apsik87
09.07.12, 18:01
Założyłam już wątek o tym tytule jednak nie umiem wkleić zdjęć

zgłosiłam go do skasowania i zakładam nowy-bez zdjęć
Tak więc ślub jak już wspomniałam odbędzie się w kościele pod wezwaniem Chrystusa Króla w Dąbrowie Górniczej i udzieli nam go proboszcz-najmilszy człowiek jakiego znam.Kościółek mały,5 minut autem od mojego domu.Nie przystrajamy kościoła zbytnio ponieważ ślub jest skromny zaledwie 33 osoby, pod ołtarzem postawimy kwiaty w kolorach biało-różowych, krzesła nasze będą okryte udrapowanym atłasem a z tyłu zamontowane małe bukieciki.Ławki będą ozdobione kokardami w kolorze białym.
Wesele odbędzie się w Karczmie pod lasem w Dąbrowie Górniczej na Podlesiu.Miłe miejsce zlokalizowane w pobliżu pięknych lasów na obrzeżach miasta. W środku część weselna bardziej klasyczna,druga część stylizowana na góralską karczmę.
Zdjęcia plenerowe planujemy nad jednym ze zbiorników Pogoria w Dąbrowie Górniczej w dniu ślubu. Zdjęcia robić będzie pani fotograf z Błędowa. Auto do ślubu to srebrne BMW 7
Suknia moja jest pokaźna model nazywa się Alicja, jest rozkloszowana w dół, gorset cały w kryształkach Svarowskiego.Welon długi prawie metr, będzie upięty pod nisko osadzonym kokiem.Na głowie będę mieć przepiękny diadem.Z ciekawszych szczegółów mogę pochwalić się personalizowaną niebieską podwiązką z naszymi imionami i datą ślubu-fajna zabawna pamiątka.Makijaż dzienny będzie delikatny-oko obwiedzione delikatną zieloną kreską,wieczorem makijaż przyciemnię również w kolorach zieleni.
Pierwszy taniec :
www.youtube.com/watch?v=TJwMrsmTYE8
Zaczyna mnie to wszystko cieszyć...