leokadia206 28.02.07, 09:06 Gdzie zamawiacie torty na urodzinki Waszych dzieci??? z jakims obrazkiem?? i zeby byl dobry najchetniej Sopot, Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phantomka Re: gdzie ladny, dobry tort?? Sopot, Gdynia 28.02.07, 14:41 Najlepsze torty robia Delicje, wybor obrazkow nie jest moze tak atrakcyjny jak np. u Sowy, ale torty sa pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: gdzie ladny, dobry tort?? Sopot, Gdynia 28.02.07, 19:29 Ja uwielbiam torty od Sowy i sa do tego sliczne Jola Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: gdzie ladny, dobry tort?? Sopot, Gdynia 28.02.07, 20:07 ja też na roczek zamawiałam u Sowy na Świętojańskiej.Pyszny i w kształcie Kubusia Puchatka tu masz zdjęcie: fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,34547251,43674023.html Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: gdzie ladny, dobry tort?? Sopot, Gdynia 01.03.07, 09:16 Jak dla mnie, większości mojej rodziny i znajomych, generalnie torty od Sowy są smaczniejsze, choć to kwestia gustu. Z tych Delicjowych smakuje mi najbardziej Marcello, inne tak sobie. Natomiast Sowa ma rewelacyjne torty, z tym, że nie wiem, jak robią te typowo dziecięce, bo może skupiają się na wyglądzie, a środek to byle co.... Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: gdzie ladny, dobry tort?? Sopot, Gdynia 01.03.07, 20:07 No u nas wiekszosc rodziny woli jednak Delicje - tzn. torty naturalne, nie przesaczone, nie naaromatyzowane. To jest wlasnie roznica w tortach, delicje jako jedyna cukiernia robi wszystko z prawdziwych produktow, a nie sproszkowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.sol Re: gdzie ladny, dobry tort?? Sopot, Gdynia 01.03.07, 19:46 dzieki, weszlam na strone Sowy i faktycznie super, szczegolnie ser z myszkami Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: gdzie ladny, dobry tort?? Sopot, Gdynia 01.03.07, 20:39 na roczek synka mialam tort z Sowy - słoń, wyglądal slicznie w smaku ok, tylko ta polewa z ktorej formuja dekoracje zupelnie mi nie odpowiada, to taka plastyczna z cukru. mialam też od nich tort krolewski i byl duzo lepszy w smaku ale wyglad nie byl juz wcale jak dla dziecka. zdecydowanie wole ich typowe torty: pralinowy, czy dakłas oj rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia206 Re: gdzie ladny, dobry tort?? Sopot, Gdynia 02.03.07, 22:32 dziekuje dziewczyny za pomysly, a fotki tez prosze jesli mozna Odpowiedz Link Zgłoś
azonka1 Re: gdzie ladny, dobry tort?? Sopot, Gdynia 02.03.07, 20:05 Osobiście uwielbiam cukiernię Arkadia (na ul. I Armi Wojska Poskiego niedaleko hali Startu) od wielu lat robię tam torty dla swoich dzieci dostarczając obrazek jaki chcę mieć na torcie, córcia miała tort z Barbie, z postaciami z Kubusia Puchatka, synus w zeszłym roku miał z Buzzem Astralem. Ja zawsze biorę kaimakowy bo jest przepyszny. Jeśli będziesz chciała mogę przesłać fotki mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama