Gość: L IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 17:35 Biorę ślub 4 września w Poznaniu... Czy jest tu jeszcze ktoś kto ślubuje tego dnia? Na jakim etapie przygotowań jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frywolna Re: 4 wrzesień - kto jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 20:59 Jeszcze ja / my w warszawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowazocha Re: 4 wrzesień - kto jeszcze? IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 21:23 My rowniez - w Lesznie Na razie zaklepalismy sobie termin w kościele i sale na obiad, no i mamy zrobione nauki przedmalzenskie. Reszte przygotowan zaczniemy w lipcu, bo na razie przed nami sesja... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi kto jeszcze? JA! IP: 212.191.7.* 02.06.04, 08:28 my również;w Łodzi i na razie nie ma zbyt wiele konkretów (zastanawiamy się nad miejscem a poza tym... hmmm marzy mi się już podróż.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marggo Re: 4 wrzesień - kto jeszcze? IP: *.ibmer.waw.pl 03.06.04, 14:14 My też 4 września, w Warszawie. Mamy salę, kościół, zespół, zrobione nauki, fotografa,kamerzystę, gotowe i częściowo już rozdane zaproszenia no i wybieram się niedługo po sukienkę. Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam Teraz jeszcze do zrobienia poradnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexxa Re: 4 wrzesień - kto jeszcze? IP: *.ibmer.waw.pl 15.06.04, 14:38 My też!!! Radom Już prawie wszystko przygotowane. Zostały tylko zaproszenia, garnitur, buty i menu na wesele. Stresu póki co nie ma... zobaczymy później ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw77 Re: 4 wrzesień - kto jeszcze? 15.06.04, 16:12 My też 4 września w Warszawie. Mamy już zarezerwowaną salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografa. Zrobiliśmy już nauki przedmałrzeńskie i została nam poradnia rodzinna. Sukienka się szyje, fryzjerka i makijażystka już umówione. Teraz myślimy nad podróżą poślubną -chcemy jechać do Egiptu. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw77 Re: 4 wrzesień - kto jeszcze? 15.06.04, 16:13 ....zaponiałam dodać, że już prawie wszystkie zaproszenia rozwieźliśmy. Z resztą zaproszeń mamy zamiar uporać się do końca czerwca...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: 4 wrzesień - kto jeszcze? IP: *.icpnet.pl 23.06.04, 22:36 Rozdaliśmy zaproszenia i zaczynam panikować Boję się że nie zdążymy ze wszystkim, że o czymś zapomnę... No i oczywiście że się pomylę Ludzie jak to opanować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 4 wrzesień - kto jeszcze? IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 23.06.04, 23:34 dołącza się Wrocław ) widzę, że większośc jest dużo bardziej zaawansowana w przygotowaniach niż my, zaczynam się obawiać, czy nie powinnismy przyspieszyć tempa. Dopiero zabieramy się za robienie zaproszeń... Odpowiedz Link Zgłoś