Dodaj do ulubionych

Różne koncepcje czyli Zia86 wychodzi za mąż!

• zia86 Suknie 27.04.10, 12:57
      Znalazłam fajną firmę, podobają mi się niektóre sukienki, zwłaszcza te
      lejące które byłyby na 1 taniec i ewentualne przyjęcie. smile
      Suknie
      Idę je przymierzyć za raz. smile
      • zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:04
        Odkryłam przypadkowo salon z włoskimi sukniami ślubnymi i poszłam na
        przymiarkę. smile Myślałam, że znajdę może coś na pierwszy taniec fajnego
        i w ogóle tak sobie zbadać tą firmę bo nie słyszałam. Miło spędziłam
        czas ale fajerwerków żadnych nie poczułam. Ale zdjęcia mam. smile
        Zdjęcia
        • miya86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:11
          Niestety ale nic ciekawego, a przynajmniej nie dla Ciebiesmile
        • inaa1 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:30
          najładniejsza to ta z czarnymi aplikacjami.

czy ja dobrze widzę, czy to tylko złe światło, że masz intensywnie błękitne
          cienie na powiekach i równie intensywnie czerwoną szminkę?
          to taki zestaw... eee... no wiesz...
          • zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:37
            Nie to tylko światło, cienie były biało srebrne a szminka jasna z
            błyszczykiem.
            • ikikik Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 20:05
              Zia, dziecko, nie używaj takiego koloru cieni.

Makijaż, suknie, twoja figura. Wszystko to daje efekt głównej bohaterki
              ,,Gnijącej Panny Młodej".
        • inaa1 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 18:51
          i jeszcze jedno. ilekroć czytałam Twoje opisy przygotowań, jak ważne są dla
          Ciebie dekoracje, estetyka, itd., tylekroć wyobrażałam sobie, że jesteś świetnie
          wyglądającą, zadbaną dziewczyną z nienagannym makijażem, ładną fryzurą.

tymczasem kiedy pokazujesz zdjęcia mam potworny, estetyczny zgrzyt.
          może przez tą ,,surowość" zdjęć (tzn. bez obróbki, specjalnej stylizacji, nie
          mówiąc już o kiepskiej jakości samej fotografii) sprawiasz wrażenie... zaniedbanej.
          • zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:40
            Na pewno jest to wina zdjęć i oświetlenia po części, w lustrze jak się
            przeglądam to nie wyglądam tak źle. wink Ale oprócz tego wyszłam na tą
            przymiarkę tak spontanicznie z domu, po 3 godzinach od wstania także
            nie można wymagać cudów. wink
            • bell82 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:55
              oj nie, wg mnie bardzo nieciekawe te sukienki..dodatkowo niektore niefajnie
              podkreślają twoja szczupłość przez co jestes przytłoczona przez kiecke
            • whitesauber Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 21:12
              taaa myślałby kto, ze to prawda. Usta masz intensywne rózowe jak baba ze staganu i nie wciskaj kitów, ze to Twój naturalny kolor. Przytyc musisz dziecino, bo Twój men wygląda przy tobie jak pączek w maśle, zajezdzi cie jeszcze trochę.
              • zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 21:20
                Żeby to takie proste było przytyć. wink Od dziecka tak mam nic nie
                poradzę, nigdy się nie odchudzałam, jem mnóstwo słodyczy i dalej tak
                mam. wink
        • budyniowa123 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:01
          ja chyba nie mam dostępu do zdjęć
          to jest publiczny album?
          • emily_valentine Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:28
            Ja też nie widzę zdjęć. Oprócz 2 z sylwestra, gdzie masz całkiem
            fajną niebieską sukienkę.
            • zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:36
              Oj coś się zepsuło, nie umiem dojść z tym programem do ładu, już
              naprawiam. smile
              • zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 19:37
                Już działa. smile
                • blue.bluebell Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 20:03
                  Ewentualnie suknia z aplikacjami, fotka 10 i 11 (i chyba na 12-tej jest
                  zbliżenie na aplikacje), ale nie, nic tu nie oszałamia.

• zia86 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 20:13
                    No wiem, że nic nie oszałamia ale cóż. Mam nadzieje, że jutro będę
                    miała dla was i dla siebie coś dużo fajniejszego. smile
                • emily_valentine Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 20:28
                  Ze wszystkich sukienek o dziwo najbardziej podoba mi się pierwsza. I
                  chyba najlepiej w niej wyglądasz. Ale tak ogólnie to bez szału,
                  żadna nie zachwyca.
        • arwena84 Re: Suknie - przymiarka zdjęcia 27.04.10, 22:09
          Nie mam do nich dostępu sad A też chciałabym zobaczyć. ;]
    • zia86 Problem 27.04.10, 20:31
      Dostałam maila od pani florystki nr 1, która piszę, że może mi ofertę
      początkiem maja wysłać a konkretną wizją zająć się dopiero potem bo
      ma dużo na głowie a mój projekt jest obszerny i nie można go robić po
      łepkach. I teraz nie wiem co robić. Bo podobają mi się aranżacje
      ślubne florystki nr1, ma też więcej doświadczenia, znowu florystka nr
      2 ma bardzo ładne dekoracje normalne ale nie do końca pamiętam jej
      aranżacje ślubne, ma mniej doświadczenia ale jest bardziej
      zaangażowania. Co radzicie?
      • emily_valentine Re: Problem 27.04.10, 20:40
        Poczekać wink

A tak w ogóle to idź już spać, bo się na jutro nie wyśpisz tongue_out
        • zia86 Re: Problem 27.04.10, 20:56
          No tak tylko decyzje muszę podjąć do końca tygodnia.
          • bell82 Re: Problem 27.04.10, 21:13
            zia86 napisała:

> No tak tylko decyzje muszę podjąć do końca tygodnia.
            >

o naiwnosci ;] tak ci powiedziała ta babka??? big_grin nie wierz w takie rzeczy,
            kolejny chłyt marketingowy
    • zia86 437 28.04.10, 05:24
      Ok wyruszam. Jejku jaka to nienormalna godzina, przecież ona nie
      istnieje. wink
      Spodziewajcie się obszernej relacji raczej późniejszym wieczorem, mam
      nadzieje, że coś upolujemy. smile
      • jkk27 Re: 437 28.04.10, 18:14
        Spójrzmy prawdzie w oczy-zia wygląda w białym bardzo niekorzystnie,
        do tego bladość i chudość. Suknia powinna być z rękawami, zeby to
        wszystko zakryć. Z kolorem sukni niestety nie da sie nic zrobić...
        • next_exit Re: 437 28.04.10, 21:04
          Ja dzisiaj przegladam w empiku jakis katalog mody slubnej, i byly pokazane
          miedzy innymi suknie JP. I byla tez ta suknia wybrana przez Zie. Musze przyznac,
          ze dopiero teraz zobaczylam ja na duzym zdjeciu, i zobaczylam ze na gorsecie ma
          ona ponaszywane kwiaty z koronki lub czegos podobnego.. i niezbyt mi sie to
          jakos podoba. Myslalam ze gora tej sukienki jest gladka a dol taki 'wielki'. I
          jeszcze, uwazam ze Zia powinna miec co najmniej szelke na szyje w sukni. W tym
          katalogu byly tez piekne suknie z taka wlasnie szelka.
          • zia86 Re: 437 28.04.10, 23:50
            Hej! smile
            Wróciłam. smile Było super ale padam, relacja i wszystko jutro.
            Ale jakie tam były kiecki... A, nie wiem które wybrać. wink
            • emily_valentine Re: 437 29.04.10, 11:33
              No Zia, mam nadzieję że się już wyspałaś, więc dawaj tę relację, bom
              ciekawa jak było big_grin

• zia86 Re: 437 29.04.10, 11:42
                Wyspałam. smile Właśnie piszę relacje. wink
    • zia86 Relacja - Warszawa 29.04.10, 12:14
      W międzyczasie jak walczę ze zdjęciami opiszę co się wczoraj stało.

Wstałam o barbarzyńskiej porze, napisałam posta na forum i już trzeba było uciekać. O 5 rano moje decyzje nie są zbyt trafne i ubrałam się dobrze na podróż ale na przymiarki już nie bardzo. wink
      Potem okazało się, że nie mam gotówki w portfelu(cud, że udało mi się zapłacić za taksówkę na dworzec) i 5 minut przed odjazdem pociągu szukałam bankomatu. Udało się i pociąg o 6:25 odjechał ze mną w środku. smile
      Podróż była dość przyjemna i nasze koleje poprawiają się przynajmniej na odcinku Kraków-Warszawa. Na Zachodnim wsiadła Emi i pojechałyśmy do Wschodniego, bo oba salony które chciałam odwiedzić były na Pradze.
      Z małymi przygodami ale dotarłyśmy do pierwszego salonu. Co ciekawe salon mieścił się w domku, jednak w środku był bardzo ładny i duży.
      Pan miał niestety tylko 8 sukienek Jesusa Peiro i to nie te które chciałam przymierzyć. Jednak nie zraziłam się i przymierzyłam wszystkie 8. Musiałyśmy trochę poczekać w międzyczasie oglądałyśmy katalogi, nic oprócz Jesusa Peiro nam się niestety nie spodobało.
      Emi rozsiadła się na kanapie z aparatem a ja poszłam przymierzać z panią(żoną?).
      I zaczęłam przymierzać a Emi ochoczo robiła zdjęcia(często z zaskoczenia także nie przestraszcie się niektórych min. tongue_out)

Model 113
      https://www.mlodaimoda.pl/images/stories/jesus-peiro-2010/jp113/jp113-1-b.jpg

To pierwszy model który przymierzyłam, nie był to strzał w 10 ale od razu poczułam inność tych sukien. Lekkie, zwiewne, wykonane z pięknych materiałów, nie potrzeba do nich halek, same ślicznie się układają.

Model 140
      https://www.mlodaimoda.pl/images/stories/jesus-peiro-2010/jp140/jp140-2-b.jpg

Trochę jak gejsza. wink Bardzo mi się podobał,Emi powiedziała, że dobrze mi w takich trochę przy ciele i rozszerzanych w litere A. Fajne też były te ramiączka. Czułam się bardzo dobrze, próbowaliśmy do tego welon ale orzekłyśmy, że welon do tych sukien nie pasuje. Potem włożyłam woalkę Emi ze ślubu(swoją drogą śliczną) i w niej już przymierzałam do końca.

Model 143
      https://www.mlodaimoda.pl/images/stories/jesus-peiro-2010/jp143/jp143-1-b.jpg

W życiu bym nie zwróciła uwagi na tą suknie przeglądając katalog. Na żywo, bajka! Nie widać tego na zdjęciu ale mają przepiękne broszki, styl i klasa. Coś pięknego. Po raz pierwszy spadło na mnie błogosławieństwo sukni ślubnej kiedy w niej stałam! Skromna ale stylowa i ten pas z broszką nadaje jej charakteru, mogłam wychodzić z salonu i iść do ślubu.
      Emi śmiała się, że pan specjalnie ustawił te suknie żeby każda była ładniejsza od poprzedniej.

Model 179
      https://www.mlodaimoda.pl/images/stories/jesus-peiro-2010/jp179/jp179-1-b.jpg
      Bardzo ładny ale nie dla mnie, nie podobała nam się góra, za to dół był bardzo fajny.

Model 104
      https://www.mlodaimoda.pl/images/stories/jesus-peiro-2010/jp104/jp104-1.jpg
      To był nasz typ 2! wink Również piękna, cudowny tył z trenem, leciutka i wygodna. Nie podobało mi się tylko, że rozcięcie z przodu było bardzo długie i bałam się, że nie miałabym co tam wsadzić, ale na mój rozmiar byłoby trochę mniejsze.

Model 176
      https://www.mlodaimoda.pl/images/stories/jesus-peiro-2010/jp176/jp176-1-b.jpg
      Fajny ale nie dla mnie. W sumie nic więcej nie umiem o nic powiedzieć.

Model 174
      https://www.mlodaimoda.pl/images/stories/jesus-peiro-2010/jp174/jp174-1-b.jpg
      Również super ale też nie dla mnie, moim zdaniem dla dojrzalszej PM. Ale super wykonany, niesamowity materiał i znowu przepiękna szarfa z broszą.

Model 170
      https://www.mlodaimoda.pl/images/stories/jesus-peiro-2010/jp170/jp170-1-b.jpg
      To nasz 3 typ! Zwiewny, lekki, bardzo dziewczęcy a z bolerkiem byłby cudowny(niestety w salonie go nie było), pomimo, że bałam się, że takie modele odcinane nie są dla mnie to w tym było mi wyjątkowo dobrze. Pazura nadawała mu ta ozdoba która na żywo wyglądała równie stylowo i pięknie jak na zdjęciu.

Potem wróciłyśmy jeszcze do modelu 143, jest w opcji z dwóch materiałów(surówka jedwabna i jakiś jedwab) i zastanawiałyśmy się który leszy. Emi była bardzo pomocna i zadała mnóstwo szczegółowych pytań, mięła i prostowała te sukienki. wink Następnie przymierzyłam taki rozłożysty model San Patrick żeby zobaczyć jak mi jest w takim fasonie(był podobny do modelu 146 z Jesusa)i okazało się, że bardzo dobrze mi w takich fasonach.
      Ubrałam się i porozmawiałam z panem o warunkach zamówienia, pan był niesamowicie zaangażowany w swoją pracę, opowiadał nam o pokazach, sukniach, konkurencji itd. Bardzo przyjemnie się z nim rozmawiało. smile Niestety okazało się, że będę musiała dopłacić 15% ponieważ muszę mieć szytą tą suknie na indywidualne zamówienia. Jednak ceny rozczarowały nas baaaardzo pozytywnie. smile

Zamówiłyśmy taksówkę, bo Emi zarządziła, że ona już komunikacją miejską jechać nie będzie bo się znowu pogubimy. wink Dojechałyśmy więc szybciutko do Promenady. Niesamowite to centrum handlowe, mnóstwo super marek których u nas niestety nie ma.
      Miałyśmy się udać do atelier Zienia ale najpierw poszłyśmy coś przekąsić. Emi jest w końcu w błogosławionym stanie i musi odżywiać się regularnie. Mały zniósł bardzo dobrze te całe przymiarki i spał cały czas. wink
      Nie byłyśmy przekonane co do tego atelier dlatego zanim tam doszłyśmy to wstąpiłyśmy do sklepu z ciuszkami dla maluchów i sklepów z butami.
      Jednak bardzo miło się rozczarowałyśmy. Dziewczyny jak tylko macie okazje odwiedźcie ten sklep! Mnóstwo sukien ślubnych, długich i krótkich, zdjęcia na stronie w ogóle nie oddawały ich uroku. Większość wykonana z muśliny albo jedwabiu, piękne materiały, świetnie uszyte. Jak zaczęłyśmy z Emi wybierać to musiałyśmy się wstrzymać, bo w przymierzalni zabrakło miejsca. tongue_out Wszystkie były oczywiście za długie i za duże(choć tutaj było lepiej bo miały rozmiar 36/38). Pani była również miła i bardzo pomocna. smile Taka widać, że lubiła swoją pracę.
      Przymierzyłam pół sklepu i jakbym miała się zdecydować to bym nie umiała. tongue_out

Najpierw ubrałam tą ale z moim brakiem biustu to była porażka(choć suknia niesamowita, dla kogoś z większym biustem świetna)

https://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/12067/zoom/galeria_we_dwoje_11.jpg
      2 miały fajną górę, coś się działo koło biustu i powiększały mi te okolice. Jedna nam się bardzo podobała z przodu ale z boku już nie bardzo. Emi na początku każdą chciała poprawiać. tongue_out
      Jedna to była ta a drugiej nie mogę znaleźć.
      https://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/12067/zoom/galeria_we_dwoje_28.jpg

Przymierzałam też słynnego ptaka(w której brała ślub Cichopek i Steczkowska) leżał zadziwiająco dobrze choć był oczywiście za długi.
      https://img.interia.pl/kobieta/nimg/b/d/Suknie_slubne_Macieja_3294712.jpg

Jednak najbardziej mi się podobała ostatnia jaką przymierzyłam długą, z kokardą z tyłu i takim al'a szalem który z niej wychodził, można było go puścić po ziemi albo założyć na szyję.
      Potem przymierzałam krótkie i w prawie każda mi się podobała. Najpierw przymierzyłam taką z lat 50, super była ale potem przymierzyłam drugą, złożoną z takich dużych plis i to było to. To co miało pokazać to pokazało a to co miało zatuszować zatuszowało. Przymierzyłam ją w dwóch wersjach z paskiem kolorowym i białym z kamieniami. W ogóle to muszę powiedzieć, że mają tam cudowne te paski a teraz jak przeglądam katalog odkryłam też super stroiki(czemu my ich Emi wczoraj nie widziałyśmy?).
      Emi chciała mnie ubrać w prawie każdą sukienkę jaka tam była ale prawdą jest, że Zień nie miał ani jednej brzydkiej sukni.
      Przymierzyłam jeszcze krótkie suknie w kolorze, jedną różową taką bombkę(szukałam dla druhen) i drugą taką granatową. Aha i jeszcze jedną zbroje, która nie miała pleców. wink
      Wyszłam bardzo zadowolona, na pewno tam wrócę. smile Niestety wszystko było w pośpiechu bo musiałyśmy się spieszyć, jeden dzień to zdecydowanie za mało na takie zakupy. wink
      c.d.n.
      • emily_valentine Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 12:27
        E tam, ciąża to nie choroba tongue_out

Ja widziałam jeden stroik u Zienia. Był na stoliku z katalogami.
        Nawet go sobie przymierzyłam. Całkiem "ciekawy" był, choć nie wiem
        czy bym go na ślub założyła wink

Zapomniałaś o sukience od Evy Minge big_grin

• zia86 Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 12:57
          A tak zapomniałam! tongue_out Byłyśmy w sklepie Evy Minge i tam była jedna
          suknia ślubna ale wyglądała jak duży ptak, była bardzo ehm...
          ekstrawagandzka. ;P I jeszcze była niemiła pani.
      • blue.bluebell Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:07
        Model 104 Jesusa Peiro jest bardzo, bardzo, bardzo fajna! Niby
        skromna, ale z pazurem - mój typ (niech no jeszcze Ciebie w niej
        zobaczę).
        • lvivianka Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:11
          ja poprosze smile
        • kitka20061 Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:12
          To i ja chętnie pooglądam zdjęciasmile
          • next_exit Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:16
            ja tez poproszesmile i przeczytaj co napisalam wyzej o twojej sukience nr 1.
          • emily_valentine Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:21
            Ja dodam tylko, że Zia to bardzo miła dziewczyna. W każdym sklepie
            chętnie by kupiła wszystko i za każdym razem mówiła obsłudze, że na
            pewno wróci i coś kupi. Urocze big_grin

A tak mniej więcej Zia wygląda na zakupach wink

https://images42.fotosik.pl/143/fab96e30fdadaac2med.jpg

Zia, szykuj nowy wątek smile

• dorothy_mills Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 13:26
              Emily ale mnie rozbawiłaś big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Dziewczyny po zarchiwizowaniu się wątku bardzo proszę wysyłajcie prośby o zdjęcia na @ do ZIA smile
            • kitka20061 Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 14:25
              emily_valentine napisała:

> Ja dodam tylko, że Zia to bardzo miła dziewczyna. W każdym sklepie
              > chętnie by kupiła wszystko i za każdym razem mówiła obsłudze, że na
              > pewno wróci i coś kupi. Urocze big_grin
              >
              > A tak mniej więcej Zia wygląda na zakupach wink
              >
              > https://images42.fotosik.pl/143/fab96e30fdadaac2med.jpg

Opis idealnysmile Udało Ci się to emily, masz talent.
              • zia86 Re: Relacja - Warszawa 29.04.10, 17:43
                Oj rzeczywiście ci się to Emi udało. wink Co ja zrobie, że wszędzie tacy
                mili(w większości) ludzie i sprzedają takie ładne rzeczy. wink
    • zia86 Relacja - Warszawa cz.2 29.04.10, 12:54
      Potem zawitałyśmy w Galerii Mokotów, ulubionej galerii Emi.
      Ruszyłyśmy na poszukiwanie biżuterii. Odwiedziłyśmy Red Rubin o
      pokazałam Emi te obrączki z szafirami
      https://lh4.ggpht.com/_bkAGsQ8fpVg/S9lEEam5lgI/AAAAAAAAATE/TgsjuI
f4T5c/v%20060%20modified.jpg

https://lh4.ggpht.com/_bkAGsQ8fpVg/S9lEEhjcVoI/AAAAAAAAATI/1rjUUl
IWwoc/v%20061%20modified%20modified.jpg

https://lh3.ggpht.com/_bkAGsQ8fpVg/S9lEEygqFxI/AAAAAAAAATM/aLBQ-
5L2dhw/s912/v%20062.JPG

Oglądałyśmy też śliczny naszyjnik diamentowy z małymi kolczykami do
      niego, klasyczne i nadające się do każdej sukienki. wink
      Potem poszłyśmy do Kruka, były dwie pary fajnych kolczyków ale nic
      nam nie zaiskrzyło.
      Następnie poszłam do Arent'n Art, który jest tylko w Warszawie, żeby
      zobaczyć te obrączki z szafirami, niestety nie było tego modelu co
      chciałam a obsługa była bardzo średnia, nie podobały mi się też te
      obrączki, na zdjęciu wyglądały lepiej.
      Zahaczyłyśmy też o Apart ale nie było żadnych kolczyków które
      chciałyśmy obejrzeć.
      Weszłyśmy do sklepu który nazywa się Noble Place i ma biżuterie,
      pióra, zegarki znanych projektantów. Tam zajęła się nami bardzo
      kompetentna i miła pani. smile
      Przymierzałam dwie różne obrączki. Najpierw takie bardzo oryginalne z
      czterech rodzajów złota z Boucheron. Fajne(narzeczonemu się podobały
      jak mu pokazałam w katalogu, powiedział, że są takie steampunk'owe)
      ale dla mnie były za duże.
      https://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0410/obraczki8b11.jpg

https://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0410/obraczki2b885.jpg

Potem przymierzałam bardzo ładne z takimi kręcącymi się pierścieniami
      z firmy Piget, mnie się podobała taka:

https://www.top10tastes.com/uploads/companydirectory/id120/g34pr6
00logo.jpg
      a dla narzeczonego taka:
      https://www.top10tastes.com/uploads/companydirectory/id221/G34PP5
00_logo.jpg

Jak przechodziłam obok stolika Cartiera to dostałam olśnienia. smile Na
      podziękowania dla rodziców były tam piękne rzeczy, myślałyśmy o
      piórze, długopisie, zapalniczce i takich super budzikach. Wszystko
      było piękne i wcale nie takie drogie, na pewno tam coś wybierzemy.

Zrobiło się już późno więc pojechałam do Emi do domu. Ma śliczne
      mieszkanie tylko trzeba przebić się przez niesamowite korki żeby tam
      przejechać, przeżyłam szok, w Krakowie nie ma takich korków. wink
      W mieszkaniu Emi pokazała mi wszystko. smile Zdjęcia, piękne zwłaszcza
      sesja z balonami i na karuzeli w Paryżu, obejrzałam też film.
      Widziałam piękną tablice sprzed kościoła i miseczkę na obrączki.
      Miseczka wymiata, jest śliczna i słodka. Emi dała mi też rożek na
      płatki, teraz już wiem czemu się tak wkurzyła o te rożki, też bym się
      wkurzyła bo rożki były zrobione super. Dostałam też pomysł na
      metki(razem z jedną metką). Widziałam wyprawkę dla małego, podobno
      miało być mało tych rzeczy a Emi przytaszczyła takie wielkie białe
      pudło, a wszystkie rzeczy w nim przesłodkie i śliczne.
      Miałyśmy też długą akcje ze zgraniem zdjęć na płytkę ale przy drugim
      podejściu się udało. wink
      Potem przyjechał mąż Emi i odwiózł mnie na dworzec(jeszcze raz
      dzięki). Mąż Emi jest bardzo miły choć cichy trochę. Odprowadzili
      mnie do pociągu(na który ledwo zdążyłam) i już byłam w drodze do
      domu.

Po tej wycieczce wiem kilka rzeczy, po pierwsze suknie, garnitur i
      biżuterie jedziemy kupić do Warszawy. smile Poza tym utwierdziłam się w
      decyzji, że to świetne miasto dla nas. No i wiem też, że chce dwie
      suknie na 1 dzień, jedną do kościoła bardziej rozłożystą i jedną na
      przyjęcie a wybór będzie ciężki. tongue_out
      Teraz lecę na spotkanie z konsultantami ale jak wrócę to dam zdjęcia.
      smile
    • zia86 Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:00
      Dziewczyny zdjęcia będę rozsyłać na priv, dlatego, że chce do tych
      sklepów wrócić i coś tam kupić. tongue_out Kto chce to proszę pisać, jak wrócę
      to podeśle. smile
      • asiu-la83 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:05
        oo to jak mozna to ja chetnie zobacze jak wygladasz w sukienkachsmile
        • dorothy_mills Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:06
          Zia zanim wrócisz to Ci się wątek zapełni i gdzie będziemy się wpisywać tongue_out
          • zia86 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:26
            No właśnie mam nadzieje, że się zapełni bo nie chce żeby dyskusja nad
            sukienkami toczyła się w dwóch wątkach, dla was też będzie prościej. wink
            Jak się zapełni to piszcie na priv, wyśle jak najszybciej się będzie
            dało bo jestem strasznie ciekawa waszych opinii. smile
            A ktoś się przebił przez relacje? tongue_out
            • emily_valentine Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:31
              Ja się przebiłam przez relację, chociaż ja to wszystko i tak
              widziałam na własne oczy.
              Ale podbijam wątek tongue_out

Dużo jeszcze trzeba?
            • odsrodkowa Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:42
              Ja się przebiłam, ale i tak najbardziej interesuja mnie fotki big_grin
              • joanka-r zia coś dla ciebie 29.04.10, 13:48
                www.pakamera.pl/inne-motil-nr360128.htm
                jak to zobaczyłam pomyślałam od razu o twoim motywie przewodnim......
                • emily_valentine Re: zia coś dla ciebie 29.04.10, 14:04
                  Fajna ta opaska, ale cena poraża!

• majandra25 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 14:12
              I ja rowniez poprosze, jesli to nie problemsmile
              • kitka20061 Re: zia coś dla ciebie 29.04.10, 14:22
                Opaska super!! i bardzo pasuje mi do Zia.

Składam reklamacje, bo nie dostałam jeszcze zdjęć na gazetowegosmile
                • joanka-r Re: zia coś dla ciebie 29.04.10, 16:07
                  www.pakamera.pl/dodatki-maderin-nr352147.htm
                  ta też fajna , zia mysli o woalce.
            • mariolkawalczywkisielu Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 16:11
              ja też poproszę o fotki.
              i też się przebiłamwink
              • ronalilly Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 16:59
                Zia, również chętnie obejrzę zdjęcia i wyrażę opinię.
                Pozdrawiam smile
        • zia86 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 17:45
          Poszło. smile
      • odsrodkowa Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:14
        ja też chcę smile
      • marsmig Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:15
        ja bardzo chętnie obejrzę zdjęcia smile
        mój mail marsmig @ gmail.com
      • farfale Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:36
        ja tez poproszę na meila
        • dorothy_mills Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:42
          jeszcze 24 posty, no teraz 23 wink
      • tomelanka Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:41
        ja poprosze
      • lewelina Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:45
        Ja też ładnie poproszę o zdjęcia smile
        • na_szpilkach Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 13:56
          Ja też bym Cię chętnie zobaczyła smile
          • bortula Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 14:05
            czy ja też mogę prosić zdjęcia na @???
      • rubina2 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 14:30
        Jeśli jest taka możliwość ja też poproszę zdjęcia na
        iwoniasta@tlen.pl Bardzo dziękuję.
        • chocoladette Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:10
          Ja tez ladnie prosze wink
          • dorothy_mills Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:24
            W tej sukience Zia podoba mi się najbardziej smile
            https://www.mlodaimoda.pl/images/stories/jesus-peiro-2010/jp104/jp104-1.jpg
            • asiu-la83 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:30
              ta suknia jest naprawde piekna i sama jestem ciekawa jak sie
              prezentuje na Ziasmile
          • reirei Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:25
            Dawaj foty!! smile Jestem bardzo ciekawa jak suknie JP prezentują się
            na żywym człowieku.
            • landora Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:38
              ja też poproszę na martarat@poczta.onet.pl
              • zoselin1987 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 15:41
                Strasznie mi się podobają suknie JP,więc jestem ciekawa jak się w nich
                prezentujesz zia.
                • rzesa20 Re: Zdjęcia z Warszawy 29.04.10, 17:23
                  ja również poproszę o zdjęcia na maila gazetowego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka