amh2 19.02.07, 11:19 Niedługo zbliża sie chrzest dziecka chciałabym, aby miał piękną pamiątkę - zdjęcie z chrzestnymi, z rodzeństwem może znacie studio godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecikimyszka Re: czy możecie polecić studio fotograficzne-chrz 20.02.07, 22:43 Moze nie studio, ale profesjonalnego fotografa mam w domu - moj maz zajmuje sie fotografowaniem dzieci oraz jest fotoreporterem dwoch agencji fotograficznych. Imprezy okolicznosciowe typu chrzciny tez robi. Zdjecia naszego synka robione przez meza mozesz obejrzec tutaj: free.art.pl/bbialo/kids Gdybys byla zainteresowana daj znac na tel. 609 458 521 lub mail: bialorucki@aster.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pasjanna Re: czy możecie polecić studio fotograficzne-chrz 23.02.07, 13:11 Cudne zdjecia robi Twoj mąż. Szkoda, że nie widziałam ich wcześniej, bo już mamy zamówionego fotografa na chrzciny;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
madalena1 Re: czy możecie polecić studio fotograficzne-chrz 23.02.07, 13:35 www.fotoknyt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
krecikimyszka Re: czy możecie polecić studio fotograficzne-chrz 23.02.07, 22:36 Dziekuje w imieniu meza. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: czy możecie polecić studio fotograficzne-chrz 27.02.07, 10:47 Ja też polecam Knyta w Legionowie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sagula Re: czy możecie polecić studio fotograficzne-chrz 26.02.07, 12:52 Super zdjecia robi Twoj maz, rewelacja !!! Wysylam maila. Odpowiedz Link Zgłoś
czaszka00 Re: czy możecie polecić studio fotograficzne-chrz 26.02.07, 15:56 jeejuuu ale śliczne !!!!!!!!!!!! jak bede chrzciła synka to się odezwę Odpowiedz Link Zgłoś