woguj 08.05.20, 15:45 Jaki catering dietetyczny polecicie? Ważne żeby był też w cenie adekwatnej do jakości produktu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynowabeza Re: Catering dietetyczny w Warszawie 15.07.20, 11:51 Najlepszy catering dietetyczny z jakiego korzystałam to ten z firmy Vita Centrum - vitacentrum.eu/ . Mają pyszne, domowe, świetnie doprawione dania. Wszystko jest przygotowane ze świeżych produktów najwyższej jakości, które firma kupuje od sprawdzonych lokalnych dostawców. Serwują urozmaicone posiłki , świetnie zbilansowane, elegancko podane, aż chce sie jeść. Natomiast po posiłku zawsze czułam się w pełni najedzona i nie miałam ochoty na podjadanie. Jak tylko wrócę z urlopu, znowu będę u nich zamawiać posiłki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil22 Re: Catering dietetyczny w Warszawie 08.02.21, 13:02 Najlepszy catering dietetyczny warszawa tanio to different catering Bardzo dobre jedzenie w dobrej cenie. Zawsze posiłki dostarczane na czas oraz dobrze zapakowane! Odpowiedz Link Zgłoś
kamil48 Re: Catering dietetyczny w Warszawie 11.02.21, 13:42 Polecam wypróbować catering dietetyczny od chefbox.pl Posiadają oni bardzo dobre jedzenie w dobrej cenie. Zamawiam od nich już długo i posiłki dostarczane zawsze na czas i nie ma żadnych zastrzeżeń co do nich Odpowiedz Link Zgłoś
anitek900 Re: Catering dietetyczny w Warszawie 30.03.21, 09:21 Polecam Tak Szef catering dietetyczny warszawa. Jakość i smak super, a cena bardzo konkurencyjna, płacę ok. 30 zł za dietę 1200 kcal. Odpowiedz Link Zgłoś
daguskaprop Re: Catering dietetyczny w Warszawie 17.06.21, 10:41 Ja biorę z Chef boxa i bardzo mi się sprawdza. Na razie jestem po diecie standard i wege. Chyba standard bardziej mi pasuje, ale ja zawsze byłam jakaś niewarzywna ogólnie świeżo, tanio jak na pudełka i smacznie, także polecam Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_504232 Re: Catering dietetyczny w Warszawie 30.09.21, 20:41 Zdecydowanie polecam Pogotowie Kulinarne (www.pogotowiekulinarne.com). Korzystam od kilku miesięcy i mają świetny stosunek jakości do ceny. Zawsze świeże i smaczne jedzenie. Bardzo dobra obsługa klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
nested Re: Catering dietetyczny w Warszawie 22.02.22, 23:44 u mnie przeszło kilka firm od rukolacatering.pl/, , czy Tekst linku. polecam mocno Odpowiedz Link Zgłoś