Dodaj do ulubionych

przyjmę fotel do spania dla małego dziecka.

13.06.06, 15:36
Warszawa, bardoz potrzebuję taki fotel.
Obserwuj wątek
    • aniabasior mam fotel rozkładany 13.06.06, 21:31
      Ale jestem z RAciborza,woj;śląskie
      Pozdrawiam
      Ania
      anbas@wp.pl
    • maria_rosa Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 14.06.06, 21:09
      Skoro stać cię na zakup markowych reczy,nie mów że nie starczy ci na fotel itp.
      Niektórzy mają wyobraźnięsmile
      • toy25 Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 15.06.06, 06:24
        nie stac mnie namarkowe rzeczy, z moejgo nicka korzysta tez ktos inny, byłaby
        afera przez ciebie gdyby ktoś z jednego ip zakładał konta, a wiec korzystamy z
        jednego.jesli ci to oprzeszkadza nie ma problemu zaraz załoze sobie osobne
        konto.
        • maria_rosa Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 15.06.06, 18:58
          Jak zwylke masz wiarygodną odpowiedź.
          Gratuluję wyobraźni, naprawdę,

Jak juz ci pisałam wczesniej, na tym forum pomocy nie otrzymasz, zatem....
          • toy25 Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 16.06.06, 07:47
            a co cie interesuej wogole, to jest forum ogolnopolskie i nikt nie musi sie
            tlumaczyc na co kogo stac. ja ma potrzebe i umieszczam ogloszenie, a ty zajmij
            sie swoimi sprawami.
          • toy25 Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 16.06.06, 07:49
            maria_rosa napisała:

> Jak zwylke masz wiarygodną odpowiedź.
            > Gratuluję wyobraźni, naprawdę,
            >
            > Jak juz ci pisałam wczesniej, na tym forum pomocy nie otrzymasz, zatem....

a co wiarygodna odpowiedz, przeciez moge pisac pod innym nickiem o swoich
            luksusach i nie dowiesz sie, a ja pisze pod tym nikiem razem z inną osobą, i to
            nasza sprawa, Nie musisz wierzyc juz dawno mnie to nie interesuje. Będę
            umiszczała ogloszenia na tyle na ile będę miała taką potrzebę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka