Gość edziecko: minika27 IP: *.* 07.10.02, 21:27 Czy chciałybyście się spotkać i pogadać gdzieś w Gdyni w pełnym gronie?Mam 4 m-cznego synka i chętnie wymienię się doświadczeniami...monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość edziecko: mast Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? IP: *.* 08.10.02, 19:10 Cześć! Jestem z Orłowa, mam 4,5 miesięcznego synka. W Szitalu Redłowskim działa grupa dla młodych mam, spotykamy się we wtorki o 12. Jakbyś chciała pogadać, napisz na priva. Pozdrawiam!Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: ola..k Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? IP: *.* 09.10.02, 22:13 Cześć,ja mieszkam na Karwinach.Mój Mikołaj też ma 4miesiące (a dokładnie będzie je miał 13.10). Ja się na walne spotkanie młodych mam w szpitalu niestety raczej nie piszę, bo mam jeszcze 3-letnią córeczkę (przypadek dość trudny do okiełznania )ale jak by tak zorganizować coś w niewielkim gronie,to chętnie. Z jakiej jesteś dzielnicy, Monika?Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Anola Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? IP: *.* 13.10.02, 00:29 My też jesteśmy z Karwin. Marta dwa dni temu skończyła 6 miesięcy. Jesteśmy chętne się spotkaćAnóla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? -SPOTKANIE W CZWARTEK!!! IP: *.* 15.10.02, 18:52 NAJPRAWDOPODOBNIEJ w czwartek (17.10) o godz. 16.00 spotkają sie emamy z Gdyni oraz wszystkie chętne z Trójmiasta -proponuję spotkać się przy TEATRZE MUZYCZNYM - żebyśmy się nie szukały.Tylko w sytuacji nieznośnego deszczu oraz gradobicia spotkanie zostanie odwołane.Myślę, że możemy chodząc po bulwarze zamienić parę słówek i bliżej sie poznać.W razie pytań piszcie lub dzwońcie (609 02 03 12 -monika)pozdrawiam mamy z Karwin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: 1999 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? -SPOTKANIE W CZWARTEK!!! IP: *.* 16.10.02, 09:05 Pomysł swietny ale trochę mało czasu żeby zaplanować i żeby wszystkie emamy dotarły do tego wątku, hm godzina też trochę wczesna dla pracujących no i co z dziećmi?Proponuję np od 16:30 w Gemini (dzieci mozna "wrzucić" do małpiego gaju a my obok nawet drinki mamy hmmm, lody lub cos konkretnego. Dzień dowolny byle 2-3 dni wczesniej.Stawimy się ja + prawie 3letni Tymcio.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? -SPOTKANIE W CZWARTEK!!! IP: *.* 16.10.02, 19:37 Wszystko to prawda Gabi, ale mój maluszek (4m-ce) jakoś nie zabawi się w małpim gaju, a z tego co wiem to emamy z którymi się kontaktowałam mają takie maluszki i nie pracują, więc to spotkanie jest zorganizowane bardziej pod "nas". Ale wszystko da się nadrobić!!!Może kolejny termin to też gdzieś połowa miesiąca np. ok. 17.00? Tyle, że musimy pomyśleć o dobrym miejscu (robi się coraz zimniej).Może jakakś emama ma dużą chałupkę -i zaprosi nas z maluszkami (może bez -jak jest z kim je zostawic?)na godzinkę przy ciepłej kawie...pozdrawiam wszystkie emamy z trójmiasta,monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Anola Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? -SPOTKANIE W CZWARTEK!!! IP: *.* 16.10.02, 22:53 Zgadzam się z Moniką27! Ale w związku z ... nie wiem czy wybierać się jutro pod teatr. Prawdę mówiąc to nawet późna godzina ta 16 jak dla nas (Marta ma 6 mies). A do Gdyni całkiem niezła wyprawa(z Karwin). Nikt nie odpowiedział,że jest za, nie wiem... Jest już późna godzina...Faktycznie trzeba było dać więcej czasu.Do zobaczeniaAnóla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: ola..k Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? -SPOTKANIE W CZWARTEK!!!;do Anóli IP: *.* 17.10.02, 22:49 Witam,Z jakiej części Karwin jesteście? My mieszkamy na "1", ale na spacerki wypuszczamy się często dalej. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo?-po spotkaniu IP: *.* 30.10.02, 21:53 Nie miałam czasu napisać o spotkaniu czwartkowym emam -w Gdyni. byłyśmy co prawda dwie ale myślę, że to i tak dobry początek.Jeżeli macie jakieś pomysły na wspólną pogadankę to piszcie...monika z pawełkiem (4,5 m-ca)P.S. nieśmiało propnuję spotkanie bez dzieciaczków -jeżeli oczywiście macie taką możliwość -np. w połowie m-ca o 18.00 w jakiejś knajpce (Tygiel ul. Władysława ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: ruszek Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo?-po spotkaniu IP: *.* 31.10.02, 13:41 Nie wiem gdzie jest Tygiel, ale chętnie przyjdę. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo?-po spotkaniu IP: *.* 14.11.02, 12:35 pewnie ze jestem chętna na spotkanie nawet bez maluchów tylko kiedy proponujeszaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? IP: *.* 14.11.02, 12:32 Cześć, MIeszkam w gdyni - orłowie . MOj maluch ma juz 9m. B. chętnie bym sie spotkała , może jakis spacer z maluchami.Z tym ze teraz pracuje i w tygodniu mogę tylko popołudniami , ale w weekendy jestem całodobowo do dyspozycjiaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? IP: *.* 14.11.02, 13:43 Mam dwie propozycje spotkania: albo dzień powszedni np. 21 listopad (czwartek) godz.17.00 -bulwar od strony Al. Piłsudskiego -z dziećmi, albo sobota 23 listopada godz.17.00 Tygiel ul. Władysława IV w Gdyni (po drugiej stronie ulicy jest przedszkole i hala szkoły sportowej).Jak się na to zapatrujecie???piszcie ,bo do 21.XI już niedaleko...monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? IP: *.* 15.11.02, 11:11 czwartek 17.00 to b. fajny termin nie mam nic przeciwko, byle była pogoda. Ale jak nie będzie to tez coś możemy wymyślić. Sobota 17 nie za bardzo mi pasuje , bo akurat idziemy tego dnia do znajomych/ na 19.00/ z którymi umawiamy sie od 3tyg. ale jak bedzie wam pasowała tylko sobota to tez postaram sie wpaść choć na godzinkę , żeby Was poznaćbuziakiaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo?-spotkanie..w tę sobotę?. IP: *.* 18.11.02, 20:03 Zdecydowanie mogę w sobotę, w czwartek niestety mam niezwłoczne leczenie zęba ... KTO MOŻE W SOBOTĘ -ZAŁÓŻMY OK. 14.00??? W tYGLU LUB W POBLIŻU???Mam nadzieję na DUŻE spotkanie, ostatnio przypomnę, byłam ja i Ola z Karwin.tym razem - z braku czasu i konieczności ciągłego wybierania -będę na spotkaniu, pod warunkiem, że będzie nas przynajmiej 3.piszcie,bo czas ucieka...monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: asia1973 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo?-spotkanie..w tę sobotę?. IP: *.* 18.11.02, 20:50 a co to Tygiel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Asik25 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo?-spotkanie..w tę sobotę?. IP: *.* 19.11.02, 20:26 cześćMnie nie było ostatnio bo nie zaglądałam na forum. BUUU wiem niedobra jestem. Ale mam już dostep do kompa i oto czytam i... chetnie w sobotę w Tyglu o 14 mogę być. Mam nadzieję, że się spotkamy. Postaram się przyciągnąć więcej mam Asia + 22 tyg Brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Asik25 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo?-spotkanie..w tę sobotę?. IP: *.* 19.11.02, 20:27 cześćMnie nie było ostatnio bo nie zaglądałam na forum. BUUU wiem niedobra jestem. Ale mam już dostep do kompa i oto czytam i... chetnie w 23.11 sobotę w Tyglu o 14 mogę być. Mam nadzieję, że się spotkamy. Postaram się przyciągnąć więcej mam Asia + 22 tyg Brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? IP: *.* 19.11.02, 21:00 W związku z ogólnym zamieszaniem spowodowanym knajpką o nazwie Tygiel -ogłaszam nowe miejsce , które mam nadzieję wszystkie Gdynianki znają: ZEGAR (trzeba spojrzeć w górę,bo on wisi nad ulicą) PRZY URZĘDZIE MIASTA, róg Swiętojańskiej i Al. Piłsudskiego. Ostateczna wersja to taka: Zegar, sobota 23.11. , godz.14.00, bez dzieci, proponuję też zabranie zdjęć swoich pociech-ażeby się rozpoznać najlepiej zabrać w rączkę jakąś gazetę, bo po wózkach się nie rozpoznamy.Proszę piszcie, kto przyjdzie (minimum trzy emamy) -najlepiej na mój adres mkrainska@wp.pl -czy spotkanie się odbędzie dam znać w piątek wieczorem ok.21.00 na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? -wersja ostateczna IP: *.* 19.11.02, 21:01 W związku z ogólnym zamieszaniem spowodowanym knajpką o nazwie Tygiel -ogłaszam nowe miejsce , które mam nadzieję wszystkie Gdynianki znają: ZEGAR (trzeba spojrzeć w górę,bo on wisi nad ulicą) PRZY URZĘDZIE MIASTA, róg Swiętojańskiej i Al. Piłsudskiego. Ostateczna wersja to taka: Zegar, sobota 23.11. , godz.14.00, bez dzieci, proponuję też zabranie zdjęć swoich pociech-ażeby się rozpoznać najlepiej zabrać w rączkę jakąś gazetę, bo po wózkach się nie rozpoznamy.Proszę piszcie, kto przyjdzie (minimum trzy emamy) -najlepiej na mój adres mkrainska@wp.pl -czy spotkanie się odbędzie dam znać w piątek wieczorem ok.21.00 na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Siunia Re: Mamy z Gdyni - czy TYLKO? :) -wersja ostateczna IP: *.* 20.11.02, 04:46 Tylko mamy z Gdyni się spotykają? Ja, mimo iż Gdańszczanka wyrażam pełna gotowac i chęć spotkania się. Uwarunkowane jest to jedynie moim samopoczuciem ( 28 tydz. )- Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - czy TYLKO? :) -wersja ostateczna IP: *.* 21.11.02, 14:40 no to do spotkania w sobote pzry zegarzeaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - jest nas już PIĘĆ! IP: *.* 22.11.02, 12:19 Dołącza do nas Aga. Jest nas już 5!!!do zobaczeniaminika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - czy TYLKO? :) -wersja ostateczna IP: *.* 22.11.02, 12:17 Zapraszam rzecz jasna wszystkie mamy (obecne i przyszłe) z Trójmiasta i okolic . Rozumiem Suniu, że będziesz. Mamy już zatem 4 osobowe grono -to już coś!!!Oto lista chętnych:Asik 25Magda M.Suniaja (minika27) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - czy TYLKO? :) -wersja ostateczna IP: *.* 22.11.02, 14:49 no i agarozumiem ze przy zegarze , ale bez maluchów godz 14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - może pogadamy na żywo? SPOTKANIE PRZY ZEGARZE!!! AKTUALNE IP: *.* 22.11.02, 21:30 Zebrałam razem 6 chętnych , w tym trzy przyszłe mamy!WSZYSTKIE zapraszam na spotkanie jutro o 14.00 przy legendarnym już zegarze!DO ZOBACZENIA -weźcie zdjęcia swoich pociechminika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - PO SPOTKANIU -było super! IP: *.* 25.11.02, 13:19 No i spotkałyśmy się -poszłyśmy zwartym gronem do Sternika (dziś Laguna). Zasiadłyśmy i zaczęłyśmy gadać jak najęte -miałam wrażenie (myślę, że reszta dziewczyn też) , że znamy się od lat. Wiadomo: wspólny temat łączy, a do tego tak emocjonujący jak dzieci. Te , które zostały w domu -niech żałują . Te dwie bite godziny babskiego gadania podziałały jak terapia.Chętne na kolejne już spotkanie (miej więcej raz/miesiąc) niech śledzą ten wątek...monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Siunia Re: Mamy z Gdyni - PO SPOTKANIU -było super! IP: *.* 26.11.02, 01:20 ja jestem jak najbardziej "za", tylko zdrówko mnie zatrzymało w domku- Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Asik25 Re: Mamy z Gdyni - PO SPOTKANIU -było super! IP: *.* 26.11.02, 07:34 cześć!!Mnie też bardzo się podobało. Choć byłam jedyną mamą z brzuszkiem to czułam się jak ryba w wodzie!! Po raz pierwszy mogłam posłuchać o dzieciech, pogadać i być słuchaną bez ograniczeń. Jejku jakie to miłe!!! Bałam się, że może tematy nam się nie zgrają bo ja z checią teraz wszystko na temat dzieci ale ulżyło mi gdy tylko zaczęłyśmy rozmwaiać Moja rodzina i znajomi mogą mieć już dosyć pieluszkowych i brzuchantych tematów a nam w Lagunie czas tak miło zleciał!! I jak zwykle okazało się, że świat jest mały a już tym bardziej w 3-mieście. Jeszcze raz dziękuję Monice za inicjatywe i piszę się na nastepny raz!!Buziaki!!Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? IP: *.* 26.11.02, 11:56 Hej,Do Moniki juz pisałam z propozycją spotkania u mnie. Jakby pogoda nie dopisała o co teraz nie trudno , a chciały byśmy sie spotkać z maluchami/ wiem asik , ze ty zawsze jesteś z maluchem/to możemy spotkać sie u mnie . Lokalizacja nie jest może super, ale mieszkam prawie na przystanku/ 23,27,172,180,121,R, 193/przy pl.Górnośląskim w Orłowie. Chłopa na ten czas gdzieś wyekspediuje. Przyjęcia urządzać nie będę. Wybaczcie niestety jestem leniwa. Ale jakaś herbata , kawa, sok czy coś do pochrupania się znajdzie. Ale przecież najważniejsze , że będziemy my. Dziś mam trochę luzu w pracy co chyba widać , bo strasznie sie rozpisałam . Minika proponowała spotkanie gdzieś tak w połowie grudnia. Co wy na to miłe panie?aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: eMaćka Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? IP: *.* 26.11.02, 20:26 Oj, Oj Aga z wielką chęcią, tylko niestety wyjeżdżam na cały grudzień.. Ale życzę miłych pogawędek. Odezwę się jak wrócę i wieeelką ochotą powtórzę spotkanie z Wami drogie Panie Pozdrawiam, Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: akacha Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? IP: *.* 26.11.02, 21:33 jeśli ty mieszkasz na placu górnośląskim na przystanku to ja nieopodal akacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Asik25 Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? IP: *.* 28.11.02, 09:40 Ja bardzo chętnie!!! Tylko mi nalepiej wyślijcie dzień i datę na priva bo jestem tak zalatana że czasem na forum parę dni nie zaglądam. Z Witomina mam niedaleko więc bez problemu chocby był snieg i mróz. Asia + 23 tyg Brzuszek ps. To ja przyniosę też cosik do pochrupania i jakies piciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: mast Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? IP: *.* 28.11.02, 21:42 Cześć! Spotkałyśmy się kiedyś na plantach nad morzem, byłaś na spacerze z Alą, pamiętasz mnie? Ja też chętnie się spotkam i oczywiście przyniosę coś do jedzenia/ picia! A może spotkamy się w którąś sobotę na spacerze? O której najczęściej wychodzicie? Możesz pisać na priva. pa!Magda mama Maciusia 6 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Kajko Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? IP: *.* 01.12.02, 21:44 Witam,No prosze jak sie zaniedbalam w czytaniu postow...ze umknęlo mi spotkanie a przeciez mieszkam w Gdyni!No coz...jeśli się dziewczyny spotkacie i będziecie sklonne powiększyć swoje grono o mame czteromiesięcznego Juniora, chetnie skorzystam.Jana, mama malego kajetana(01.08.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? IP: *.* 02.12.02, 14:16 Hej,super, im Nas więcej tym lepiej. Tak więc dzień już ustalony 14 12 2002 . Teraz musimy ustalić godz. Proponuje 12-14 ale jak dla mnie może być też 17. Jak na razie nie mam planów i mogę się dopasować .aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: maggii Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? IP: *.* 02.12.02, 22:00 Witam serdecznieJeśli przyjmiecie do swojego grona "starą" mamę "starych" dzieci, to chętnie się przyłączę.I obiecuję, wezmę tylko najmłodszą: roczną Wiktorkę. Chętnie pogadam po babsku i pochwalę się swoją gwiazdeczką, bo w soboty często błakam się samotnie.Więc do zobaczenia?Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? IP: *.* 03.12.02, 14:27 Świetnie maggi multimamy tez są mile widziane. Przynajmniej będzie jakis maluch starszy od mojego. Wiktoria jest z grudniaaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Asik25 Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? 14.XII godz. 12-14 IP: *.* 02.12.02, 22:07 Witam,Dla mnnie data i godziny super. Zdążę wstać i wrócić na obiad z mężusiem. Jeśli Wam pasuje to co Aga proponuje to myślę, że możemy rozpocząć potwierdzanie Asia + 24 tyg Brzuszek - Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? 14.XII godz. 12-14 IP: *.* 04.12.02, 12:56 To znaczy , ze juz wiesz , że dziewczynka? Super, chłopaki to straszne łobuzy. Godziny super od 12 czekam na Ciebię , Dominikę no i dziewczyny z łobuzamiaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? 14.XII godz. 12 adres IP: *.* 04.12.02, 13:51 To znaczy , ze juz wiesz , że dziewczynka? Super, chłopaki to straszne łobuzy. Godziny super od 12 czekam na Ciebię , Dominikę no i dziewczyny z łobuzamiaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie u mnie? 14.XII godz. 12 adres IP: *.* 04.12.02, 14:06 mój adres gdynia pl.Górnośląski 9/11 m.4 tel.668 17 61Jeżdzą do mnie trajtki 23,27 i autobusy R,172,180 193,121.Jak się jedzie z gdyni aleja to skreca sie na karwiny/ na Wielkopolska/ i wysiada na pierwszym przystanku za wiaduktem. Tam jest postuj taxi i właśnie tam przy postoju nad spożywczym mieszkamy sobie z kacperkiem. aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. IP: *.* 11.12.02, 09:32 Co się kobitki nie odzywacie czyżbyście stchórzyły. Ja w sobote czekam na Was od 12. CHyba ze chcecie później. Mąż będzie wyrzucony z domu więc jak nie zamierzacie jednak przychodzić to może sie odezwijcie, żebym sama nie siedziała. Adres juz podawałam na forum , chyba 4 grudnia. Nawet już zaczęłam myć podłoge , żeby mi sie goście nie poprzylepiali . aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: maggii Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. IP: *.* 11.12.02, 13:23 Cześć Agaa!!!No ja się odzywam ,a jakże!Jesteśmy ( ja i Wiktoreczka) bardzo chętne na to spotkanie, choć mala troszkę się pochorowala. Zrobimy jednakze wszystko, by w sobote obejrzec wypucowaną podlogę!!! Mnie godzina bardzo odpowiada wręcz postuluję o niezmienianie jej!!Do zobaczenia (mam nadzieję) w sobotę!!PapapapMagda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. IP: *.* 11.12.02, 13:40 Aga,nie wywołuj wilka z lasu, bo przyjdą całe tłumy młodych mamuś.Ja poinformowałam już wszystkie możliwe mamy (nie wszystkie z Gdyni,a wszystkie z forum), do których miałam maila.Ja oczywiście będę, bo bym nie odżałowała takiego iście babskiego spędu...pa pamonika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. IP: *.* 11.12.02, 13:53 i niech przyjdą jakos sie pomieścimysuperaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Asik25 Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. - BYŁO SUPER IP: *.* 14.12.02, 20:04 Było super!! Jak zwykle za krótko, bo tematom nie było końca. Ja się napatrzyłam i nasłuchałam czego mogę się spodziewać za jakiś rok tzn kiedy moja Dominisia będzie w wieku Pawełka i Kacpra. Ale chłopcy!!! A już sytuacja ze smoczkim i szybką "zemstą" zostanie mi na długo jako wspomnienie... aż do nastepnego razu, na który stawię sie obowiązkowo. Hmmm... no właśnie proponuje tym razem u mnie. Mój mąż pracuje w soboty także między 12-14:30 będziemy miały czas dla siebie. Ale to może pogadamy po świętach czyli w Nowym 2003 roku Do zobaczenia w stałm lub powiekszonym gronie Asia + 26 tyg Brzuszek-Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: minika27 Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. - BYŁO SUPER IP: *.* 15.12.02, 15:23 Asik- super,że następne spotkanie mogłoby być u Ciebie -wiesz -mam blisko , no i ta sukienka -cały czas o tym myślę...Na samą myśl o słodkiej zemście Pawełka głośno się smieję. Biedaczek Kacper -nie spodziewał się ataku od tyłu.Ale co tam - nasze dzieciaki są super, myślę,że Twoja Dominika też się dobrze bawiła-choć na swój sposób.Podsumowując- NAPRAWDĘ szkoda,że ten czas naszych spotkań tak szybko leci. Szczerze przyznam,że nie nagadałam się, no ale w tej kwestii trudno kobietom dogodzić.do następnego spotkania...monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. - BYŁO SUPER IP: *.* 16.12.02, 08:37 Tak to prawda trudno sie nagadac . jeszcze nie wyszłyscie a ja najchętniej juz planowałabym kolejne spotkanie.te babki które nie były i teraz wymyślają mniej i bardziej prawdopodobne powody niech załują. Bardzo chętnie zobacze Asik jak mieszkacie , ale tez jak nie bedzie gdzie sie spotkac to zawsze mozecie przyjsc do mnie. Jest mi to bardzo na reke bo po pierwsze mam najblizej , a po drugie z czego najbardziej cieszy sie Wojtek przynajmniej choc troche ogarne w chacie.strasznie sie cieszę ze byłyście: 3 babki i jedenn chłop. Kacper juz sie pyta kiedy przyjdą ciocie z niewidzialna Dominisią i całkiem realnym pawełkiemaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: maggii Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. - BYŁO SUPER IP: *.* 16.12.02, 12:42 A mnie jest bardzo smutno, że nie mogam być razem a Wami Niestety, Wiktorka po chorobie, na antybiotyku - to wyklucza kontakty wszelakie a tym bardzej z malutkimi dziećmi.Bardzo sie cieszylam, że Was poznam a tu takie rozczarowanie! Mam nadzieję że będę miala okazje to zrobić!!Następnym razem los być może potraktuje nas pomyślniej!!!Do uslyszenia i byc może zobaczenia - piszę się na każde następne spotkanie!!Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: agaa Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. - BYŁO SUPER IP: *.* 16.12.02, 13:07 No dobra niech Ci będzie. a Kacper jużtak sie cieszył, że będzie miał kobitkę. A tak wogóle to kiedy wiktoria miała pierwsze urodzinyaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: maggii Re: Mamy z Gdyni - spotkanie 14.XII. - BYŁO SUPER IP: *.* 16.12.02, 15:54 Witaj,przeproś Kacperka w imieniu Wiktorki, ona kocha wszystkie dzieciaczki jej wzrostu i troszke mniejsze i chętnie powymienilaby poglądy o wyższości noszenia na rękach przez Mamę nad siedzeniem w lózeczku! Miala nadzieję tez na zamienienie się na smoczki .. a tu krach - zapalenie gardelka.Ale nic straconego! A Wiktorka hucznie obchodzila pierwsze urodzinki 9 grudnia!! i już po szampanie...Magda Odpowiedz Link Zgłoś