Dodaj do ulubionych

pilne pytanie do Warszawianek ;)

07.07.17, 14:39
Nie smiejce się...
Powiedzcie mi proszę czy na dworze jest ciepło/goraco/chłodno wink
Jestem od rana uwięziona w biurowcu, na szkoleniu dla zagranicznej delegacji i nawet na minutę nie moge się stąd ruszyć. Okna oczywiście nieuchylne, wszędzie klima. Muszę non stop asekurować dyrektora i mu tłumaczyć co i jak.
Za chwilę wychodzimy na "miasto" żeby pokazać naszą piekną stolicę i nie wiem czy mam zabrac płaszcz, czy wystarczy żakiet. Jestem w sukience. Tu mi zimno w tej klimie, ale nie chcę nosić ze sobą płaszcza jeśli na dworze jest upał big_grin
Wyjście o 15.00 tongue_out
Obserwuj wątek
    • aga.doris Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 07.07.17, 14:40
      Ciepło, nawet w samej sukiencesmile
    • anel_ma Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 07.07.17, 14:41
      żakiet wystarczy
      sporo ludzi w krótkiem rękawku
      23 st w cieniu
      • anel_ma Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 07.07.17, 14:41
        krótkim wink
        • paszewa Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 07.07.17, 14:43
          dzieki dziewczyny smile ja sie tu trzęsę z zimna, nawet w środku chętnie zalożyłabym płaszcz big_grin
    • kropkaa Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 07.07.17, 14:44
      Ja w blizce na ramiączkach, ale kolo był w kurtce i czapce. Przesadziłam zarówno ja, jak o on. Sukienka z krótkim rękawem da radę, żakiet jeśli będziecie wracać poźno albo siedzieć na dworze.
    • heca7 Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 07.07.17, 14:45
      Żakiet wink
    • ichi51e Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 07.07.17, 14:53
      Srednio. Ja mam sweter i jest mi ok. Dziecko w majtkavh kapie sie w fontannie. Jest absolutniej nijak ze skretem w ok
    • thea19 Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 07.07.17, 15:07
      ja chodze w bluzce bez rekawow. jest bardzo cieplo w porownaniu z ostatnimi dniami.
    • bergamotka77 Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 07.07.17, 23:23
      Bez urazy ale komórki z netem nie masz by zerknąć jaka temperatura? Dziwne pytanie smile
      • paszewa Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 08.07.17, 12:56
        odczucie temperatury a temperatura to są dwie rózne sprawy, powinnaś to wiedzieć. Łatwo zaobserwować nad morzem, kiedy jest 30 stopni a ludzie na plaży są pozakrywani kocami bo piździ jak w kieleckim.
        • naturella Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 08.07.17, 13:04
          U mnie: spódnica do kolana i cieniutka bluzka z krótkim rękawem, japonki. Wzięłabym żakiet na wszelki wypadek, ale płaszcz absolutnie nie.
          • paszewa Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 08.07.17, 13:32
            pytałam wczoraj smile ale dziękuję za pomoc, jeszcze nie byłam na dworze, przyda się smile
            • naturella Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 08.07.17, 15:06
              Kurczę, przepraszam smile nie zauważyłam!
        • bergamotka77 Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 08.07.17, 13:47
          Bez przesady, jest lato smile Nie widzualam nigdy by ktoś nakrywał się kocem przy 30 st. Nawet gdy wieje wink Fantazja Cię ponosi albo chciałaś się pochwalić jaka to masz ważną pracę ze zerknąć przez okno nie możesz. Klima w pracy normalna rzecz.
          • paszewa Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 08.07.17, 13:54
            aleś ty niemądra... w sumie powinnam sobie darować odpisywanie ci, ale co tam.
            Sama na helu siedziałam w polarze nad samą wodą tak wiało, a 20 metrów dalej paradowałam w kostiumie bo wiatr był lżejszy. Pewnie wiesz lepiej co robiłam, jak odczuwałam morski wiatr i z pewnością pisze to żeby sie pochwalić że byłam na helu wink Nie wiem co nieuchylne okna w budynkach mają do chwalenia się ważną pracą. Chyba w kazdym biurowcu są takie okna. Jestem pewna że mi to zaraz wytłumaczysz. Ale jeśli dasz radę się ze swoimi żenującymi komentarzami powstrzymać przy sobocie to będę zobowiązana.
    • mum2004 Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 08.07.17, 13:05
      Duszno i bardzo ciepło . Może padać - weź to pod uwagę.
      • paszewa Re: pilne pytanie do Warszawianek ;) 08.07.17, 13:32
        wczoraj miałam problem z pogodą smile ale dziękuję kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka