milena1 10.10.05, 14:44 potrzebne na 1 dzień, 12 listopada, może któraś z Was chrzciła w zimnej porze roku i mogłabym pożyczyć na tą okazję? Chętnie się zrewanżuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgog Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 10.10.05, 19:52 Chętnie pożyczę, jutro napiszę więcej, bo dzieciaki wchodzą na głowę napisz skąd jesteś bo ja z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
katikaa Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 10.10.05, 21:39 ja mam biały kocyk-rożek, z polaru, kupiony do chrztu, który był pod koniec czerwca, a potem używany do niedawna jako rożek do spania,potrzebujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
magdak5 Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 11.10.05, 11:25 Witaj, Ja mam na rozmiar 74 dla chłopca. Chrzciłam go we wrzesniu, jest miłe i fajne, musiałabyś jedynie włożyć mu jakąś kurteczkę na nie i białe rajstopki pod spód. Miałam też (mam nadzieję że mam jeszcze) taką białą koszulkę z kołnierzykiem, którą miał włożoną na białe body i pod tej strój. Mam też czapeczkę i buciki (raczej cienkie). Mogę zrobić zdjęcie i przesłać na maila. Ja chrzciłam 2 lata temu, leży w szafie - trzeba pewnie troszkę odświerzyć. Daj znać na maila: makffsa@interia.pl Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
milena1 Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 11.10.05, 15:14 Dziewczyny dzięki! Małgog-jestem z Krakowa, więc byłoby trudno. Ale jesteś kochana. Dzieciaki już grzeczne? Magdak5-przyslij mi zdjęcie, proszę. A czy mieszkasz w Krakowie? Katikaa: za rożek dziękuję, mam kocyk, strasznie mi miło że napisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
magdak5 Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 12.10.05, 10:45 Witaj, szkoda że dopiero dziś przeczytałam twoją odpowiedż. Ale jak wrócę z pracy to zrobię zdjęcia i podeśle Ci ok godz. 19-20. Ja mieszkam koło W-wy, ale przecież mogę wysłać pocztą -nie ma problemu. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 11.10.05, 15:10 komplet w którym chrzciłam synków składał sie z bluzeczki + spodenki ze stópkami, płaszczyk z kapturkiem, butki i czapeczka pod spód oczywiście i tak trzeba założyć białe body i rajstopki Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 11.10.05, 15:25 Ja niestety zdjęć nie zrobię bo nie mam cyfrówki, zdecyduj więc co i jak, a ubranko przywiozę od rodziców, u których zalega w szafie więc jeśli zdecydujesz to daj znać, w razie czego mogę wysłać pocztą ale to i tak mogłabym dopiero w przyszłym tygodniu p.s. piszę z pracy to trochę spokoju mam Odpowiedz Link Zgłoś
milena1 Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 12.10.05, 13:28 ojej no i co ja mam teraz zrobić? nie chcę żadnej z Was urazić, ani też pożyczać od każdej ubranka. No to może umówmy się, że pożyczę ubranko od Małgog, chrzest i tak będzie 12 listopada, w razie więc gdyby było za małe/duże itd. zdążę jeszcze je oddać. Małgog jak mam Ci zwrócić za przesyłkę? Napisz mi może na priv to wymienimy się adresami. Magdak: a zdjęcie i tak chętnie obejrzę Dziękuję że odpowiedziałyście na mój list! Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 12.10.05, 13:43 OK, poproszę w takim razie moją mamę, żeby przywiozła ubranko ze wszystkimi atrybutami i postaram się wysłać priorytetem w poniedziałek lub wtorek, żebyś mogła się zorientować czy pasuje napisz tylko swój adres na priv odbieram pocztę gazetową lub na wojtus200@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec-29 Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 12.10.05, 15:09 Mam kurteczkę,spodenki i czapeczkę,można będzie odebrać w piątek o 2 w nocy na dworcu PKS przy Bosackiej w Krakowie,mogę też zabrać z W-wy w czwartek o 21.30 z dworca PKS Wa-wa Zachodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
milena1 Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 14.10.05, 10:55 Strzelec-29 dzięki za dobre intencje ale taksówka na dworzec i z powrotem mogłabym przewyższyć wartość ubranka, poza tym nie zostawię 3 dzieci samych w nocy. Miło mi że chciałaś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 14.10.05, 11:04 To chyba jednak zostaniemy przy paczce. Milena - czekam na adres na priv. M Odpowiedz Link Zgłoś
milena1 Re: pożyczę ubranko chłopięce do chrztu r.68-74 14.10.05, 11:18 Małgog-przed chwilą wysłałąm maila! Odpowiedz Link Zgłoś