Dodaj do ulubionych

Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polecam

06.03.06, 08:06
Chodzę ze swoją córeczka (3 latka) na fajne zajęcia z rytmiki, w klubie Yogi
na ul. Lazurowej. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o godz.12.00 i
trwają pół godziny, cena 6 zł. Problem w tym że ostatnio przyszły tylko 3
mamy i jeśli będzie tak dalej to niestety zajecia nie będa się odbywały.
Dlatego chciałam zachęcić mamy maluszków z Jelonek, żeby może odwiedziły to
miejsce jutro o 12.00 i spróbowały. Jesli jutro nie przyjdzie więcej osób,
to niestety będą to ostatnie zajęcia, a szkoda by było, bo zajęc dla takich
maluszków od 2 lat ( do 5 chyba) za wiele w Warszawie się nie odbywa.
Jesli macie jakies pytania to chętnie odpowiem tutaj albo telefonicznie
0503 600 606
Obserwuj wątek
    • nena22 Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polecam 06.03.06, 09:53
      Przepraszam za pomyłkę, zajęcia są we wtorki i piątki
    • jskr1 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 06.03.06, 10:00
      podaj dokladny adres tego klubu, mieszkam dosc blisko i bym mogla z synkiem
      dojechac
      • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 06.03.06, 10:10
        To jest ul. Lazurowa 14. W budynku mieści się Spółdzielnia
        mieszkaniowa "Rozłogi" oraz Klub Yogi. Wejście od strony ul. Rozłogi, jest tam
        taki mały ogrodzony plac zabaw przed wejściem. Od strony Lazurowej go nie widać.
    • ccleo Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 06.03.06, 10:29
      A mozesz jakis dokaldnyt adres /dojazdpodac? ja jutro nie moge, ale moze niania
      z Miską by pojechala...smile
      tylko powiedz-czy to naprawde sa fajne zajecia.
      do Malych Nutek na Górcach sie rozczarowalysmy baaardzo w zeszlym roku!
      cleo
      • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 06.03.06, 10:42
        Adres podałam w poście wyzej. Co do dojazdu autobusem to nie bardzo wiem, ale
        na pewno tą trasą jeździ autobus 105 naprzyklad. Zresztą nie wiem skąd chcesz
        jechać? Zajęcia są fajne, tzn podobają się mojej córce ( 3 lata) i mnie
        również. Nie wiem czego oczekujesz, bo ja poprostu chcę urozmaicić nudnawy
        często dzień. Trochę tam pośpiewa, potańczy i jest zadowolona. Podałam telefon,
        więc może zadzwoń jeśli możesz.

• nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 06.03.06, 10:52
          ccleo, napisz jak Twoje poszukiwania przedszkola, jak Wyki? Moze napriva jeśli
          możesz żeby nie mieszać w wątku smile
          • zyna Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 06.03.06, 16:26
            Jeśli zajęcia są w piątki to ja z moim Wojtusiem z chęcią w piątek się
            pojawimy. We wtorki nie możemy, ale jeśli możesz to zaklep dla nas miejsce, bo
            w piątek napewno się pojawimy.
            Niech się grupa jeszcze nie rozwiązuje smile)!!!
            Pozdrawiam
            Grażyna

p.s. Płaci sie za jedne zajęcia czy za kilka z góry?
            • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 08:22
              Zyna, nie mam na to niestety wpływu. Pani prowadząca już podjęła taką decyzję,
              że jeśli znów będzie tak mało osób to niestety jest koniec. Z moją małą idzie
              opiekunka, przekażę jej, że w piątek będzie jeszcze jedna osoba " na pewno",
              ale jeśli przyjdą cztery mamy i Ty miałabyś być piąta, to chyba nietety niczego
              to nie zmieni. Wydaje mi się, że 8 - 10 sztuk to minimum, żeby zajęcia się
              odbywały ( pewnie chodzi o wynajem sali)
              Napiszę po południu albo jutro rano jak sie sprawa zakonczyła.
    • ccleo Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 06.03.06, 22:11
      No, dobra- wysylam jutro nianię z Miśką na zajęciasmile
      Mam nadzieję, ze trafią- powiem, żeby wysiadły na przystanku...hmm-sprawdzę,wink)
      ale to tma , gdzie poczta prawda?
      cleo
      • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 08:28
        To jest 1 przystanek przed Sterniczą, nie wiem jak sie nazywa, nie wiem czy tam
        gdzie poczta, czy jeden wcześniej, zapytam jeszcze opiekunkę, ona bardziej w
        tych sprawach zorientowana ( my z domku idziemy pieszo). Spółdzielnię
        mieszkaniową i klub Yogi, każdy kręcący się w okolicy powinien wskazać.
        Super, że przyjdziecie!!!! Może sie uda, bo naprawdę malej bardzo się podoba

• ccleo Re: Super rytmika dla najmłodszych-nena 06.03.06, 22:12
      Nena, co do przedszkoli, to sie miotam- mam isc na WYki i do Krasnala.
      Dowiedzialam sie tez, ze ma byc ponoć przedszkole na ...Bema!
      cleo
      • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-nena 07.03.06, 08:34
        To trochę inne przedszkola obstawiamy, ja Rozłogi, Siemiatycką ( obydwa są
        kiepskie jak cholera, ale blisko) i Reżyserską, chyba trochę lepsze ,ale
        jeszcze nie byłam na rozmowie z p. dyrektor. Na Wyki muszę jeszcze zajrzeć.
        Pamiętasz może jaki to jest numer ulicy? Nie wiem co to Krasnal? Gdzie to
        jest? Prywatne?
        • zyna Re: Super rytmika dla najmłodszych-nena 07.03.06, 09:06
          Czemu kiepskie jak cholera? smile)
          Mój starszy syn chodził na Siemiatycką całe cztery lata i my byliśmy bardzo
          zadowoleni.
        • micz73 Przedszkole na Siemiatyckiej 07.03.06, 09:59
          Sorry za posta nie na temat wątku - mój synek chodzi na Siemiatycką. Wcale nie
          jest to kiepskie przedszkole smile Też nie jakaś rewelacja, ale wg mnie bardzo
          przyzwoite.
          Pozdrawiam
          Magda
          • nena22 Re: Przedszkole na Siemiatyckiej 07.03.06, 10:11
            O jezu dziewczyny, z nieba mi spadłyście. Ile ja się napytałam czy ktoś zna te
            przedszkola? Więc nie sory, że nie na temat, tylko wielkie dzięki!!!!
            Napisałam ,że kiepskie, bo mnie p. dyrektor wkurzyła w rozmowie przez tel.
            mowiąc,że oglądanie przeszkoli to jakiś taki nowy zwyczaj, rodzice sobie
            wycieczki urządzają.Na 5 godzin niekoniecznie, bo lepiej dziecko na głeboką
            wodę od razu.... Co do bezpłatnych 5 godzin to w ogóle takich nie przyjmuje....
            Chciałam się z nią spotkać osobiście, ale po takich tekstach mi się odechciało.
            Przedszkole obejrzalam, rozmawialam z jedną z pań ( od maluszków aktualnie)
            Napiszcie jaka jest opieka w tym przeszkolu? Bo wydaje mi się jakieś takie
            rygorystyczne.
            Czy wychodzą na spacery zimą? Czy pani dyrektor jest taka jak napisałam, czy
            miała moze zły dzień?
            Napiszcie tez czy znacie przedszkole obok na Rozłogi? (Tam również niemiłe
            wrazenia po rozmowie, choć przynajmniej dyr. chętnie zgodziła się ze mną
            porozmawiać)
            Dziewczyny piszcie plis!!!!!!!!
    • alo76 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 13:48
      nena22, na ostatnich zajeciach z rytmiki byly trzy mamy ale i 1 tata z
      synkiem smile dzis tez idziemy i mam nadzieje, ze zajecia jednak beda sie
      odbywac smile dziewczyny, zabierajcie dzieciaki i przychodzcie!
      • zyna Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 14:07
        Nena, Pani dyrektor z Siemiatyckiej jest świetna, może miała jakiś gorszy
        dzień wink?
        Przedszkole jest przepełnione tzn. nie ma wolnych miejsc więc chyba dlatego 5
        godzin nie wchodzi w grę , bo z tego co sie orientuję to jest taka możliwość,
        ale tylko wtedy gdy są wolne miejsca.
        Idź i osobiscie porozmawiaj z Dyrektorką. Nie ma to jak konfrontacja osobista smile
        Co do opieki w przedszkolu to jest ok, na spacery dzieci wychodzą, na wycieczki
        też, mają kulig. Wychowaczynie w porządku. Nie miałam z nimi żadnego problemu.
        Teraz od września posyłam tam mojego młodszego synka i zobaczymy, bo jest
        bardziej urwisowaty od starszego, ale mam nadzieję że i z nim sobie jakoś
        poradzą smile
        A zresztą jak masz pytania to pisz na priv.

A przy okazji serdecznie pozdrawiam Magdę - micz73, cieszę się że i Krzyś z
        przedszkola zadowolony.

• zyna Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 14:08
          Adres strony internetowej przedszkola na Siemiatyckiej.

www.eko-fan.waw.pl/
          • zyna Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 14:17
            A-ha, a co do przedszkola na Rozłogi to dużo nie powiem, ale mój Michałek
            chodził tam kiedyś dwa tygodnie w przerwie wakacyjnej (akurat było dyżurne) i
            bardzo to źle wspominał. Nie podobało mu się, płakał i nie chciał zostawać.
            A już najbardziej wkurzyło mnie to, że jak po niego przyszłam to chodził w
            samych majteczkach, i na moje pytanie czemu nie ma rajstop, panie mi na to, że
            on jest taki niesamodzielny, nie umie sam zakładac sobie rajstop i, że pewnie
            taki mamisynek z niego, i że wszystko w domu za niego robię (miał wtedy trzy i
            pół roku).
            Moze akurat też źle trafiliśmy, ale to są nasze doświadczenia, które tylko
            utwierdziły mnie w przekonaniu, ze Siemiatycka jednak o niebo lepszasmile)
            Absolutnie tylko nie sugeruj się tym , bo to była jedna taka nieprzyjemna
            sytuacja, najlepiej porozmawiać z rodzicami dzieci któe chodzą tam do
            przedszkola.
            • micz73 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 14:44
              Ja też uważam, że dyrektorka z Siemiatyckiej jest równa babka. Bardzo dba o
              dzieci, ciągle im coś organizuje. Jest rónież bardzo ciepłą osobą - jak mój
              synek był w maluchach, to miała tam po kilka godzin wychowawczych (czy jak to
              się tam nazywa) - Krzysiek bardzo ją lubi.
              Musiałaś trafić na moment, kiedy setny rodzic spytał się, czy może pozwiedzać
              przedszkole wink Na zwiedzanie jest czas w czerwcu - są organizowane zajęcia dla
              nowo przyjętych. Wiem, że to za późno, żeby się decydować na przedszkole, ale
              przynajmniej dzieci we wrześniu wiedzą, dokąd idą.
              Wychowawczynie są w porządku. Mój synek nie bardzo lubi jedną, ale nie powiem
              którą wink Panie do pomocy (te od noszenia posiłków i leżaków)- rewelacja, widać,
              ze po prostu lubią dzieci. Według Krzyśka najlepsza jest pani Zosia smile
              Co do zimowych spacerów - trochę chodzą, w tym roku nie za często ze względu na
              dzikie mrozy, które były. Ale kulig był smile

Magda
              PS Dzięki, Grażka smile
              • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 15:01
                Micz73, mogę do Ciebie tez napisac na priva?,żeby nie roztrząsać już publicznie
                watpliwości, bo może nie wszystkich to zainteresujesmile
            • nena22 Re: Siemiatycka 07.03.06, 14:54
              Zyna,
              mówisz, że pani dyr świetna? Ja się tak okropnie zraziłam tą rozmową
              telefoniczną, że mam ogromne opory, żeby ją przycisnać i spotkać się osobiscie.
              Ale pójde w poniedziałek w godzinach przyjmowania i zobaczymy.....
              A co do Rozłogi, to 2 tygodnie w przerwie pewnie nie sa odbiciem
              rzeczywistości. Ale to wszystko zależy od tego na jaką wychowawczynię się
              trafi. A to najtrudniej sprawdzić. Pani dyr z Siemiatyckiej nie chce powiedzieć
              kto to będzie.........
              Napiszę na priva, zerknij proszę.
              • ccleo Re: Siemiatycka-WYki 15.03.06, 22:08
                Nena, bylam na WYki dzisiaj- na forum PRzedszkola w wątku o Bemowie opisałamsmile
                a co z Leną? chora??
                cleo
      • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 14:44
        alo76, czy to na pewno ta sama rytmika? Zajęcia były o 12.00, a Ty piszesz, że
        idziecie o prawie 14.00?
        Czy tata był nie wiem, bo to opiekunka była ostatnio nie ja. Właściwie to już
        wiadomo, czy rytmika będzie czy nie, ale nie rozmawiałam jeszcze z opiekunką.
        • ccleo Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 07.03.06, 23:20
          Miśka z nianią byly!smile) Michaśka oooogromnie zadowolona, opowiadlaa mi i
          pokazywala jak biegali po piosence, jak pani grala, a 'dzieci było milion,
          mamo!'smile pdoobno sie zestresowala poleceniem chodzenia na piętach- nie umiała i
          sie zmartwiła, ale niania ją uspokoila i dalej sie bawiłasmile
          Nena, dziękuje za pomysl! to jest co tydzien?
          cleo
          • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 08.03.06, 09:34
            ccleo, cieszę sie, ze się podobałosmile
            Nie są to żadne cuda, ale zawsze to trochę rozrywki dla dzieciaczków, tym
            bardziej, że zima w tym roku chyba sie nie skonczysad
            Zajęcia są we wtorki i piątki o 12.00. Po 6 zł. My musimy zaplacić za miesiac
            56 zł, bo uczestniczymy we wszystkich od początku, a jak z tymi którzy nie
            skorzystali z pierwszych to nie wiem. Trzeba zapytac panią Beatkę ( chyba)
            Jak tak naprawdę byłam tylko na 1 zajęciach z córką, bo pracuję. Ale może to
            lepiej,bo pewnie znalazłabym niedociągnięciawink. A tak to nie widzę, a mała
            chętnie chodzi już 3 miesiac i zadowolona. A trzeba przyznać, że jest
            dzieckiem, które bardzo szybko się nudzi.
            Przychodźcie więc bo jest fajnie.
    • alo76 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 08.03.06, 10:59
      nena22, pisalam o 14-stej jak bylam w pracy, ale mikolaj byl z tata, zaplacili
      za m-c z gory i na nastepne wybieramy sie w piatek (oczywisciez tata) smile
      pozdrawiam
      • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 08.03.06, 12:27
        Tak sobie potem pomyślałam, że czepiam się tej 14tejsmile
        Fajnie ze zebrała się grupka i oby tak dalej, bo to jednak frajda dla
        dzieciaków.
    • alo76 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 08.03.06, 14:23
      zgadzam sie, a w przypadku naszego swiezo upieczonego dwulatka to jakby nie
      bylo kontakt z dziecmi smile
    • ccleo Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 10.03.06, 21:12
      Nena- bylam dzis! cZY tY tez tam bylas?smile nie pamietam, czy podawals imię
      Twojej córeczki.
      Fajnie bylo patrzec na rozbrykana, wpatrzoną w panią Michaskę. A
      ta'pokazywna'piosenka mnei po prostu rozczuliłą na amen smile
      zapłaciłam większa czesc i -=--będziemy chodzic. tylko okazało się, że nam
      bardziej paasuje wysiadanie na przystanku Człuchowska niż Siemiatycka...
      pozdrawiam!
      cleo
      • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 13.03.06, 09:24
        ccleo, nie byłam niestety. Lenka chodzi z opiekunką. Duża ciemnowłosa
        dziewczynka ( 3 latka) Ja byłam niestety tylko raz.
        Tylko myslę sobie, ze jak frekwencja się nie polepszy i ktoś jeszcze nie
        dojdzie to za miesiąc może być ten sam problemsad
        • ccleo Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 13.03.06, 11:05
          AA, to juz kojarzę Lenkęsmile) my na zmianę chodzimy- we wtorki niania, w piątki
          ja.
          Namawiam koleżanki, może ktos jeszcez będzie chętnysmile
          wczoraj Miśka zrobiła występ dla rodziny,z pradziadkiem na czele -' rękawiczki
          i czaaapki pochowamy do szaafki'..wink
          cleo
          • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 13.03.06, 12:34
            Pytaj, pytaj, może jeszcze jakiś dzieciaczek się pobawi smile Co z Wyki?
            byłas?. Ja zadzwoniłam i jest to pierwsze przedszkole, które zrobiło na mnie
            dobre wrażenie. Nie bylo dyrektor, ale rozmawiałam z jakąś inną panią( nie
            pamiętam kto to był) i była tak uprzejma, ze uwierzyć nie mogłam, że dzwonię do
            przedszkola.
            Szkoda, że tak daleko. Pieszo nie da rady, trzeba autobusem. Ale pójdę tam
            jeszcze do Dyr. Może nawet dzisiaj. Jeśli będzie duża róznica jakościowa w
            sosunku tych najbliższych, to poważnie się zastanowię.
            • nena22 Re: do Ccleo 16.03.06, 12:17
              hej, ja kurcze mam problem ze znajdywaniem postów jak nie są na końcu.
              Odpisalam na przedszkolach. lena miala gorączkę ale już jest lepiej i jutro
              powinna byc.
              • konkubinka Re: do Ccleo 16.03.06, 13:21
                tak czytam to dziewczyny i zastanawiam sie czy nie podjechac.Mam lekki kawałek
                ale chyba sie skusze.Musiałam mała ze zlobka wypisac ze wzgledu na stan zdrowia
                i marzyłam o takich zajeciach dla niej.W koncu do przedszkola dopiero od
                wrzesnia.
                Powiedzcie tylko czy mozna na te dzieci patrzec czy trzeba wyjsc?
                • nena22 Re: do Ccleo 16.03.06, 13:33
                  Trzeba patrzećsmile Przyjeżdzaj jutro na 12.00.
                  Jak będziesz miała pytania to podałam telefon wyżej,bo ja tylko do 15.00 tutaj
                  dostępna będę
                  • konkubinka Re: do Ccleo 16.03.06, 13:41
                    właściwie to nie mam pytan smile poprostu przyjade i już.Mam tylko nadzieje , że
                    troche mi cisnienie skoczy , bo dzis zasypiam o tej porze.
                    • nena22 Rytmika 16.03.06, 13:48
                      No to przyjezdżaj, ja jutro też może popatrzę, bo może uda mi się nie pójść do
                      pracy. No a jak nie ja, to opiekunka
    • ccleo Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 16.03.06, 16:50
      Ja jutro będę z Misią.smile
      Nena- na wtorek dzieci maja sie ubrac na zielono, bo beda chyba te piosenkę
      przedstawiać jak na scenie- czyli w barwach wiosnysmile
      cleo
      • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 17.03.06, 14:30
        Ja niestety w pracy i chorasad
        Na zielono mówisz? a ja nie mam nic zielonego dla malej.
        Napisałam na przedszkolach o Wyki
        A gdzie jest wiosna????????
        • ccleo Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 17.03.06, 22:05
          Dzis MIska z niania byla- skald dzieci zmieia sie an kazdych zajeciachsmile Pani
          juz chyab tez ma dosc zimy, bo o ile dotad łągodnie spiewaly:"wsiadaj zimo, na
          sanki i uciekaj juz', to dzis zaczely sie dzieci czuyc nowej pisoenki
          pt "PRECZ, zimo!' smile)))
          ja wlasnie tez nie amm nic zielonego, ale wyciagne spodnice letnia-moze bedzie
          dobra jeszczesmile
          cleo
    • kasiulek78 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 21.03.06, 19:56
      Witam
      Chciałabym się dowiedzieć czy w najbliższy piątek odbedą się zajęcia i czy są
      miejsca dla 2 dzieci?
      Pozdrawiam
      Kasia
      • nena22 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 22.03.06, 08:03
        Tak, zajęcia będą i miejsca są.
        • kasiulek78 Re: Super rytmika dla najmłodszych-Jelonki, Polec 22.03.06, 08:45
          Dziękuję za odpowiedź
          • nena22 Re: ccleo 23.03.06, 15:51
            Będę jutro na rytmice,a Ty będziesz?
            • ccleo Re: ccleo 23.03.06, 18:50
              Tak, jutro będę smile
              cleo
              • zyna Re: ccleo 23.03.06, 19:16
                My też chyba będziemy smile
                Powiedzcie mi tylko czy trzeba mieć tam jakieś kapcie na zmianę dla dziecka? I
                czy dorośli też zdejmują buty?
                Dzięki i do zobaczenia smile
                • ccleo Re: ccleo 23.03.06, 22:07
                  Mnie jakas pani 'skrzyczala', ze nie mam JA kapci na zmianę, wiec siedzialam
                  potulnie z boczku, ale sama prowadząca potem i tak zaganiała wszystkich na
                  środek sali. Pytałam nianię -jej nikt nie zwracal uwagi. Dla Miśki ja zawsze
                  biorę, bo po dworzu chodzi ciagle w zimowych buciskach- to niezbyt wygodne do
                  tych skokow i podskokow...smile
                  to się ujawnijcie, jak przyjdziecie! Zyna, Twoje dziecko jak ma na imię? Bo
                  Neny to Lena, moja Misia -możemy się przez dzieci rozpoznacwink)
                  cleo
                  • zyna Re: ccleo 24.03.06, 08:20
                    Mój synek to Wojtuś smile
                    Nie wiem jednak czy dotrzemy, bo mój starszy synek odudził się rano z gorączką
                    38 stopni i jak nie uda mi się do niego ściągnąć dziadka to niestety nie
                    przyjdziemy. Pech jak nie wiem co sad(
                    • nena22 Re: ccleo 27.03.06, 11:18
                      Zyna, nie wiem w końcu czy byłaś?
                      Dziewczyny a co do kapci, to przecież nasze dzieciaczki tam siadaja i się
                      kładą. Ja po prostu jestem w skarpetkach. Wiec plis, przynoście coś na zmianę
                      albo zdejmujcie buty.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka