Dodaj do ulubionych

Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 23:18
bez łaski - niech sobie siedzi w stolycy - damy sobie rade bez niego.
Obserwuj wątek
    • Gość: KOLO Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.crowley.pl 27.03.07, 23:44
      Ale cyrk. Sularz i Klimowicz maja jaja. Nie raz już PO w Krakowie pokazała, iż
      PIS jest śmieszny. BRAWO
      • Gość: Jajcarz Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.gemini.net.pl 28.03.07, 00:05
        Sularz rzeczywiście ma jaja. Doświadczają tego mieszkańcy Prądnika Czerwonego
        (patrz artykuł w tym samym numerze) stojąc codziennie w gigantycznych korkach
        lub maszerując rano dziarsko (piechotą)do roboty. Osiedle, które było
        dotychczas pustynią komunikacyjną (jedna linia autobusowa do miasta),
        pozbawione zostało ostatniego środka komunikacji miejskiej. Nadmierne zużycie
        nóg będzie miało niewątpliwy wpływ na stosunek do najbliższych wyborów i
        ponownej kandydatury radnego Sularza.
        • Gość: przejazdem 750-lat..jubileusz godny dworca autobusowego w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 00:37
          Łomiankach..a myślałem,. że Kraków ma ponad tysiąc lat .. taki wstyd ..
          • Gość: leXXX Re: 750-lat..jubileusz godny dworca autobusowego IP: *.proxy.aol.com 28.03.07, 02:52
            I dobrze myslales brak Ci tylko edukacji ot i wszystko
            • marcowroc Echhhh, żłosne to. Niestety. 28.03.07, 09:03
              Obaj są tak dziecinni, ze aż strach.
              • Gość: Krakau_Hertuska POkemon_z_M_a_j_c_h_r_e_m_=_Czerw one_750_lecie_:)) IP: *.hsd1.pa.comcast.net 28.03.07, 12:21
                .....Krakowscy urzędnicy podejrzewają, że taka postawa głowy państwa
                spowodowana jest niechęcią .... Majchrowskiego.......
                .......................

każdy rozsądnie myślący Polak
                nie zdziwił by się takiej postawie
                Prezydenta Polaka Patriotyty,
                który ma dylemat co zrobić z zaproszeniem
                przedstawiciele przestępczej organizacji SLD :(

• superdzikus Re: POkemon_z_M_a_j_c_h_r_e_m_=_Czerw one_750_lec 28.03.07, 12:36

> Prezydenta Polaka Patriotyty,

Ech ty patriotyto... Nie wiedzialem, ze w zakladach psychiatrycznych macie dostep do netu...
          • krzych.korab Ma ale odcina się od Piastów. 28.03.07, 08:57
          • Gość: borow4 wstyd twojej glupoty i niewiedzy IP: *.chello.pl 28.03.07, 09:21
            b
            • Gość: przejazdem ale to nie ja wymyśliłem jakieś sztuczny jubileusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:20
              można mówić o głupocie tzw. kierowników zamieszania...ja tylko to komentuję w
              zartobliwy sposób .. a o Krakowie wiem więcej niż Ty choć jestem tylko
              przejazdem ..
      • Gość: ikar a prezio Kwaśniewski nie przyjechał na 750 Bytomia IP: *.bph.pl 28.03.07, 10:51
        i GieWu nie robiła z tego halo
    • Gość: komunista Kraków prosi, prezydent milczy IP: *.237.spine.pl 27.03.07, 23:51
      kośor i plich wola zaprosic jaruzelskiego. przynajmniej dostaliby od niego
      order za zaslugi z czasow prl.
      • Gość: Mich Re: Kraków prosi, prezydent milczy IP: 195.205.251.* 28.03.07, 09:19
        Moze zamiast Lecha wpadnie Jaroslaw, ktoz rozpozna roznice?
        • Gość: kobra Re: Kraków prosi, prezydent milczy IP: *.chello.pl 28.03.07, 12:32
          Ja rozpoznam - ale czy warto kruszyć kopię o tę wizytę. Jest tyle godniejszych
          osób, niekoniecznie polityków, po jaką cholerę Wam, Krakowianie ten blichtr?!
          Sorry, że wtrącam się w Wasze sprawy, ale uwielbiam Wasze miasto, miasto, które
          ma niepowtarzalny, przynajmniej dla mnie, klimat; które jest kolebką kultury.
          Pozdrawiam w imieniu własnym z nielubianej Warszawy,
    • Gość: eeeee Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.wolfson.cam.ac.uk 28.03.07, 00:55
      byla kiedys taka piekna uchwala miasta okreslajaca Kwasniewskiego jako persona
      non grata w podwawelskim grodzie; proponuje aby te piekna tradycje podtrzymac i
      uchwalic podobnie wobec obecnego mieszkanca Belwederu; nie moze byc tak by
      jakis nienawidzacy wszystko i wszystkich gość psuł mieszkancom miasta ich
      swieto;

