krulovaarletka
17.09.10, 10:14
Witam MP

Wcześniej też trochę udzielałam się na forum ale z różnych powodów zniknęłam na jakiś czas.
Powracam i chciałabym streścić dotychczasowe informacje na temat naszego ślubu oraz prosić o pomoc w różnych , różnych sprawach hehe

Nasz ślub zaplanowany jest na Święta Wielkanocne, 24.04.2011, ceremonia ślubna w Bazylice Mariackiej w Gdańsku a wesele w Filharmonii Bałtyckiej. Sprawę alkoholu mamy już załatwioną bo poszliśmy na łatwizne i wynajęliśmy Wedding Bar ;] Zespół i oprawa muzyczna w kościele też opanowana, ponieważ jestem muzykiem więc to najmniejszy problem

Fotograf zaklepany a kolor przewodni wybrany

Póki co mam ambicje zaproszenia i winietki zrobić sama- oczywiście jeszcze nie zaczęłam i obawiam się ,że nigdy ten moment nie nadejdzie

Z grubsza wydaje się ,że nie jest źle, ale....Wybór sukienki spędza mi sen z powiek, to istny koszmar, wielka sala filharmonii i brak koncepcji na dekoracje to kolejny problem. Ciekawa też jestem kiedy Wy PM dopinałyście formalności kościelne, w którym momencie (nauki przedmałżeńskie, dokumenty itd)? I oczywiście najbardziej potrzebuje Waszej pomocy w tych wszystkich niuansach, szczegółach które sprawiają ,ze wesele jest piękne i niezapomniane. Uwielbiam te debaty na temat kółka w halce czy kolorowych butach hehe

Tutaj Wasza opinia jest bardzo ważna i nieoceniona! Mam nadzieje ,że mi pomożecie Drogie Panny Młode

Dziękuję za uwagę