agus2412 23.11.09, 23:58 Szukam przedszkola/żłobka dla dwulatka. Polecacie jakies szczegolnie lub mniej szczegolnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Przedszkole / żlobek w Wejherowie lub okolicy 26.11.09, 19:39 Tu na pewno dostaniesz więcej odpowiedzi forum.wejher.com/ Poszukaj też w wyszukiwarce i tu na gazecie i tam. Trochę o przedszkolach było. Moja córka chodzi do Wędrowniczka. Dobre opinie ma przedszkole Kubusia Puchatka na Ofiar Piaśnicy. Jest jeszcze Bajkowe w Bolszewie. I jeszcze parę innych. Oczywiście wszystki eprywatne. W temacie państwowych się nie orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś
agus2412 Re: Przedszkole / żlobek w Wejherowie lub okolicy 29.11.09, 16:58 Dzięki. Wędrowniczka mam pod nosem, w tygodniu wybiorę się tam zobaczyc i popytać o wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
nietuzinkowy Re: Przedszkole / żlobek w Wejherowie lub okolicy 12.03.20, 14:41 Szczególnie polecam przedszkole w Wejherowie - Urwis . Dzieciaczki codziennie mają naukę języka angielskiego, co dla mnie jako rodzica jest bardzo ważne. Mają dużo zajęć pobudzających kreatywność, w których mogą się realizować. Przedszkole nie zapomina również o przebywaniu maluchów na świeżym powietrzu . Panie wychowawczynie miłe i sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś