Dodaj do ulubionych

Laryngolog dziecięcy Warszawa

22.01.13, 10:57
chciałam zapisać właśnie córkę do laryngologa na Sienną, wiele dobrych opinii słyszałam o dr. Batory, niestety od stycznia już tam nie pracuje sad
Jest tam dr. Ewa Nowakowska. Możecie mi powiedzieć jakieś opinie o niej?
Obserwuj wątek
    • tata_szymona79 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 01.03.13, 11:45
      Witaj, jedynych laryngologów jakich moge polecić w 100% to Krajmed na Wałbrzyskiej.
      • aska34 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 18.03.13, 22:44
        a ja nie polecam krajmedu, bardzo drogo a leczenie mało skuteczne, moje dziecko wtedy 1,5 roczne dostał lek nieodpowiedni dawką i składem dla takiego malucha, o konsekwencjach nawet nie chcę pisać....
        my chodzimy prywatnie do dr Zawadzkiej-Głos w lecznicy Kabaty i jest ok.
        poszukuje też kontaktu do dr Podskarbiego ale jakoś nie mogę nigdzie znaleźć
        pozdrawiam
        Joanna
    • 2izabela888 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 19.03.13, 07:51
      Jeśli szukasz dobrego laryngologa to proponuję dr Krajewskiego z Krajmedu. Wyleczył mnie z przewlekłego zapalenia zatok. Genialny lekarz.Byłam tez z dzieckiem w sprawie trzeciego migdałka i okazało sie ze nie trzeba wycinać. Ma świetne podejście do dzieci, delikatny i bardzo wyrozumiały przy badaniu dziecka.
      • marzena_gabi Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 19.03.13, 08:27
        dziękuję smile
        znalazłam już dr Batory smile i jestem z niej zadowolona smile
        • anecia_77 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 20.03.13, 09:34
          A moglabys podeslac namiary na dr Batory, jak sie mozna do niej umowic. Z gory dziekuje.
          • marzena_gabi Anecia_77 22.03.13, 13:03
            napisałam emaila smile
            • dorek3 Re: Anecia_77 22.03.13, 13:08
              A możesz napisać i mnie bo specjalnie czekałam na twoja odpowiedź. Dr Batory prowadziła moich chłopaków od 6 lat najpierw na Kopernika a później na Siennej a teraz nam zniknęła. To świetny lekarz, potwierdzam.
              • marzena_gabi dorek 22.03.13, 13:10
                poszło smile

dorek3 napisała:

> A możesz napisać i mnie bo specjalnie czekałam na twoja odpowiedź. Dr Batory pr
                > owadziła moich chłopaków od 6 lat najpierw na Kopernika a później na Siennej a
                > teraz nam zniknęła. To świetny lekarz, potwierdzam.
        • berez77 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 11.04.13, 14:29
          Od kilku lat chodzę do niej z synkiem ale nam zniknęła. Wiem,że przyjmuje na Kochowskiego ale tam długo trzeba czekać na wizytę. Może pani wie gdzie jeszcze przyjmuje? Bardzo proszę o kontakt.
          • marzena_gabi Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 11.04.13, 18:21
            nie wiem gdzie jeszcze, wiem że na Kochowskiego....
          • dorek3 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 11.04.13, 19:07
            Przyjmuje jeszcze w Medycynie Rodzinnej na Żwirki i Wigóry.
      • mamaantkawwa Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 17.03.15, 11:02
        U mojego dziecka pojawiło się podejrzenie przerostu migdała, lekarka (z przychodni państwowej wprost powiedziała - TYLKO krajmed) jestem przerażona. Czy faktycznie w tej przychodni są tacy super specjaiści?
        Podobno robią tam nieinwazyjne badanie jakąś sondą
    • mandrasala Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 17.04.13, 11:14
      To ja również poproszę o namiar na dr Batory. Czy przyjmuje z NFZ? Może wpisz adres gdzie przyjmuje ten lekarz na forum smile To mężczyzna czy kobieta? Z góry bardzo dziękuję.
      • berez77 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 17.04.13, 11:21
        Pani dr. Izabela Batory przyjmuje na NFZ w przychodni na ul. Kochowskiego 4
        Rejestracja - tel. 22 839-47-36
        czynna w godzinach 07:30 - 20:00 (poradnie 8:00-20:00).
        • dorek3 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 17.04.13, 11:56
          A terminy obecnie są na wrzesień jak nie później
          • berez77 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 17.04.13, 16:26
            Terminy są odległe dlatego, że Pani Dr. przyjmuje tam tylko w piątki. Dlatego ja szukałam innej placówki gdzie przyjmuje nawet prywatnie ale nie znalazłam. Przyjmowała kiedyś na Żwirki i Wigury ale w kwietniu jej nie było i pani w recepcji nie wiedziała dlaczego nie ma jej grafiku. Być może zrezygnowała. Będę próbowała w maju czegoś się dowiedzieć.
    • dyzio380 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 10.06.13, 12:38
      Jeśli zależy CI na szybkiej konultacji dziecka z otolaryngologiem ( z Kajetan, Centrum Zdrowia Dziecka ) to polecam placówkę w samym centrum Warszawy - Centrum Zdrowia Matki, Dziecka i Młodzieży ( Aleja Armii Ludowej 13 ). Krótkie terminy, pół godziny na pacjenta, w cenę konsultacji wliczone czyszczenie ucha, oglądanie pod videomikroskopem, fiberoskopia
    • ciutka Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 03.07.13, 14:56
      Dr. Izabela Batory z Siennej
      • justapa Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 21.01.14, 16:43
        Pani dr Batory przyjmuje na NFZ na ul. Radzyminskiej 101/103. Trafilam tam do niej przypadkowo, bylam tam u niej w maju 2013 i styczniu 2014
    • siegotka Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 14.03.14, 22:50
      Mam mieszane uczucia co do Pani Ewy Nowakowskiej. Zbyt dużo sterydów i zbyt pochopne decyzje, co do "pokrojenia" dziecka. Moją córkę uratował przed Kajetanami (był już umówiony termin operacji) i przed Dziekanowem Leśnym (czytaj Pani Nowakowska) pewien wiekowy już laryngolog "starej daty" (niestety już nie pracuje...). Życzę podejmowania niezbyt pochopnych decyzji i konsultacji w ważnych kwestiach nawet z kilkoma lekarzami oraz wyciągania oczywiście konstruktywnych wniosków.
      • alicjazkrainy87 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 17.05.14, 20:04
        słyszał ktoś o laryngologu z kliniki Optimum w Wawie przy Broniewskiego? Ktoś mi mówił, że jest tam super laryngolog dziecięcy, ale niestety nie pamiętam nazwiska. Chodzi o migdałki, proszę dajcie znać.
        • puncel Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 24.05.14, 13:26
          Ja mogę polecić dr Michalika z MML, przyjmuje na ul. Bagno, moja mama tam leczyła zatoki, a wcześniej zrobiła rundę po warszawskich laryngologach i dopiero ten jej pomogl. Ma nawet stronę na fb jako Klinika MML chyba. Generalnie full wypas, bede musiala do niego isc z migdalkami dziecka.
          • alicjazkrainy87 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 02.08.14, 19:18
            Dzięki, ja jednak zostanę przy Optimum, mam już namiar na lekarza i umówioną wizytę.
            • lea228 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 12.03.15, 14:14
              Witam, czy dr Batory przyjmuje prywatnie? czy ma ktoś kontakT?
              • berez77 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 17.03.15, 13:44
                Pani doktor nie przyjmuje prywatnie. Przyjmuje w przychodniach na ul Kochowskiego 4 i na ul. Al Solidarnosci przystanek Piotra Skargi.
                • dagmarkabarbarka Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 08.04.15, 21:25
                  Ja ze swoim dzieckiem chodzę do prywatnego specjalisty dr.Jezierskiego w centrum medycznym MML przy ul. Bagno w samym centrum, specjalizują się w leczeniu dzieci i naprawdę mają podejście do małych szkrabów smile
                • mamamietusa Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 02.05.15, 15:59
                  My chodzimy do pani dr Batory na Kochowskiego. Na pierwszą wizytę trzeba trochę poczekać ale potem już jakoś łatwiej się dostać. A jak macie nagły problem typu zapalenie uszu to jest szansa, że przyjmie Was jako dodatkowych pacjentów bez zapisu.
                  Polecam smile
                  Synkowi kazała brać steryd do nosa przez miesiąc bo ma ciągłe nawracające zapalenia uszu. Wystraszyliśmy się i nie daliśmy. Zapalenie uszu wróciło. Mieliśmy rejs po pediatrach z 40 stopniową gorączką i wszyscy potwierdzali, że ten steryd to dobry pomysł. Być może gdybyśmy go dali od początku to udałoby się uniknąć 2 antybiotyków sad

