lokator2222 Re: Libacje w nowych blokach Soboli nr 42 02.01.07, 00:57 Witam, Mam pytanie czy ktos ze wspolnoty lokatorow nowo oddanego bloku Soboli nr 42 ma pomysl co zrobic z nocnymi libacjami mieszkancow spod nr 23? Nie wiem jak dla Panstwa, ale dla mnie staje sie to po prostu nie do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
slawku5 Re: Libacje w nowych blokach Soboli nr 42 02.01.07, 10:15 Nie pozostaje nic innego jak telefon do straży miejskiej albo na policję. Przyjadą mandacik wlepia i moze sie imprezy skoncza. Odpowiedz Link Zgłoś
irten Re: Libacje w nowych blokach Soboli nr 42A 02.01.07, 14:41 Dokładniej, chodzi o Obozową 42A/23 W noc poprzedzającą sylwestra zgłosiłem na policję naruszenie ciszy nocnej. Dostali upomnienie, bo to było podobno pierwsze zgłoszenie dotyczące tego mieszkania. Policja namawia mnie do załozenia sprawy s sądzie. Zamierzam tak zrobić, szczególnie po ich wyczynach w noc sylwestrową, które skonczyły się bójką pomiędzy tzw. "studentami" spod 42A/23 i spod 42A/5 (pierwsza klatka) - podobno chodziło o kradzież, znaczy jedni drugich okradli... Tak więc, założę sprawę w sądzie o nieprzestrzeganie ciszy nocnej i na pewno bedę potrzebował swiadków. Gdyby Pan zechciał sie dołaczyć - prosze o kontakt na prv. Myślę, że sprawę można rozwiązać tylko przez wspólne działanie mieszkańców. Sprawę zgłosiłem także do administracji. Pozdrawiam, Irten. Odpowiedz Link Zgłoś