Dodaj do ulubionych

UFO nad Krakowem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:06
Jeśli ktoś z państwa był świadkiem obserwacji UFO lub innych niezwykłych
zdarzeń na terenie miasta lub w okolicach, proszony jest o kontak z oddziałem
ogólnopolskiej organizacji: Email: freedom.ayman@vp.pl
Wszelkie informacje są tam dostępne.
Obserwuj wątek
    • tramwajarz7 Zielony ludzik... 04.09.06, 08:51
      pojawił się najpierw na Podhalu i w niższych rejonach Tatr, a wczoraj
      popołudniem podobno widziano Go w rejonie lotniska Balice...no i odleciał w
      niewoadomym kierunku, wzniósłszy się w przestworza...
      tramwajarz
      • Gość: esteban Re: Zielony ludzik... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:51
        człowiek poważnie pyta, a tu zaraz żarty...
        • tramwajarz7 Re: Zielony ludzik... 04.09.06, 10:07
          sądziłem, ze pytanie żartobliwe, a mimo to odpowiedziałem najpoważniej, Są
          dokumenty fotograficzne, videozapisy, audio...a pewnie i protokoły....serio.
          Ludzik w zielonym kolorze, radosny i szczęsliwy pojwaił się w rejonach o jakich
          wspomniałem najprawdziwiej i potem odleciał...
          tramwajarz
          • Gość: Martix Re: Zielony ludzik... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.06, 10:27
            Skąd wiesz czy to zielony ludzik?.Obecne relacje osób,które zetknęły się z tymi
            istotami bądż twierdzą że byli uprowadzeni twierdzą że obcy mają szarą skórę
            tzw."Szaraki".Mają duże i łyse głowy,duże czarne i skośne oczy,małe otworki
            nosowe i małe usta,a ciało jest chude i wąskie.Pozatym są niscy-ok.1,5 m
            wzrostu.Dla mnie istotne jest i wierzę że UFO i BÓG istnieje.
            • tramwajarz7 Re: Zielony ludzik... 04.09.06, 10:29
              opis się zgadza z tym, ze ten był chyba bardzo wyrośnięty...
              a ze zielony? No zobacz na fotografiach....calutki zielony....i w otoczeniu też
              sporo zielonego...
              tramwajarz
            • Gość: ufo Re: Zielony ludzik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:03
              ma pan po częsci racje. istty jakie pan opisał, z pewnością pojawiają sie na
              ziemii najczęściej, bowiem prawdopodobnie znajdują się wbliskiej odległosci
              [tzn w bazach na pobliskich planetach], albo pokonbywanie odległości z Zeta
              Reticuli [skąd rzekomo pochodzą, co powiedzieli min. w słynnym przypadków
              Hillów], nie sprawia im problemu. jednakże istnieje cała masa innych stworzeń,
              czasem mniej lub bardziej groteskowych, pochodzących spoza ziemii, zaś tzw.
              szary Et jest tym, ktory najbardziej zadomowił się w kulturze.
              • tramwajarz7 No i ja się pod tym podpiszę... 04.09.06, 11:07
                Gość portalu: ufo napisał(a):

> ma pan po częsci racje. istty jakie pan opisał, z pewnością pojawiają sie na
                > ziemii najczęściej, bowiem prawdopodobnie znajdują się wbliskiej odległosci
                > [tzn w bazach na pobliskich planetach], albo pokonbywanie odległości z Zeta
                > Reticuli [skąd rzekomo pochodzą, co powiedzieli min. w słynnym przypadków
                > Hillów], nie sprawia im problemu. jednakże istnieje cała masa innych
                stworzeń,
                > czasem mniej lub bardziej groteskowych, pochodzących spoza ziemii, zaś tzw.
                > szary Et jest tym, ktory najbardziej zadomowił się w kulturze.

W osobliwej kulturze się zadomowił, ale ja nie sądzę aby to bylo trwałe aż tak
                by przywiązywać wielką wagę do małych szarych czy zielonych...
                tramwajarz
                Były lata , ze najbardziej rozpowszechnione były ludziki niebiesko szare...taka
                odmiana...a niektóre przyoblekały postać zwewnętrznie ludzką...teraz podobno
                dość wnikliwie poszukuje się dokumentów na ich bytność...
                tramwajarz
                • Gość: ufo Re: No i ja się pod tym podpiszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:07
                  Istnieje kilka głównych typów [choć tego sie nie da dokładnie wyodrębnić].
                  najwiekszą wage przywiazuje się do tego w usa, wizerunek et po prostu stamtąd
                  przedostał się do nas a gruszkowata twarz o skosnych oczach jest ikona
                  popkultury. jesli chodzi o istoty przypominajace ludzi, to najbardziej znane
                  pochodzą z kontaktów meiera.
                  • tramwajarz7 Re: No i ja się pod tym podpiszę... 04.09.06, 12:19
                    Ale wysokośc moze przekraczać nieznacznie półtora metra?
                    Jesłi tak to sporo faktycznie ostatnio, ale ja bym do tego Stanów nie mieszał,
                    bo ostatnio słyszałem, ze nie są tak skorzy do bliskich spotkan...
                    tramwajarz
    • gph ostatnio premier tu był. 04.09.06, 10:30

gdzie to zgłosić?
      • skks Re: ostatnio premier tu był. 04.09.06, 10:31
        Premier?
        Białorusi?
        • gph Re: ostatnio premier tu był. 04.09.06, 10:42
          skks napisał:

> Premier?
          > Białorusi?

nie wiem,

ale jakiś taki zielonawy był.

być może miał problemy gastryczne.
          • tramwajarz7 Mogł od latanie mieć kolor. 04.09.06, 10:57
            czasem się zdarzają...albo dyspepsja albo...no wiesz...
            tramwajarz
            a chłopaki na zajezdni mówią, ze trzeba bedzie rozpylać aviomarin w
            sprayu...jak bedą wsiadać...no zeby mniej było potem roboty na zajezdni z tymi
            wagonami...
            Kłopot tylko z tym, ze koń to może mieć podwiazany wór, ale u pływaków podobno
            na wór miejsca nie ma, a jakby go przyszyć to mozna trafić do TPZ na dywanik...
            • Gość: Martix Re: Szaraki,Nordycy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.06, 16:08
              Mówi się że "Szaraki" to bezduszne istoty-roboty sterowane przez inne
              ważniejsze w hierarchi istoty-Nordyków,wysokich blondynów o wzroście ok.2 m o
              blond długich włosach,niebieskich oczach,ubranych w tuniki i emanujących
              niezwykłą energią,dobrocią i inteligencją.Porównywano ich z aniołami.Ja
              wierzę,że oni istnieją i nie jest to jakaś czyjaś wyobrażnia czy pobożne
              życzenia idealnego człowieka.Nie wiadomo do końca,czy "Szaraki" to rzeczywiście
              roboty czy istoty żywe i rozumne,to one porywają ludzi i przeprowadzają na nich
              swe doświadczenia,robią to albo dla swego dobra albo nas ludzi.Mówi się,że
              rzeczywiście pochodzą z układu gwiezdnego Zeta Reticuli-dużej gromady gwiazd.O
              tym pisał Bud Hoppkins w książce "Wspólnota" człowiek który miał z nimi
              kontakty i przeżył uprowadzenia z badaniem jego ciała.Fakt,że np.w Ewangelii
              nie jest napisane o bycie materialnym w kosmosie,ale Bóg przed nami ujawnił to
              co chciał,inne rzeczy ukrył przed nami.Kościół nie zaprzecza istnienia życia w
              kosmosie a znany stygmatyk o.Pio twierdził że dzieło Boże nie ograniczyło się
              tylko do Ziemi i że Bóg stworzył też inne byty.
              Wydaje mi się,że nasza psychika nie dojrzała jeszcze do tego by te istoty nam
              się ujawniły ale kiedyś to może nastąpić,zależy to już od ludzi.To są istoty
              czyste duchowo i lepiej od nas rozwinięte,ich obecność wywołała by pewną panikę
              i dużo zamieszania.Na razie ujawniają się niektórym wybranym osobom niektórym
              próbując zasłonić pamięć-blokada wydarzeń,nie wiem jak to potrafią ale to jest
              możliwe przy ich wyższych zdolnościach,rozwoju i technice.Śledzą nasze
              zachowania,to co robimy z ziemią stąd te widzialne obiekty jak dyski czy
              cygara.Zaznaczają swą obecność znakami w zbożu robiąc to dyskretnie choć już
              widziano jak one powstawały ze świecącymi kulami sterowanymi przez nich{te
              prawdziwe nie robione przez "deskowców"}.Ich cywilizacja jest starsza od naszej
              i są istotami z dobrą energią,przyjażnie do nas nastawieni.
              • Gość: Irek Re: Szaraki,Nordycy IP: *.chello.pl 04.09.06, 17:06
                Co do tego przyjaznego nastawienia, to zależy. Niektóre szaraki stosują starą zasadę: kto nie jest z nami, ten jest z PO.
              • Gość: elka Re: Szaraki,Nordycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 01:19
                MAtriX- a mnie zawsze nurtowala jedna kwestia ,skoro przeprowadzaja
                doswiaczenia ( a sa cywilizacją zaawansowaną bardziej niż nasza) to na pewno
                zauwazyli,z czego sklada sie czlowiek ,jak mniej wiecej reaguje ,jak zbudowany
                jest nasz mozg itd.dlaczego wiec ciagle niby przeprowadzaja te doswadczenia
                skoro maja juz tyle materialu dowodowego? pytam najzupelniej serio
                • longwehicle Re:Dzezzzi wybaczam ci!!! 05.09.06, 07:18
                  pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia_paranoidalna
                • Gość: nol Re: Szaraki,Nordycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:51
                  Witam, jest tak zapewne z kilku powodów. jeden z nich jest taki, że osoby które
                  padają "ofiarą" [choć to nie odpowiednie słowo], często poddawane są
                  długotrałemu ich nadzorowi, zaś badania medyczne, to jedynie jedna z częsci ich
                  planu nad człowiekiem. Zbieranie materiałów jest im zapewne niezbędne, ale ma
                  to miejsce w wyniku spotkań z innymi istotami, które przybywają na ziemię
                  rzadziej lub po raz pierwszy. Wtedy możemy mówić o chwytaniu człowieka dla
                  celów naukowych. jeśli jednak mówimy o abdukcjach "zakorzenionych" i typowych,
                  przeprowadzanych przez istoty o wielkich głowach i oczach, zdaje się, że ich
                  cel jest inny aniżeli kompilacja danych. JEśliby potrzebowali informacji czy
                  nawet organów ludzkich, posiadają zapewne możliwości, ażeby wytowarzać to w
                  warunkach laborayoryjnych, nie zaś się fatygowac. jednakże wiele z abdukcji to
                  często fantazje świadków. polecam: into the frinde dr Carli Turner - relacje
                  sceptycznej kobiety o wydarzeniach w jej rodzinie. Angielskojęzyczna wersja
                  dostępna w formacie pdf.
    • Gość: jazzinator Re: UFO nad Krakowem dzisiaj o 19.00 IP: *.nandu.com.pl 04.09.06, 18:28
      ma odwiedzic Nadu,przeleci przez Wislna z prędkościa 100 machów/światło cień.
      • longwehicle Re: UFO nad Krakowem dzisiaj o 19.00 04.09.06, 18:34
        Darowaliśmy ci to,rodzina prosiła.Nie zdawałem sobie sprawy z zaawansowania
        twojej choroby.Przyślę ci taki mały zestał: "Mały kosmonauta"!!!.
        Szukam wszędzie dużych, takich jak za dawnych lat,sprzedawali na Emausie
        czerwonych lizaków na patyku,jak kupię podrzuce ci!!;O)))
        • Gość: jazzinator Re: UFO nad Krakowem dzisiaj o 19.00 IP: *.nandu.com.pl 04.09.06, 21:07
          Ty to wiesz zombi co mi podrzucić !
          • Gość: Martix Re: UFO nad Krakowem dzisiaj o 19.00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.06, 21:31
            Wam dwóm ostatnim oszołomom to się chyba psychiatra przyda,może przestaniecie
            się wygłupiać a ten wątek zaczniecie traktować poważnie.
            • broton Re: UFO nad Krakowem dzisiaj o 19.00 04.09.06, 21:36
              ... a po co ...???
              • Gość: jazzinator [...] IP: *.nandu.com.pl 04.09.06, 22:45
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka