Dodaj do ulubionych

Wieczór panieński

22.03.12, 10:07
Szukam pomysłu na wieczór panieński dla przyjaciółki i niestety musi być to coś absolutnie szalonego. Niestety, bowiem szaleństwa nie końca leżą w mojej naturze i moim wymarzonym wieczorem byłoby pójsć na drinki, a potem prostu przetańczyć noc w dobrym klubie.
PM nie przepada za tandetą. Striptizerzy nie wchodzą w grę, nie jej styl. Lubi flamenco, latynoskie klimaty, lubi tańczyć.

Miejscem akcji byłaby Warszawa więc jeśli znacie konkretne miejsca, to nie wahajcie się nimi podzielić smile Ale bardzo wdzięczna byłabym za ogólne rady i pomysły. Jestem zielona w temacie.
Obserwuj wątek
    • pamoz Re: Wieczór panieński 22.03.12, 10:41
      Wszystko zalezy od budzetu.
      Ja wlasnie zostalam zaproszona na panienski weekend w Amsterdamie. Sama postawilam warunek przed moim panienskim, ze ma byc niedrogo (organizatorka wlasnie stracila prace, druga kumpela ma male dziecko). Wiec mialo byc na niskim buzdzecie z naciskiem na fajne atmosfere i super zabawa.
      Co do pomyslow, skoro kolezanka lubi tanczyc, co moze szybki 1h kurs tanca; pole dancing i cheerleading moze nie sa szczytem elegancji ale kupa przy tym smiechu, czy jakas fajna burlesque (z pozytkiem dla przyszlego meza). Albo nauka mieszania koktajli w jakim fajnym wine barze. Wiecej pomyslow znajdziesz tutaj, choc nie wiem na ile one sa do zrealizowania w W-wie www.gohen.com/
      • ding_yun Re: Wieczór panieński 22.03.12, 16:31
        Właśnie z tym budżetem są największe problemy bo są spore nawet nie tyle w sytuacji materialnej jak i w podejściu ile należy na ten wieczór wydać. Ja jestem z frakcji umiarkowanej, ale czuję się osamotniona.
        • crazysexicool Re: Wieczór panieński 22.03.12, 20:02
          moze dzien w spa (co prawda nie jest zbyt szalone, ale na pewno mile) a nastepnie jakas impreza tematyczna, np przebierzcie sie za cos i dajcie jej jakies zadania do wykonania.
          Albo pub crawling- w kazdym czekaloby dla niej jakies zadanie do wykonania (trzeba by jakas mape przygotowac, cos w stylu szarad- byloby to rowniez zwiedzanie Warszawy).
          Albo noc w kasynie?
    • kwiatufek Re: Wieczór panieński 23.03.12, 11:40
      Ja niedawno bylam na nieszalonym wieczorze... Bylo klimatycznie i elegancko.
      Muzyczny piątek w Barze 99 (Grzybowska) Byla ,rozmowa, muzyka, gotowanie na oczach gosci...

Bardzo przyjemny wieczor!
      • ding_yun Re: Wieczór panieński 27.03.12, 12:17
        Po negocjacjach stanęło na wieczorze wyjazdowym. Szukamy miłego hotelu z jakąś ofertą spa, najlepiej w odległości do 100 km od Warszawy. Jeżeli macie jakieś sprawdzone miejsce, to podzielcie się namiarami, będę bardzo wdzięczna. Oferta jest niby spora, ale kompletnie nie wiem na co zwracać uwagę przy wyborze takiego miejsca więc wszelkie wskazówki równiez mile widziane smile
    • bea-luz Re: Wieczór panieński 28.03.12, 09:57
      Jeżeli lubi latynoskie klimary, taniec i flamenco to wynajmij parę taneczną (albo samego atrakcyjnego tancerza), żeby wam zrobili pokaz i potem zaprosili do wspólnego tańczenia. A potem driny i do klubu, dla każdego cos dobrego
    • martina.15 Re: Wieczór panieński 28.03.12, 11:17
      Mi najbardziej podoba się opcja wieczoru na mieście, z listą "sprawności żony" do zrobienia. Koleżanka miała- cmoknąć się z setką facetów (starsi panowie z niemieckiej wycieczki ustawili się grzecznie w kolejcewink), zmydlić mydło, rozwałkować ciasto, rzucić jajkiem do celu (np. patelnia zawieszona na gałęzi), zdać egzamin z wiedzy o przyszłym mężu, zaśpiewać piosenkę w barze karaoke itp. Kupa śmiechu, tanio i z jajem.
      • zia86 Re: Wieczór panieński 28.03.12, 16:29
        Świetne pomysły. smile Ja też miałam test wiedzy o mężu i wiedzy ogólnej a za każdą złą odpowiedź wybierałam sobie nr zadania do zrobienia. Uważam, że takie "zadania" na szalonym wieczorze są świetnym pomysłem. smile Dużo śmiechu i zabawy miałam ja, dziewczyny i osoby pomagające w wykonaniu zadań. wink
      • kwiatufek Re: Wieczór panieński 02.04.12, 16:16
        Swietne!!!!!!!!!!!!!!!
    • brain_bitch_project Re: Wieczór panieński 28.03.12, 16:14
      jeśli przyjaciólka lubi kliamty latino i taniec, to polecam jakieś salsa party - np. w impreze typu Fiesta Latina w Tygmont Party and Music albo w Iguanie (swego czasu mieli salsa party średnio raz w miesiącu). Grzebiąc w sieci znalazłam też reklamę "wieczoru panienskiego w rytmie flamenco w Warszawie: 2h za 350zł, W programie m.in.:
      Pokaz Tańca FLAMENCO.
      Nauka prostych kroków, ruchów dłoni i techniki tańca z wachlarzem." - Wspólna zabawa w stylu hiszpańskiej fiesty."

Myślę, że możesz wyguglać link do tej firmy i że to może być coś dla Twojej przyjaciółki.
      • ding_yun Re: Wieczór panieński 28.03.12, 17:11
        Dzięki za rady smile ale kolektyw już zadecydował o wieczorku wyjazdowym, czyli szukamy namiarów na hotele w okolicach Warszawy gdzie można zorganizować jakieś weekendowe albo dobowe leniuchowanie w stylu spa. Także impreza w stylu flamenco chyba zostanie zostawiona na inną okazję.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka