Dodaj do ulubionych

to mister Cracow jest

14.12.02, 07:10

Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 22:36
      piłeś coś ??????
      • Gość: PROKOCIM Re: to mister Cracow jest IP: *.client.attbi.com 14.12.02, 22:50
        Gość portalu: rita napisał(a):

> piłeś coś ??????

wczoraj? tak
        • Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 23:02
          a ja dziś :-)
          • Gość: PROKOCIM Re: to mister Cracow jest IP: *.client.attbi.com 14.12.02, 23:05

> a ja dziś :-)

to smacznego, ja jesli juz to raczej w piatki.
            • Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 19:46
              robię poprawiny
              • Gość: PROKOCIM Re: to mister Cracow jest IP: *.client.attbi.com 15.12.02, 19:49

> robię poprawiny

ja wole raz a dobrze, na drugi dzien to tylko woda mineralna
                • Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 20:03
                  gazowana czy nie? - piwo ponoć leczy kaca
                  • Gość: PROKOCIM Re: to mister Cracow jest IP: *.client.attbi.com 15.12.02, 20:07

> gazowana czy nie? - piwo ponoć leczy kaca

raczej bez gazu a piwo to raczej pije tylko w lecie. mineralna najlepsza
                    • Gość: rita Re: to mister Cracow jest IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 20:36
                      popatrz, a twoi koledzy piją tylko i zawsze zimne piwo Pils Tatra
                      • prokocim1 Re: to mister Cracow jest 15.12.02, 20:40

> popatrz, a twoi koledzy piją tylko i zawsze zimne piwo Pils Tatra

w zimie? ble,ble
                        jesli juz to ja jestem wierny zywcowi, chociaz czasami corona sie zdarzy ale
                        wtedy trzeba troszke soli i lime
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka