Dodaj do ulubionych

Wybierz szkołę policealną

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:30
Szkoly policealne to czysta fikcja. proszę sprawdzić frekwencje już np. w
październiku (w klasie potrafi być 5-6 uczniów i to jeszcze na wymianę w tym
tygodniu "my"a na drugi tydzień "wy")o tym
żeby było 70 czy 80% obecnych można pomarzyć!!! wszyscy pracują nawet w dwóch
trzech miejscach np kasjerka w supermarkecie i handlowiec na tzw krakowskiej
tandecie.Do szkoły fajnie sie jest zapisać bo są zniżki na MPK. wojsko itp
Nie wyrzucą Cie też bo nauczyciel straci pracę . Błędne koło!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oszukany student Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.korbank.pl 13.03.07, 14:25
      Nie wszyscy pracuja w hipermarkecie.
      Prywatne szkoly wycwanily sie juz i nie pozwola tak szybko rozstac sie ze
      sluchaczami. Chec chodzenia do szkoly jest zobligowana do podpisania umowy, w
      ktorej zaznaczaja, ze przy rezygnacji trzeba i tak placic za rok!
    • Gość: na wszelki wypadek Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 16:32
      gdzie mogę znależć spis szkół policealnych panstwowych w krakowie?
      • kantylena Re: Wybierz szkołę policealną 20.08.07, 08:34
        tu:
        miasta.gazeta.pl/krakow/1,35801,2233685.html
      • Gość: bezimienny Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.play-internet.pl 03.08.17, 13:11
        sprawdź na stronie urzędu miasta
    • Gość: bryx Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.pools.arcor-ip.net 12.06.07, 18:06
      a jaki moze byc poziom w takiej szkole jak np. "AP Edukacja" skoro ona
      nauczycielom w niej pracujacym nie wyplaca od 4 miesiecy wynagrodzenia ??
      • Gość: pyncpync Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.aster.pl 31.07.07, 14:34
        Poziom nauczania zależy od wyposażenia szkoły i wykształcenia kadry. Z tego co
        wiem krakowska apedukacja ma niezłe jedno i drugie. Ma też wielu uczniów, czyli
        stałe dochody, w związku z tym jestem mocno zaskoczona tym co piszesz (że nie
        wypłacają wynagrodzenia).
      • Gość: tryk-tryk Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.byt.3s.pl 31.07.07, 16:38
        A jakieś konkrety? Dowody? Tacy wykładowcy jak np. Tomasz Waśniewski (wykładowca
        Watu)Michał Kott (uznany tancerz i choreograf) raczej za darmo by nie pracowali.
    • Gość: gość Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.ostrowmaz.mm.pl 26.05.09, 17:07
      Ja zapraszam serdecznie tu :
      POLICEALNA SZKOŁA NOWOCZESNYCH TECHNOLOGII W WYSZKOWIE
      nie wymagana matura
      Nie ma żadnych opłat (bez wpisowego,czesnych i innych..)
      Policealna Szkoła Nowoczesnych Technologii w Wyszkowie oferuje absolwentom szkół ponadgimnazjalnych kształcenie w następujących kierunkach:

FRYZJERSTWO I WIZAŻ (zaoczne-2 letnie)

Komplet dokumentów należy przedłożyć w sekretariacie szkoły:
      Wyszków, ul. Komisji Edukacji Narodowej 2, tel/fax. 029 742 42 54
      Liczba miejsc ograniczona. O przyjęciu decyduje kolejność (data wpływu) kompletnej dokumentacji.
    • Gość: black girl Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.09, 20:10
      witam wszystkich! Czy wybiera się ktoś może do lublina na
      fryzjerstwo do "profeski"?
      • Gość: white boy Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 23:07
        jacha, tylko do profeski w lublinie popędzi dziki tłum krakowian
        • Gość: roman Re: Wybierz szkołę policealną IP: 195.150.167.* 07.08.10, 09:03
          obecnie jestem na 3 semestrze informatyki w Cosinusie krakowskim polecam tą szkołę
      • karolcia555777 Re: Wybierz szkołę policealną 12.08.14, 15:31
        Hej ja wybieram się na fryzjerstwo ale do Szkoły Gowork na Przechodniej w Pałacu Parysów mają fajną pracownie, a co najważniejsze dużo zajęć praktycznych z pracowni fryzjerskiej więc myślę, że można nabyć sporo praktyki w tym zawodzie. Ogólnie Szkoła jest wporządku.
    • Gość: black girl Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.09, 20:45
      chyba nie bardzo rozumiem. niech ktoś sensownie mi odpisze w tej
      sprawie. plis ;)
    • Gość: joanna123 szkoła o profilu medyczno-usługowym IP: *.sileman.net.pl 31.07.09, 12:10
      Jeżeli jesteś ze śląska i intersuje się uczenie się w szkole policealnej
      polecam szczerzez Szkołe Policealną Nr 1 w Rudzie Śląskiej. Polecam stronę
      internetową szkoly (www.policealna-szkola.pl_. Znajdziesz tam opis szkoły,
      wymagania rekrutacyjne, oraz opinie uczniów o kierunkach (technik usług
      kosmetycznych, ratownik medyczny, terapeuta zajęciowy, technik masażysta,
      opiekun medyczny)
    • 25wanilia Re: Wybierz szkołę policealną 20.01.10, 14:48
      Czy istnieją na rynku jakieś bezpłatne szkoły policealne? Z takim przymiotnikiem
      reklamuje się Cosinus, ale jak to jest w praktyce? Ktoś wie z doświadczenia? Czy
      rzeczywiście nie ma tam czesnego? Czy podpisuje się umowy? Są jakieś granice
      wiekowe, dotyczące wykształcenia - np. czy mgr może iść do takiej szkoły?
      A co z legitymacją - ona też jest stemplowana 1/semestr? Daje zniżki jak
      normalna legitka uczniowska/studencka? Np. na PKP itp?
      Będę wdzięczna za rzeczowe odpowiedzi,
      pozdrawiam.
      • Gość: aga7770 Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 08:19
        Witam,
        w Szkole Policealnej GoWork.pl masz bezpłatne 4 kierunki: administracje,
        logistykę, hotelarstwo i obsługę turystyczną. Ponadto konkurencyjne ceny
        pozostałych kierunków. Naprawdę warto uczyć się w tej szkole !!!
        • Gość: Loja Re: Wybierz szkołę policealną IP: 109.243.123.* 18.05.10, 18:03
          Siemka.
          A może ma ktoś jakieś informacje o teb edukacji we Wrocławiu?Warto
          tam się wybrać czy lepiej nie ryzykować?Będę wdzięczna za jakies
          konkretne informacje.
          Z góry dziękuję.
        • Gość: gość Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 10:46
          Słyszałam od koleżanki ze dobra jest szkola Awangarda, z siedziba na deptaku. Maja darmowego technika usług kosmetycznych i technika usług fryzjerskich, i wiele innych ciekawych kierunkow np. technika weterynaryjnegi i technika masazyste
    • seelma Nowa szkoła 17.06.10, 22:33
      W Ośrodku Szkolno – Wychowawczym dla Dzieci Niewidomych w Laskach została
      otwarta szkoła policealna dla niewidomych i słabo widzących absolwentów szkół
      ponadgimnazjalnych. Jest możliwość nauki w zawodach technik masażysta,
      technik informatyk i technik tyfloinformatyk Jest to pierwsza szkoła w Polsce
      przygotowującą do egzaminu w zawodzie technik tyfloinformatyk.
      Więcej informacji na stronie www.niewidomionline.pl www.jablonki.org
    • Gość: gregory Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.acn.waw.pl 24.06.10, 10:10
      Ja znalazłem szkołę policealną dla siebie na www.edustrona.pl
      • Gość: razdwatrzy Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 23:20
        Ja jestem "słuchaczką" OMEGI Policealna Szkoła Rozwoju Zawodowego we Wrocławiu
        na kierunku ekonomia i jestem zadowolona, ale teraz nie mogę znaleźć praktyk,
        które muszę odbyć. Wszyscy chcą studentów. Właśnie skończyłam studia i od
        września zaczynam staż. Do tego czasu muszę coś znaleźć, ale obeszłam już chyba
        wszystkie firmy, placówki etc., które odpowiadały by wymaganiom bezpłatnych
        zawodowych praktyk. Wychodzi na to, że będę musiała zrezygnować, ale szkoda mi
        mojego czasu. Rok godzenia tego ze studiami na Uniwerku. Niewychodzenie i
        ślęczenie nad książkami... W trakcie studiów nie miałam problemu ze znalezieniem
        praktyk. Nie wiem co się dzieje, chyba pracodawcy nie uznają szkół policealnych
        w moim miasteczku, bo nie jestem z Wrocławia. Już brakuje mi pomysłów...
    • Gość: OlaMage Re: Wybierz szkołę policealną OMEGA IP: 195.94.208.* 16.07.10, 14:53
      Szkoła Omega ma DARMOWĄ kosmetykę, przez całe dwa lata i zapewnia materiały.
      Sa jeszcze chyba wolne miejsca :-) Idźcie się zapisać może będziemy w grupie :-)
      Tak samo od września rusza.
    • Gość: ela szkoły policealne IP: *.chello.pl 28.07.10, 14:35
      CZy ktos poleci mi dobrą szkołę w Krakowie , czyli może być płatna
      ale żeby były te praktyki
      • Gość: mnisia Re: szkoły policealne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 12:44
        wiesz co, jesli chodzi o krak, to wlasnie cosinus ma tam bardzo mocne
        oddziały. Z tego co wiem rekrutacje na zeszly zimowy semestr zamkneli w
        ciagu zaledwie kilkunastu dni, bo ludzie do nich walili drzwiami i
        oknami, jak marka jest dobra to sie sama obroni.
        • Gość: olkaaa Re: szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 12:47
          Ja mogłabym polecić Szkołę Policealną GoWork.pl. Mnie przekonali tym, że
          pomagają w znalezieniu pracy po skończeniu nauki. To jest duży plus.
          • Gość: swieczka Re: szkoły policealne IP: *.compi.net.pl 21.12.10, 11:44
            jedynie w czym ci mogą pomoc to wrzucić twoje cv do ich bazy, do której tak czy siak i tak sie możesz dostać, jeśli sam na własną rękę prześlesz im swoje dokumenty-nie koniecznie będąc słuchaczem z goworku:s jak dla mnie ściema marketingowa...
            • Gość: zaintrygowana Re: szkoły policealne IP: *.tktelekom.pl 27.12.10, 12:56
              no tak trochę bidnie, czyli ze co - kolejne hasło reklamowe?
      • gniesia90 Re: szkoły policealne 19.07.16, 16:11
        w krakowie polecam delte edukacje, jest bezpłatna !
        • Gość: bezimienny Re: szkoły policealne IP: *.play-internet.pl 03.08.17, 13:12
          delta już nie istnieje ;]
    • Gość: mona83 Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 17:03
      nic podobnego, nie wrzucaj wszystkich do jednego gara!! Ja ukończyłam reklamę w CEK w Krakowie na Westerplatte i nie jescze się nie zdarzyło, żeby ktoś ściemniał. Obecność zawsze sprawdzana, zresztą ludzie chętnie chodzili.
      • Gość: ala_23 Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.olsztyn.mm.pl 14.10.11, 10:07
        TY SKOŃCZYŁEŚ CKE W KRAKOWIE A JA TWP W OLSZTYNIE MAM ZAWÓD ALE FACHU SIĘ NIE ZA BARDZO SIĘ NAUCZYŁAM BO SĄDZĘ ŻE MIAŁAM ZA MAŁO PRAKTYK !!!A TERAZ ZAPISAŁAM SIĘ NA KIERUNEK KOSMETOLOGIA DO AP EDUKACJI I JAK NA RAZIE JESTEM ZADOWOLONA Z ZAJĘĆ. I SPOSOBU NAUCZANIA ,W OGÓŁEM LUDZIE W SZKOLE SĄ BARDZO UPRZEJMI I BARDZIEJ SĄ NASTAWIENI POZYTYWNIE. MAM NADZIEJE ŻE MOJE NASTAWIENIE DO TEJ SZKOŁY SIĘ NIE ZMIENI...OGÓŁEM POLECAM MAJĄ DUŻY FAJNYCH KIERUNKOW
    • Gość: Ade Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 19:58
      Witam, co mi powiecie o szkole "Profesja" Technik urządzeń sanitarnych ??
      Szkoła posiada uprawnienia szkół publicznych
      a jak wyglądają zajęcia odbywają się czy ściema ??
    • misia222only Re: Wybierz szkołę policealną 09.08.11, 13:13
      Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i niechirurgicznego uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy Beauty-for-You, a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek. .Może spróbujesz tego? Po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom w języku polskim i angielskim oraz zestaw startowy (50 pasemek włosów słowiańskich, cążki do zaciskania ringów, szydełko z zapadką). Można u nich dostać potem rabat na włosy i to aż 40%, wtedy mam spory zysk dla mnie! No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam co dalej, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w Beauty for you. Na pewno dostanę rabat:) Nie będę już więcej pisać. Zajrzyj sobie na ich stronkę beauty-for-you.com.pl . Pozdr !
    • Gość: Kasia Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 15:20
      Ja polecam szkołę Omega. Moja siostra skończyła w Sosnowcu kosmetykę, a ja jestem teraz na florystyce i obie jesteśmy bardzo zadowolone.
      • Gość: dorekk Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.150.154.9.internetia.net.pl 19.02.13, 15:53
        a ja ucze sie w Zaku w tychach na administracji i jestem bardzo zadowolona. nauka za darmo zadnych ukrytych kosztow, fajni nauczyciele i karta sluchacza z ogromna iloscia znizek na miescie. polecam żaka a tychach!
      • goska_sc Re: Wybierz szkołę policealną 04.03.15, 12:26
        Słyszałam bardzo dobre opinie o szkole Omega. Chyba przejdę się tam zapisać na jakiś kierunek :)
    • Gość: juzek1 szkoły policealne IP: *.centertel.pl 28.02.13, 21:44
      NIE polecam szkoły NOVE , cek , futura , ap edukacja , teb , omega ,ŻAk NIE POLECAM SAMI OSZUŚCI I NACIĄGACZE UKRYTE KOSZTY W UMOWACH
      NIE POLECAM TYCH SZKOŁ I ODRADZAM
      • Gość: Gość Re: szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 17:10
        Ja tam chodziłam i wiem z doświadczenia ze w Omedze nic nie ukrywają i za nic nie płace na darmowym kierunku! jak sie regulamin dobrze przeczyta to nie ma zaskoczenia potem !! OMEGA EDUKACJA Polecam Kraków technik weterynarii i widziałam zajęcia na floryście i kosmetyce i z chęcią się jeszcze zapisze jak skończę weterynarie!!!
      • Gość: Dag-mara Re: szkoły policealne IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 15:06
        Chodziłam do progresu na "kadry i płace". Dobry kierunek. Szkoła fajna, bardzo ważne, że właśnie bez żadnych ukrytych kosztów. Wszystko jasne, czarne na białym ile mam zapłacić wpisowego i ile co miesiąc czesnego. Bardzo miły klimat tam panuje, ludzie są pozytywnie do siebie nastawieni i to się czuje.
        • Gość: Dag-mara Re: szkoły policealne IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 15:07
          Tyle, że ja nie w Krakowie, a w Warszawie. A w Krakowie studiowałam na UJ i też miło wspominam :)
      • Gość: Janina Re: szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 17:46
        Nie za bardzo rozumiem dlaczego, ja jestem w Novej na BHP I semestr i według mnie jest ok, póki co zarzutów nie mam
    • Gość: Gość Zespół Jednostek Edukacyjnych Kraków IP: 195.150.240.* 25.03.13, 08:50
      Ja polecam Zespół Jednostek Edukacyjnych w Krakowie, na os. Teatralnym. Żadnych ukrytych kosztów, cała nauka za darmo, profesjonalna kadra i o wiele więcej zajęć praktycznych! I z internatu można skorzystać, jak ktoś potrzebuje.
    • Gość: piotr Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.13, 19:26
      Zależy od szkoły i kierunku jak ktoś się zapisuje na ciekawy kierunek w szkole która ma kadrę nauczycieli, którzy potrafią zainteresować materiałem, to frekwencja może być na poziomie 100 % i to bez podpisywania umów. Razem ze znajomymi zapisaliśmy się do krakowskiej szkoły innowacji na technika weterynarii i jesteśmy zadowoleni z zajęć, no ale jest to w ramach naszych zainteresowań.
    • Gość: dziewczynazla opłaty IP: 78.31.214.* 04.12.13, 13:24
      w ap edukacji zapisałam się na bezpłatny kurs roczny ale w efekcie mam teraz niby do zapłaty 200zL! nie wiem za co! dosłałam list tylko że mam wpłacić tą kwotę ale żadnej informacji za co i do kiedy! okazało się że niby nie miałam 50% obecności na zajęciach( gdzie na wszystkich byłam to jest najlepsze) napisałam pismo o wyjaśnienie sytuacji, ale już w przyszłości więcej z tej szkoły nie skorzystam!!
    • maxlola Re: Wybierz szkołę policealną 12.07.14, 23:40
      Ja chodziłam do Awangardy na bezpłatny kierunek i nie było żadnych ukrytych kosztów. Oczywiście mają też płatne kierunki, ale wtedy od początku wiadomo za co i ile płacisz. Ogólnie szkoła ok, polecam
      • Gość: kryszka Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.16, 13:38
        W Krakowie dobrą i dość nową szkoła jest sukces edukacja , nie mają żadnych ukrytch kosztów i jeżeli kierunek jest darmowy to faktycznie tak jest, swoją drogą bardzo dużo jest tam darmowych kierunków i w medycznej szkole i policealnej. zajęcia też w porządku, harmonogram wysyłany na początku semestru, dużo zajęć praktycznych.
    • Gość: llicjaa Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.play-internet.pl 06.06.17, 10:05
      Ja się zapisałam do Creative w Krakowie na Długiej, szczerze mówiąc przyciągnęło mnie to, że dają kursy do każdego kierunku za darmo
    • Gość: basialdo Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.play-internet.pl 19.06.17, 13:59
      Czasem ? Możesz powiedzieć coś więcej ?
    • Gość: AA Re: Wybierz szkołę policealną IP: *.play-internet.pl 13.07.23, 12:43
      Ja chodzę do szkoły Pascal i złego słowa powiedzieć nie mogę. Regularnie na zajecia chodzi 25 osób, wszyscy jesteśmy zadowoleni. Nauczyciele są super, mamy bardzo dobrze wyposażone sale, nigdy z niczym nie było problemów. Wiadomo, część osób przestała chodzić z jakiegoś powodu, ale ci, którzy zostali są zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka