derenka Marzą mi się też takie dekoracje na stołach 16.04.10, 12:37 muszę pogadać z lokalem, czy dałoby radę je załatwić, bo oni stroja w żywe kwiaty, ale zwykłe bukiety, a mi sie podoba to: Odpowiedz Link Zgłoś
beattta1 derenko 16.04.10, 12:42 mozesz zdradzic gdzie wyparrzylas takie rozowe buty, ktore pokazalas na samym poczatku? sa cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenko 16.04.10, 13:07 beattta1 napisała: > mozesz zdradzic gdzie wyparrzylas takie rozowe buty, ktore pokazalas > na samym poczatku? sa cudne. na allegro kupiłam za śmieszne pieniądze - 45zł Odpowiedz Link Zgłoś
rewelka86 Re: derenko 23.04.10, 13:48 mnie też się podobaly. Szperałam na allegro, ale nie udało mi się takich odszukać. A derenka nie chce podać sprzedawcy... Może Tobie beattta1 udało się znaleźć takie butki na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenko 23.04.10, 14:28 czemu mam nie chcieć podać?Daj maila, to prześlę- prywatnie nazwy sprzedających, a nie na forum, bo już kilka było takich próśb w innych wątkach np.zaproszenia i każdy wysyłał na priva Odpowiedz Link Zgłoś
rewelka86 Re: derenko 23.04.10, 14:57 pisałam do Ciebie na priv już kiedyś w tej sprawie - nie podałaś. Jesli mozesz, to napisz na priv nazwe sprzedającego, bo Twoje butki śnią mi sie po nocach Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenko 23.04.10, 15:16 bo ja nie mam gazetowego podaj mi swoj adres zaraz wysle Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenko 23.04.10, 15:19 ale niestety nie ma on już tych butów- możesz zapytać, moze jeszcze uda sie mu zamowic. A dzis widzialam praktycznie takie same w nine west, ale kremowe i czarne Odpowiedz Link Zgłoś
rewelka86 Re: derenko 23.04.10, 15:52 masz gazetowego - pisałaś do mnie kiedyś. Nieładnie oszukiwać moj adres: rewelka86@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenko 23.04.10, 16:00 ja?? kurcze, zabij, a nie pamiętam ach...ten wiek, ta skleroza, ten cholesterol.. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Pomóżcie z fryzurą 18.04.10, 12:28 Mam już w miarę określone 2, może 3 typy co chce miec na glowe i teraz pomozcie: 1) czy takie loki upięte u gory i z boku kwiat, cos w tym stylu 2) włosy bardziej upięte, ale luźno- mysle ze takie bardziej eleganckie to niż 1-szy typ. 3)całkiem rozpuszczone fale Przypomnę, że włosów nie mam super poddatnych, są ciężkie i proste jak druty z natury Więc, co mylicie, i czekam na jeszcze jakies pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Pomóżcie z fryzurą 18.04.10, 12:32 Mnie się ta podobała: i ta obie będą pasować do sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka welon bedzie taki 23.04.10, 10:37 w drodze do ołtarza zasłonie twarz i ramiona jak dojdziemy, to mi młody odwinie go do tyłu i bedzie wygladał tak no i chcę mieć jednak kwiat wpięty z boku tutaj dziewczyna jest w mojej sukni- ma długi welon i kwiat i loki nawet i uwazam, ze sie nie gryzie, ba, nawet mi sie podoba bardzo,a część z Was mówila, ze bedzie tego za duzo długi ma jakies 2,20m, krótki ok.60-70cm. Potem oczywiście zmieniam na krótki Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: welon bedzie taki 23.04.10, 10:48 Bardzo ładnie, rzeczywiście ten kwiat i welon się nie gryzie. Lubie jak welon jest zarzucony na twarz w drodze do ołtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Powoli zaczynam kompletować też kosmetyki 23.04.10, 10:45 Jako że sama będę się malować- zamówiłam wczoraj porządny matujacy puder i utrwalacz makijażu- specjalnie wczesniej, bo musze sie nauczyc jak je umiejetnie dozowac, poza tym przetestuje je, ich trwalosc na innych weselach w czerwcu i lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Powoli zaczynam kompletować też kosmetyki 27.04.10, 15:56 ale puder matujący i fix spray to nie wszystko, chyba że naprawdę potrafisz się umiejętnie pomalować, włącznie z modelowaniem twarzy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Powoli zaczynam kompletować też kosmetyki 27.04.10, 16:17 no wiem, wiem, że nie wszystko przecież jeszcze bazy, podkład, cienie, właśnie dlatego już powoli zaczęłam teraz, żeby potem nie zbankrutować a umalować się cóż to za sztuka? Jest jakiś straszny lans na makijażystki do ślubu, a ja mówię temu nie, ponieważ sama siebie znam najlepiej, wiem w czym mi dobrze, co lubię, mam sprawdzone kosmetyki, dokupuję właśnie teraz te trwałe, profesjonalne i myślę, że będzie ok. Podstawą jest podkład, puder, wykończenie, jakoś podkreślę swoje rysy, podkreślę oczy. Nie planuję żadnych nowości w makijażu, ani kolorowych cieni,nie będę eksperymentować w dniu ślubu wszystko będzie raczej subtelne, w kolorach ziemi, z zaakcentowaniem kości policzkowych, skroni, no i oczu oczywiście itd. Będzie dobrze a że wszyscy mówią, że ładnie się maluję to chyba coś w tym jest. A dobre jakościowo kosmetyki zostaną mi przynajmniej na dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Powoli zaczynam kompletować też kosmetyki 27.04.10, 16:29 tutaj oczywiście jest to przerysowane i nie będzie to tak wyglądać,ale mniej więcej tak wymodeluję twarz bronzerem- te partie zaznaczone na ciemniejszy kolor, delikatnie zaznacze Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Powoli zaczynam kompletować też kosmetyki 27.04.10, 16:42 podoba mi się np.tak Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenka- wstępne zestawienie 23.04.10, 15:31 Zamówiłam dzisiaj buty- te do prawdziwej zabawy, czyli najważniejsze, bo musza być wygodne na całą część taneczną ciekawe jakie będą. Pan obiecał mi zrobić nr.36, ale tęgość większą, bo mam szeroką stopę. Jeszcze będę musiała jakieś na ślub upolować, jeśli się na te różowe nie zdecyduje Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Sukienka na poprawiny 27.04.10, 18:47 może trochę Cię rozczaruję...To że ładnie się malujesz to raz, ale makijaż musi być dostosowany przede wszystkim do kreacji, dwa oczywiście do Twojego typu urody. I uwierz mi, że siedząc przed lustrem trzymając kartkę z propozycją modelarzu twarzy możesz uzyskać nieciekawy efekt. Każda buzia jest inna i z każdej trzeba wydobyć lub ukryć co innego. Sama jestem wizażystką i nie sądzę, aby makijaż do ślubu był jakąś fanaberią. Po to się szkolimy, praktykujemy, a przede wszystkim wykonujemy makijaż próbny, aby efekt był idealny i zaakceptowany przez klientkę. Szczerze wątpię, że laik potrafi stworzyć idealny makijaż wieczorowy, a tym samym fotograficzny, że potrafi idealnie rozetrzeć granice, wydobyć oko, dodać świeżości. Oczywiście trafiają się pseudo profesjonalistki, które psują pozostałym opinie, ale...Może trafiałaś do tej pory na kosmetyczne czarownice I nie jestem tu złośliwa, żeby nie było Tak czy inaczej powodzenia. Mogę pomóc z doborem kosm. na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Sukienka na poprawiny 27.04.10, 19:29 wiem o tym i pewnie gdybym miała jakąś sprawdzoną kosmetyczkę to może bym się pokusiła, ale... - po 1sze nie mam takowej i nie chce isc w ciemno, bo nie wiem co mi zrobi i wezmie za to niezla kase - po 2gie nigdy nie bylam u kosmetyczki i jakos zawsze makijaz mialam dość trwaly i odpowiedni do okazji - po 3cie jeszcze poczytam o takim specjalistycznym makijazu jak mowisz i na pewno nie bede siedziec z kartka przed lustrem, bo nigdy tak nie robie Myslę, ze Kryolan, Revlon, Art Deco, Este Lauder są dobrymi firmami i mimo wszystko mi sie uda, ale jak masz jakies rady co do techniki, kosmetykow itd. to chętnie przyjme, pisz na derenka@o2.pl chcę właśnie użyć bazy pod podkład kryolan, podkładu revlon colorstay, pudru anti shine kryolan, bazy pod cienie art deco, fixer spreya kryolan, cienie revlon, co jeszcze możesz polecic?A moze jakas sprawdzona wizażystka z okolic sandomierza, tarnobrzega?Dzięki ze wszelkie sugestie Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Sukienka na poprawiny 27.04.10, 22:38 Kryolan najbardziej mi się z tego zestawienia podoba Tak na poważnie, to trzeba trochę wiedzy, wprawy i treningu jeśli chodzi o właściwe modelowanie. Stąd moja sugestia co do kartki Napiszę jutro na priv, dziś już padam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
asiu-la83 Re: Sukienka na poprawiny 28.04.10, 09:21 Derenka poszukaj moze na lokalnych forach jakies wizazystki. ja wlasnie tak znalazlam i juz sie z nia umowilam jak bede szla na wesele do kumpeli. sprawdze jak maluje i jak cos wezme ja tez potem na swoj slub a koszt to 70zl wiec cena ok. no i ta moja tez maluje Kryolanem, chanelem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Sukienka na poprawiny 28.04.10, 11:54 już tak zrobiłam dawno i nadal nic Odpowiedz Link Zgłoś
derenka pierwszy taniec 28.04.10, 17:19 może to, bo słowa pasują i melodia, choć stara, ale ładna aro7777.wrzuta.pl/audio/8cPIciKOyPh/krakusy_-_bede_wierny_ci albo to i wtedy zatanczymy cza-czę dano2005.wrzuta.pl/audio/5pBu8G2Zj32/krystyna_gizowska_-_wisniowy_sad tylko ciekawe czy nam kapela zagra Odpowiedz Link Zgłoś
derenka przyszły mi już buty taneczne :) 29.04.10, 13:46 jestem bardzo zadowolona, bo sa jeszcze ladniejsze niz na zdjeciu wygladaja tak: a tu inaczej nieco zapiete Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: przyszły mi już buty taneczne :) 29.04.10, 13:51 wow pierwszy raz na tym forum podobają mi się buty taneczne dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: przyszły mi już buty taneczne :) 08.05.10, 17:44 Jak na buty taneczne to nawet ładne. A i wygodne na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
marsmig Re: przyszły mi już buty taneczne :) 08.05.10, 20:21 ładne są mam trzy pytania: 1. czy są z satyny, czy ze skóry? 2. gdzie zamawiałaś? 3. ile cm ma obcas? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: przyszły mi już buty taneczne :) 09.05.10, 11:17 wierzch satyna, reszta skóra, bardzo mięciutka, fajna obcas ma 7cm, ale przy zamówieniu możesz sobie wybrać różne wysokości. Zamawiałam na allegro po bardzo okazyjnej cenie 85zł więc jestem happy,że mi się tak udało, bo w sklepach tanecznych są po 170-200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka zastanawiam się czy... 08.05.10, 17:37 takie buty do mojej sukni na ślub(zamiast tych pastelowo różowych jasnych) to już będzie przegięcie? Pasowałyby czy już nie, zbyt różowiaste oczywiście taki byłbby bukiet- tylko z czego? I kwiat we włosach.Oceniajcie Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: zastanawiam się czy... 08.05.10, 17:45 Kolor ok ale mnie się te buty nie podobają, zwłaszcza ta falbanka(?). Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: zastanawiam się czy... 08.05.10, 18:00 no cóż, o gustach się nie dyskutuje, dla mnie są super ale właśnie na ślub to kolor za krzykliwy, gdyby był ciut jaśniejszy to bym na bank w nich poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: zastanawiam się czy... 08.05.10, 18:03 aha- parkiet jak widać w opłakanym stanie ale to zdj robione na studenckiej stancji, więc nie ma się co dziwić, marmurów nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: zastanawiam się czy... 08.05.10, 19:28 Cudne buty - o kolor i falbanka ale mz za ostre do sukni Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Dla rodziców 14.05.10, 21:06 Ostatnio spodobały się nam takie zestawy myślicie, że mogą być jako taki mały upominek, jako dodatek do kwiatów- bukietów? W zestawie: żel do kąpieli 100mlx2, mydełko Rafael w kształcie aniołka, perełki do kąpieli. Wiem, że przyszła teściowa lubi takie rzeczy, moja mama raczej też. Byłoby to trochę inne niż tradycyjne kosze kwiatów. Albo np. mamom te kosmetyki, a ojcom takie koszulki z napisem Super Teść Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: Dla rodziców 14.05.10, 22:17 Koszulka, mydełko-aniołek... straszna tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Dla rodziców 14.05.10, 22:27 czy ja wiem czy tandeta, może po prostu popatrz na to z innej strony- koszulka na pewno rozbawi naszych ojców i będą w niej chodzić, mamy zaś zrelaksują się przy aromatycznej kąpieli, po weselnych tańcach chcemy żeby pojawiło się może coś innego niż kosze kwiatów, a nasi rodzice są wyluzowanymi ludźmi i nie obrażą się za np. śmieszną koszulkę. Aha, od razu mówię, że na żadne fundowanie SPA lub Rolexy nas nie stać, więc tak czy inaczej tandetą powieje dla niektórych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: Dla rodziców 14.05.10, 23:32 Ale można kupić ładny zestaw kosmetyków do kąpieli, a nie coś z mydełkiem-aniołkiem. Bynajmniej nie należę do osób, które są za tym żeby rodzicom wręczać bardzo drogie prezenty w ramach weselnego podziękowania. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Dla rodziców 14.05.10, 23:36 O ile koszulki jeszcze są ok, bo rozumiem, że miało być z przymrużeniem oka to te kosmetyki mi się nie podobają. Jest mnóstwo fajnych i ślicznie zrobionych zestawów. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Dla rodziców 15.05.10, 09:06 Ten zestaw jest ze starej mydlarni, więc na żywo na pewno nie jest jakiś tandetny, ale dobrze wykonany. Mam jeszcze takie typy: - kula do kąpieli z masłem shea i brokatem- jako taki gadzet - albo taka mydlaną roladę, fajnie to wyglada - albo takie zestawy, tylko musiałabym zapytac czy wyhaftowaliby "mama"/"tata" lub "tesciowa"/"tesc". Dziewczyny, a propos, dajcie linki o tych fajnych zestawów o któych mówicie, moze o czyms nie wiem, a chcialabym wlasnie kupic cos w tym stylu, bo wiem, ze sie spodoba i bedzie uzyteczne Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Dla rodziców 15.05.10, 09:08 nie wkleił mi się ten zestaw, więc raz jeszcze aha, te rolady byłyby jakoś fikuśnie zapakowane oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: Dla rodziców 15.05.10, 13:23 Te rolady sa super, bardzo ladnie pachna - ale ja na Twoim miejscu po prostu wybralabym sie do Starej Mydlarni i skombinowala jakis zestaw - maja tam tyle super kosmetykow, ze szkoda kupowac tylko sami\o mydlo, tym bardziej, ze ono sie raczej powoli zuzywa. Ja bym osobiscie wolala dostac zestaw taki np: kilka kawalkow tej "rolady" w roznych zapachach, jakas kule brokatowa, balsam do ciala, maske do wlosow, peeling (maja tam bardzo fajne, z solami z Morza Martwego)... Wszystko to ladnie zapakowac i jest fajny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Dla rodziców 15.05.10, 13:28 faktycznie tak lepiej,dzięki ale gdzie są ich sklepy? maja stacjonarne? bo nawet chyba swojej strony nie maja.. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Kolczyki 21.05.10, 20:20 dziewczyny, znając już ogólnie moją całość - suknia, styl dodatków itd. powiedzcie proszę które kolczyki beda bardziej pasowac - w srebrze, czy zlocie? Mi sie wydaje, ze przy smietanowej sukni to w zlocie, ale wole sie poradzic a któy wzor najladniejszy? aha, jestem taka srednia blondynka, mi jasna, ni ciemna Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: Kolczyki 21.05.10, 22:53 Z kolczykow tak mysle, ze zlote Podobaja mi sie 4 od gory najbardziej. A co do Starej Mydlarni, to maja sklep internetowy, wpisz sobie w wyszukiwarce nazwe i chyba pierwszy link to jets to. Co do miasta, to nie wiem skad jestes, ale np u nas w Krk jets pare sklepow, gdzie na pewno widzialam ich produkty, bodajze na Starowislnej oraz Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka menu ustalone :) 11.06.10, 20:50 U nas to jak najbardziej tradycyjne jedzonko będzie, żeby wszyscy lubli ok. godz. 17 powitanie chlebem, solą itd ok. 17.30 obiad: rosół oraz na 2danie kieszeń schabowa z nadzieniem pieczarkowym, z ziemniakami i bukietem surówek ok. 18.30-19.00 deser- lody z owocami i polewą ok. 20.00 bogracz (to chyba coś w stylu strogonowa) ok. 23 pstrąg z frytkami i surówką z kapusty kiszonej ok. 1.00 suropieki wołowe w sosie chrzanowym z ryżem z warzywami i chyba jakąś sałatką/surówką ok. 3.00 barszcz czerwony z krokietem Z przystawek to roladki z łososia, galareta drobiowa i wieprzowa, jajka faszerowane, sałatka grecka, schab w galarecie, śledź w oleju i po cygańsku, sałatka jarzynowa, wędliny, bukiet zielonych warzyw sezonowych no i oczywiście owoce, tort, napoje, soki, woda, wódka, wino, inne alkohole w barku. Doradźcie mi tylko czy do tych suropieków - to są jakieś staropolskie zrazy, dać ryż z warzywami, czy kluski śląskie? Co bardziej pasuje?Bo ponoć można zmienić. Aha, właściciel mówi, że może będzie dla nas jakaś niespodzianka w trakcie wesela gratis chodzą słuchy, że może to być pokaz sztucznych ogni miło z ich strony Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: menu ustalone :) 11.06.10, 22:06 wydaje mi sie, ze do zrazow bardziej jednak pasuja kluski slaskie ogolnie menu wydaje sie byc fajne, a i milo, ze bedziecie miec niespodzianke Odpowiedz Link Zgłoś
derenka co nowego :) 03.08.10, 22:50 wszyscy goście już zaproszeni, garnitur kupiony, jeszcze tylko buty i spinki dla Pana Młodego. Moja biżuteria też kupiona. Aha, babcia podarowała mi pierścionek prześliczny i pamiątkowy do tego, bo dziadek kupił jej na 50 lecie ślubu go i dała go mnie, aż się wzruszyłam trzeba będzie go tylko zmniejszyć i chcę w nim iść do ślubu. Chciałam też iść do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy,ale usłyszałam, że do 21 to już za późno i lepiej nie ruszać,co Wy na to? W sumie boję sie, ze moga mi cos popsuc i bedzie jakis nagly wysyp pryszczy, a tego nie zniesę a ze nie jest tak zle, to chyba tak zostawie. Byłam dziś u 1 spowiedzi przedslubnej. W czwartek mam wieczór panieński nie wiem co jeszcze. Aha musimy zamowic kwiaty dla rodzicow, bo bukiet juz zamowilam z rozowych storczykow i kremowych roz. Mam już kieckę na poprawiny- niebieską ołówkową- taka jak chciałam. Brak mi jeszcze butów- mysle o cielistych lub czarnych. musimy jeszcze zrobic winetki i podziekowania gosciom, oraz nagrac muzyke na poprawiny. Sporo przed nami, tym bardziej , ze to tylko 2,5tyg i zaczynam sie coraz bardziej stresowac Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: co nowego :) 03.08.10, 22:50 az z tego wszystkiego dzis ze swiadkowa obaliłyśmy winko Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: derenka- wstępne zestawienie 19.08.10, 19:49 to już pojutrze zaczynam się już denerwować nieco...3 majcie kciuki i bukujcie pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
adynka Re: derenka- wstępne zestawienie 19.08.10, 20:13 Powodzenia A pogoda zamowiona wiec relax Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa_panienka Re: derenka- wstępne zestawienie 19.08.10, 20:15 Będzie dobrze. A pojutrze ma być pięknie sobota Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: derenka- wstępne zestawienie 19.08.10, 20:47 Trzymam kciuki i dmucham na chmury. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Derenka wzywana! :) 23.08.10, 12:53 Do złożenia relacji i wrzucenia zdjęć. Jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Derenka wzywana! :) 27.08.10, 18:23 Już już oczywiście było świetnie, cudownie etc., etc. był to naprawdę nasz jedyny, niepowtarzalny dzień, pogoda, zdrowie i humor dopisały, więc to najważniejsze powiem Wam, że co mnie dziwi najbardziej - nie stresowałam sie aż tak jak myslalam. Gorzej było 2 dni przed, ale w dzień slubu było naprawde niezle. Jedzonko, muzyka, dekoracje itd. udane, goście zadowoleni to też ważne. Tu są foty fotoforum.gazeta.pl/u/derenka.html Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Derenka wzywana! :) 27.08.10, 19:03 Dere, wszystko idealnie w moim guście. Suknia,bukiet, fryzura i welon! przepięknie,gratulacje raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
asiu-la83 Re: Derenka wzywana! :) 27.08.10, 19:23 Piękna dziewczyna, więc pięknie wygląda Ale żeby nie było tak słodko to przyczepię się do wielkości bukietu, kwiaty bardzo ładne, ale mz bukiet powinien być dużo krótszy. Jesteś niska, więc z mniejszym być wyglądała lepiej. Ale bije od Was radość i szczęście, a to najważniejsze. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
ferworia Re: Derenka wzywana! :) 27.08.10, 19:30 Ależ Wy jesteście szczęśliwi na tych zdjęciach! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Derenka wzywana! :) 27.08.10, 22:26 wiem, wiem, bukiet to w ogóle osobna kwestia, przeżyłam z nim horror w dniu ślubu i prawie się poryczałam okazało się, że ta kwiaciarka to chyba totalna pomyłka natury i nie ma za grosz talentu, bo zrobiła mi zupełnie co innego niż chciałam. Dobrze, że znalazła się druga i o tyle życzliwa, że poprawiła mi go na tyle, na ile się dało. Ech...długo by opowiadać...ale nic nie może być przecież idealnie efekt końcowy nie był zły, ale grubo było jak go zobaczyłąm po raz pierwszy. Ten bukiet oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Derenka wzywana! :) 16.09.10, 12:18 Darenko pieknie wygladaliscie, moje gratulacje! Przykro mi z powodu bukietu, z drugiej strony wydaje sie on tak prosty,ze nie chce mi sie wierzyc ,iz mozna go w jakikolwiek sposob zepsuc.Ale nie przejmuj sie, w ogolnym rozrachunku, przy twojej promiennej twarzy nawet nikt sie nie zorientuje,ze cos jest nie tak Sukienka swietnie dopasowana, makijaz ,kolczyki rowniez.Sliczna,prosta i z klasa fryzura. Duzo szczescia na nowej drodze zycia Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: Derenka wzywana! :) 16.09.10, 14:04 Gratuluję! Rzeczywiście bukiet wydaje się być za duży nieco,ale nie to jest przecież najważniejsze! Super,że to był niezapomniany dzień,bo to się liczy. Tak jak nie lubię welonów to Twój jest przepiękny. Fajna, uśmiechnięta para... a właściwie małżeństwo p.s Gdzie kupiłaś różowe buciki? Są śliczne, odpowiadałyby mi kolorystycznie I obcas chyba nie jest taki wysoki,co też by mi odpowiadało. Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Derenka wzywana! :) 16.09.10, 17:45 buty kupiłam na allegro za całe 45zł Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: Derenka wzywana! :) 16.09.10, 18:02 derenka napisała: > buty kupiłam na allegro za całe 45zł wow!!! poważnie????? to się nazywa dopiero udany zakup A wygodne były?? Odpowiedz Link Zgłoś
derenka Re: Derenka wzywana! :) 16.09.10, 18:25 nie sa najgorsze, ale zdjelam je zaraz po 1 tancu, bo wiadomo, na upale bylam w nich juz od 14, wiec mi sie noga zmeczyla i zmienilam Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mujer Re: Derenka wzywana! :) 17.09.10, 11:53 Gratulacje fajne zdjecia - to w Twojej galerii - nk1 - jak zobaczylam Twoja talie to mi szczeka opadla z wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
brzuchaczek Re: derenka- wstępne zestawienie 11.04.13, 14:23 Ok wiem ,że kobiety tego sobie nie mówią i może to dziwnie zabrzmi ,ale masz przepiękny biust a co do ślubu widać ,że na luzie bez zbędnego stresu a przede wszystkim widać szczęście .Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś