Dodaj do ulubionych

pizzeria z sala zabaw Wawa - znacie?

13.01.11, 12:01

Przeczytalam caly watek 'dokad z dzieckiem' - niestety wiecej tam dyskusji niz faktycznych miejsc.

Moje pytanie jest inne.
Szukam pizzeri (lub jakiejs knajpki) w Warszawie - okolice Bielan, Woli, Bialoleki, Brodna, ew, Srodmiescia) z sala zabaw dla dzieci.
Przez sale zabaw rozumiem osobna sale do zabawy a nie stolik z kredkami i pudelko z klockami i ksiazkami, mieszczace sie na 2mkw.

Chodzi o to, ze bedzie nas wiecej doroslych osob i konsumpcja a malutko dzieci i chcialabym aby mialy jakas drobna atrakcje (zamiast siedzenia przy stole).
Byloby mi milo, gdyby opinie byly od Osob, ktore byly i widzialy smile)
Obserwuj wątek
    • zoba0305 Re: pizzeria z sala zabaw Wawa - znacie? 13.01.11, 14:06
      Przychodzi mi na myśli całkiem fajna pizzeria w Cinema Parku na Bemowie . Tuż obok jest sala zabaw Chata Małolata. Obie mieszczą się w budynku Cinema City. Nie jest to dokładnie to, czego szukasz, ale zawsze coś...
      Byliśmy tam ostatnio 6.01. i w sali zabaw bawiło się kilkoro maluchów, w pizzerii sporo osób, trzeba było długo czekać. Tam jest taka druga sala, której nie widać od wejścia (a więc i nie słychać w niej hałasu od tego molochu). Pizza b. dobra.
      Jeżeli dzieci są bardzo małe, to pewnie musielibyście kogoś oddelegować do nich, ale na pewno dzieciom podobałoby się bardzo (na pewno bardziej niż pobyt w pizzerii smile
      • dama_2010 Dzieki - chyba znalazlam 13.01.11, 14:38
        Moje watek zostal przeniesiony z forum 'Dziecko' a tu w 'Warszawie' wlasnie odkrylam podobny watek i przypuscilam juz ataki na wskazane miejsca smile

Wyslalam juz na przeszpiegi mame na Kochanowskiego 23, zeby sprawdzila mi ten 'plac zabaw' w pizzeri - w razie co zaczne szpiegowac pierogarnie ze Starowki smile

DZIEKI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka