leokadia206 23.02.07, 19:12 w kwietniu chce zrobic chrzest ale poniewaz wyszlo mi najblizszej rodziny 15 osob (a w domu mam 3 krzesla mysle o jakiejs restauracji w Sopocie lub Gdyni, moze macie doswiadczenie w tej kwestii??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaa_p Re: restauracja na chrzest???? ktora??? 23.02.07, 22:33 polecam restaurację "W ogrodach" w Gdyniprzy ul .Władysława IV . Maja tam trzy sale i jest mozliwość zrobienia imprezy zamknietej a jedzenie mają dobre. ~~~~~~~~~~ jestem mamą Łobuziaka Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: restauracja na chrzest???? ktora??? 25.02.07, 17:52 Witam!!!Ja mogę polecić pensjonat Eden w Sopocie,sama bede tam robic w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkaziza Re: restauracja na chrzest???? ktora??? 20.04.23, 08:13 Witam. Podbije temat bo może się komuś przydać. Bardzo ładnie przygotowali imprezę mój brat z bratową z okazji chrzcin w Lęborku. Lokal nazywa się Betlejem. Spokojne i klimatyczne miejsce z dużym i ładnym ogrodem przestronna i ładnie urządzoną salą imprezową. Przyjęcie dopracowane, jedzenie bardzo smaczne, dobra obsługa. Po prostu perfekcja. Odpowiedz Link Zgłoś