mart.a25
15.04.10, 17:27
Witam
Mój wątek jest trochę nietypowy, przeglądając internet w poszukiwaniu bajek dla dzieci natknęłam się na taka wiadomość od chłopaka z Warszawy.
Niestety mieszkam bardzo daleko czy ktoś z was zna może jego sytuacje i jak można mu pomóc.
Wklejam oryginalny link do sprawy podajdalej.pl/blagam_o_pomoc_zywnosciowa-prosba-8909?ch_redirect=1
A to treść jego apelu :
,,,,,,,,,,,,**Dziendobry wszystkim mariusz mam 25 lat mam porazenie mozgowe i padacke z tego tytulu otzymuje rente 325 zl co mi ledwo starca na zycie nie mam zadnej rodziny i jestem sam i mieskam sam w starej kamienicy prose ludzi dobrych o pomoc jaka kolwiek najbardziej mi zalezy na zywnosci takej ktora bym mogl od razu zjesc bo nie posiadam lodowki na zywnosc z inteneta kozystam u sasiada bardzo mi zalezy na zywnosci i podstawowyh rzeczach szukam ciagle pracy ale nikt mnie niechce zatrudnic bo mam padacke i porazenie mozgowe i ciezko mnie zrozumiec bo mam ciezko z wypowiadaniem sie prosze ludzi o pmoc dziekuje mariusz i nie jestem zadnym oszustem ani naciagaczem w razie pytan proszę o kontakt na maila pomocdlamariusza@gmail.com,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,udowodnie ze mam cięzko i w jakich warunkach mieszkam zaprosze do siebie do domu*********************jestem z warszawy