• Gość: Real Stary Sącz ma więcej argumentów IP: *.proxy.aol.com 28.03.07, 01:20
      Niech lepiej jedzie do Starego Sącza.
      Nazwisko burmistrza, w wykonaniu jego żony, powinno brzmieć bardziej obiecująco.
    • Gość: turtl I dobrze, ja go tu nie chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 03:38
      Po co psuć taki piękny jubileusz ?
      • Gość: sas01 Re: I dobrze, ja go tu nie chcę IP: *.ny325.east.verizon.net 28.03.07, 08:07
        Nie zapraszajcie tego b... do Krakowa. Przeciez to jest krolewskie miasto!!!!
        • wrojoz Re: I dobrze, ja go tu nie chcę 28.03.07, 09:18
          Kaczyńskiego nikt nie chce.!!!
          • bosman_plama a ja chcę i mam ku temu powody 28.03.07, 09:34
            wrojoz napisał:

> Kaczyńskiego nikt nie chce.!!!

Kaczyńskiego mogę nie chcieć, ale to nie Kaczyński jest tu zapraszany, tylko
            prezydent. I dobrze by było, gdyby i on tak do tego podszedł - to nie
            Majchrowski, PO i w ogóle opozycja zaprasza Kaczyńskiego, ale ważne dla
            historii Polski i Polski obecnej miasto, niegdysiejsza stolica, zaprasza
            Prezydenta. Skończmy z tymi personaliami i obrażaniem się jednych na drugich,
            przypomnijmy sobie czym są symbole, funkcje i zadania. Zacznijmy zachowywać się
            jak w Państwie Polskim, zamiast jak w piaskownicy. Inaczej będziemy
            gó..arzami, nie obywatelami.
            • Gość: adam My się tak mamy zacząć zachowywać IP: *.autocom.pl 28.03.07, 09:56
              czy raczej obecny rezydent belwederski? Nie nawołuj podmiotu zbiorowego do
              poprawy, jeśli problem jest jasno określony: ma jakieś 1,2 metra wzrostu i
              kartoflowaty wygląd.
            • Gość: turtl Re: a ja chcę i mam ku temu powody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 11:59
              Żyjemy w państwie demokratycznym. W demokracji to błazny przejmują trony.

Na mnie stanowisko prezydenta nie robi żadnego wrażenia. Co uczyniło go preziem ? Spadające pluszaki ?

