty co się czepiasz? Już mam dosyć latania po kolejnych sklepach z jednośladami,
                  bo i tak wychodzi na to, że najlepiej zamówić składankę u jednego takiego - można
                  pokazać palcem, na które siodełko mam ochotę i jaki kolor ma być oczywiście :)))

A dotychczasowy wierny rumak żyje i ma się całkiem nieźle.
            • Gość: trudny Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 11:34
              Gość portalu: Joseph napisał(a):

> Biorą mnie tu chyba za kogo innego, bo psy lubie, nigdy nie miałem roweru, a
              > żeby się schlać nie potrzebuję Internetu.
              Nikt nie bierze Cię za kogoś innego. Ja Ciebie nie znam , a jest jak widać
              poważna różnica między Twoim o sobie wyobrażeniem, a obrazem jaki dajesz zajmując
              stanowisko wobec tematów podejmowanych.
              To nikt inny , a właśnie Ty podjąłeś zdeterminowaną walkę o zaprzestanie psich
              poszukiwań i założyłeś wątek w którym sugerujesz obniżenie jakości Forum wskutek
              podejmowania "psich" tematów. I to fakty.
              A to ze sobie myslisz , ze jesteś inny, że dla chlapniecia alkoholu nie jest Ci
              potrzebny internet i to że tak ochoczo podejmujesz "brak roweru", , znaczy tylko
              tyle, że rozumujesz wprost. Jeśli tak , to i innym na to pozwalaj.
              Zresztą nie mnie osądzać osoby. W tym i Ciebie i staram się tego nie robić,
              jednak jest jakas prawidlowość w tym że jesli ktoś ma do zwierzaków stosunek taki
              jak Twój, to bywa że jest na bakier i z emocjami, uczuciami itd.
              Szanuj innych , a pewnie i Ciebie będą szanowali.
              Życzę miłego dnia, a jestem trudny;)

• Gość: Joseph Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 11:39
                Ależ pozwalam, w miarę możliwości na wszystko i wszystkim, a choćbym i nie
                pozwalał to i tak nic by to przecież nie zmieniło. Wzajemnie pozdrawiam i życzę
                więcej uśmiechu, o takiego :-))) Wierzę, że Trudnym czasem nie jest łatwo w
                życiu ;-)
              • m.in Re: To forum schodzi na owczarki szkockie 06.06.02, 11:39
                chyba zgłupiałem od gapienia sie w monitor ale nie bardzo rozumiem problem:
                Joseph zaprotestoweł przeciwko lawinowemu przyrostowi postów o owczarku. jest
                to dowodem na brak posiadania uczuc wyzszych. bez jaj. chyba jedna informacja o
                zaginionym psie wystarczy?
                • Gość: trudny Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 11:53
                  m.in napisał(a):

> chyba zgłupiałem od gapienia sie w monitor ale nie bardzo rozumiem problem:
                  > Joseph zaprotestoweł przeciwko lawinowemu przyrostowi postów o owczarku. jest
                  > to dowodem na brak posiadania uczuc wyzszych. bez jaj. chyba jedna informacja o
                  >
                  > zaginionym psie wystarczy?
                  A czys Ty tych informacji zobaczył więcej?
                  To jedna informacja i wielokrotne nawoływanie o pomoc. Tak zrozumiałem technikę
                  podania wiadomości przez jej Autora. I rozumieć to nie tak trudno. Ale pewnie
                  tylko - trudnym.
                  Józio natomiast zaprotestował przeciw temu i wyraźnie zaznaczył - ze skądinąd
                  ładną ironią- że Forum "zejdzie na owczarki". Myślę , że to dla Ciebie
                  zrozumiałe, a jesli nie rozumiesz , że nie jest przyjęte rozmawiac o sznurze w
                  domu wisielca, to już nieco inny problem. Takie zagadnienie nazywamy TAKTEM.
                  Ale ja nie jestem upierdliwy tylko trudny i mam wrażenie że z Józiem konfliktu
                  nie mam. Tym bardziej ,że bardzo mi w tempo jego opinia nt. dynamicznej Grupy z
                  pl. Marii Magdaleny;))
                  trudny
        • Gość: benek Re: To forum schodzi na owczarki szkockie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 11:35
          Gość portalu: trudny napisał(a):

> Jeśli ktoś pokazuje , ze (...-b.) UŻYWA UCZUĆ WYŻSZYCH , to co ? Ten jest "be"?

Uzywanie wszystkiego w nadmiarze szkodzi!

be-nek

• Gość: trudny Re: To forum schodzi... IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 11:48
            Gość portalu: benek napisał(a):

> Gość portalu: trudny napisał(a):
            >
            > > Jeśli ktoś pokazuje , ze (...-b.) UŻYWA UCZUĆ WYŻSZYCH , to co ? Ten jest
            > "be"?
            >
            > Uzywanie wszystkiego w nadmiarze szkodzi!
            I tu zmilczysz coś takiego używał aby wnioskowanie tak zgrabna przyjęlo formę?
            trudny
            > be-nek
            >

• Gość: benek Re: To forum schodzi... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 11:58
              Gość portalu: trudny napisał(a):

> I tu zmilczysz coś takiego używał aby wnioskowanie tak zgrabna przyjęlo formę?

Nie, to zadna tajemnica. Metode Wnioskowania Przez Analogie stosuje na codzien i
              od swieta, w pracy i w domu :)
              Metoda dla kazdego :)
              • drgin Re: A ja w obronie ŻABY 06.06.02, 12:14
                Z otchłani uczuć wyższych wydobyłem malutką bajeczkę i wzruszony losem glównej
                bohaterki apeluję - ratujcie żabki a nawet ropuszki !!!

Dmuchał żabę chuligan raz, kawał świntucha.
                Dmucha ją, dmucha, dmucha, dmucha, dmucha, dmucha,
                Wtem BĘC - z żaby królewna śliczna się wyłania !!!!
                A ten skurczybyk wcale nie przerwał dmuchania...

drgin :-))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka