Dodaj do ulubionych

najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie

04.05.06, 22:31
chciałbym wybrac naprawde dobra roczna lub dwuletnia szkole policealna, ktora
da mi papier ktory bedzie cos znaczyl i przede wszystkm mnie czegos nauczy
Obserwuj wątek
    • Gość: jmr21 Re: najlepsza szkoła policealna to Wyższa Szkoła IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.05.06, 22:47
      • bohun84 Re: najlepsza szkoła policealna to Wyższa Szkoła 05.05.06, 11:48
        ??
        • Gość: Irek Re: najlepsza szkoła policealna to Wyższa Szkoła IP: *.chello.pl 05.05.06, 12:52
          Nie wiesz czego "wyższa szkoła"? To się do niej - widać to jasno - nie nadajesz!
          Zarówno jeśli twój doradca miał na myśli "Europejską" (była kiedyś taka knajpa!), jak tę - no wiesz, co pasuje do jego inicjałów (czy do której pasują inicjały) korespondenta.
          Moja rada zaś (żebyś nie był stratny, że czytasz mój wpis) przedstawia się jak każe tradycja, czyli zawiera się w cytacie: "ja ci dobrze radzę: rób jak uważasz", bo - tu drugi cytat (ten już wiem, z kogo, choć niedokładnie na ten temat) - "cokolwiek zrobisz, będziesz tego żałował". No chyba że jesteś mitomanem czy innym niepoprawnym optymistą, co skutkuje wyjściem Petroniusza czy Seneki.
          Ale tak w ogóle, to lepiej się mają ci, którzy coś wiedzą. Choć na to nie wygląda. Lepiej śpią (ze sobą) i nie wkurzają tak, jak ci drudzy, kiedy się ich powoła na jakieś stanowisko. Przykładem prof. Woźniakowski i paru innych. Czego i tobie życzę.
    • monika.sandra Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 23.12.15, 12:53
      polecam szlole Delta Edukacja na Szewskiej 17, ja skończyłam tam kierunek Technik BHP i uważam, że zostałam dobze przygotowana do egzaminu państwowego, który oczywiście zdałam;) polecam;)
    • Gość: enmid Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.16, 13:42
      myślę, że sukces edukacja jest dobrą szkoła, jest darmowa, za nic nie płacisz a egzamin zawodowy zdają praktycznie wszyscy. zawsze możesz przejść się do sekretariatu i sprawdzić czy oferta Ci odpowiada. Ja uczę się na weterynarii a moja koleżanka na masażyście :)
    • kasiula1769 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 19.05.16, 15:29
      Ja osobiście bardzo polecam szkołę Delta Edukacja. Uczęszczam na technika weterynarii i jestem bardzo zadowolona. Pierwszy egzamin państwowy już zaliczyłam. Zostałam bardzo dobrze do niego przygotowana. Szkoła jest zupełnie darmowa. Nauczyciele do ugadania i bardzo fajna Pani dyrektor.
    • aniaaa002 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 22.11.16, 12:39
      Polecam szkołę w Krakowie ! :) Dokładnie nazwa szkoły to Blue Education:) i powiem szczerze iż jestem bardzo zadowolona. Ukończyłam tam roczny kierunek Instruktorki Fitness. Od razu po ukończeniu znalazłam zatrudnienie i do dnia dzisiejszego pracuje w zawodzie. Łącze pasję z pracą i nie potrzebowałam do tego studiów. Mogę z czystym sumieniem polecić tę szkołę w Krakowie :)
    • Gość: procivitas Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: 81.6.133.* 29.11.16, 15:50
      Nie ma nas jeszcze w Krakowie, ale możemy udzielić pewnych rad. Przy wyborze szkoły policealnej zwracajcie uwagę na to kto uczy (dobrze, jeżeli są to osoby pracujące w zawodzie, którego uczą), w jaki sposób informowani będziecie o planach zajęć (czy na przykład plan się co chwila nie zmienia) oraz najważniejsze: czytajcie umowy (niektóre placówki stosują niebezpieczne zapisy - kary finansowe i ukryte opłaty). I pamiętajcie: to, że kierunek jest za darmo, nie znaczy, że nie możecie wymagać profesjonalizmu i jakości! :) Powodzenia w dokonywaniu wyboru - Centrum Edukacji "Pro Civitas" procivitas.edu.pl/
    • Gość: Kamila Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.17, 10:52
      Polecam Policealną Szkołę zawodową ATUT Lider Kształcenia, mają wiele fajnych kierunków m.in opiekunka dziecięca, higienistka stomatologiczna czy opiekun medyczny.
    • Gość: Gość-123456 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.play-internet.pl 02.06.17, 16:05
      Hejj, czy ktoś coś wie o szkole Creative ?
      • Gość: gość123 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.tktelekom.pl 05.06.17, 23:57
        Chodzę na technika usług kosmetycznych. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko za darmo. Bardzo się starają aby zajęcia były na wysokim poziomie. Mamy też dodatkowe kursy kosmetyczne za darmo. Tak jak było podane w ofercie. Jak najbardziej polecam.
        • Gość: gośćporazkolejny Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.play-internet.pl 08.06.17, 12:14
          Dzięki wielkie za opinie :)
    • florkaaaa Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 12.06.17, 13:04
      Ja polecam szkolę Faber w Krakowie, uczę się na florystyce, właśnie kończę pierwszy semestr nauki, wszystko dobrze zorganizowane , super nauczyciele, nie mam żadnych zastrzeżeń
    • malgosiamic Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 23.06.17, 11:15
      Czesc ;) powiedzcie mi jak wyglada sprawa gdy konczylam angielski college i chcialabym sie zapisac do szkoly policealnej tutaj w Polsce ?
      • anna_matys56 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 04.08.17, 12:07
        myślę, że na pewno są jakieś różnice programowe w nauczaniu, które będziesz musiała zaliczyć, ale najlepiej wybrać szkołę i pójść podpytać :) w jakim mieście chciałabyś się zapisać do szkoły? :)
    • malgosiamic Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 26.06.17, 10:24
      Moze Pani powiedziec dlaczego Pani poleca Cosinusa ? Chcialabym cos wiecej sie dowiedziec
      • Gość: wielonick Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.arbelon.com.pl 26.06.17, 13:15
        dlatego, że tam pracuje, to proste...
    • Gość: sinus Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.17, 17:15
      dziewczyna pyta o szkołę policealną, a ty pieprzysz o pomocy przy zdaniu matury - coraz głupszych zatrudniają w sekretariacie cosinusa, coraz głupszych
    • Gość: kasienka Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.17, 10:23
      Ja chodzę na florystę w szkole Faber,jestem bardzo zadowolona z nauki , szkoła jest bezpłatna dodatkowo w zeszłym semestrze było dużo zajęć praktycznych, mam nadzieje że w tym także wszytko będzie ok
    • ciamciam3 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 05.09.17, 12:34
      Ja nie dostałam się na studia na dietetykę więc wybrałam szkołę policealną Sukces Edukacja na tym kierunku. ogolnie bylam zdecydowana się czegoś nauczyć bo od zawsze interesowałam sie zagadnieniami z dietetyki. I co mogę ci doradzić... W sukcesie nauczycielka na plus, zajęcia na plus. Nie ma się do czego doczepić. Mysle ze duzo sie nauczylam bo bylam zdeterminowana wiec to tez duzo zalezy od twojego podejscia.
      Jesli faktycznie chcesz sie czegos nauczyc to mysle ze Sukces ci bedzie odpowiadal.
    • angelika567890 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 03.02.19, 18:02
      Witajcie. ja szczerze mogę polecić Faber z ul. Karmelickiej 43 a w Krakowie, miła atmosfera, brak czesnego na wielu kierunkach, dobrze wyposażone pracownie, ja chodzę na weterynarię a moja siostra też tam się wybiera teraz od lutego, tylko że na rehabilitację. Angelika
      • Gość: Karda Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.21, 11:03
        Hej Angelika czy mogłabym zapytać prywatnie o szkole Faber konkretnie o kierunek weterynarii bo jestem zainteresowana a chciałabym zaciągnąć opini
        • natalia_br Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 22.06.23, 20:22
          Jeśli nadal szukasz opinii, to ja ze swojej strony bardzo polecam szkołę Faber. Ja się uczyłam na kierunku szkoły policealnej i zostałam zadowolona. Ale słyszałam dobre opinie również o kursach zawodowych
    • na639251278 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 03.05.19, 12:18
      Polecam szkołę Faber , bo tu nauczyciele faktycznie się przykładają i zajęcia odbywają się terminowo a w dodatku nie musiałam płacić za materiały na zajęcia, bo wszystko było co potrzeba, szkoła warta polecenia. Niedawno zdałam egzamin i błyskawicznie dostałam nową pracę.
    • Gość: kasia321 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.19, 11:13
      Zdecydowanie COSINUS !
      Byłam i w Novej, i w Żaku ( z obu zrezygnowałam) przeniosłam się do Cosinusa na kosmetykę, i na prawdę wszystkim polecam. Fajni nauczyciele, dużo praktyk, wszystko dokładnie wytłumaczą jeżeli masz jakies wątpliwości, więc nie ma problemów z egzaminami.
      • aniakowalinska15 Re: najlepsza szkoła policealna..?? pomóżcie 01.09.20, 17:32
        Potwierdzam i polecam Cosinusa, to bardzo dobra szkoła, nie robią problemów.
        Dużo praktyki, fajni nauczyciele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka