renia4 02.01.06, 15:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph [...] 02.01.06, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:47 > i sama nim jeździsz? Nietolerancyjny wobec kobiet za kierownicą, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:50 secesja2005 napisała: > > i sama nim jeździsz? > > Nietolerancyjny wobec kobiet za kierownicą, hę? a skąd ten wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:53 To jeszcze nie wniosek, to zapytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:54 secesja2005 napisała: > To jeszcze nie wniosek, to zapytanie ;) to "hę" sugeruje raczej figurę retoryczną. a co do kobiet za kierownicą, to się ostatnio zaostrzyło :D Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:56 > a co do kobiet za kierownicą, to się ostatnio zaostrzyło :D Zaostrzyło się co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:57 secesja2005 napisała: > > a co do kobiet za kierownicą, to się ostatnio zaostrzyło :D > > Zaostrzyło się co? ;) zaostrzył się styl prowadzenia samochodów przez kobiety. by czasem nie rzec - przez panienki. ale to chyba doszlusowanie do Polskiej Normy (PN-666) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:58 Ja bardzo lubię patrzyć na śliczne, długowłose blondynki w sportowych furach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:00 secesja2005 napisała: > Ja bardzo lubię patrzyć na śliczne, długowłose blondynki w sportowych furach ;) rozumiem, ze często bywasz na tagach motoryzacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:01 > rozumiem, ze często bywasz na tagach motoryzacyjnych. Nie, na ulicach krakowskich i warszawskich gdzie ostatnio coraz więcej pięknych pań w pięknych samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:03 secesja2005 napisała: > > rozumiem, ze często bywasz na tagach motoryzacyjnych. > > Nie, na ulicach krakowskich i warszawskich gdzie ostatnio coraz więcej pięknych > > pań w pięknych samochodach. dziwne. coraz więcej dziur dostrzegam . a pięknych pań jak na lekarstwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:04 > dziwne. coraz więcej dziur dostrzegam . a pięknych pań jak na lekarstwo :D Może jesteś zbyt wybredny co do pań i mało która wydaje Ci się piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:07 secesja2005 napisała: > > dziwne. coraz więcej dziur dostrzegam . a pięknych pań jak na lekarstwo : > D > > Może jesteś zbyt wybredny co do pań i mało która wydaje Ci się piękna? myślę, że raczej jestem zbyt wybredny co do stanu ulic i dlatego mało która pociągającą się mi wydaje. btw. piekność pani i samochodu rzadko kiedy ma wpływ na umiejętności powożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:10 > btw. piekność pani i samochodu rzadko kiedy ma wpływ na umiejętności powożenia. Liczy się piękność sama w sobie bo to przeca ani moje panie ani moje auta więc co mnie obchodzi jak one je prowadzą? Mężczyźni nie bywają piękni nigdy, nawet jeśli prowadzą dobrze więc pozostanę jednak przy blondynkach ;) Poza konkurencją pozostają złote jaja - gdy je widzę na drodze to budzi się we mnie mentalność jamnika, który poluje na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:13 secesja2005 napisała: > > btw. piekność pani i samochodu rzadko kiedy ma wpływ na umiejętności > powożenia. > > Liczy się piękność sama w sobie bo to przeca ani moje panie ani moje auta więc > co mnie obchodzi jak one je prowadzą? przy bezpośredniej interakcji pomiędzy pojazdami piękno schodzi na plan dużo dalszy. > Mężczyźni nie bywają piękni nigdy, nawet jeśli prowadzą dobrze więc pozostanę > jednak przy blondynkach ;) każdemu wolno kochać. > Poza konkurencją pozostają złote jaja - gdy je widzę na drodze to budzi się we > mnie mentalność jamnika, który poluje na kaczki. hm. a widziałas kiedyś jamnika polującego na kaczki?? i co robił, bo ciekawe :D Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:18 > > co mnie obchodzi jak one je prowadzą? > przy bezpośredniej interakcji pomiędzy pojazdami piękno schodzi na plan dużo > dalszy. Mimo wszystko bardziej należy bać się mężczyzn, którzy uwielbiają się popisywać tym, że mają czym jechać. Nie widziałam aby blondynki się popisywały. > hm. a widziałas kiedyś jamnika polującego na kaczki?? > i co robił, bo ciekawe :D Tak, widziałam. Mój robi to zawsze. Goni kaczkę i chce kąsać. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:20 secesja2005 napisała: > > > co mnie obchodzi jak one je prowadzą? > > przy bezpośredniej interakcji pomiędzy pojazdami piękno schodzi na plan d > użo > > dalszy. > > Mimo wszystko bardziej należy bać się mężczyzn, którzy uwielbiają się popisywać > > tym, że mają czym jechać. Nie widziałam aby blondynki się popisywały. ja niestety widziałem. tylko nie wiem, czy to były popisy, czy bezmyślność. > > > hm. a widziałas kiedyś jamnika polującego na kaczki?? > > i co robił, bo ciekawe :D > > Tak, widziałam. Mój robi to zawsze. Goni kaczkę i chce kąsać. he. kaczki mogą czuć się bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:21 >Nie widziałam aby blondynki się popisywały. > ja niestety widziałem. tylko nie wiem, czy to były popisy, czy bezmyślność. Chcesz o tym porozmawiać? ;) > > Tak, widziałam. Mój robi to zawsze. Goni kaczkę i chce kąsać. > > he. > kaczki mogą czuć się bezpieczne Owszem, ma zbyt krótkie nóżki by dogonić... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:23 secesja2005 napisała: > >Nie widziałam aby blondynki się popisywały. > > ja niestety widziałem. tylko nie wiem, czy to były popisy, czy bezmyślnoś > ć. > > Chcesz o tym porozmawiać? ;) z piękną blondynką w szybkim samochodzie? w sumie, czemu nie :D > > > Tak, widziałam. Mój robi to zawsze. Goni kaczkę i chce kąsać. > > > > he. > > kaczki mogą czuć się bezpieczne > > Owszem, ma zbyt krótkie nóżki by dogonić... nu i zbyt wolno pływa. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:24 > > Chcesz o tym porozmawiać? ;) > > z piękną blondynką w szybkim samochodzie? > w sumie, czemu nie :D Myślę, że najpierw sam musiałbyś okazać przynajmniej kaszla z pasami na masce, a jeśli nie to, to może chociaż muskuły i opaleniznę? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:27 secesja2005 napisała: > > > Chcesz o tym porozmawiać? ;) > > > > z piękną blondynką w szybkim samochodzie? > > w sumie, czemu nie :D > > Myślę, że najpierw sam musiałbyś okazać przynajmniej kaszla z pasami na masce, > a jeśli nie to, to może chociaż muskuły i opaleniznę? to nie ja proponowałem rozmowę jakby co :D Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:29 To w jaki sposób chciałbyś porozmawiać z piękną blondynką w pięknym samochodzie jeśli jej tego nie zaproponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:30 secesja2005 napisała: > To w jaki sposób chciałbyś porozmawiać z piękną blondynką w pięknym samochodzie > > jeśli jej tego nie zaproponujesz? a kto powiedział, że chciałbym?? mogę. mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:44 To dobrze, że możesz. Jak mężczyzna nie może to już koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:45 secesja2005 napisała: > To dobrze, że możesz. Jak mężczyzna nie może to już koniec! bynajmniej. to znak, ze pora na złapanie oddechu. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:52 znaczy sie jeździsz chłodni,ą i chętnie na pake mozesz kogos zabrac? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:55 ropusznik napisał: > znaczy sie jeździsz chłodni,ą i chętnie na pake mozesz kogos zabrac? zabrzmiało mafijnie. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:57 Jemu chłodnia niepotrzebna, on zakopuje w gruncie. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 15:58 secesja2005 napisała: > Jemu chłodnia niepotrzebna, on zakopuje w gruncie. no, czasem może potrzebuje przewieźć. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:00 secesja2005 napisała: > Podobno nie... no widzisz. jest nowy rok. każdy ma prawo coś zmienić w dotychczasowym postępowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:01 > no widzisz. jest nowy rok. każdy ma prawo coś zmienić w dotychczasowym > postępowaniu. Ale on postawił na rejonizację i się nie zapuszcza w obce rewiry.. to i wozić nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:05 secesja2005 napisała: > > no widzisz. jest nowy rok. każdy ma prawo coś zmienić w dotychczasowym > > postępowaniu. > > Ale on postawił na rejonizację i się nie zapuszcza w obce rewiry.. to i wozić > nie musi. jeszcze paru takich i Pani Renia pójdzie z torbami. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:06 Ja też bym coś powoziła na zlecenie. Fajne zajęcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:08 secesja2005 napisała: > Ja też bym coś powoziła na zlecenie. Fajne zajęcie ;) to może kup od Pani Reni furgonetke najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:11 > to może kup od Pani Reni furgonetke najpierw. W dowodzie rejestracyjnym od mojego jest napisane, że to ciężarowy więc wszystko w porządku - mam predyspozycje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:15 secesja2005 napisała: > > to może kup od Pani Reni furgonetke najpierw. > > W dowodzie rejestracyjnym od mojego jest napisane, że to ciężarowy więc > wszystko w porządku - mam predyspozycje ;) tylko tamten chyba ma mniejszą kratkę. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:19 > tylko tamten chyba ma mniejszą kratkę. Mój nie ma kratki wcale tylko pakę. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:22 secesja2005 napisała: > > tylko tamten chyba ma mniejszą kratkę. > > Mój nie ma kratki wcale tylko pakę. wywrotka? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:26 secesja2005 napisała: > Nie, radiowóz ;) z przewoźną paką. rozumiem. a mówili że te więzienia CIA to blaga :D Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:27 > > Nie, radiowóz ;) > > > z przewoźną paką. rozumiem. Longiemu aż się przypomniała z dzieciństwa czarna wołga jak o tym usłyszał. Mam nadzieję, że nie poczuł się gorzej po tej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:29 secesja2005 napisała: > > > Nie, radiowóz ;) > > > > > > z przewoźną paką. rozumiem. > > Longiemu aż się przypomniała z dzieciństwa czarna wołga jak o tym usłyszał. Mam > > nadzieję, że nie poczuł się gorzej po tej wiadomości. z pewnością poczuł się lepiej. wspomnienia z dzieciństwa potrafią zdziałać cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:30 > z pewnością poczuł się lepiej. wspomnienia z dzieciństwa potrafią zdziałać > cuda. Zależy co go w tej wołdze spotkało? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:31 secesja2005 napisała: > > z pewnością poczuł się lepiej. wspomnienia z dzieciństwa potrafią zdziała > ć > > cuda. > > Zależy co go w tej wołdze spotkało? zabłąkany jesiotr amurski najpewniej. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:34 Nie w dzieciństwie!!1982 na Królewską !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:06 z torbami nie lubie, wole do plecaka pakowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:09 ropusznik napisał: > z torbami nie lubie, wole do plecaka pakowac.. przysłowie nie przewiduje odstępstw od torby. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:11 no to bede zmuszony dopaść to przysłowie i bedzie ono w następnej kolejnosci wynoszone po kawałku na prokocim Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:15 ropusznik napisał: > no to bede zmuszony dopaść to przysłowie i bedzie ono w następnej kolejnosci > wynoszone po kawałku na prokocim po literce się mówi. te małe czarne z których składa się przysłowie, to literki :D Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:00 gph napisał: . > no, czasem może potrzebuje przewieźć. dobrze pocięte można nawet w kieszeniach z domu wyniesć , na raty Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Oferuję tani transport 02.01.06, 16:02 ropusznik napisał: > gph napisał: > . > > no, czasem może potrzebuje przewieźć. > > dobrze pocięte można nawet w kieszeniach z domu wyniesć , na raty ale skoro pani oferuje tani transport, to po co się kłoptać.. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:13 A co było w drugim, że i Ciebie ciachnęli? Cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:14 secesja2005 napisała: > A co było w drugim, że i Ciebie ciachnęli? Cytat? o rany. nie wiem. może admin ma chwilowe załamanie nerwowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:17 gph napisał: > może admin ma chwilowe załamanie nerwowe :D albo rozwolnienie umyslowe Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:19 Może napisałeś coś brzydkiego, ubliżałeś komu alboco? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:21 secesja2005 napisała: > Może napisałeś coś brzydkiego, ubliżałeś komu alboco? nie byłoby to nic nowegow końcu. ale jestem kolegą admina i mnie nie wycinał do tej pory :DD Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:22 Czy tutaj ktoś NIE JEST kolegą admina? ;) No chyba tylko koko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:25 secesja2005 napisała: > Czy tutaj ktoś NIE JEST kolegą admina? ;) No chyba tylko koko ;) Pani Renia najwyraźniej też nie była koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:26 No tak, to mamy już dwie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:28 secesja2005 napisała: > No tak, to mamy już dwie osoby. dwa dowody na obalenie tezy o TWA Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:30 Dwa dowody to za mało. TWA ma mocne podstawy, by nie rzec - stabilne fundamenty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i ciachnęli Panią Renię. zostaliśmy bez konte 02.01.06, 16:32 secesja2005 napisała: > Dwa dowody to za mało. TWA ma mocne podstawy, by nie rzec - stabilne > fundamenty ;) nie chcąc tracic dobrego smaku, przypomnę jednak że WTC też miało. Odpowiedz Link Zgłoś