----------------------
                  blog o pięknych książkach i zabawkach: cudowneipozyteczne.pl
              • anecia_77 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 10.04.15, 11:28
                Dr Batory przyjmuje w CM Luxmed na ul. Zwirki i Wigury.
                • matmama Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 09.12.15, 12:02
                  ta doktor już nie pracuje na zwirki i wigury. Czy ktoś wie gdzie można ją znaleźć?
                  • dorek3 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 09.12.15, 12:04
                    Przeczytaj wątek to się dowiesz.
                    • matmama Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 09.12.15, 13:21
                      Wiem że pracuje na Kochowskiego, ale może ktoś zna miesce gdzie przyjmuje prywanie
                      • dorek3 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 09.12.15, 13:24
                        Nie przyjmuje, masz to napisane nawet kilka razy.
                        • matmama Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 09.12.15, 13:36
                          co się tak unosisz? nie przyjmuje tam to pytam gdzie przyjmuje
    • ani_lew Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 30.12.15, 14:43
      Ja mam słabe doświadczenia z dr Nowakowską. Przepisała ostre leki mojemu synkowi. Na szczęście poczytałam trochę o nich przed podaniem i skierowałam się do innego laryngologa - dr Krzysztofa Ślączki. Był to strzał w 10! Szczerze polecam podejście doktora. Synek już zupełnie zdrowy i obyło się bez sterydów itp. Byłam u doktora w Medic House na Mokotowie.
    • klinika17 Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 29.03.17, 18:55
      Zapraszamy do formmed.com.pl/przychodnia/laryngolog-otolaryngolog/ - doświadczeni lekarze, pełen zakres badań, konsultacje i zabiegi z zakresu laryngologii dziecięcej.
    • domimomo Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 24.04.18, 19:15
      Skuszona Waszymi opiniami poszłam z dzieckiem do dr Batory. Albo bardzo się przez te lata zmieniła, albo miała bardzo zły dzień. Nigdy więcej do niej nie pójdę i obym już nigdy nie trafiła na takiego lekarza. Patrzy na rodzica bardzo z góry, nic nie mówi, miałam także wrażenie, że mnie w ogóle nie słucha i niewiele ją to obchodzi, co do niej mówię. Przerywa w pół zdania, traktuje obcesowo. Ale niemiły charakter wizyty i atmosfera to nie wszystko. Pani doktor Izabela Batory poprowadziła wywiad bardzo pobieżnie. W trakcie badania weszła pielęgniarka, bez pukania, gabinet był otwarty, i opowiadała pani doktor o swoim urlopie w miejscu, które pani doktor jej poleciła. Wszystko to odbywało się w mojej obecności i podczas badania córki. Przy wprowadzaniu kamery do nosa mojej córki doprowadziła ją do łez. Krew lała się jej z nosa, a pani doktor krzyczała na mnie, że źle trzymam dziecko. Na moją odpowiedź, że mogła mnie uprzedzić, że badanie będzie tak inwazyjne, odpowiedziała nieprzyjemnym tonem: "Ja nie muszę pani wszystkiego mówić". Po kolejnej nieudanej próbie spytałam ją czy wszystkie dzieci tak płaczą przy wprowadzaniu kamery do nosa - odpowiedziała mi, że żadne. Powiedziałam jej więc, że może źle robi to badanie, ponieważ moja 4 letnia córka nie należy do histeryczek i płaczliwych dzieci. Wówczas wyprosiła mnie i córkę z gabinetu. Po prostu nas wyrzuciła. Nie polecam nikomu tego lekarza.
      • moja_opinia_o Re: Laryngolog dziecięcy Warszawa 23.05.23, 10:39
        Ja z kolei przestrzegam i nie polecam pediatry Edyty Szymańskiej z Warszawy i odradzam wszystkim wizyty u niej z dzieckiem. Lekarz bez jakiegokolwiek powołania w tej dziedzinie. Gburowata, nieuprzejma, bezczelna, arogancka a przede wszystkim chamska bez empatii do dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka