Gość: INKA 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 11:11 tO BYł NAJLEPSZY JUBILEUSZOWY PREZENT DLA MIESZKAńCóW KRAKOWA,CZUłAM DRESZCZ W CZASIE KONCERTU ,POWIAłO WIELKIM śWIATEM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misieq77 Re: Rynek roztańczony po wiedeńsku 09.06.07, 12:54 Zgadzam się z przedmówcą: to dla mnie najlepszy koncert, najbardziej pasujący do Krakowa! Proponuję częściej urządzać takie małe koncerty w różnych punktach miasta, np. na odnowionym Małym Rynku, niech miłośnicy XIX-wiecznej muzyki popularnej też mają swoje 5 minut. Jedno mnie tylko zastanawia: w którym momencie sprawozdawca usłyszał tango?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Rynek roztańczony po wiedeńsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 13:37 Walc wiedeński jest piekny, polki które grali również były atrakcyjne. Natomiast osoba pisząca artykuł wspomniała o tangu,(brak profesjonalizmu czy może to sprawozdanie z innej imprezy?) KOncert był bardzo przyjemnym wydarzeniem i jestem zadowolony że ludzie potrafia słuchać tak wzniosłej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinus tango było, jak najbardziej IP: *.ghnet.pl 09.06.07, 14:54 b. popularne tango "Zazdrość" wykonała orkiestra Obligato w pierwszej cześci koncertu (tej od 18.30), która to część moim zdaniem była lepsza, nie zepsuła jej swoim żenującym występem szkoła As (tancerze niestosownie ubrani, niezgrani, błeee), ale wielkie ukłony dla Wiedeńczyków ( w tym wspaniałych solistów Opery Wiedeńskiej), najlepszy wieczór Jubileuszu, ale nie jestem obiektywna - jedyny jaki mnie przyciągnął ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alebro Rynek roztańczony po wiedeńsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 18:01 Cudowny wieczór, najlepszy ze wszystkich odbytych z okazjii Jubileuszu!! Szkoda tylko że nie transmitowany na cały świat. Przecież Kraków jest taki piękny , a wczoraj nabrał jeszcze wiekszego i niepowtarzalnego uroku. Prosimy więcej i częściej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artus Re: Rynek roztańczony po wiedeńsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 23:29 To był wspaniały koncert. I dobrze nagłośniony. Czyli jednak się da... Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: Rynek roztańczony po wiedeńsku 10.06.07, 08:10 uroczy wieczór, na pewno do powtórzenia, świetna harmonia między wykonawcami a publicznością, piękna muzyka, bajecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Rynek roztańczony po wiedeńsku IP: *.5.11.vie.surfer.at 11.06.07, 18:50 dzieki wielkie za ten fantastyczny bal. rzeczywiscie powialo w zapyzialym krakowku wielkim swiatem !!! Odpowiedz Link Zgłoś