aneczka22wawa 14.06.10, 21:39 macie moze kogos sprawdzonegoi w miare niedrogiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: szukam detektywa w warszawie 14.06.10, 21:48 Nie wiem,ale ostatnio kliknęłam w reklamę firmy detektywistycznej (chyba z Warszawy,ale nie zwróciłam uwagi) i cennik tam zaczynał się bodaj od 1000zł (albo 1500zł-jedno z dwojga) za JEDEN dzień obserwacji (oczywiście jeśli obserwacja nie wiązała się z przemieszczeniem się daleko). Dość kosztowna imprezka muszę powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
dominiad Re: szukam detektywa w warszawie 25.06.10, 13:12 niedawno korzystalam z uslug firmy detektywistycznej nemezis. jestem bardzo zadowolona - fachowa dokumentacja, mila obsluga i ceny nie sa zawyzone. firma ma siedzibe w warszawie. www.nemezis24.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
an_nap Re: szukam detektywa w warszawie 13.02.13, 11:41 A ja niedawno się rozwiodłam z pomocą detektywa z Warszawy - Nemezis. Miałam niezbite dowody zdrady i w sądzie po okazaniu raportu z działań detektywa mój mąż stracił wiarygodność. Ów detektyw wywiązał się z zadania zadowalająco, zawsze mogłam do niego zadzwonić i dopytać gdzie jest i co robi w danej chwili mój mąż. Detektyw bardzo elastyczny i pomocny Odpowiedz Link Zgłoś
adam_dobek Re: szukam detektywa w warszawie 13.01.19, 15:55 Ja polecam Biuro Detektywistyczne WYKRYWACZ. Bardzo mi pomogli, znają się na robocie i mają duże doświadczenie. Są przy tym relatywnie przystępni cenowo. Za pracę trzech detektywów zapłaciłem, tak jakbym wynajął gdzieś indziej jednego. BD WYKRYWACZ to na pewno profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
jasydulbb Re: szukam detektywa w warszawie 18.05.23, 08:37 Witam, plecami csmagency Przejrzysty cennik, ale stawki dość wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkiboy Re: szukam detektywa w warszawie 26.11.10, 18:28 Detektywi Poszukiwania osób i rzeczy, rozwody, podsłuchy, wywiad. Dyskretnie i profesjonalnie. www.resh.ugu.pl Grupa Doradcza "RESH" tel.: 693 873 473 (całodobowy), tel.: 781 606 680 e-mail: resh@autograf.pl Współpraca z RESH daje gwarancję zachowania tajemnicy, anonimowości oraz terminowości wykonania wszystkich prac. Gwarantujemy lojalność wobec naszych Klientów oraz pełen profesjonalizm, potwierdzony wieloletnia praktyką. Zakres usług natury detektywistycznej jest bardzo szeroki. Z uwagi na indywidualny charakter trafiających do naszego biura zleceń każdorazowo przeprowadzamy wstępną analizę możliwości wykonania zadania, terminów oraz kosztów. Posiadamy polisę ubezpieczeniową i przyjmujemy pełną odpowiedzialność za wykonywane przez nas czynności. Kto decyduje się na skorzystanie z usług agencji detektywistycznej W ostatnich latach największy odsetek przyjętych spraw od osób fizycznych stanowiły zlecenia polegające na zbieraniu materiałów dowodowych na potrzeby spraw rozwodowych. Solidnie przygotowane raporty oraz zebrane dowody przyczyniły się do wygrania spraw sądowych przez naszych Klientów Naszymi usługami były zainteresowane zagraniczne firmy poszukujące informacji między innymi na temat polskich biznesmenów, potencjalnych pracowników oraz osób ukrywających się. Dlaczego warto skorzystać z naszych usług? Powierzając zlecenie agencji detektywistycznej minimalizujesz ryzyko przy podejmowaniu decyzji w warunkach niepewności. Jesteśmy w stanie zweryfikować posiadane informacje oraz skorzystać ze źródeł dostępnych tylko dla prywatnych detektywów. Przygotowujemy profesionalne raporty , przedstawiające zebrane informacje w sposób syntetyczny. Opieramy się na faktach, a nie przeczuciach czy domysłach. Jeśli potrzebujesz szczegółowej i wiarygodnej informacji popartej dowodami, rozważ skorzystanie z pomocy specjalistów zatrudnionych przez naszą agencję. Nasza oferta: Sprawy rozwodowe Analiza wiarygodności firm Wiarygodność osób Sprawdzanie przeszłości Wywiad gospodarczy Ustalanie stanu majątkowego Poszukiwanie osób Badania DNA Śledztwa spadkowe Badania fonoskopijne Daktyloskopia Wykrywanie podsłuchów Weryfikacja dokumentów Poszukiwania majątku Dochodzenia Windykacja Bezpieczeństwo VIP agencja detektywistyczna, agencje detektywistyczne, agencje ochrony, bazie, biura detektywistyczne, biuro detektywistyczne, branża, czasopismo, dedektyw, detektywa, detektywi, detektywistyczna, detektywistyczne, detektywistyka, detektywów, dowody zdrady, klub detektywów, klucze, książka telefoniczna, magazyn, miasto, miesięcznik, najpopularniejsze, nasze, ochrona osób i mienia, polskie książki telefoniczne, prywatni detektywi, serwisy, sprawy rozwodowe, słowa, słowo klucz, uslugi detektywistyczne, usługi detektywistyczne, województwo, wszelkie prawa zastrzeżone, wybierz, wykrywanie podsłuchów, wywiad gospodarczy, znaleziono, świecą Odpowiedz Link Zgłoś
inaki00 Re: szukam detektywa w warszawie 05.05.11, 17:04 Polecam biuro Wardet. Numeru nie pamiętam ale strona to www.wardet.pl. Jestem bardzo zadowolony. Materiały przez nich zgromadzone otworzyły mi oczy... moja partnerka już mnie nie oszukuje. Swoją drogą mają ogromną wiedze i udzielili mi wiele wskazówek i porad zupełnie gratis. Jestem zadowolony z usług tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
lonia2626 Re: szukam detektywa w warszawie 02.05.16, 13:57 ja polecam warszawskiego detektywa Biuro WYKRYWACZ , ceny bardzo przystępne i uczciwa firma , nie generuje sztucznych kosztów: www.detektywwarszawa.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasydulbb Re: szukam detektywa w warszawie 18.05.23, 08:39 Polecam CSM Agency dobre stawki i uczciwi detektywi Odpowiedz Link Zgłoś
kubaz-1969 Re: szukam detektywa w warszawie 04.09.11, 12:10 miałem poważny problem /matrymonialny/ dostałem telefon od znajomego .....człowiek działa niekonwencjonalnie ale w tydzień wyjaśnił mi sprawy i teraz jest mi ciężko ale cieszę sie że wszystko się wyjaśniło numer do niego 515-093-453 życzę powodzenia kuba Odpowiedz Link Zgłoś
anika11111 Re: szukam detektywa w warszawie 21.11.11, 15:33 Szczerze mogę polecić biuro Wardet. Pomimo mojej trudnej sytuacji, która wydawała się nie do rozwiązania i nie do wyjaśnienia dla mnie samej, wszystkie dowody dostałam w bardzo krótkim czasie, sprawa została poprowadzona bezbłędnie. Chcę wyrazić wielkie podziękowanie, ponieważ nie potraktowali mojej sprawy jako jednej z wielu, ale podchodzą do klientów bardzo indywidualnie, przede wszystkim z ogromną wyrozumiałością. Jeszcze raz polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ertyuw Re: szukam detektywa w warszawie 11.12.11, 19:25 A ja szczerze polecam osoby z którymi rozmawiacie na co dzień, kogoś z przyjaciół, znajomych, rodziny... wyjdzie dużo taniej i bez błędnie... nie dajcie się nabić na tekst .. polecam, 1000 za dzień i wszystko po mojej myśli... .. jeśli szukacie dowodu w sprawie w której WY na 100% nie jesteście winni to obok was zawsze jest osoba która zna/potrafi/pracuje i za tzw. zwrot kosztów pomoże wam. . Odpowiedz Link Zgłoś
osz_ukana Re: szukam detektywa w warszawie 16.01.12, 23:40 Miałam do czynienia z jedną z firm z pierwszej strony google tylko akurat z Warszawy. Nie to, że jestem w plecy 9000 zł, to nie podpisano ze mną umowy, pieniądze jak wpłacałam to jako tzw. zasilenie a nie za usługę detektywistyczną, żadnych pokwitowań a tym bardziej żadnych zdjęć czy dowodów. Jak chciałam zmienić firmę to kolejny miły Pan powiedział, że rozliczamy się w formie ryczałtu, czyli daję 6000 zł i oni jeżdżą dotąd aż pstrykną super fotki. Po dwóch dniach okazało się, że ani fotek ani kasy....A co lepsze to te firmy ogłaszają się, że tak działają zgodnie z prawem itp itd. Nie miałam wyjścia i musiałam wziąć kolejną firmę bo musiałam mieć twarde dowody. Tym razem już głupia nie byłam....Nie będę podawała nazwy firmy, żeby ktoś nie pomyślał, że ją specjalnie reklamuję, myślę że i tak traficie na nich. Sprawę załatwili za 3500 zł, mam fotki, MIAŁAM UMOWĘ, miałam zaznaczone w umowie do jakiej kwoty działamy i to ja sobie ten limit wyznaczyłam....na prawdę konkretne i profesjonalne podejście. Detektyw sam powiedział, że bez umowy nie ma mowy żeby działał. Jak koniecznie musicie wynająć detektywa to na prawdę podzwońcie po firmach bo potem mocno się zdziwicie jak przyjdzie do zapłaty i całe g... będziecie mieli z dowodami. Odpowiedz Link Zgłoś
ertyuw Re: szukam detektywa w warszawie 25.01.12, 03:33 no i po jednym poście skończyło się pisanie polecam/ zachwalam/ szczerze doradzam... pamiętajcie, PŁACIMY dopiero za WYNIKI a nie za obietnice. i na wszystko prosimy ( a ich obowiązkiem jest wystawić, no chyba, że firma wujka Zenka którego nie znamy) paragon albo fakturę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1771161 Re: szukam detektywa w warszawie 26.02.12, 17:04 Ja osobiście polecam Prywatne Biuro śledcze Nowak z warszawy . Mają bardzo duże doświadczenie , wszystko oparte o umowę nie ma lewizny a detektywi świetni ludzie . Mąż zajmuje się sprawami kryminalnymi i poszukiwaniami a żona sprawami dyskretnymi . Ja byłam zmuszona śledzić męża mojego i po 2 dniach wiedziałam wszystko . Koszt 1000zł za dwa dnia , foty , dokumentacja do sądu . Jeżeli ktoś jest zainteresowany to ja osobićie polecam podaję ich stronę i nr . www.biuro-detektywistyczne24.pl tel. 507-358-215 Odpowiedz Link Zgłoś
rafal7256 Re: szukam detektywa w warszawie 16.05.13, 12:21 Szczerze polecam biuro detektywistyczne www.spy24.pl, korzystałem z ich usług kilkakrotnie i jestem naprawdę zadowolony ze współpracy z Panem Tomkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska28889 Re: szukam detektywa w warszawie 24.11.16, 08:57 spy24.pl/warszawa/ Zgadzam się ! Odpowiedz Link Zgłoś
piokosa Re: szukam detektywa w warszawie 20.05.13, 19:38 ja korzystałam z www.honester.pl tez spoko Odpowiedz Link Zgłoś
kretynka74 Re: szukam detektywa w warszawie 20.05.13, 21:25 link do detektywa ja z nich korzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaka4 Re: szukam detektywa w warszawie 29.05.13, 15:47 ja z kolei polecam www.lampart.co Odpowiedz Link Zgłoś
iwa19783 Re: szukam detektywa w warszawie 14.06.13, 06:32 ja korzystałam z usług Pana Artura, który jak się okazało był jeszcze niedawno policjantem. Zebrał super materiał. Gorąco go polecam Artur Konieczny tel 730 830 073. Mają swoją stronkę www.cbsdetektywistyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klara_britt Re: szukam detektywa w warszawie 30.08.14, 12:10 Bardzo dziękuje "moim" panom detektywom z CBS detektywistyka (www.cbsdetektywistyka.pl) za pomoc w odkryciu podwójnego życia mojego męża. Kamuflował się bardzo dobrze, tak dobrze, że byłam przekonana o jego bardzo ciężkiej i wielogodzinnej pracy po godzinach... Panowie Artur Konieczny i Szczepan Matusewicz stosując nowoczesną elektronikę wyśledzili mojego męża, nagrali jego romans i dzięki temu miałam mocny argument rozwodowy. Tak mocny, że mój jeszcze mąż oddał mi większość majątku, żebym tylko nie ujawniła materiału dowodowego zebranego przez CBS detektywistyka i żeby nie zostać ośmieszonym przed sądem. Moje wyrazy uznania za profesjonalizm i takt. Jeszcze raz dziękuję. Wdzięczna klientka z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
inga_drj Re: szukam detektywa w warszawie 22.10.14, 14:22 Również polecam CBS Detektywistyka. Chyba w życiu lepiej nie wydałam pieniędzy. Otrzymałam bardzo dobry materiał do rozwodu z winą. Panowie przede wszystkim znają się na tym co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
freedome Re: szukam detektywa w warszawie 25.05.15, 13:51 Polecam bardzo Pana Artura Koniecznego. Detektyw super konkretny i solidny. Pan Artur jest w 100% profesjonalistą. Pełna anonimowość i dyskrecja. Posiada ogromną i bezcenną wiedzę. Dostępny i gotowy do działania w każdych warunkach i o każdej porze. Sumienny i zawsze punktualny. Służy dobrą radą. Umowa oraz dokumentacja końcowa sporządzone bez najmniejszych zastrzeżeń. Zadania operacyjne wykonuje z pomocą najnowocześniejszego sprzętu detektywistycznego. Moja sprawa zajęła kilka dni. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
freedome Re: szukam detektywa w warszawie 25.05.15, 13:51 Polecam bardzo Pana Artura Koniecznego. Detektyw super konkretny i solidny. Pan Artur jest w 100% profesjonalistą. Pełna anonimowość i dyskrecja. Posiada ogromną i bezcenną wiedzę. Dostępny i gotowy do działania w każdych warunkach i o każdej porze. Sumienny i zawsze punktualny. Służy dobrą radą. Umowa oraz dokumentacja końcowa sporządzone bez najmniejszych zastrzeżeń. Zadania operacyjne wykonuje z pomocą najnowocześniejszego sprzętu detektywistycznego. Moja sprawa zajęła kilka dni. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
detektyw502492132 Re: szukam detektywa w warszawie 29.11.15, 21:56 Detektyw Warszawa Krzysztof Matyszczak - licencja od 2006r Tekst linka Dowody na zdradę, windykacja i poszukiwanie majątków, sprawy karne. Współpraca - Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
detektyw502492132 Re: szukam detektywa w warszawie 29.11.15, 21:59 Prywatny Detektyw Warszawa - dowody na zdradę, sprawy karne, windykacja należności. Odpowiedz Link Zgłoś
detektyw502492132 Re: szukam detektywa w warszawie 29.11.15, 21:59 www.prywatnydetektyw.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mizc2015 Re: szukam detektywa w warszawie 24.09.15, 10:37 Witam, miałem problem małżeński - dotyczyło zdradzenia mnie przez żonę. Długo szukałem dobrego detektywa. Sieciowe agencje słono chciały i nie dawały żadnych gwarancji. Dotarłem do Pana Artura z CBS Detektywistyka. Facet konkretnie i rzeczowo mnie przygotował. Rozpoczęły się działania. Stały kontakt, potwierdzenia danych, przewidywanie kolejnych kroków ale przede wszystkim w danym momencie podpowiadał jakie niezależne działania wykonać by materiał był jeszcze mocniejszy. Pan Artur po rozpoznaniu charakteru i terminarzu mojej żony "wysłał mnie w obowiązkową delegację" co poskutkowało tym, że żona jak po sznurku wyszła na "wieczorne szkolenie" co dało taaaaaaaaki materiał dla sądu. Generalnie mam kilkaset mega mocnych zdjęć i kilkadziesiąt filmów zrobionych na bodaj 4 kamerach. Była wina - będzie kara. Dzięki Panie Arturze. Opłacało się. Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zwolinska Re: szukam detektywa w warszawie 28.12.15, 19:37 Namówiłam siostrę do skorzystania z ich usług i potwierdzam rewelacyjny materiał, który dostarczyli. Teraz sprawa sądowa prze=d nami, trzymajcie kciuki. Choć sprawozdanie, zdjęcia i filmy, które dostarczył Pan Artur Konieczny z CBS detektywistyczna na pozostawiają suchej nitki na moim szwagrze. A miałam go za trudnegto przeciwnika. Polecam zdecydowanie tych detektywów. Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zwolinska Re: szukam detektywa w warszawie 28.12.15, 19:41 Namówiłam siostrę do skorzystania z ich usług i potwierdzam rewelacyjny materiał, który dostarczyli. Teraz sprawa sądowa prze=d nami, trzymajcie kciuki. Choć sprawozdanie, zdjęcia i filmy, które dostarczył Pan Artur Konieczny z CBS detektywistyczna na pozostawiają suchej nitki na moim szwagrze. A miałam go za trudnegto przeciwnika. Polecam zdecydowanie tych detektywów. Odpowiedz Link Zgłoś
elieli5 Re: szukam detektywa w warszawie 13.10.15, 10:39 Bardzo polecam Pana Artura Koniecznego (agencja cbsdetektywistyka.pl). Mega fachowiec. Od samego początku wszystko dokładnie wytłumaczył i zaplanował całą akcję, która zakończyła się poza granicami kraju ale warto było Cieszę się, że trafiłam do tak rzetelnej agencji detektywistycznej. Gorąco polecam wszystkim w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
4largo Re: szukam detektywa w warszawie 24.10.14, 22:09 a ja polecam www.secretdetective.pl Odpowiedz Link Zgłoś
onaxx3 Re: szukam detektywa w warszawie 22.08.13, 11:38 Napisałaś, że korzystałaś a może korzystałeś! Oj pachnie tu reklamą, nick "piokosa" należy do jednego z założycieli tej firmy(męża Pani detektyw tej firmy) od początkowych 3 liter imienia i 4 liter nazwiska! Zresztą wystarczy wejść na ich stronę i można to zobaczyć w dolnym lewym rogu strony. To świeża firma a Pani detektyw nie ma żadnego doświadczenia bo ma licencję od niedawna i nigdy nie pracowała w żadnej z podobnych firm tylko zajmowała się handlem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
onaxx3 Re: szukam detektywa w warszawie 22.08.13, 11:43 Napisałaś, że korzystałaś z firmy HONESTER a może korzystałeś! Oj pachnie tu reklamą, nick "piokosa" należy do jednego z założycieli tej firmy(męża Pani detektyw tej firmy) od początkowych 3 liter imienia i 4 liter nazwiska! Zresztą wystarczy wejść na ich stronę i można to zobaczyć w dolnym lewym rogu strony. To świeża firma a Pani detektyw nie ma żadnego doświadczenia bo ma licencję od niedawna i nigdy nie pracowała w żadnej z podobnych firm tylko zajmowała się handlem !!! Ogólnie nie polecam firmy, która nie ma pojęcia o usługach detektywistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kajaaaaag Re: szukam detektywa w warszawie 14.11.13, 15:02 Sprawdzony detektyw przeze mnie to Nemezis. Robił mi poszukiwanie majątku co potem przekazałam komornikowi. Więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
coops1 Re: szukam detektywa w warszawie 22.11.13, 03:36 Jeśli chodzi konkretnie o sprawę rozwodową, to sprawdź edetektywi.pl, z prostego powodu, czyli dlatego, że oni się w tym specjalizują. Przede wszystkim biorą tego typu sprawy, więc mają juz spore doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
fatatalna Re: szukam detektywa w warszawie 26.11.13, 13:40 Są dobzi, jak już się wezmą za sprawę, to nie odpuszczą :p Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek28 Re: szukam detektywa w warszawie 02.12.13, 13:26 Do tego fajne sprzęty mają, teleobiektywy, podsłuchy :p sprawa moja trwała... 2 dni :p po 2 dniach miałem zdjęcia, nagrania, twarde dowody jednym słowem :p Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja1992 Re: szukam detektywa w warszawie 01.12.13, 10:45 Ja korzystałem z usług cbsdetektywistyka. Spotkanie z Panami było krótkie, bardzo treściwie w miejscu dla mnie dogodnym. Podczas pracy detektywi byli ze mną w ciągłym kontakcie i razem podejmowaliśmy decyzję kiedy zakończyć pracę. Bez zbędnego naciągania jak to robiła inna agencja, z której usług korzystałem chwilę wcześniej. Materiał, który otrzymałem bardzo był dla mnie satysfakcjonujący. Namiar na tą agencję dostałem od znajomej, której szef współpracuje z tą agencją i sprawdza swoich pracowników przed zatrudnieniem. Ja ze swojej strony mogę gorąco ich polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellawaw Re: szukam detektywa w warszawie 20.12.13, 14:47 Jestem kobietą po ciężkich przejściach, życie moje nie było łatwe.. Szczególnie przez mojego już ex-męża. Skorzystałam z usług detektywistycznych -edetektywi.pl Głównie dzięki nim wyszłam z tego bagna, sama bym nie nazbierała takich dowodów o winie męża. Przeszłości już nie cofnę ale mogę budować nowe, lepsze jutro dla mnie i moich dzieci, wszystkim zdradzonym kobietą życzę powodzenia i wytrwałości! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilskrzynski Re: szukam detektywa w warszawie 23.01.14, 19:38 Pani M. Krzyżanowska w centrum freemind.com.pl. Rewelacja naprawdę zna się na rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
inga_drj Re: szukam detektywa w warszawie 22.10.14, 14:02 Odświeżam wątek! Szukam DOBREJ / SPRAWDZONEJ agencji detektywistycznej do sprawy rozwodowej. Jest co nagrywać tylko trzeba się na tym znać, nie chcę trafić na oszustów. Czy ktoś może polecić? Jakie mniej więcej są to koszty? Odpowiedz Link Zgłoś
jazgotka Re: szukam detektywa w warszawie 11.02.15, 10:57 Ze swojej strony mogę polecić agencję ED Sp. z o.o. - prowadzili moją sprawę. Mina męża jak zobaczył swoje zdjęcia z kochanką bezcenna. Z tego co pamiętam to koszty w granicach 120 - 160 zł netto za godzinę, czyli standard.Tylko tu masz pewność, że nie trafisz na oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
robmar1978 Re: szukam detektywa w warszawie 11.02.15, 18:22 jazgotka czyli nie pamięta Pani czy biorą 120 czy 160 zł? I do tego netto. Nie jest to standardem, bo są firmy które biorą 200 zł brutto, czyli tak na prawdę to samo co ta spółka...Jak z umową w tej firmie? ciekawe ile umów rocznie podpisują, na pewno da się to zweryfikować. Przejechałem się na dwóch firmach detektywistycznych, które zresztą tutaj są zachwalane. Ale za głupotę się płaci i to słono. Bez umowy w tej chwili na pewno nie pozwolił bym nikomu dla mnie działać. Trafiłem w końcu na normalną firmę, która zresztą ogłasza się, że podpisuje umowy i faktycznie tak jest. Nie chcę tutaj reklamować żeby nie było, że to ktoś od nich pisze. Podpowiem jedynie że firma prowadzona jest przed dwie kobietki, zresztą prowadzą ciekawego bloga z którego bardzo dużo fajnych rzeczy się dowiedziałem. Dzięki dziewczyny, trzymać dalej poziom i nie dać się "zagryźć" w branży. Pozdrawiam serdecznie. Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
jazgotka Re: szukam detektywa w warszawie 12.02.15, 14:28 Co do ilości umów, to po co mi wiedzieć ile umów rocznie podpisują? No i nie sądzę, żeby udzielili mi tej informacji. A co do umowy to oczywiście, że podpisujesz. Tylko głupi klient dałby się naciągnąć na robotę bez umowy. A co do kosztów - napisałam ogólny zakres kwot - ostateczna stawka ustalana jest indywidualnie, u mnie akurat to było 140 zł netto. A piszę "netto" bo przy prowadzeniu firmy człowiek takimi stawkami operuje, choć robota nie była oczywiście na firmę Odpowiedz Link Zgłoś
panini5 Re: szukam detektywa w warszawie 25.02.15, 08:57 ehhh, jak ktos poleca kogos w necie, to od razu musi to być reklama. To pomysl po co powstaja takie watki. Lepiej wziąć kogos z polecenia niż bladzic po omacku. Poza tym zawsze można się umowic na spotkanie i zobaczyc co i jak. Jakbym miał wydac 3 tysie na cos to bym 100 razy sprawdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
looki24 Re: szukam detektywa w warszawie 25.02.15, 09:34 A nadają się tylko do spraw rozwodowych i śledzenia niewiernych "drugich połówek"? Potrzebuję detektywa do Sprawy o zasądzenie alimentów, bo czuję w kościach, że mój były mąż ukrywa przede mną swoje dodatkowe dochody. Odpowiedz Link Zgłoś
jazgotka Re: szukam detektywa w warszawie 25.02.15, 09:55 A skąd Ci to przyszło do głowy, że tylko sprawy rozwodowe? Każdy poleca tą agencję detektywistyczną, z którą współpracował i nie został naciągnięty. No chyba że ktoś robi im niezły marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
looki24 Re: szukam detektywa w warszawie 25.02.15, 10:54 No w sumie racja. Dlatego obawiam się skorzystać z usług agencji detektywistycznej, która poleca się w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jazgotka Re: szukam detektywa w warszawie 25.02.15, 13:10 Nic Ci na to nie poradzę. Mi akurat się udało - Nie zostałam naciągnięta, umowę podpisałam, detektywi się wywiązali, dlatego polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
looki24 Re: szukam detektywa w warszawie 25.02.15, 14:20 A jaka sprawa, jeżeli wolno spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
jazgotka Re: szukam detektywa w warszawie 25.02.15, 15:11 Taka, jakich pewnie większość. Śledzenie (na szczęscie już niedługo) męża. Dobrze, że mam to już za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
newenewe Re: szukam detektywa w warszawie 23.06.17, 13:57 Przepraszam, ale czy nie żyjemy w XXI wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
looki24 Re: szukam detektywa w warszawie 25.02.15, 15:55 współczuję i dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kibic725 Re: szukam detektywa w warszawie 25.02.15, 17:11 Oj tam oj tam, nie przeżywajcie. Zanim osądzicie niewiernego męża, warto poczytać blog edetektywi.pl - i spojrzeć na sprawę pod innym kątem. Odpowiedz Link Zgłoś
julia.saw.1979 Re: szukam detektywa w warszawie 07.04.15, 09:45 Polecam CBS detektywistka. Rzetelny raport, wszystko udokumentowane. Z panami podpisujesz umowę,więc nie ma mowy o niewywiązaniu się i płaceniu za nic. Zresztą główna płatność dopiero po raporcie. Raport obszerny i nie budzący wątpliwości, także w sądzie, co chyba najważniejsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
detektywrudnicki Re: szukam detektywa w warszawie 18.05.15, 13:14 Biuro Detektywistyczne Rudnicki - Warszawa ul. Ogrodowa 28/30 lok. 201 tel. 511-510-007 www.detektywrudnicki.pl Zapraszam na darmową konsulację! Odpowiedz Link Zgłoś
jowita163 Re: szukam detektywa w warszawie 28.05.15, 10:10 Witam!Pan Tomek 504-747-444. ja rok temu zdecydowałam sie na usługi Agencji Detektywistycznej która działa na terenie całej Polski . byłąm na prawde zadowolona z ich pracy ,która była na najwyzszym poziomie oraz z fachowym doradztwem. Bardzo szybko działaja ,więc jezeli macie jakies podejrzenia to bardzo gorąco Polecam! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tereska28889 Re: szukam detektywa w warszawie 24.11.16, 09:22 Potwierdzam! spy24.pl/warszawa/ Nie ma lepszych na rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
detektyw502492132 Re: szukam detektywa w warszawie 29.11.15, 22:01 Detektyw Warszawa www.prywatnydetektyw.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
forumromanum99 Re: szukam detektywa w warszawie 30.11.15, 09:28 Witam + polecam CBS detektywistyka moj prawnik twierdzi ze nie widzial jeszcze tak dobrego i rzeczowego materialu. Ja tez jestem pod wrazeniem gdy zobaczyłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zwolinska Re: szukam detektywa w warszawie 28.12.15, 19:38 Namówiłam siostrę do skorzystania z ich usług i potwierdzam rewelacyjny materiał, który dostarczyli. Teraz sprawa sądowa prze=d nami, trzymajcie kciuki. Choć sprawozdanie, zdjęcia i filmy, które dostarczył Pan Artur Konieczny z CBS detektywistyczna na pozostawiają suchej nitki na moim szwagrze. A miałam go za trudnego przeciwnika. Polecam zdecydowanie tych detektywów. Odpowiedz Link Zgłoś
serengetti Re: szukam detektywa w warszawie 01.01.16, 14:56 Ja również z czystym sercem polecam CBS detektywistyka - pan Artur Konieczny to bardzo profesjonalny detektyw. Podpisaliśmy na początku współpracy umowę, więc nie ma mowy o żadnym naciąganiu, przez cały czas operacji byłam na bieżąco informowana o postępach, na końcu dostałam szczegółowy raport. Naprawdę warto skorzystać z pomocy takich profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechop Re: szukam detektywa w warszawie 05.01.16, 09:57 Ale chamska kryptoreklama. Ludzie nie dajcie sie nabierac na takie "opinie". ) Odpowiedz Link Zgłoś
johny952 Re: szukam detektywa w warszawie 23.02.16, 14:05 Polecam Pana Artura Koniecznego, podejrzewałem żonę od jakiegoś czasu ( ciche telefony, późne powroty do domu, zaczeła coraz lepiej dbać o siebie ). Pan Artur zrobił doskonały materiał dowodowy z kilku dni zdrady małżeńskiej. Jest doskonałym detektywem w swojej profesji jak również jako człowiek i doradca. Jestem pod wrażeniem rzetelności jego pracy. Polecam www.cbs-detektywistyka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mlewandow78 Re: szukam detektywa w warszawie 24.02.16, 08:03 Taniej od detektywa a tez skutecznie , zakup sprytnego urzadzenia: www.profispy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
specjalistki-od-zdrad Re: szukam detektywa w warszawie 22.03.16, 11:54 Zapraszam do skorzystania z usług Kobiecej Agencji Detektywistycznej w Warszawie. Działamy na rynku detektywistycznym od 2010 roku. Natomiast właścicielka firmy doświadczenie w branży zdobywała od 2006 roku. www.kobieta-detektyw.waw.pl Wejdź na naszego bloga: specjalistki-od-zdrad.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
lenapoz Re: szukam detektywa w warszawie 17.04.16, 00:54 Jeśli jesteś osobą, która potrzebuje porady eksperta w dziedzinie detektywistyki prosimy o kontakt DETECTOR24 607-821-607 Przedstawimy Ci swój plan działania a potem udowodnimy jego skuteczność. Biuro detektywistyczne Detector24 to zespół wysoko wykwalifikowanych, licencjonowanych detektywów, którzy z pasją i zaangażowaniem prowadzą sprawy swoich klientów. Doświadczenie zdobyliśmy głównie poprzez wieloletnią pracę w służbach, w komórkach do walki z przestępczością, przeciw życiu i zdrowiu oraz mieniu, a także w postępowaniach opiekuńczo-wychowawczych. Zlecenia realizujemy na terenie całej Polski, a w razie potrzeby również za granicą. Nasza siedziba znajduje się w Warszawie. Biuro działa na podstawie wpisu do rejestru działalności regulowanej w zakresie usług detektywistycznych, dlatego możesz mieć pewność, że współpracujesz ze specjalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
lenapoz Re: szukam detektywa w warszawie 17.04.16, 00:54 Jeśli jesteś osobą, która potrzebuje porady eksperta w dziedzinie detektywistyki prosimy o kontakt DETECTOR24 607-821-607 Przedstawimy Ci swój plan działania a potem udowodnimy jego skuteczność. Biuro detektywistyczne Detector24 to zespół wysoko wykwalifikowanych, licencjonowanych detektywów, którzy z pasją i zaangażowaniem prowadzą sprawy swoich klientów. Doświadczenie zdobyliśmy głównie poprzez wieloletnią pracę w służbach, w komórkach do walki z przestępczością, przeciw życiu i zdrowiu oraz mieniu, a także w postępowaniach opiekuńczo-wychowawczych. Zlecenia realizujemy na terenie całej Polski, a w razie potrzeby również za granicą. Nasza siedziba znajduje się w Warszawie. Biuro działa na podstawie wpisu do rejestru działalności regulowanej w zakresie usług detektywistycznych, dlatego możesz mieć pewność, że współpracujesz ze specjalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
lonia2626 Re: szukam detektywa w warszawie 02.05.16, 14:23 ja polecam warszawskiego detektywa Biuro WYKRYWACZ , ceny bardzo przystępne i uczciwa firma , nie generuje sztucznych kosztów: warszawski detektyw Odpowiedz Link Zgłoś
a_nett003 Re: szukam detektywa w warszawie 06.09.16, 08:30 Z pełną odpowiedzialnością polecam detektywa Pana Artura Koniecznego cbsdetektywistyka.pl, moja sprawa została załatwiona szybko, sprawnie i dyskretnie. Byłam pod wrażeniem pracy tych ludzi! Rewelacja! Profesjonalizm w pełnym wydaniu. Poza tym Pan Artur ma świetny kontakt z klientem, wspierał mnie przez cały czas co również było dla mnie bardzo ważne. Jestem bardzo zadowolona z usług tej agencji i z czystym sumieniem polecam każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
martasara66 Re: szukam detektywa w warszawie 19.09.16, 09:48 Polecam cbsdetektywistyka..wspolpraca na najwyzszym poziomie...caly czas kontakt na biezaco...jednym slowem szybko i skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
joasialwa Re: szukam detektywa w warszawie 24.09.16, 14:23 Jeżeli dalej szukasz detektywa to polecam osobiście Pana Daniela on był z agencji blackcat, numer mam jeszcze do niego 577-017-251, zadzwoń i powiedz, że jesteś od Joasi z Legionowa, może uda Ci się coś taniej Odpowiedz Link Zgłoś
kolekajk Re: szukam detektywa w warszawie 02.12.16, 13:51 Prowadzimy działania i czynności detektywistyczne na terenie Polski oraz państw zrzeszonych w Unii Europejskiej. Dzięki rozwiniętej sieci partnerskiej oraz licznym kontaktom jesteśmy w stanie zrealizować zlecenia również poza Europą. Działamy szybko, skutecznie, ale przede wszystkim dyskretnie. Gwarantujemy odpowiedź na Państwa zapytania oraz gotowość do podjęcia działań w ciągu 24 godzin od pierwszego kontaktu. grupahedron.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś