Dodaj do ulubionych

chcę organizować imprezy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:22
w przyszłości chciałabym zająć się organizowaniem różnych imprez, ale
najpierw chcę skończyć studia, nie mam pojęcia jakie wybrać. Najlepiej gdyby
mogły pomóc mi w mojej przyszłej pracy. Nie wie ktoś jaki kierunek jest
odpowiedni??
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: chcę organizować imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:53
      tak naprawde to zadne studia nie sa ci potrzebne..
      • Gość: :>>>> Re: chcę organizować imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:29
        hahhahaha dobre ,chce organizowac imprezy haha ,po co Ci studia ? myslisz ,że
        wszyscy tzw.animatorzy kultury maja wyższe ( jesli w ogóle maja średnie)? ,a
        ci wszyscy organizatorzy walk w kisielu itp.?,zajęłabyś sie czyms
        ambitniejszym ....
        • Gość: moniś Re: chcę organizować imprezy IP: *.i24.pl 22.04.06, 17:27
          ej weźcie zajęcie jest bardzo fajne, takim czymś też kiedyś chciałam się
          zajmować. Jutka nie wiem jakie studia by ci pomogły ale najlepiej wybierz coś
          co cię interesuje (oprócz organizowania imprez) żebyś miała coś na przyszłość
          gdyby imprezy cie znudziły lub nie mogłabyś znaleźć pracy. Pozdrawiam!
    • owca_86 ciekawy pomysł 23.04.06, 13:54
      tylko...do czego Ci studia:) wybierz takie, które Cię zainteesują, jak to już
      ktoś tutaj się wypowiedział, oprócz org. imprez;)

jak masz do tego "żyłkę" to życzę udanego organizowania imprez:D
    • Gość: * Re: chcę organizować imprezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 16:13
      Wybierz coś związanego z zarządzaniem firmą. Przyda sie przy prowadzeniu własnej =)
      • Gość: desi Re: chcę organizować imprezy IP: *.chello.pl 24.04.06, 19:35
        no wlasnie cos z zarzadzaniem i otowrzysz kiedys wlasna firme zajmujaca sie
        organizowaniem wiekszych imprez;)
        i nie zwracaj uwagi na tych co sie z tego smieja;)pewnie pomysleli ze chcesz
        teraz jakas impreze zrobic i ludzi zaprosic:P
    • hinina Re: chcę organizować imprezy 24.04.06, 23:16
      może zarzadzanie kulturą na UJ?
    • Gość: natalka Re: chcę organizować imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:42
      praktyka i tylko praktyka! Zgłoś się do jakiegoś stowarzyszenia, które coś
      organizuje np. dla dzieci czy jakies artystyczne wydarzenia to poznasz od
      podszewki jak sie robi takie imprezy. W zaleznosci od tego co Cie interesuje
      mozesz zglosic sie do pomocy i przy lokalnych imprezach w domach kultury albo
      jakichś dużych festiwalach. to jest najlepsza szkola i od razu zdobywa sie
      kontakty.
      • Gość: :) Re: chcę organizować imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:18
        PR ale z PR są tylko podyplomowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka