Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 22:36 piłeś coś ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: to mister Cracow jest IP: *.client.attbi.com 14.12.02, 22:50 Gość portalu: rita napisał(a): > piłeś coś ?????? wczoraj? tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 23:02 a ja dziś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: to mister Cracow jest IP: *.client.attbi.com 14.12.02, 23:05 Gość portalu: rita napisał(a): > a ja dziś :-) to smacznego, ja jesli juz to raczej w piatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 19:46 robię poprawiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: to mister Cracow jest IP: *.client.attbi.com 15.12.02, 19:49 Gość portalu: rita napisał(a): > robię poprawiny ja wole raz a dobrze, na drugi dzien to tylko woda mineralna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 20:03 gazowana czy nie? - piwo ponoć leczy kaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: to mister Cracow jest IP: *.client.attbi.com 15.12.02, 20:07 Gość portalu: rita napisał(a): > gazowana czy nie? - piwo ponoć leczy kaca raczej bez gazu a piwo to raczej pije tylko w lecie. mineralna najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 20:36 popatrz, a twoi koledzy piją tylko i zawsze zimne piwo Pils Tatra Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: to mister Cracow jest 15.12.02, 20:40 Gość portalu: rita napisał(a): > popatrz, a twoi koledzy piją tylko i zawsze zimne piwo Pils Tatra w zimie? ble,ble jesli juz to ja jestem wierny zywcowi, chociaz czasami corona sie zdarzy ale wtedy trzeba troszke soli i lime Odpowiedz Link Zgłoś