fasolek1 24.11.04, 09:47 Poszukuję godnego polecenia kardiologa dziecięcego - mojeje siostry maluszek ma problemy z serduszkiem i potrzebuje pomocy - konieczna bedzie operacja. Cena wizyty nie gra roli - ważne jest aby lekarz był dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anikwaw Re: Kardiolog dziecięcy W-wa -PILNE 24.11.04, 09:52 Dużo dobrego słyszałam o dr Dangel ze szpitala na Karowej. Wśród lekarzy cieszy się ogromnym uznaniem. Ja robiłam u niej echo serca płodu jeszcze będąc w ciąży. NIestety dopiero wieczorem mogę podać ci namiary.Nie wiem czy przyjmuje prywatnie bo mi udało się załatwić (przez mojego ginekologa) wizytę państwowo w szpitalu. Może inne dziewczyny coś na jej temat słyszały....ja postaram sie wieczorem podac Ci do niej nr w szpitalu. Pozdrawiam, Ania & Kubek (11 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
fasolek1 Re: Kardiolog dziecięcy W-wa -PILNE 24.11.04, 12:44 dziękuję i czekam na numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
oliana2004 Re: Kardiolog dziecięcy W-wa -PILNE 24.11.04, 13:51 Właśńie w sobotę robiłam mojemu synkowi echo serca w prywatnej przychodni kardiologicznej na Świętokrzyskiej 18. Przyjmowała mnie przemiła Pani Doktor Jadwiga Daszkowska. Pracuje w CZD. Jest to osoba bardzo profesjonalna i konkretna. Podaję Ci nr tel do przychodni 829 92 58, 829 92 56. Powodzenia i życzę zdrówka Ania- Mama Nikodema i Oliwki Odpowiedz Link Zgłoś
emilkak Re: Kardiolog dziecięcy W-wa -PILNE 24.11.04, 17:16 Hej, Podobno najlepszym kardiologiem dzieciecym jest prof. Wanda Kawalec (kierownik Kliniki Kardiologii w Centrum Zdrowia Dziecka). Prywatnie przyjmuje w Medservice na Swietokrzyskiej 18; tel. 829-92-56. Wizyta 140 zl (echo serca + konsultacja). pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
tm2 Re: Kardiolog dziecięcy W-wa -PILNE 24.11.04, 19:08 My też robilismy echo serca jeszcze wokresie płodowym i polecono nam w szpitalu na Madalińskiego dr. Dangel, która jak zostało wspomniane przyjmuje na Karowej. Na wizytę w szpitalu trzeba było czekac ok m-ca więc zapisaliśmy sie do niej prywatnie. Niestety teraz nie mogę sprawdzić numeru tel, spróbuję znaleźć go na jutro. Gabinet jest na Saskiej Kępie. Odpowiedz Link Zgłoś
maryland1 Re: Kardiolog dziecięcy W-wa -PILNE 24.11.04, 22:03 Również polecam dr Dangel. My byliśmy prywatnie. Koszt wizyty razem z echem serca - 150 zł. ul. Narbutta - nr telefonu 849-88-37 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama