GoĹÄ: kris IP: *.crowley.pl 04.08.06, 22:31 gdzie w Krakowie kupie glany??? jakoś w żadnym sklepie obuwniczym nie mogę znaleźc..jeżeli ktoś wie to proszę o odpowiedź.. pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ****************** Re: mam pytanie ...gdzie w Krakowie kupie glany?? IP: 83.17.27.* 05.08.06, 01:33 na pewno na floriańskiej koło macdonalda w sklepie obuwniczym(w 2 czesci sklepy)albo tez na szewskiej jest taki sklep obuwniczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wer. Re: mam pytanie ...gdzie w Krakowie kupie glany?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 06:39 a sztany już masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: mam pytanie ...gdzie w Krakowie kupie glany?? 05.08.06, 08:52 na szewskiej i na florianskiej - w dr.martensie -tylko ze to martensy prawdziwe glany (najlepiej z chelmka) to sie kupowalo hmm jakis czas temu na ul. Lazarza - nie wiem czy jeszcze jest ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
kiniabela Re: mam pytanie ...gdzie w Krakowie kupie glany?? 05.08.06, 11:33 na szewskiej tez mieli inne glany niz martensy Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: mam pytanie ...gdzie w Krakowie kupie glany?? 05.08.06, 14:17 A może glany od Szyszki...? Kiedyś na ul. Faustyny zaraz za stacją...ale nie wiem czy nadal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kiku Re: mam pytanie ...gdzie w Krakowie kupie glany?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:30 Chyba największym sklepem z glanami w Polsce, mającym też największy wybór jest sklep The Original. Niestety, jest on w Warszawie. Ale nie martw się, mają też sklep internetowy www.Martensy.pl , więc bez problemu możesz zamówić, a za dzień - kilka glany będziesz miał w domu. :)) Ja tam kupiłem swoje i są super! :D A w sklepie 95% butów to glany. Zwracając uwagę na to, że to trzy spore sale… :> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cisza Re: mam pytanie ...gdzie w Krakowie kupie glany?? IP: *.10.71.191.ipv4.supernova.orange.pl 17.08.23, 20:48 A znajde tam martensy czy prawdziwe glany? Odpowiedz Link Zgłoś