toy25 13.06.06, 15:36 Warszawa, bardoz potrzebuję taki fotel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniabasior mam fotel rozkładany 13.06.06, 21:31 Ale jestem z RAciborza,woj;śląskie Pozdrawiam Ania anbas@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 14.06.06, 21:09 Skoro stać cię na zakup markowych reczy,nie mów że nie starczy ci na fotel itp. Niektórzy mają wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
toy25 Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 15.06.06, 06:24 nie stac mnie namarkowe rzeczy, z moejgo nicka korzysta tez ktos inny, byłaby afera przez ciebie gdyby ktoś z jednego ip zakładał konta, a wiec korzystamy z jednego.jesli ci to oprzeszkadza nie ma problemu zaraz załoze sobie osobne konto. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 15.06.06, 18:58 Jak zwylke masz wiarygodną odpowiedź. Gratuluję wyobraźni, naprawdę, Jak juz ci pisałam wczesniej, na tym forum pomocy nie otrzymasz, zatem.... Odpowiedz Link Zgłoś
toy25 Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 16.06.06, 07:47 a co cie interesuej wogole, to jest forum ogolnopolskie i nikt nie musi sie tlumaczyc na co kogo stac. ja ma potrzebe i umieszczam ogloszenie, a ty zajmij sie swoimi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
toy25 Re: przyjmę fotel do spania dla małego dziecka. 16.06.06, 07:49 maria_rosa napisała: > Jak zwylke masz wiarygodną odpowiedź. > Gratuluję wyobraźni, naprawdę, > > Jak juz ci pisałam wczesniej, na tym forum pomocy nie otrzymasz, zatem.... a co wiarygodna odpowiedz, przeciez moge pisac pod innym nickiem o swoich luksusach i nie dowiesz sie, a ja pisze pod tym nikiem razem z inną osobą, i to nasza sprawa, Nie musisz wierzyc juz dawno mnie to nie interesuje. Będę umiszczała ogloszenia na tyle na ile będę miała taką potrzebę. Odpowiedz Link Zgłoś