Oceniam człowieka.
      • wrojoz Re: I dobrze, ja go tu nie chcę 28.03.07, 09:18
        Ja też nie.!!!!!
    • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 05:16
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      aaaaaaaaaaaaaaaaaa kpiny to taka odpowiedz !!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaa
    • Gość: Janek Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: 82.160.10.* 28.03.07, 05:37
      kogo prezydentem jest pan k juz pokazał podczas wizyty na wyspach brytyjskich
      reklamując polskich nieudaczników ble ble ble to jest taki sam dowódzca jak ci
      co wydali rozkaz do POWSTANIA WARSZWSKIEGO gdzie tysiące BOHATERÓW uwierzyło
      ze mogą wygrać a zwyciestwo bylo mozliwe ale tylko w glowach politykierów bo z
      punktu widzenia strategicznego nie
      • Gość: McLarenka Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:28
        zanim cos napiszesz pomysl! to na prawde nie jest takie trudne!
    • Gość: skandal Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.chello.pl 28.03.07, 05:39
      to skandal, ze kaczyński tak postepuje. ale za parę lat sa wybory i przekoonają
      się co znaczy kraków małopolska i bedzie po ich pratii - no to kaczynski daje
      popis
    • Gość: stasieczek5 Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 06:13
      Ale strata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Być może jest bardziej wstydliwy od Bolesława Wstydliwego...
      A ma się za co wstydzić. Bo mając poparcie PiS-u ( PARANOJA I SCHIZOFRENIA ),
      rządu swojego brata z Ministrem Gosiewskim na czele czy wyników swojej
      polityki, to sie można spalic ze wstydu.
      A poza tym...
      Czegóż żałować. Z takim wzrostem i tak przejdzie przez uroczystości
      NIEZAUWAŻONY.
      Do władz krakowskich:
      A dajcie sobie spokój z jego zaproszeniem. Niech jedzie sobie, np. do Starego
      Sącza. Tam ród góralski, katolicki, moherowy sprawi mu odpowiednie przyjęcie i
      Pan Prezydent poczuje, ze ma WŁADZĘ a naród go kocha. I tego, bidulce, mu
      trzeba.
      A tak przy okazji. Skoro żeśmy sobie wymyślili nie wiadomo dlaczego - taki
      kiepski jubileusz, to i nawet kiepskie OSOBISTOŚCI nie przybędą do grodu Kraka.
      • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 28.03.07, 06:27
        Sorry, wlasnie pan prezydent dostal pilny telefon od swojego
        przelozonego z Torunia i - niestety - wyjazd tamze bedzie
        wazniejszy nizli na jakies-tam krakowskie obchody!
    • Gość: karol55 Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: 195.117.116.* 28.03.07, 06:29
      A po co nam w Krakowie prezydent z prawicy?
      Kraków jest czerwony i niech tak zostanie
      Będzie przyjemniej jak się zaprosi jaruzelskiego
      i kwaśniewskiego. Płyta Rynku koślawa - trzeba będzie
      tylko uważać z goleniem
      • Gość: oo Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: 80.51.122.* 28.03.07, 06:38
        coś ci się pomyliło, bo bolszewia to właśnie oni (po ojcu napewno gdyż
        niedaleko pada jabłko od jabłoni)
        • lucusia3 Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy 28.03.07, 07:41
          Kraków jest stanowczo mniej czerwony niż PIS by chciał. Nie chcemy centralnego sterowania, generalnego rozdzielnictwa, nie podobają się nam stanowiska z klucza paryjnego - czego najlepszym dowodem były wybory na prezydenta miasta.Fakt, wychodzimy na tej prawicowości gorzej, bo Kaczyńscy ucinaja WSZYSTKIE możliwe fundusze dla miasta i ostatnio województwa, ale chyba lepiej głodno, ale z honorem. Nie trzeba się będzie wstydzić przed dziećmi.
          • Gość: lucy1 Majchrowski dostaje instrukcje z Moskwy, IP: *.elisa-laajakaista.fi 28.03.07, 12:54
            pocoz wiec chcialby on i jego elektorat "centralnego
            sterowania, generalnego rozdzielnictwa...." z Warszawy
            • superdzikus Re: Majchrowski dostaje instrukcje z Moskwy, 28.03.07, 13:12
              Bardzo inteligentna wypowiedz. Rozumiem, ze to dla smiechu
      • dzialkowiec27 Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy 28.03.07, 07:49
        A Tobie co, Karolku? Zapomniałeś, jak spałeś pijany na Rynku?
    • Gość: brrrrrrr Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: 80.51.122.* 28.03.07, 06:37
      poczucie estetyki nie pozwala mi na niego spojrzeć bez obrzydzenia, niech nie
      przyjeżdża
      • Gość: sas01 Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.ny325.east.verizon.net 28.03.07, 08:12
        racja!!!Wlasnie poczucie estetyki...
    • Gość: gość No cóż, poziom Kaczyńskiego w całej okazałości IP: *.aster.pl 28.03.07, 07:00
      CZego się spodziewać zresztą...
    • Gość: Jerzy Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.chello.pl 28.03.07, 07:15
      Pytam a na co nam taki OMC prezydent potrzebny
    • sceptyk31 Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy 28.03.07, 07:15
      Ziobro mu nie każe, przecież musial by podac rękę lubianemu w
      Krakowie "komuchowi" Majchrowskiemu. Na dodatek ten Majchrowski patrzyłby na
      niego z góry
      • Gość: Jedrus Krakow kocha Prezydenta IP: *.chello.pl 28.03.07, 07:18
    • Gość: czytelnik Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.net.autocom.pl 28.03.07, 07:22
      Durne te wasze wszystkie wypowiedzi aż strach, co jedno to bzdurniejsze!
      • Gość: stasieczek5 Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 07:37
        Drogi Czytelniku,
        A jaki może byc komentarz do - delikatnie mówiąc - nieeleganckiego ZACHOWANIA
        sie Pana Prezydenta ?
        Ludziska, być może HOŁOTA, jest mimo wszystko czuła na lekceważenie czy brak
        tzw. kindersztuby.
        Rzecz niby niby mała ale biorąc pod uwage PERSONĘ NR 1 w Polsce - żenująca.
    • Gość: waldi "spieprzaj dziadu" IP: 62.233.151.* 28.03.07, 07:23
      i tyle w tym temacie
      • wrojoz Re: "spieprzaj dziadu" 28.03.07, 09:19
        To racja.
    • Gość: ja2 Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 07:26
      Cóż za straszna złośliwośc (wściekły atak) ze strony PO: zapraszac prezydenta.
      To normalne że radni z PIS się pod tym nie podpiszą.
    • Gość: seba Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 07:27
      ja , krakus nie mam wcale ochoty go zapraszac ani tym bardziej ogladac... bo co
      dopbrego zrobil PIS dla Krakowa .... lub dla mnie ??? NIC
      nie bede wymienial bo to litania by była
    • Gość: Małopolanin Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: 62.29.136.* 28.03.07, 07:31
      lepiej niech nie przyjeżdża - patrzeć na niego nie mogę - dziwię się, że ludzie
      go wybrali - ludziska gdzie wy macie oczy ??? - przyznać się kto załuje, że na
      niego zagłosował
    • Gość: gs Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy IP: *.bj.uj.edu.pl 28.03.07, 07:36
      Ja tutaj tego bufona tym bardziej z bratem nie chcę
    • Gość: Jarek 2 Nasze kurduple mają kompleks ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 07:38
      Ot i cała tajemnica .Małe zawistne ludziki .......szkoda słów.
      • wrojoz Re: Nasze kurduple mają kompleks ....... 28.03.07, 09:19
        Psują atmosferę.
        • tepetoja psują atmosfere dosłownie - sraczka prezia pewna 28.03.07, 09:20
    • fagay Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy 28.03.07, 07:40
      Drodzy bracia Krakowiacy- a na co wam ten cham potrzebny ?
    • dzialkowiec27 Re: Kraków prosi, prezydent Kaczyński milczy 28.03.07, 07:41
      Gość portalu: ja napisał(a):

> bez łaski - niech sobie siedzi w stolycy - damy sobie rade bez niego.

Zaprosić wypada. Ale jak nie chce przyjechać, to odpada nam stres, wstyd i
      obciach (obciach jest murowany). Przemyślmy to.
    • wislok1 Wisła też prosi, prezydent Kaczyński też milczy 28.03.07, 07:43
      Wisła kilkakrotnie prosiła żeby przyjechał, spotkał się z góralami i obejrzał
      zameczek prezydencki.
      Raz nawet zaproszono go na festiwal religijny pod patronatem biskupa Rakoczego.
      Nie przyjechał, obrażony na 87% głosów na Tuska we Wiśle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka