Dodaj do ulubionych

Warszawianki na kogo będziecie głosować?

16.10.06, 20:06
Jestem bardzo ciekawa kto wygra, chociaż nie jestem z Warszawy.Kibicuje
Gronkiewicz(gł. dlatego, że jest z PO, którą popieram), chociaż bardzo lubie
Marcinkiewicza (pomimo, ze jest z PiS).
A Wy?
Obserwuj wątek
    • monia145 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 16.10.06, 20:10
      A my niesmile))))))
      Nie- będziemy głosować na panią Hannę, chociaż to kobieta i solidarność z
      własna płcią nakazywałaby oddać na nią swój głos.
      Nie- lubimy Marcinkiewicza, jak wszystkiego co nazwą i konszachtami z PIS
      zostało naznaczone.
      Mamy innego kandydata.......
    • shady27 ja nie bede glosowac... nie mam godnego kandydata 16.10.06, 20:15

• oxygen100 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 16.10.06, 20:26
      gdyby PO miala innego kandydata... Ale nei ma wiec chyba po raz pierwszy oleje
      wybory
      • adsa_21 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 08:23
        w tym przypadku trzeba wybrac mnejsze zlo.
        Jak nie chodzicie i nie glosujecie to pozniej nie narzekajcie na wladze.
    • wobbler Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 07:52
      Jaka Gronkiewicz?!Postradalas zmysly?Warszawiacy to nie samobojcy...
      • a-ronka Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 10:04
        wobbler napisała:

> Jaka Gronkiewicz?!Postradalas zmysly?Warszawiacy to nie samobojcy...
        Nie samobójcy tylko myślący ludzie i nie poprą pisuarów.Wystarczy,że ten
        Marcinek jest człowiekiem podstawionym przez kaczory.
    • adsa_21 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 08:22
      Marcinkiewicz - nie, nie, nie.
      Podobnie jak Ty zaglosuje na H G-W
    • nisar Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 09:31
      Hania.
      Nie podoba mi się co pan Marcinkiewicz robi w tej chwili w Warszawie i z
      radością oddam swój głos na kogo innego.
    • renata28 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 09:46
      Na PO bez względu na to, kogo wystawiła. Nie chcę żeby PIS zawładnął także
      Warszawą. A Kazio doprowadza mnie do furii, w szczególności jego idiotyczne
      żarciki na poziomie podstawówki i debilne miny.
      Nie rozumiem tych, którzy mówią, że nie idą. Jak mogłabym nie iść, a potem
      przez kilka lat patrzeć nie daj Boże na Kazia (brrrrr!).
      • oxygen100 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 10:48
        mi to ogolnie wisi wiec nie ide. A HGW nie trawie
    • triss_merigold6 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 10:51
      Na Borowskiego. Hania nawiedzona Duchem Świętym wzbudza we mnie odruch wymiotny
      a Kaziowi coś dają do żarcia (amfę? za duzo prozacu?).
      • morgen_stern Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 11:19
        Bój się Boga, triss, na komucha??? smile))
        To ja już wolę Hanię.
        Kazia nie trawię, popychadło PiS-u strojące głupie miny, no i te "żarciki" na
        poziomie nauczyciela fizyki np. w technikum smile gdzie stanowczo powinien
        wrócić. Nie mogę uwierzyć, że tyle osób daje się nabierać na te jego "uczone"
        wypowiedzi.
        • wieczna-gosia Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 11:36
          morgen stern, triss jest lewicowiec z krwi i kosci smile zawsze byla i sie z tym
          specjalnie nie kryje.
          ja jestem prawicowiec z krwi i kosci, na razie kandydata nie mam, bo PiS to tez
          lewica tylko swwieto... Dla jaj moge zaglosowac na Korwina zawsze smile
        • lila1974 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 11:37
          Do Warszawy mam daleko, ale gdyby, to swój glos również oddalabym na
          Borowskiego.
          Zresztą w wyborach prezydenckich na niego głosowałam.
        • triss_merigold6 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 12:21
          Taki z niego komuch jak ze mnie marksista-leninista.P
          Hanię rewelacyjnie pamiętam z kampanii prezydenckiej w 95' i kogoś kim kieruje
          Duch Święty uważam za hm... niezbyt odpowiedniego.
      • daria_nowak Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 12:13
        O smile To tak jak i jasmile
        Gronkiewicz jest dla mnie nie do przyjęcia i do tego nawiedzona. Marcinkiewicz -
        nowoprzeflancowany Warszawiaksmile Ma szeroka wiedzę w temacie potrzebwink No i
        obiecał wybudować Nowy Dworzec Centralny - ten który już stoi obok starego...
    • bri Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 11:32
      Ja będę głosować na HGW.
    • cichoszanka Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 11:43

nie jestem z wawy ale to nie zmienia faktu ze niektorzy na tym forum
      przesadzaja z wypowiedziami,ktore obrazaja czy to hgw czy km troche bez przesady
      marcinkiewicz z tego co wiem to zrezygnowal z mandatu wiec nie wiem czy jest
      takim popychadlem skoro sam sie wzial za wybory nie slyszalam tez ani jednej
      wypowiedzi popierajacej km przez jaroslawa,a ze strony hgw??prosze
      bardzo,chociazby ostatni wiec w ktorym to razem z tuskiem i rokita
      uczestniczyla p.o.wianka i jakos nikt nie pisze ze jest popychadlem
      platformy,albo pacynka tuska
      nie znacie czlowieka wiec moze nalezy sie troche pochamowac zanim sie go
      sponiewiera co??
      ja nie wiem czy trzeba byc profesorem zeby sobie zasluzyc na miano kogos
      inteligentnego i madrego bo przeciez jak ktos ma mgr'a z uniwer.wroclawskiego
      to jest glupi az huczy
      zastanowcie sie niektorzy
      TAK STAJE W OBRONIE MARCINKIEWICZA BO W PRZECIWIENSTWIE DO NIEKTORYCH WIDZE TO
      CO ROBI DLA WAWY I DLA SWOJEJ KAMPANII I NIE LANSUJE SIE Z LIDERAMI PARTII JAK
      HGW!!!!!
      • chloe30 Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 11:45
        cichoszanka napisała:

>
        > > marcinkiewicz z tego co wiem to zrezygnowal z mandatu wiec nie wiem czy
        jest
        > takim popychadlem skoro sam sie wzial za wybory >

ROTFL ROTFL ROTFL big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • bri Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 11:47
        ROTFL

Ja tam nikogo nie obrażam. Przed wyborami to każdy potrafi dużo obiecywać.
        Marcinkiewicz jak najbardziej powinien się starać żeby zostać prezydentem
        Warszawy bo lepszej fuchy nigdy nie dostanie.

A zamierzam głosować na HGW bo chciałabym, żeby to stanowisko objęła kobieta.
        Może się mylę ale mam nadzieję, że kobieta będzie do spraw Warszawy podchodzić
        bardziej po gospodarsku a mniej ambicjonalnie.
      • wieczna-gosia Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 11:58
        miesiac temu sie przeprowadzil do Warszawy nie dla osobistych celow, tylko z
        wielkiej i bezinteresownej milosci do tego miasta. Predzej niz na Marcinka-
        zaglosuje na Hanie czy na Borowskiego- no przynajmniej sa z Warszawy. Spoza
        warszawy mielismy juz Kaczuszke i bylo cudnie smile
        • cichoszanka Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 12:01
          DOINFORMUJ SIE ZANIM COS PALNIESZ
          MARCINKIEWICZ MIESZKA W WAWIE OD 14LAT A ZAMELDOWAL SIE MIESIAC TEMU ZEBY MU
          ZADEN WIERZEJSKI NIE SAPAL ZE TO NIEZDOGNE Z USTAWA ZEBY FACET SPOZA WAWY
          KANDYDOWAL NA PREZIA STOLICY
          • wieczna-gosia Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 12:09
            no mieszka w Warszawie, bo Sejmu w innej miejscowosci nie ma smile na takiej samej
            zasadzie lepper mieszka w Warszawie tez ze 14 lat smile
            • triss_merigold6 :)))) 17.10.06, 12:19
              Ślicznie.smile Beger tyż w Stolycy czas dłuższy, nieprawdaż?
              • wieczna-gosia Re: :)))) 17.10.06, 12:23
                nio smile i jak na nia popatrzec to od razu widac ze swojaczka smile
          • lila1974 wyłącz CAPS LOOKA 17.10.06, 12:22

• mmalicka21 hgw albo borowski- Marcinkiewicz-Never 17.10.06, 20:33
    • g0sik Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 17.10.06, 23:54
      Ja na Hankę. Ale i tak najbardziej zastanawia mnie po co kandyduje
      Wierzejski....
      • ememka1 cichoszanka 18.10.06, 00:18
        napisałaś:
        >TAK STAJE W OBRONIE MARCINKIEWICZA BO W PRZECIWIENSTWIE DO NIEKTORYCH WIDZE TO
        >CO ROBI DLA WAWY

a co On niby takiego zrobił???
        Ty nie jesteś z W-wy i wiesz............ja jestem i nie wiemsad((( Możesz mnie
        uświadomić.
        • wdowaa Re: cichoszanka 18.10.06, 12:55
          Na pewno nie na smętnego kazia wink
    • agnieszka_gk Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 20.10.06, 22:21
      HGW. Jeśli PO, nawet z trochę kontrowersyjną Hanią, nie wygra w WWie to będzie
      to chyba koniec tej partii.
      • joxanna do cichoszanka 21.10.06, 11:14
        WIDZE TO CO ROBI DLA WAWY ....

Co Twoim zdaniem ktokolwiek z PIS robi dla Warszawy? Bo my ich tu już mamy
        dosyć. Pis rządzi od 4 lat i jest to dramat. Nic, nic się nie dzieje. Drogi
        dopiero za tego Kochalskiego przyspieszyły. Miał być porządek, przetargi itp. I
        nic, co i rusz odwolują przetargi, bo wygrywają firmy nieskojarzone z nimi.
        Najważniejsze kwestie w dalszym ciągu nie rozwiązane. Tuż zanim zaczęli rządzić
        pokończyły się plany zagospodarowania terenu. Minęły 4 lata i dalej ich nie ma.

Nigdy nie myślałam, że to powiem - ale Piskorczycy (PO) nakradli, ale przy
        okazji coś zrobili: most stoi, tunel, parę dróg. A PIS? Tylko muzeum powstania.
        Pewnie ważne, ale to gadżet i wcale się wygodniej w Warszawie nie mieszka. Od 4
        lat nic. Najpierw Kaczyński bał się podjąć jakiejkolwiek decyzji. Po prostu się
        bał - zresztą teraz też widzimy, że boi się nawet zabrać głos wtedy, kiedy
        powinien. Gdyby nie brat, to w ogóle nie wiedzielibyśmy, że mamy prezydenta. A
        jak już się pokaże, to zawsze jakaś wpadka. On chyba wie, że się nie nadaje i ma
        traumę, boi się pokazać, bo albo coś głupiego powie, ale zamknie się w kiblu,
        albo nie wiem już co.

W kółko słyszeliśmy, że prawo jest złe i dlatego nic nie może zrobić. Tak. W
        całej Polsce jest to samo prawo i tylko w Warszawie nic nie da się zrobić. To
        jakiego prawa oni potrzebują? Cały czas tak jest - nic nie robią, zajmują sie
        pierdołami, a potem słyszymy, że inni im w kółko kłody pod nogi. Czy tak
        postępują dorośli ludzie?

PIS - nie. PO - nie, nie po Piskorskim. Głosuję na Borowskiego. Przynajmniej
        jest dorosłym odpowiedzialnym człowiekiem.
    • joolanta Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 21.10.06, 20:29
      no...na pewno nie Marcienkiewicz, bo póżniej i tak go zmienią, sympatycznym
      człowiekiem zapewniają sobie stołeczki
      • mamakrzysia4 po co ten post? jakaś sonda? 21.10.06, 22:09

• gulnara1 Re: po co ten post? jakaś sonda? 22.10.06, 17:03
          Dlaczego zaraz sonda ? Rozmawiamy sobie, jak to na forum.
          Ja glosuje na Hanie. Jakies pare lat temu mialam okazje z nia poprzebywac i
          porozmawiac na gruncie poloficjalnym (za czasow jej prezesowania w NBP). Jest
          mila, przystepna i nie zadzierala nosa. Az sie zdziwilam, bo tez pamietalam
          to "nawiedzenie Duchem Swietym" - ale nie - Hanna GW nie ma w sobie nic, co
          traciloby choc troche moherkiem. Naprawde fajna babka.
          • joolanta Re: po co ten post? jakaś sonda? 05.11.06, 12:52
            ja tez na nia - jest KOBIETA smile))
    • agawalora Re: Warszawianki na kogo będziecie głosować? 05.11.06, 20:23
      Janusz Korwin-Mikke i Jego program jako jedyne mi odpowiadają, a jakby ktoś
      chciałby się dowiedzieć więcej : korwin-mikke.blog.onet.pl/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka