Dodaj do ulubionych

Sklepy ze zdrową żywnością - Gdańsk

IP: *.* 05.08.02, 08:09
Cześć Dziewczyny. Ponieważ wybieramy się za tydzień do Gdańska i potem do Włądysławowa na 2-3 tyg. wakacje szukam sklepów w trójmieście gdzie można kupić jedzonko dla mnie i mojej córy ( obie nadiecie)Głównie interesuje nas mleko sojowe,jaja przepiórcze, słody , makarony razowe, mleko kokosowe,prawdziwy razowy chleb. Mam namiary na dwa sklepy ale nie znam ich osobiście stąd moje pytanie. Może ktoś zna też sklepy z ekologiczną marchewką i innymi warzywami? Będę wdzieczna za odzew i pozdrawiam ElikPS.Jesteśmy z córą na diecie bezmlecznej.
Obserwuj wątek
    • Gość edziecko: procenka Re: Sklepy ze zdrową żywnością - Gdańsk IP: *.* 05.08.02, 14:28
      hej,jest 1 sklep ze zdrowa zywnoscia w centrum handlowym gdansk-wrzeszcz. sojowe rozne rzeczy. wegetarianski. jest tam np wegetarianski smalec czy parowki :-)co do marchewki - to nie mam pojecia.mieszkam we wrzeszczu, jak chcesz, to zadzwon: 341-15-78albo kom 604-64-14-92pozdrawiamiza z gd-wrzeszczavege
    • Gość edziecko: sebo Re: Sklepy ze zdrową żywnością - Gdańsk IP: *.* 06.08.02, 07:32
      Jest taki sklep w Gdańsku Oliwie na przeciwko pętli tramwajowej. Ale to wszystko co o nim wiem. Są też dwa w centrum Gdyni.Ewa
    • dominika996x Re: Sklepy ze zdrową żywnością - Gdańsk 27.07.22, 11:15
      Jeśli chodzi o sklep ze zdrową żywnością to mogę polecić nowy sklep, który znajduje się przy ulicy Piecewskiej 31/210. Znajdziecie tutaj również warzywa i owoce BIO, kosmetyki naturalne, środki czystości, a także wiele innych produktów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka